יאנה - טסטים חוץ

Tamar Lev

New member
לסיכום

יאנה את מדהימה!!! הייתי ממליצה לעשות שהגבות יהיו קצת יותר עבות.. אבל את יפייפיה גם ככה! חוץ מיזה התאורה הטבעית והשמש עושים אותך אפילו יותר מדהימה!!!

jaya c

New member
יצא מדהים, והיא מדהימה לא פחות!

מה הכינוי שלה פה? אני חייבת לשאול אותה משהו! :)

יאנה ילדה יפה

אבל לא ברור לי איך אתה רואה אותה כמישהי שיכולה להשתלב לתחום הדוגמנות.

tzury

New member
תקרא במוסף 7 ימים של ידיעות היום

יש כתבה בנושא טאלנטים ומות הדוגמנות הקלאסית. וזה כיוון העבודה העיקרי שלי , אני מאוד לא אוהב לעבוד לפי קיטלוגים של "דוגמנית" -"לא דוגמנית". בנתיים ביוטיקר השתמשו בה לקטלוג שלהם ולפוסטרים מחוץ לחנויות אז אולי עוד אנשים מוצאים בה עניין. אני מודע לזה שרוב התעשיה עובדת וחושבת שונה , אבל למדתי מנסיוני שהרגחים בתעשיה משתנים ושלפעמים אתה יכול להיות החלוץ. אני הייתי הראשון בארץ שליהק דוגמנים כשחקנים בסרט ישראלי,(נערי החוף) וכשעשיתי את זה לעגו לי . 17 שנה אחרי זה כמעט דבר טבעי. בנוסף הייתי הראשון בישראל שצילם סרט קולנוע בוידאו ולא בפילם, מה שכל התעשיה טענה שאינו אפשרי והיום שוב זה הליך רגיל ומקובל. אני חושב שליאנה יש הרבה פוטנציאל ולאוו דווקא בדוגמנות הקלאסית. ימים יגידו אם צדקתי . בכל מקרה גם יאנה וגם אני לא משלים את עצמנו שהדרך היא קלה , להיפך שנינו מודעים לזה שסיכויי ההצלחה נמוכים. אבל לנסות זה לא פשע.

בסדר גמור , סתם עניין אותי.

כי אני מניח שאתה עובד גם מול לקוחות שמחפשים דוגמניות ברמה גבוהה לעבודות רציניות , אז אתה חייב להיות מודע לכך שמישהי כמו יאנה לא יכולה לעשות עבודות כאלו. אבל אם לבחורה יש כישורים אחרים בנוסף למראה החיצוני והכיוון זה טאלנט...... אז זה יותר הגיוני. לא יותר קל.... אבל יותר הגיוני.

קסנדרה20

New member
מה בעייתי בה כדוגמנית?

הסתכלתי שוב ושוב, ולא הבנתי, האף קטן, האוזניים קטנות, מבנה פנים שלי אישית נראה דומה למבנה פנים של הרבה דוגמניות, ובכלל נראית לי מאוד דומה להרבה דוגמניות. אנשים לא מקצועיים אומרים הרבה למה מישהו מתאים או לא מתאים לדוגמנות, הייתי שמחה "לשמוע" מה לדעתך אצל יאנה לא מתאים לדוגמנית, כי לא הבנתי.

B a Z u K a

New member
להרבה אנשים יש תווי פנים יפים

את יכולה להסתכל על העיניים על האף על הפה על הצורת פנים והכל חמוד ויפה אבל כשמסתכלים על הכל בייחד הבנאדם פשוט לא משהו..לא מדברת דווקא על יאנה. ולפעמים דווקא התווי פנים לא מושלמים אבל הכל בייחד יוצר משהו יפה.. וחוץ מזה לא כל ילדה יפה יכולה ליהיות דוגמנית. וגם זה לא נראה לך טיפטיפה מוזר שלדעתך כולן מתאימות לדוגמנות ?

ספיר1992

New member
../images/Emo45.gif

אני משערת שאצל קסנדרה זה נובע מהצורך לפרגן בעיקר (תכונה מאד חיובית בה), מחוסר ידע ואובייקטיביות ואולי גם מחוסר מודעות עצמית שכנראה משפיעה עליה גם כשהיא מסתכלת על בנות אחרות. אולי היא יוצאת מנקודת הנחה של ''אני יכולה לדגמן ולכן גם היא יכולה לדגמן, למה לא?''.

קסנדרה20

New member
לא אמרתי שהיא מתאימה לדוגמנות

שאלתי את רפאל מה לא מתאים בה לדוגמנות, כי רציתי לדעת וכי הוא מקצועי, ורציתי ללמוד ממנו, מי אני בכלל שאתווכח עם דעה של איש מקצוע? רק איש מקצוע אחר יכול לעשות זאת. חבל בזוקה שמה שאני לא ארשום יהיו אנשים שיעלו וויכוחים אישיים שלא קשורים כלל לשרשור.

ספיר1992

New member
אני אשמח להתערב ולהסביר

למרות שהחלטתי שלא אעשה זאת יותר, גיליתי שאני אדם לא כ''כ החלטי.. יאנה מדהימה בתור בחורה רגילה, באמת. כשאני חושבת עלייה בתור דוגמנית זה פשוט לא מתקשר לי ביחד ואין גורם ספציפי כמו אף או שפתיים, זה פשוט המכלול. השפתיים שלה טיפה עצובות אבל זה ניתן לתיקון ע''י איפור, העיניים לא תמיד נראות שוות אבל רק כי הריסים נופלות בעין אחת, דבר שאפשר לסדר עם מעגל ריסים, על האף אני לא מתה אבל הוא רחוק מלהיקרא ''לא יפה'', אני מתה על הגוף שלה אבל מה לעשות הדוגמניות בימינו צריכות להראות כמו מקלות בית שימוש, גם את זה ניתן לתקן עם קצת כושר. הכל טוב ויפה אבל לא עד כדי כך. את יכולה לראות מלא בחורות כאלה ברחוב שהן ממש ממש יפות והכל אצלהן נראה מושלם אבל הן פשוט לא נראות דוגמניות.. בכל אופן, אני מאחלת לה המון בהצלחה גם אם בתחום וגם אם בדברים אחרים..

B a Z u K a

New member
לדעתי

אותה ההבעה בכל התמונות והאיפור עיניים בכלל בכלל לא מתאים לה אם הייתי צריכה לאפר אותה הייתי מתרכזת במסקרה ואולי איזה קו שונה לגמרי למעלה בצבע חום וצללית טבעית חמודה יש לה לוק רך יחסית השחור הזה מאוד גס והוא הדבר האחרון שנערה עם עור בהיר ועיניים כחולות צריכה.. אני אישית לא חושבת שדוגמנות זה בשבילה..אבל שיהיה בהצלחה

שהשהשה1

New member
תמונות יפות וילדה יפה

אבל כמו שאמרו לפני, לא מספיק דוגמנית, למרות היופי.

יאנה, אני חושבת שאת מהממת ומיוחדת!!

וזה מה שיוביל אותך קדימה, אין עוד אחת כמוך!!

kimi d

New member
ממש ממש אהבתי!!!

בין התמונות היותר טובות של יאנה, גם בגלל שהן לא מפוצצות בפוטושופ וראים כמה היא ילדה יפה, ממש ממש אהבתי וצורי, קבל ח"ח על הצילום , טסטים ממש יפים !

beautyone1

New member
תמונות יפהפיות

יופי של בחירה של שעה ותאורה לצילום,בהחלט מוסיף.

סט תמונות לא רע בחלק יש לשים לב לרקע השרוף

עדיף לצלם בהיר על רקע כהה להבליט את הבגד יאנה חמודה

prezik

New member
וול...

תודה רבה לכל המגיבים על התמונות גם לאלה שאהבו וגם לאלה שלא, כל אחד ודעתו, מצטערת שאני לא יכולה להגיב לכל אחד, אני דיי חולה ואני מקווה שאגיב בהזדמנות, אוהבת אותכם:)

Aline In Chains

New member
לא אהבתי את הבעת הפנים בתמונות.

נראה כאילו היא מנסה לשדר משהו שנורא לא מתאים\מחמיא לה. בסה"כ תמונות חמודות, אבל אני לא רואה אותה מדגמנת.

למעלה