חשבתי שאני אשנא את זה שאלכס הוא הפרסון שלה אבל אני אוהבת את זה כ"כ......!!

אריזונה וקאלי חזרו ואז רצו ילד נוסף והיה את כל העניין עם מי תכנס להריון ובסוף מה קרה? אם אני לא טועה קאלי לא יכולה ואריזונה לא רוצה? או שאריזונה זה סיכון בגלל הרגל? ואז הן החליטו שהן רוצות פונדקאית וזו הייתה הנקודה שהן המשיכו איתה הפרק.
וואו. אני ממש מתקשה לזכור את הפרטים.

האחות בסדר, לא כזה מפריע לי אבל כאילו אין לי כוח לשנאה ההדדית, כשהן רבו בחדר ניתוח רציתי לתת להן סטירה כי זה היה פשוט ילדותי בצורה מטמטמת ולא קשורה בעליל.
אבל אין לי כוח לוובר וכל משבר האבהות שלו.

לגבי דרק ומר אני קצת כועסת מהקלות שבה זה נפתר אבל מאמינה שזה יחזור במהלך העונה ויעלה שוב ושוב.
אז אני לא כזה שמחה שהוא "בחר בה" פשוט כי בדיוק כמו שהיא החליטה בסוף לא לבחור בו, כדי לא להתמרר עליו, אם הוא בחר בה הוא הולך להתמרמר עליה. כמו שאמרת- על ההזדמנות שהוא החמיץ ועל דברים שהוא יכולים להיות אחרת.
התהייה הזו וחוסר הידיעה של מה היה יכול להיות.
לא משנה, הרי אם הוא היה עוזב עדיין הייתה אותה בעיה, כי דברים היו משתנים, הוא היה מתרחק מהילדים ותוהה גם מה היה יכול להיות. בעצם, זה אותו דבר (ואוו אני ממש לא ברורה, אה?) אבל פתאום קלטתי שהוא היה יכול לעזוב ובאותה מידה להאשים אותה שהיא נשארה מאחור והרסה את הנישואים שלהם או הרסה את היחסים שלו עם הילדים ובאותו מידה בעתיד הזה, שבו הוא נשאר, הוא יכול להאשים אותה בכל חוסר הישג קרייריסטי החל מעכשיו. כך או כך היא מפסידה (אלא אם הכל יהיה מושלם והם יחיו לנצח באושר ובעושר).

והסוף עם הבחור במדבר ומהשפחה וזה..ממש רציתי שיהיה האפי אנד אבל זה היה ממש ממש אוטופי מדי. נו מילא.
הילד סרטן והחברה שלו היו מבדרים להפליא!