הרבה בריאות גל
פ פנטזיה נשית New member 24/3/02 #21 ותודה לכולכם היה באמת נפלא. ותודה חונה על כל המאמץ. היה מעל ומעבר. ואני גיליתי שיש לי כל מיני פיסות נוסטלגיה לסרוק לכם אז בקרוב מאד
ותודה לכולכם היה באמת נפלא. ותודה חונה על כל המאמץ. היה מעל ומעבר. ואני גיליתי שיש לי כל מיני פיסות נוסטלגיה לסרוק לכם אז בקרוב מאד
M magy New member 24/3/02 #22 תודי לאישך בשמי מחכים לפיסות......... תגידי, הילדים שלך לא שאלו איזה מין אישה מצחיקה אני? לא הספקתי להשתולל איתם מספיק........היו לי תכניות אבל, הלכתם..
תודי לאישך בשמי מחכים לפיסות......... תגידי, הילדים שלך לא שאלו איזה מין אישה מצחיקה אני? לא הספקתי להשתולל איתם מספיק........היו לי תכניות אבל, הלכתם..
פ פנטזיה נשית New member 24/3/02 #24 תודה מגי, אני חושבת שאם בעלי היה נכנס לכאן היה לו המון מה לתרום: זכרונות וידע אבל לא חושבת שיכנס לפה בכל אופן הוא יחפש כמה חומרים הילדים שלי נשארו אצל הסבתא אבל הם נהנו בטירוף
תודה מגי, אני חושבת שאם בעלי היה נכנס לכאן היה לו המון מה לתרום: זכרונות וידע אבל לא חושבת שיכנס לפה בכל אופן הוא יחפש כמה חומרים הילדים שלי נשארו אצל הסבתא אבל הם נהנו בטירוף
ה האדמור New member 24/3/02 #28 ......הודעה......../images/Emo24.gif בקשר לקטיף....הכול ברוח טובה הרבה תודה לכולם
M magy New member 24/3/02 #29 הגעת לפורום בדיוק באמצע קטיף מי אתה "האדמור"? תן את עצמך....ספר לנו עלייך......אהבותייך...... ותתחיל להשתתף בסיפורי נוסטלגיה.....
הגעת לפורום בדיוק באמצע קטיף מי אתה "האדמור"? תן את עצמך....ספר לנו עלייך......אהבותייך...... ותתחיל להשתתף בסיפורי נוסטלגיה.....