כתבתי את החלומות על עברי כל כך הרבה
פעמים שאני כבר לא יכולה לשכוח אותם. כן, חלומות ברבים. אני מאלו שזוכרים את כל החלומות שלהם. ונוהגים לספר עליהם אח"כ. ולכן זה שרשור ממש בשבילי. אז החלומות על עברי: 1. אני והמורה שלי מתכננות את טקס יום הזיכרון של בית הספר, והיא מביאה את עברי שיעזור לנו. הוא נכנס לכיתה ונופל לי עט והוא מרים אותו ואז אנחנו מביטים אחד לשני בעיניים והזמן קופא לשנייה והוא הולך, והמורה שלי נותנת לי פתק עם כתובת של מסעדה מקסיקנית ואומרת לי לבוא לשם ב14:00 בדיוק לעבוד איתה ועם עברי על הטקס. כשמגיע הזמן אני מתארגנת, יוצאת ומגלה שאיבדתי את הפתק. ואז אני מסתובבת לחוצה בפ"ת מחפשת את המסעדה ולא מוצאת, ההורים לא עונים לי ואני מתחרפנת מהעובדה שאני מפספסת פגישה עם עברי. זה החלום האהוב עלי, כי זה היה די מצחיק לחלום על מישהי, אפילו שזו אני, מסתובבת מחורפנת בעיר. אין לי כוח להרחיב על השניים האחרים, אז בקצרה: 2. אני מסתתרת בתוך ארון בחדר של הבת של עברי, כי הוא לא מרשה לי להיות שם (היא בת 4 דרך אגב), והוא נכנס ובודק מה שלומה ואני בארון, מקווה שהוא לא יגלה אותי, ואז הוא הולך, ואני מתחמקת החוצה והוא רואה אותי ורודף אחריי בקיבוץ (כן, הוא גר בחלום בקיבוץ). 3. אני במלון דן (באמת חלמתי את זה כשהייתי במלון), ואני יורדת במעלית ללובי. פתאום עברי נכנס בריצה למעלית מתנשף, לאחר שצלמים וילדים מבקשי חתימות רודפים אחריו. הוא מבקש ממני לעזור לו להתחמק מהם, ואנחנו עולים לחדר שלי במלון. אנחנו מדברים שעות, והוא מספר לי מלא על עצמו ואני עלי (וגם דיברתי איתו על היפנים, אני לא זוכרת מה הוא ענה), ואז אני שואלת אותו 'עברי, למה כל זה לא יכול לקרות במציאות?' והוא ענה לי, אבל כבר שכחתי מה. ובסוף כן חפרתי. טוב, לא כתבתי כאן כמה ימים אז זה בסדר. יום טוב.