יאללה..שרשור סדרות

Rachel47

New member
מפץ

אממ..היה נוראי..ממש..לא זרם בכלל..בקושי צחקתי..וגם כשהיה לי צחקוק הרגשתי שזה יותר כי לא נעים לי ממה שנהיה שם..מטורף
חוץ מהעובדה שפני הולכת להיות תועמלנית

לא יודעת אם להיות סבבה עם זה או להעלב

o0Invisible0o

New member
רגעע

העבודה שפני קיבלה זו העבודה שאת עושה?!?!
&nbsp
ואל תדאגי, אני בטוחה שהיא תהיה גרועה בזה ותאבד אותה ממש מהר..
והיא נכנסה בפרוטקציה..
&nbsp
אני דווקא חיבבתי (יחסית לבדר"כ). בפרק הראשון השיחה בדלת של האוורד, ברנדט וההוא מהקומיקס הייתה מעולה!! היא הזכירה לי סצינה מפורסמת מצ'יינה טאון והרגשתי שזה מכוון ו..נו זה היה ממש מבריק ה"אתה לא אבא שלי" "אתה לא אבא שלי" "אתה לא תדבר ככה לאמא שלי..לאשתי".
הקטעים עם איימי עצבנו אותי, במיוחד בפרק השני אבל גם בראשון. כאילו בגלל שהיא האישה הכי מבריקה שם אני מרגישה שממש מגחכים את הדמות שלה יותר ויותר כל הזמן..אבל הקו עלילה השני של הפרק השני, עם האוורד ושלדון היה ממש מוצלח בעיני.
&nbsp
אה כן וכל שני הפרקים האלה חשבתי על המוסר הכפול של מיים ביאליק (ככה כותבים את השם שלה??!) שיצאה על פרוזן ולמה הוא לא סרט פמיניסטי בזמן שהיא מככבת לה בסדרה השוביניסטית הזו. לא מבינה איך לא קלטתי את זה לפני בכלל אבל פתאום כשעלה הפרק הייתי כזה "Are you kidding me?!?!"
פפט.

Rachel47

New member
גם אני חשבתי על מה שהיא אמרה על פרוזן

וסלחתי תכלס רק כי היא ממש תומכת בנו ונורא ציונית!!!
&nbsp
אבל תכלס..זה באמת ממש ממש מוזר
בעיקר כשהדמות שלה הכי מדגימה שוביניסטיות (כן, אפילו יותר מפני...כבר ראינו דמויות בלונדיניות מפגרות...אבל דמות נשית ממש ממש חכמה שנדחקת לרמות כאלה של הקטנה זה כבר חדש)
בכל מקרה..שוב..צחקקתי לפעמים, גם בשיחה שאמרת עם האוורד וסטוארט וגם בשטויות שהיו בשיעורים של שלדון והווארד
ועדיין..הסדרה הזו הייתה מפילה אותי מצחוק פעם
&nbsp
וכן! אני תועמלנית!!! drag rep!
ועוד הצחיק אותי שהוא אמר שהוא על אינסולין

בסדרות מציגים את זה במקצוע של בחורות יפות (היה פרק שבארני דיבר על זה באיך פגשתי) אבל פה קצת אמרו שכל אחת יכולה לעשות את זה כל עוד היא יפה וזה לא נכון וקצת מוזיל את העניין

o0Invisible0o

New member
אני שמאלנית מדי בשביל להגיד שאני סולחת לה...

בעקבות התמיכה בנו. במהלך המבצע היא גם עצבנה אותי, אז תכלס זה כבר סטרייק שני [וזה לא אומר שאני שונאת את ישראל/נגד המדינה, זה רק אומר שהייתה לי ביקורת כלפי המבצע וביקורת אל מול הדעות שהיא פרסמה במהלך המבצע].
&nbsp
את צודקת שהדמות שלה מפגינה יותר שוביניסטיות, לא יודעת אם הייתי מנסחת את זה ככה אבל אני מבינה את הנקודה, מבחינת פמיניזם היא דמות הרבה יותר בעייתית מפני כי פני היא כבר סטריאוטיפ מוכר.
&nbsp
טוב, נראה לי שהמקצוע שלך שונה בארה"ב..וזה קשור למערכת הבריאות שלהם לדעתי. כל הקטע הוא שכדורים אצלם הרבה יותר נגישים ללא מרשם [או פשוט יותר נגישים] ולקחת כדורים זה הרבה יותר נפוץ מבארץ. אולי בהתאם, בשל ריבוי החברות והתרופות ותחושת ה-יותר שוק פחות רפואה שהתפתחה שם זה המצב? ואולי זה סתם ייצוג טלוויזיוני לא קשור לחיים (כמו רופאים, עורכי דין, שוטרים ובעצם כל מקצוע בטלוויזיה האמריקאית..
)
&nbsp

Rachel47

New member
לדעתי זה סתם ייצוג לא נכון

גם כאן יש תרופות ללא מרשם אולי פחות משם (לא בטוח האמת..האינסולין שאני עובדת עליו הושק אצלנו לפני ארה"ב
..אבל אינסולין זה כן מרשם)
&nbsp
בכל מקרה לדעתי אין הבדל וגם שם צריך לעשות תואר שקשור לזה איכשהו כדי להתקבל לזה אחר כך..פשוט באמת נורא קל להניח שאנשי מכירות הם קודם כל יפים וצעירים וחמודים..

Rachel47

New member
וחשבתי קצת על הקטע עם פני ושוביניסטיות

אוקיי
זה לא שהיא פחות מפריעה לי בגלל שהיא כבר סטריאוטיפ מוכר
היא פחות מפריעה לי בגלל שיש..בעולם שלנו..בחורות טיפשות
זה לא..מילת גנאי או משהו כזה..זה קורה ואין מה לעשות
כמובן שמהצד הפמיניסטי זה נוראאאאא מעצבן שעד שכבר מפרגנים לנו דמות נשית היא תמיד בחורה טיפשה וגם מאוד יפה ומאוד שטחית
את צודקת...מעצבן ושוביניסטי..
יש גם בחורים טיפשים מין הסתם ואותם פחות רואים בטלוויזיה..בטח לא בכל סדרה וסדרה...מעצבן מאוד...טיפשות הוצמדה לנשים מאיזושהיא סיבה וכן זה נוראי..
&nbsp
אבל..
לשים אישה שמוכיחה את כל מה שאנחנו נלחמות בשבילו, שאישה יכולה להיות דוקטור ולעשות את זה מצויין באותה רמה של גבר
שנשים הן אינטלקטואל שאי אפשר להתעלם ממנו
לנפנף לנו מול העיניים בדמות כזו..שהיא כל מה שחלמנו...אישה עצמאית וחכמה וחזקה..
ואז בסוף? היא כל הזמן מדברת על סקס (דבר שנתפס נורא גברי מלכתחילה..אז..כן..היא מוצלחת..אבל יש בה משהו גברי) ועושה שטויות של תיכון ומוותרת לחבר הדביל שלה על כל דבר מגעיל שהוא עושה לה ונשארת איתו כי הוא המרכז של חיה ו..עוד מלא מלא אלמנטים של יצור חלש ונחות
(אולי הלכתי רחוק קצת
)
זה החלק הנוראי בעיניי מבחינה פמיניסטית...
&nbsp
בעיניי זה יותר גרוע מלהציג בחורה שכל חטאה הוא שהיא טיפשה..

Rachel47

New member
שילד

מעט כואב לי הראש
&nbsp
די התרגשתי שהביאו את זינה (בדיוק דיברנו עליה בפורום אחר שלעולם יקראו לה זינה לא משנה כמה זמן עבר מאז כל הקטע שהיא אשכרה הייתה זינה..) למרות שלפי הסוף זה היה רק לפרק הזה
חשבתי שישאירו אותה

&nbsp
ההתחלה עם השחקנית מהסרט של קפטן אמריקה! מעולה! קישור מצויין לסאגת מארוול
&nbsp
פיץ'

טוב זה היה פשוט נוראי!! אבל הסוף!!!! שסימונס בכלל לא שם!!!!!
באמת תהיתי כל הפרק למה השחורצי מפלרטט עם גברת פוני מכוער....ולמה לעזאזל הוא לא יוצא עם סימונס כמו שהיה נראה שהולכים לשם בסוף העונה שעברה
ואז כשאמרו את זה קלטתי שאפחד באמת לא דיבר איתה כל הפרק
אפילו בקטע של מיי שבאה למעבדה באמת היא לא פנתה אליה..
די! אז היא לא תהיה כדמות?
אבל השחקנית תופיע בתור הדמות אבל תישאר בראש שלו?
איזה הזוי....מקווה שהיא דווקא כן תחזור..הלוואי...
&nbsp
זהו...אין לי יותר מה להגיד...פרק נורא מבלבל...מקווה שהעונה תשתפר מהר יותר מכמה שלקח לעונה הראשונה...

Rachel47

New member
אנטומיה

וואו האחות מעצבננננננננננת
אין לי כוח לעלילה המפגרת הזו
&nbsp
אריזונה וקאלי..אני קצת לא זוכרת..הם לא היו בספליט אפ עונה שעברה? או שהם חזרו בדיוק לסוף? תזכירו לי..
&nbsp
אלכס ומרדית' היו חמודים ואני קצת מחבבת את הרעיון שהם יהיו הפרסונס אחד של השני אפילו שהוא לא כריסטינה ואוף

&nbsp
בקשר לסוף עם דארק
אני מבינה למה הוא עשה את זה
זה היה די מקסים מצידו
קצת כעסתי על מרדי'ת שהיא לא יכולה פשוט לקבל את זה ואולי גם קצת לשמוח
אבל אני קצת מבינה אותה
הוא מעמיד אותה במקום שבו היא תמיד תהיה זו שהוא בחר על פני הקריירה
שיחד עם זאת שזה אחלה לבחור בה וזו הבחירה הנכונה
מי יודע אם עכשיו כל בוקר הוא יקום ויסתכל עליה ועל החיים שלו וירגיש פספוס?
אולי כמו אמא שלה..
קיצר...גם ככה מרדי'ת היא בחורה עם בעיות
אני מבינה איך זה שקשה לה פשוט לסרום עם הסיטואציה
עדיין אני שמחה שהוא בחר בה

o0Invisible0o

New member

חשבתי שאני אשנא את זה שאלכס הוא הפרסון שלה אבל אני אוהבת את זה כ"כ......!!
&nbsp
אריזונה וקאלי חזרו ואז רצו ילד נוסף והיה את כל העניין עם מי תכנס להריון ובסוף מה קרה? אם אני לא טועה קאלי לא יכולה ואריזונה לא רוצה? או שאריזונה זה סיכון בגלל הרגל? ואז הן החליטו שהן רוצות פונדקאית וזו הייתה הנקודה שהן המשיכו איתה הפרק.
וואו. אני ממש מתקשה לזכור את הפרטים.

&nbsp
האחות בסדר, לא כזה מפריע לי אבל כאילו אין לי כוח לשנאה ההדדית, כשהן רבו בחדר ניתוח רציתי לתת להן סטירה כי זה היה פשוט ילדותי בצורה מטמטמת ולא קשורה בעליל.
אבל אין לי כוח לוובר וכל משבר האבהות שלו.
&nbsp
לגבי דרק ומר אני קצת כועסת מהקלות שבה זה נפתר אבל מאמינה שזה יחזור במהלך העונה ויעלה שוב ושוב.
אז אני לא כזה שמחה שהוא "בחר בה" פשוט כי בדיוק כמו שהיא החליטה בסוף לא לבחור בו, כדי לא להתמרר עליו, אם הוא בחר בה הוא הולך להתמרמר עליה. כמו שאמרת- על ההזדמנות שהוא החמיץ ועל דברים שהוא יכולים להיות אחרת.
התהייה הזו וחוסר הידיעה של מה היה יכול להיות.
לא משנה, הרי אם הוא היה עוזב עדיין הייתה אותה בעיה, כי דברים היו משתנים, הוא היה מתרחק מהילדים ותוהה גם מה היה יכול להיות. בעצם, זה אותו דבר (ואוו אני ממש לא ברורה, אה?) אבל פתאום קלטתי שהוא היה יכול לעזוב ובאותה מידה להאשים אותה שהיא נשארה מאחור והרסה את הנישואים שלהם או הרסה את היחסים שלו עם הילדים ובאותו מידה בעתיד הזה, שבו הוא נשאר, הוא יכול להאשים אותה בכל חוסר הישג קרייריסטי החל מעכשיו. כך או כך היא מפסידה (אלא אם הכל יהיה מושלם והם יחיו לנצח באושר ובעושר).
&nbsp
והסוף עם הבחור במדבר ומהשפחה וזה..ממש רציתי שיהיה האפי אנד אבל זה היה ממש ממש אוטופי מדי. נו מילא.
הילד סרטן והחברה שלו היו מבדרים להפליא!

Rachel47

New member
קאלי לא יכולה

ואריזונה לא רצתה
&nbsp
הריב בחדר ניתוח היה נוראי ומפגר ואוו סתמו כבר שיואו שתי ילדות בגן!!
וובר אפילו לא התייחסתי אליו
&nbsp
אני שמחה שאמיליה פה אני ממש אוהבת אותה סו..
&nbsp
העניין עם דרק ומר
כמו שאני רואה את זה..ובדיוק כמו שאמרת ומעוד מיליון זוויות אחרות שאפשר להסתכל על זה- אין שום דרך בה זה היה נגמר בצורה טובה
לא לשני הצדדים יחד בכל מקרה
אבל ברוב הפתרונות זה חרא לשניהם
עכשיו- הוא בחר בה ואז קרו כמה דברים:
1- הוא בחר בה..שזה נחמד אבל כמושכבר אמרנו..הוא עלול..טו ריזנט הר...כי זה כאילו לא משרה נחשקת שתחזור זה הזדמנות של פעם בחיים והנשיא וזה
2- היא לא עפה על זה..שזה כבר סימן די רע..לדעתי היא הולכת לריב איתו על למה בכלל הוא בחר בזה ואז- ריב על הבחירה..וריזנמנט לכל החיים
&nbsp
אבל אם הוא היה נוסע- היא הייתה מתגגעת וכועסת או עצובה שהוא נסע
רמזו לנו את זה בכל השיחות עם אלכס שהיא הייתה באמת מאוד בלחץ מעניין הלונג דיסטנס (אני מאוד מבינה אותה)
ואז גם מה שאמרת שהוא היה מתגעגע גם לילדים
או כועס שהיא לא באה
&nbsp
קיצר..מצב תחת ולא הייתה אפשרות לסיים את זה כמו שצריך...
&nbsp
תגידי זה נכון שהיא הודיעה שכשיגמר לה החוזה היא מפסיקה לשחק לגמרי?

o0Invisible0o

New member
כותרות של כתבות זה פשע.

אני פשוט שונאת אותן.
לא. היא אמרה שאחרי האנטומיה משחק לא יהיה העניין המרכזי שלה. היא תשמח לשחק אבל העניין שלה נוטה עכשיו, אחרי כ"כ הרבה שנים עם אותה הדמות, הוא לעבוד מאחורי הקלעים. נראה לי הפקה, כי כבר יש לה חברת הפקות אאל"ט? אבל לכי תדעי, אולי היא רוצה בכורת בימוי או כתיבה? נחייה ונראה.
בכל מקרה היא הדגישה שוב ושוב שהיא תשמח לשחק והיא לא דוחה את זה על הסף אבל היא יותר מתעניינת בצד של מקבלי ההחלטות ופחות להיות הכלי שמופעל ע"י מקבלי ההחלטות.
&nbsp

Rachel47

New member
לא קראתי את זה בכתבה

שמעתי אנשים מדברים (שזה כנראה דרגה אחת יותר גרועה מכותרות של כתבות
)
אוקיי..קול..
תכלס היא לא איזה עילוי משחקי אז שוין..זה בסדר...יש כאלה שיחסרו לי יותר אם הם יפסיקו לשחק

Rachel47

New member
פרנטהוד

פרק חביב
לא היה לי כוח כל כך לעלילת זיק אפילו שהוא עצמו הצחיק אותי
&nbsp
הסצינה בהתחלה שמראים את ג'וליה שוכבת עם וואטאבר..היה לי קשה לראות את זה...הסטתי את המבט
סירייסלי...באמת עצוב לי כל העניין שם
מצד שני אני מבינה את זה שהיא ממשיכה הלאה
עדיין עצוב
אבל לגיטימי
ועכשיו ג'ואל כן רוצה לחזור
בוקר טוב חמוד!

&nbsp
זהו, כל השאר פחות מעניין...

LemonLimeLilach

New member

לא הבנתי בכלל מי הבחור שג'וליה שוכבת איתו!! אני סנילית?? מי זה???
הכי צפוי העניין שג'ואל עכשיו פתאום ירצה... יאללה... תעבוד קשה עכשיו חבר
אני מתגעגעת לסידני, תראו אותה יותר

ופתאום קלטתי איזה קול מעצבן יש להאדי!!!

Rachel47

New member
יואו גם אני

ממש עיצבן אותי הדיבור שלה! לא שמתי לב לזה קודם!!!
&nbsp
אממ אני חושבת שזה לא מישהו שאנחנו מכירות מלפני...זה מישהו שעובד איתה (פוסיבלי הבוס?) והיא הרי לא עבדה בעונה הקודמת...זה גם דרך להראות לנו שעבר זמן...
מצד שני כמה זמן אם ההריון של אמבר כזה ראשוני?

LemonLimeLilach

New member
לא הגיוני בעליל

מצד אחד אמבר לקראת סוף שלישי (הרופאה אמרה לה שהיא מתקרבת לזמן שאפשר לספר)
מצד שני ג'וליה עובדת ועם מישהו לא ברור
מצד שלישי קריסטינה "עבדה על הבי"ס 8 חודשים"
huh?

Rachel47

New member
כן חשבתי על זה גם

תכלס תמיד כשסדרות חוזרות אני מעבירה את כל הפרק הראשון בניסיון להבין כמה זמן עבר בין העונות (חוץ מעונות שברור שלא עבר אפילו יום..) וכאן אשכרה אין לי תשובה לעניין הזה

ממש לא הגיוני
כאילו 8 חודשים מסתדר עם העלילה של כריסטינה וג'וליה (להגיע לעבודה חדשה ולצאת עם מישהו ולהגיד לאמא שלך שחיכית לבעלך מלא זמן..8 חודשים..לגיטימי)
אבל זה לא מסתדר עם אמבר
לא יודעת

למעלה