יא'-גדנ"ע

itzik011

New member
יא'-גדנ"ע

היה ממש כיף בגדנ"ע טיפש מי שלא יצא... תודה לכל המורים שבאו והיו איתנו במהלך הגדנ"ע שרה מזור אוהבים אותך...

LUSKA

New member
מצטרפת...

כן שרה את פשוט 10!!!!! בהתקפי זלילה שהיו לי בגדנ"ע השוקולד שאת הבאת עזר מאוד מאוד!!!! היה פשוט פצצתי בגדנ"ע! דניאל אושרי חתיך!!!!! הסמל שולט!!! מחלקה 4 של פלוגת מועז- צוות 1 גדולות!!!!!!!!!!!!

Anfi3ld

New member
צוות 4, מה אחי?!?!

צוות 4, מה אחי?!?!!? צוות 4, עזוב ת'נו באמשך כבודדדדד

אין אין זה היה השבוע הכי מטורףףףף

שישששש!!!!! בחייים שלי לא נהנתייי ככה!!!! ואני מתה להגיע כבר לצבא!!!! °.o° צוות 3 >> מקוריות , אגדיות , ב-ל-ע-ד-י-ו-ת °.o° !!!!! הסמל דניאל אושרייי החתייךךךך והסמל ליאור ההההורססססססססססס !!!!!!!! הסמלים שולטים !!!! וכמובן שסטיבו המגב שולט :)

אין אין זה היה השבוע הכי מטורףףףף

שישששש!!!!! בחייים שלי לא נהנתייי ככה!!!! ואני מתה להגיע כבר לצבא!!!! °.o° צוות 3 >> מקוריות , אגדיות , ב-ל-ע-ד-י-ו-ת °.o° !!!!! הסמל דניאל אושרייי החתייךךךך והסמל ליאור ההההורססססססססססס !!!!!!!! הסמלים שולטים !!!! וכמובן שסטיבו המגב שולט :)

לכל השפיציות והקשוחים

כל הכבוד לכל החבר'ה שיצאו לגדנ"ע היה כייף לבקר אותכם ולראות אותכם שם - כל-כך מתלהבים, כל-כך מתקתקים את העניניים. קבלתם הרבה מאוד מחמאות מצוות הפיקוד ואני בטוח שהיתה זו חוויה מעצבת וגם מהנה. צר לי שלא לקחו בפעילות זו יותר תלמידים מהשכבה, אך מי שיצא אני בטוח הרוויח. הסבתם הרבה גאווה לי ולבית הספר.

היה בומבההההההההההה

פלוגת מעוז - מחלקה 3 - צוות 1 ----> כבודדדדד אני בטוח שהרס"ר מטבח מודה לי על כל הלופים.. :) הרס"פ מרעיב אותנו לא לא נוותר הרס"פ הוא בן ז*** הוא ולא אחר אז מי זה הרס"פ? הוא כולו סתם רב"ט צוות אחד מחלקה שלוש מחרבנים לו על הראש... אני יושב לי בחדרי מוריד ת'עדשות פתאום נכנס הסמל - אתה על מדים תוך 7 דקות אז מי זה הסמל? הוא כולו סתם רב"ט ואין פריסה אין נעליים וכבר 2 בצהריים.. תזהרו לא ליפול בגדנ"ע בגלל חוסר שתיה תקנו חצי פסק זמן ואל תפקירו מגב פ-ז-מ-ו-ן ו.. עוצו עצה וטופה דברו דבר ולא יקום צוות 1 - כבוד

N o E m A

New member
חחח סופסוף אני מבינה

מה שרתם שם.. אני חייבת להודות שהשיר הזה יותר מוצלח מ"מן ההרים שבגליל רואים בסיס שומעים גם צליל..." חחחחחחח אושרי החתיךךךך :] חע

למעלה