יאללה, שרשור טופיק.

אוי ../images/Emo122.gif

פעם חלמתי שאני באיזה לונהפארק, ואז יש רכבת ירוקה כזאת, ועברי הוא הסדרן [האידיוט ששם רגל לפני אנשים כדי שלא יכנסו] ואז נכנסים לרכבת והיא ממש מהירה ובפנים יש מלא צורות מוזרות והשיר ברקע הוא של עברי [כבר שכחתי איזה שיר.]
היה עוד אחד, שאני לא זוכרת אם הוא היה מחובר לקודם או לא, אבל דיברתי עם עברי נראה לי ואז הוא הופיע רק בשבילי ובשביל יניב והכל היה שחור ואז הם התנשקו וכאלה.. לא זוכרת בדיוק..

טוב יאללה אני

אחרי שקיבלתי לפני שבועיים את המכה בראש, חלמתי שנפלתי למקום כזה צר ועברי צעק לי לא לדאוג באים לעזור לי חחחחחחח

GR££N woMAN©

New member
לא נראה לי שחלמתי עליו..

ואם כן, אני לא זוכרת.. ככה זה, סניליות מגיל צעיר

אני חלמתי חלום מזה הזוי על עברי...

שאחרי ההופעה בים המלח (שבאמת הייתי שם) אני נכנסת למאחורי הקלעים מדברת עם עברי והוא רוצה לבוא אליי הביתה כי הוא נורא עייף ואין לו כח למעריצות פקאצות שיקפצו עליו אז הוא בא אליי אנחנו יושבים, מדברים, אוכלים, הכל כרגיל.. ואז אני מזמינה עוד שתי חברות שלי שגם חולות עליו כמוני וככה אנחנו יושבות על השטיח, הוא על השולחן והוא עושה לנו הופעה אינטימית בבית שלי, בסלון שלי, באמצע הלילה, עם שירים על פי בקשתנו ואז אני מחפפת את חברותיי והוא נשאר לישון אצלי, במיטה שלי והיה איתו מזה כיףףףףףףף!!!!!!!!! והוא אפילו נישק אותי למרות שהוא הומו (הייתה בינינו משיכה...אני אומרת לכם).... איזה חבל שזה רק חלוםםםם!!!!!! טוב אנשים סורי על החפירה...אבל זה החלום שלי!!! יומקסים...!

sofish7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo140.gif

lital4321

New member
יווואאאוו

חוץ מהקטע של הנשיקה חלמתי בול אותו חלום בול! גם יונתן פריג' בא אלי חח

ofir1988

New member
אמממ ../images/Emo9.gif

גמני חלמתי על עברי
( ואני חושבת שאני לא גרופית) אמממ חלום אחד זה משהו שהוא היה בבית שלי, ואני לא זוכרת אותו כל כך.. ואמממ החלום השני היה שחלמתי שעברי מופיע על בניין של גג (כן,זה היה אחרי שפימפמו את הפירסומת של ההופעה של הדג נחש על הגג של איזה בניין, מושפעת, אני יודעת
)
בקיצור אז..חלמתי שהוא עושה הופעה על גג הבניין, אבל בניין מעפאן כזה, כמו של הבתים הישנים ואז כל הפורום עומד במדרגות ... ואממ.. ואז רוני באה, ואז אני הולכת איתה לבית שלה...ואז.. אממ זהו
אנלא זוכרת

YqUeen

New member
היו כ"כ הרבה..

טוב, אני אספר על אחד מהם:) לפני כמה חודשים, כשרק פתחו את הבאולינג בישפרו במודיעין, חלמתי שאני נמצאת שם עם כמה אנשים, ושיחקנו עם עברי, כלומר- נגד עברי. וזה לא היה כוחות! זה היה עברי אחד גדול ובריון מול 4-5 נערים קטנים ומסכנים
עברי קרע אותנו, כל המשחק שלו כמעט היה סטרייקים
ואז בסוף, כשהוא ניצח, הוא ורוני ארדיטי רקדו ריקוד ניצחון כזה, פרוע לגמרי, משהו בין סלסה ל"ריקוד הציפורים"
עברי בשלב כלשהוא הפסיק לרקוד, ורוני המשיכה, והיא התגלגלה על הרצפה וזה, ועברי גלגל עיניים
ואז פתאום ממאחורי הבר צץ לו גל אוחובסקי והוא העניק לעברי גביע בצורת כדור באולינג, ולי ולעוד ילדה הוא העניק מדליה. וזהו
מעניין אם עברי באמת טוב בבאולינג... לא, זה לא באמת מעניין

יש לך שילה בחתימה!!111

כן, הממ. בטוח שחלמתי פעם על עברי, אני פשוט לא זוכרת מה היה.. ועל עילי חלמתי פעם, משהו עם אח שלו
שהוא מופיע במקום עילי באחת ההופעות, ואז אני לא רוצה ללכת, כי מה שווה הופעה בלי עילי?

ברוש15

New member
כן לצערי גם לי זה קרה../images/Emo3.gif

מי נותן לו רשות בכלל להיכנס לי לחלום
זה כזה פתטי
אבל חלמתי אתמול שאני ואחותי הקטנה הולכות להופעה של עברי והיא משום מה בביצפר שלי
והיו אולי 30 אנשים
וזהו זה היה מוזר כזה
לא,הוא לא בא אלי הביתה תודה לאל..הוא גם לא עשה לי הופעה פרטית בבית ובטח שלא גררתי אותו למיטה
סתם חלום מוזר שכזה

Smileey Girl

New member
בחיים לא יצא לי לחלום עליו ../images/Emo12.gif

כנראה שאני בדרגת גרופיות סבירה

מ י כ ל ל

New member
../images/Emo28.gif אחחח... כזה חלום טוב...

אחד החלומות היותר הזויים... פגשתי אותו ויצא לי לדבר איתו והוא היה לאונרדו כזה (והיה לו אקדח!!!) ואיכשהו זה גם מתקשר לעוד חלום שכנראה היה באותו לילה שבו המחנכת שלי הפכה לנעל קרוקס בשלושה צבעים שהיא נדבקה ממכשירים טכנולוגים שנשאו את המחלה, אז הייתי צריכה לרוץ איתה בכל בית הספר כדי להרחיק אותה מדברים חשמליים, אבל בדרך פגשתי את דודו זר והתעוררתי מהתרגשות. יש מצב שזה חלום אחר אבל הוא מבדר. מהחלום על עברי אני לא זוכרת הרבה, אבל אני רק זוכרת שהיה לי ממש חבל שהתעוררתי והוא נגמר. |חפרתי
|

זה מידע מסווג.../images/Emo11.gif

טוב,שיהיה. אז ככה:הייתי בהופעה שלו בבומבמלה(
)ובסוף כזה ישבתי וניגנתי שירים שלו ופתאום הוא בא עם שרוואל לבן כזה וראסטות(!!).. ואז בבוקר שאחרי הוא אלי הביתה רגיל ושתינו קפה ואז הקראתי לו שיר שלי והוא הלחין אותו,ואז בא עילי ואמר לעברי משהו בקשר לזה שנעלם לו מפרט..לא יודעת..אז נתתי לו מפרט שלי
וזהו נראה לי.. והייתה עוד פעם אחת שחלמתי שעברי ואני שותפים לדירה בתל אביב..וזה היה מוזר מדי.

maymayush

New member
כתבתי את החלומות על עברי כל כך הרבה

פעמים שאני כבר לא יכולה לשכוח אותם. כן, חלומות ברבים. אני מאלו שזוכרים את כל החלומות שלהם. ונוהגים לספר עליהם אח"כ. ולכן זה שרשור ממש בשבילי. אז החלומות על עברי: 1. אני והמורה שלי מתכננות את טקס יום הזיכרון של בית הספר, והיא מביאה את עברי שיעזור לנו. הוא נכנס לכיתה ונופל לי עט והוא מרים אותו ואז אנחנו מביטים אחד לשני בעיניים והזמן קופא לשנייה והוא הולך, והמורה שלי נותנת לי פתק עם כתובת של מסעדה מקסיקנית ואומרת לי לבוא לשם ב14:00 בדיוק לעבוד איתה ועם עברי על הטקס. כשמגיע הזמן אני מתארגנת, יוצאת ומגלה שאיבדתי את הפתק. ואז אני מסתובבת לחוצה בפ"ת מחפשת את המסעדה ולא מוצאת, ההורים לא עונים לי ואני מתחרפנת מהעובדה שאני מפספסת פגישה עם עברי. זה החלום האהוב עלי, כי זה היה די מצחיק לחלום על מישהי, אפילו שזו אני, מסתובבת מחורפנת בעיר. אין לי כוח להרחיב על השניים האחרים, אז בקצרה: 2. אני מסתתרת בתוך ארון בחדר של הבת של עברי, כי הוא לא מרשה לי להיות שם (היא בת 4 דרך אגב), והוא נכנס ובודק מה שלומה ואני בארון, מקווה שהוא לא יגלה אותי, ואז הוא הולך, ואני מתחמקת החוצה והוא רואה אותי ורודף אחריי בקיבוץ (כן, הוא גר בחלום בקיבוץ). 3. אני במלון דן (באמת חלמתי את זה כשהייתי במלון), ואני יורדת במעלית ללובי. פתאום עברי נכנס בריצה למעלית מתנשף, לאחר שצלמים וילדים מבקשי חתימות רודפים אחריו. הוא מבקש ממני לעזור לו להתחמק מהם, ואנחנו עולים לחדר שלי במלון. אנחנו מדברים שעות, והוא מספר לי מלא על עצמו ואני עלי (וגם דיברתי איתו על היפנים, אני לא זוכרת מה הוא ענה), ואז אני שואלת אותו 'עברי, למה כל זה לא יכול לקרות במציאות?' והוא ענה לי, אבל כבר שכחתי מה. ובסוף כן חפרתי. טוב, לא כתבתי כאן כמה ימים אז זה בסדר. יום טוב.

למעלה