יאללללללללה ילדים

לכל המגיעים לקטיף אצל אטיוד../images/Emo133.gif

האם השעה 11.00 בבוקר מתאימה לכולם?

שקדי

New member
לי זה טיפה מוקדם........../images/Emo4.gif

אבל אני במילא לא קוטף......כלומר אצל אטיוד שמישהו ייקטוף גם במקומי......... אני פה אקטוף לימונים ושקדים שתהיה שבת נהדרת לקוטפים ולקוטפות באשר הם

שתהיה גם לך שבת נהדרת

באשר אתה

נהניתי מכל רגע../images/Emo3.gif

תודה לאטיוד על הקטיף המלבב. והאירוח החינני. ולחונה שלנו,אין, אין, אין, את גדולה מהחיים !

magy

New member
לא יודעת למי צריך להודות קודם

לבן בן , על הג´נטלמניות המושלמת? האירוח מכל הלב הגדול שלו?
לחונה ובן זוגה, על קבלת הפנים החמה וארוחת החג המשגעת?
לפנטושקה על חביבותה , בן זוגה וילדיה המקסימים?
לאטיוד ורעייתו, על האירוח וחווית הקטיף?
לשקדי, שהיה על הקו וליווה אותנו בחלקים שונים של הטיול?
לשילה, שהכינה ארוחה בחמש דקות?
לרכבת ישראל, שהצניחה אותי תחנה לפני הזמן? לאחותי , שבאה לקבל אותי עם החבילות שלי והוסיפה משלה??
לבן שלי, שהכין לי מיד שתיה חמה, שמר על החתולים ושטף את הכלים שהשארתי?
לשמש, שדאגה ליום יפה????
אז, לכולם.....בעיקר לאלו ששמרו על הפורום שישאר נקי ממריבות .

אטיוד5

Active member
תודה לכל הקוטפים היגעים

היה כף לראות את כולכם. הגיעו לפניכם ואחריכם עוד כמה ובסיום היום התעשרתי ב 150 ש"ח טבין ותקילין. וואוה-וויוה.
זהו, סוף עונת החקלאות בישראל. מזל שנשאר לי ההייטק.

האדמור

New member
קוטפים??????????../images/Emo46.gif

לא ברור לי. מה קוטפים? למה? היכן? ולמה אני לא מוזמן?

קטפנו, הודענו והזמנו את כוללללם../images/Emo124.gif

לא נורא אדמור. (מחר יש עוד אבוקדו..כלומר בשנה הבאה). ברוך הבא אדמור. מבטיחה להזמינך באופן אישי למפגש הבא. וע"מ שתהיה בתמונה. היוזמה החלה מאטיוד בעל פרדסון קטן. הזמין מעל דפי האינטרנט את כל עם ישראל לקטיף קלמנטינות. הגענו, קטפנו, נהנינו עד הגג וסחפנו השבוע את כל החברים. אז....תודה לאטיוד על שהיה טריגר למפגש. נהנינו מאוד מקבלת הפנים החמה על הדשא, מקטיף הקלמנטינות, וכמובן מהרכילויות (על מי, על מי, על מי..) ואח"כ היה לנו התכנסות של 12 חברים סביב שולחן ... כשברקע דולק נר מעשה ידי מגי - שתמיד גורם לאנרגיות טובות.. והמון חיבוקים, חיוכים וזרימה של רצון טוב וקירבה.. והמון צחוקים כבר אמרתי? עונג שבת אמיתי - זה מה היה. אוהבת את כולכם.

אורמור

New member
אז עכשיו אני יודעת..

אופו אתם מסתופפים.. כשאני רועה בשדות זרים.. היה כיף לרעות, ולראות לכם בפרדס פשוט הפתעה, מהסוג שהחיים מזמנים, חונה, פנטזיוש, אטיוד ומגי.. היה בכיף לפגוש.. ואטיודוב, עד עכשיו נוטף כאן מיץ של קילמינטינות וריח הפריחה בנחיריים.. אז תודה.. והיה נחמד נחמד.. אור

אורמור

New member
מגי וחונושקה..תודה תודה..

הנחמדות המשתדרת מכן, ממכרת.. ואני צרכנית כפייתית של נחמדות.. אז משמיטה בנונשלנטיות, כאילו כלאחר יד ממחטה אחת של משי.. שיהיה לי תרוץ לשוב ולחפש אותה.. או אולי אשמיט סנדל זכוכית..
<בעצם רחמנות..{הרייח}..> מחייכת.. יום נפלא שיהיה לכולם עם פנטזיות, המון מג´יק וחניות לרגע במקומות הכי טובים.. אור מהתלת במילים..

magy

New member
בבקשה

אל תקלקלי את שמי ובעיקר, את שמן של חונה ופנטוש..... הן הנחמדות שבחבורה........ אני נחשבת לאנטיפאטית..........כרונית.........
PPPPPPPPPPP אבל תבואי,,,,, אל תשימי לב אלייייי.
PPPPPPPPPPPPPPPPPPP

שקדי

New member
ואני בכלל לא זוכר....../images/Emo4.gif

אם הזמינו אותח או לא אז אני לא יודע אם להעלב או לא אני רק מרגיש תחושת החמצה שיכולתי לראות לכולכן........ולקטוף

magy

New member
אורמור ,

פירחייך אינו נופל מהפירות האחרים....... שמחתי לראותך........ חבל שלא הספקנו לחטוף גם איזה בירבורון............ וריח הפריחה........אין כבושמו לענג..........גוף ונפש

גל-עמית

New member
לקרוא ולהתקנא.....

לצערי, זוגתי ואני "בילינו" את סוף השבוע הזה במח´ ילדים של בית החולים. סעדנו את נכדנו בן השנתיים. חלה בדלקת ריאות חריפה....ועדיין מאושפז... ולכן, אני כאן - רק מעת לעת.... שיהיה רק טוב יותר והמשיכו לכייף, הלא זה שנותר.....

גל-עמית איחולי בריאות לנכדך

ותפילה לאל שישמור על הגוזלים שלנו. ועה"ח שיהיה חג שמח לך ולמשפחתך - אמן ואמן.

למעלה