יאללה, שרשור טופיק.

יאללה, שרשור טופיק.

החלום הכי הזוי שחלמתם, שעברי [או אפילו נגן כלשהו שקשור] השתתף בו? זה המקום לחפור

האגוש

New member
בדיוק לפני השינה ../images/Emo199.gif

חלמתי על עילי
שהוא מתקשר אלי, ואנחנו מדברים, והכל סבבה.. ואז אני שואלת אותו איך קוראים לו, והוא אומר "עילי" ואני כמובן שואלת: "בוטנר" , כי הרי, כמה עילי כבר יש בעולם הזה?
ואז הוא נבהל וניתק או משהו
שכחתי כבר..
עכשיו אתם חייבים להמשיך

whynot5

New member
../images/Emo175.gifשניה לפני שאני הולכת לישון..

אהממממ... פעם חלמתי משהו מוזר על עברי, הבעיה היא שאנלא ממש זוכרת. הייתי בהופעה שלו, שהייתה במקום הזוי לחלוטין. אני זוכרת שמשום מה הוא היה חבר טוב שלי. בכל מקרה, אחרי ההופעה הוא בא לדבר איתי, ואז[!!!] אמא שלי הזמינה אותו לאכול אצלנו. אפילו לא הופתעתי. אבל אז[!!!!!] מישהו או מישהי הפריעו לנו, והוא הלך לאנשהו. ומאז[
] אני מחכה לטלפון ממנו, משהו. לילה טוב לכם.

8BlackApple8

New member
היה לי אותו חלום אבל עם סוף אחר

אחרי שאמא שלי הזמינה אותו אלינו.. הוא היה עייף ואז אמא שלי אמרה לו לישון אצלי בחדר..ואני לא רציתי. והתחלתי לריב איתה שהיא תישן בסולון והוא ישן עם אבא שלי. בסוף ניצחתי..והוא ישן עם אבא שלי..

...

טוב היה לי חלום כל כך הזוי. ואני עוד זוכרת הכל. אמ.. ככה, עברי הופיעה אצלי בסלון. אז ככה: בהתחלה באים אלי נחנח סתיו ואורעד מתנחלים אצלי וזה. פתאום רוני מתקשרת אלי ואומרת לי "עברי יאחר ב3 שעות" אוקי עברו 3 שעות עברי הגיע, פתאום אני קולטת אותו נוסע באופניים שלי ברחוב שלי. ואז אחרי שניה בלי שאני רואה הוא על הספה שלי, והבית שלי היה מטונף כמו אני לא יודעת מה. קיצר עברי יושב על הספה עם רגלים על השולחן ואני שאלתי אותו אם הוא רעב והוא אמר "כן" "יש ג'חנון אתה רוצה" "נו טוב" ומכאן אני לא זוכרת, זה היה משהו כזה. הזוי לחלוטין.

למעלה