יאלללההה אנשים

בלה בלה

New member
300? קטן עליי!

אצלנו הולכים להיות איזה 1000 איש.. אין לכם מושג איזו צפיפות! (כל שנה בונים שולחנות יותר ויותר צרים כדי שיהיה מקום לכולם בח.אוכל, כרגע הם בערך בעובי של גפרור) והכי מפחיד - אני מכירה בערך את כולם. בלה בלה :)

black soul

New member
יש לי דודנים שצורחים את השירים!

זה נורא! אני מרחמת על סבא וסבתא שלי שצריכים לסבול את זה כל שנה, כשבני הדודים שלי צורחים את ``אחד מי יודע`` אל תוך האוזן! הלוואי והייתי יכולה לשמוע דיסקמן - אני יודעת שירצחו אותי שם, ויסתכלו עליי במבטים מוזרים - זה באמת מפחיד! black soul

kirk hammet

New member
איזה כיף לך

הלוואי שהיינו חוגגים כל כך הרבה אנשים ככה מהר מאוד כולם היו שוכחים מקיומי !

kit k@t

New member
איזה כיף לי

לי אין סדר כבר איזה 6 שנים אנחנו לא חוגגים סדר וזה דווקא כיף חברים של אמא שלי פה והבת שלהם שהיא החברה ההכי טובה שלי פה ועוד חברה פה אז אני ממש לא סובלת פה ביי ביי אגב חברות שלי ואני מוסרות לכם ````````סדר נעים````````

kirk hammet

New member
אני לא בטוח

שזה כזה כיף ... יש בכל זאת את הקטע של האוכל ולצחוק על האנשים ששרים כאילו אין מחר ... היה בסדר שאלה:איך היה אצלכם

orchid

New member
ובכן....

רק עכשיו חזרנו...נסיעה די ארוכה הבייתה מהמושב בדרום היבש אל ראשון. איך היה? היה נסבל, היה מוזר...לא יודעת כל שנה זה בערך אותו דבר רק שהפעם דוד שלי ממש הרחיק עם הקטע של האפיקומן ועשה לנו (4 ילדים נשארו במשפחה, כולם גדלו) חפש את המטמון מה שהיה ממש מגניב, די מפחיד אפילו כי לצאת באמצע הלילה עם פנסים לחפש את המטמון במושב נידח....לא הכי סימפטי שיש, אבל היי, אני חייבת לדוד של סחטיין גדול על ההשקעה! קיבלתי משהו כמו 300 שקל, מה שאומר, דיסקים חדשים! : ) סה``כ אני חייבת לציין שהיה חג סביר בהחלט, כשציפיתי לגרוע ביותר, כי אחרי הכל...טוב...משפחה חשה הקלה, רוני.

black soul

New member
עניין הסדר כל כך ילדותי!

רק השנה שמתי לב לזה! זה כל כך ילדותי כל העניין של הסדר! ואני חושבת שהמציאו אותו בשביל הילדים... black soul

למעלה