יאללה שאלון!!

Gutterball

New member
יאללה שאלון!!

לא חושב שזה כבר היה פה [נגנב מפורום מתופפים] אז יאללה: 1 .יומולדת או חתונה? 2.מוזיקה שקטה או קצבית? 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? 4.קינוח-גלידה או עוגה? 5.עוף או המבורגר? 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? 7.בילוי-פאב או טיול בפארק? 8.שמש או ירח? 9.מוקה או וניל? 10.דבש או ריבה? 11.ענווה או גאווה? 12.דנה או דני? 13.להיות גבוה או בינוני? 14.שכל או מזל? 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)? 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? 17.ריצה או הליכה? 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? 19.סתיו או אביב? 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? 22.מיים או מיץ? 23.שפיים או ממדיון? 24.אורז או פתיתים? 25.מלחמה או שלום מזוייף? 26.אסרטיביות או תמימות? 27.אופי חזק או רגשנות? 28.מונית שירות או אוטובוס? 29.תל אביב או חיפה? 30.בית ספר או צבא? -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו? 32.אוהב אותה? 33.מה הם תחביביך העיקריים? 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא? 37.איך אתה מפנק את עצמך? 38.מה משמח אותך? 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? 40.למה? 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת... 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? 44.בן כמה אתה? 45.כמה חברים ממש טובים יש לך? 46.האם הם חשובים לך? 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? 48.סוג המוזיקה האהוב עליך? 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? 54.אתה אדם מאושר בדר"כ? 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון?

Gutterball

New member
טררם

1.יומולדת או חתונה? חתונה, יותר שמח שמח ויותר נדיר 2.מוזיקה שקטה או קצבית? קצבית, לרוב 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים?מאחר ולא היתה לי ממבט ראשון, אז אהבה שנבנית לה בשלבים 4.קינוח-גלידה או עוגה? עוגת-גלידה! המצאה גאונית 5.עוף או המבורגר? תלוי במידת הרעב. אם רעב-רעב, אז המבורגר. אם פחות אז עוף 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? טלוויזיה, כמובן 7.בילוי - פאב או טיול בפארק? מאחר ואנ'לא יכול עוד לשבת בפאבים, אז נגיד טיול בפארק... 8.שמש או ירח? שמש 9.מוקה או וניל? וניל 10.דבש או ריבה? דבש 11.ענווה או גאווה? ענווה 12.דנה או דני? דנה 13.להיות גבוה או בינוני? גבוה 14.שכל או מזל? שכל 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)? לא הייתי בעילון אז נבחר עזריאלי 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? לא מבלה כ"כ הרבה בלונה פארקים... יאללה ת"א 17.ריצה או הליכה? ריצה 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? לעבוד בטח, אלבל רצוי שזה יהיה כיף קצת 19.סתיו או אביב? סתיו 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? עוגת שוקולד!!! 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? חיק הטבע 22.מיים או מיץ? מיץ [וזה בגלל שאני שותה הרבה מים ומעט מאוד מיץ] 23.שפיים או ממדיון? ממדיון [לא הייתי בשפיים] 24.אורז או פתיתים? וואי, זה אחד קשה. רגע... טוב יאללה, אין על אורז. 25.מלחמה או שלום מזוייף? שלום מזויף 26.אסרטיביות או תמימות? אסרטיביות 27.אופי חזק או רגשנות? אופי חזק 28.מונית שירות או אוטובוס? אוטובוס [הקסם של מוניות שירות עוד לא הגיע למודיעין] 29.תל אביב או חיפה? ת"א 30.בית ספר או צבא? בית ספר -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו? לא 32.אוהב אותה? לא אותה ולא אף עונה. ועם השיר החדש של נינט הפוסטמה הזאת בכלל לא. איזה שיר גרוע, יא אללה 33.מה הם תחביביך העיקריים? תופים, מחשב, לשמוע מוזיקה 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? שוב - תופים, מחשב, לשמוע מוזיקה 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? אממ... כשאנשים קוראים לי חופר P: 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא? איזו טבעת/חפץ אחר שיכול להפוך אותי לבלתי-נראה - זה יעיל לאללה! ואולי הייתי ממציא קסם. כמה שזה נדוש, העולם היה הופך למקום הרבה יותר מעניין איתו. 37.איך אתה מפנק את עצמך - אוכל בעיקר. אולי לקנות משהו שרציתי הרבה זמן 38.מה משמח אותך? להצליח דברים קשים [עבורי], שאנשים מרוצים ממני, ושיש חורף כמו שצריך. 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? כן 40.למה? כי אני בנאדם אופטימי מטבעי 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם. ספר לנו עליו קצת... שאני נתקע עם עוד קבוצת אנשים במדבר ובאים טנקים וצבא של איזו מעצמה ערבית ואיכשהו אני והאנשים מגיעים לאיזה כלוב בשואה, ואני מצמיח כנפיים ומעיף עוד מישהו איתי מחוץ לכלוב, אבל אני מתרסק באיזה איצטדיון קרוב. לעזאזל 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם - לא יודע עכשיו >< 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? אנערף... לא טוב בדברים האלה 44.בן כמה אתה? 16 45.כמה חברים ממש טובים יש לך? 2-3 46.האם הם חשובים לך? כן, די 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? כן, למה לא, אנחנו חייבים גיוון אצלנו 48.סוג המוזיקה האהוב עליך? פעם זה היה פאנק, אבל היום יש עוד, סקא ומטאל גם. בעיקרון הסגנון שלי זה פאנק. 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? את האנרגיות, את האדרנלין, ואת הגרוב [בייחוד בסקא]. גם את המילים, לא לשכוח 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? מבחינה ראשונית זה יהיה האופי החיצוני, אבל אם נתקרב ואני אראה שהיא אהבלה/פוזרית/פקאצה או משהו אחר שלא מתאים לי, ירד לי ממנה. אבל - זה לא אומר שאני אפסיק להסתכל עליה לפעמים
51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו - אמיתיות [לא לנסות להיות כמו מישהו/אנשים אחרים] ולדעת שלא תמיד צריך להתפשר. 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? שכל המשפחה שלי תהיה בריאה וימותו בשיבה טובה, פלוס שהמצב הביתי [בין ההורים, לדוג'] יהיה טוב. 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? וואלה, לא מצאתי עוד כישרון גדול שיש לי, ברצינות. אני עוד מחפש 54.אתה אדם מאושר בדר"כ? בהחלט 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון? מעניין

Japoneza

New member
רק כי אני מחכה לטל, ../images/Emo110.gif

ובינתיים משעמם. 1.יומולדת או חתונה?חתונה 2.מוזיקה שקטה או קצבית?קצבית 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים?גם וגם.. 4.קינוח-גלידה או עוגה?עוגה! 5.עוף או המבורגר?המבורגר!! 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה?טלוויזיה..אבל גם זה כמה שפחות 7.בילוי-פאב או טיול בפארק?נממ..קומזיץ עם החבר'ה! 8.שמש או ירח?ירח 9.מוקה או וניל?וניל. בעע מוקה 10.דבש או ריבה?ריבה 11.ענווה או גאווה?ענווה 12.דנה או דני?דנה (למה לעזאזל??) 13.להיות גבוה או בינוני?בינוני 14.שכל או מזל?שכל 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)?עזריאלי! 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד?סופרלנד..*ייאי קומבה* 17.ריצה או הליכה?הליכה מהירה. 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל?וואו..אממ..לעבוד, אבל שייה זמן לנשום. 19.סתיו או אביב?סתיו 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד?בלינצ'ס 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? חיק הטבע. 22.מיים או מיץ?מים קרים 23.שפיים או ממדיון?שפיים=)) 24.אורז או פתיתים?פתיתים 25.מלחמה או שלום מזוייף?מלחמה- שבסופה יבוא שלום. ולא מזויף. 26.אסרטיביות או תמימות?אסרטיביות 27.אופי חזק או רגשנות?אופי חזק 28.מונית שירות או אוטובוס?אוטובוס 29.תל אביב או חיפה?תל אביב 30.בית ספר או צבא?אפעם לא הייתי בצבא...אז..אממ..אני חושבת שלא יודעת
-כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו?כן |מבויש| 32.אוהב אותה?למען האמת....כן! אבל הראשונות היו יותר יפות
33.מה הם תחביביך העיקריים?קפואירה, רכיבה על סוסים, לשמוע מוזיקה, לקרוא ספרים ועיתונים..אלה העיקריים אני חושבת. 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק?לעשות משו שעושה גם לך טוב, וגם לעוד מישהו, להצליח במשהו שנורא רציתי להצליח, להצליח במשהו שלא ציפיתי להצליח בו, לנצח בהתערבות! כן! זה נותן הרגשה טובה! 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך?אנשים מזלזלים, שקרנים על חשבוני, סתם אנשים מאשימים, אנשים אלימים, ועוד.. 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא?מין מכשיר, שאתה יכול בעזרתו למות- ולחזור לחיים. 37.איך אתה מפנק את עצמך?שמה מזרון בהחדר, לוקחת קופסאת גלידת בנ אנד ג'ריס ומתחילה לחסל. 38.מה משמח אותך? 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? 40.למה? 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת... 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם היום של הניתוח בעיניים..לא מעניין, אבל אני לא אשכח! 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)?אני חושבת שכשנולדתי. 44.בן כמה אתה?14 45.כמה חברים ממש טובים יש לך? שישה 46.האם הם חשובים לך?מאד!! 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש?ברור שתמיד עדיף עוד, אבל בהחלט אני מרגישה טוב עם כמות החברים שיש לי 48.סוג המוזיקה האהוב עליך?רוק 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)?את המוזיקה? 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי?תכונות אופי..אבל לא יזיק גם מראה חיצוני לא רע
51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייוכנות, טוב לב 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך?שלום עולמי
53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך?נגינה...כשרון מוזיקלי.. 54.אתה אדם מאושר בדר"כ?כן. כשטוב כמובן- למה לא לשמוח? 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון?לא ארוך מידי. נחמד. סבבה. ועכשיו באמת- מי שקרא הכל...יקבל
ממני.

Japoneza

New member
או..רק עכשיו שמתי לב שדילגתי../images/Emo110.gif

39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? בודאי! 40.למה?כי..איך אמרו גדולים ממני? "יהיה לנו טוב..אם רק נישא תפילה קטנה, אל השמים"

LuLuLu iT

New member
סבבה../images/Emo45.gif

1 .יומולדת או חתונה? יומולדת. לא אוהבת ארועים משפחתיים. 2.מוזיקה שקטה או קצבית? תלוי במצברוח, מן הסתם. ניראלי ששקטה. 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? נבנית לה בשלבים. 4.קינוח-גלידה או עוגה? עוגה, אבל שתהיה איכותית. 5.עוף או המבורגר? המבורגר. 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? טלוויזיה. 7.בילוי-פאב או טיול בפארק? חוששני שלא יכניסו אותי לפאב, אז טיול בפארק..
8.שמש או ירח? ירח. שמש זה חם.
9.מוקה או וניל? בגלידה וניל, באייס מוקה. 10.דבש או ריבה? ריבת תותים. 11.ענווה או גאווה? הממ.. גאווה. 12.דנה או דני? דנה, דה. 13.להיות גבוה או בינוני? ממ.. לא משנה. 14.שכל או מזל? שכל. 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)? אפעם לא הייתי בעילון, אז עזריאלי. 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? ממ.. לונה פארק.
[אתמול הייתי] 17.ריצה או הליכה? הליכה. |בטטה| 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? לעבוד כל היום, אבל לא כל יום. 19.סתיו או אביב? סתיו. 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? עוגת שוקולד. 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? בעיר. 22.מיים או מיץ? מיץ. 23.שפיים או ממדיון? מימדיון ניראלי. הרבה זמן לא הייתי בשניהם. 24.אורז או פתיתים? פתיתים יותר מיוחד, אורז אוכלים כאן כל הזמן.
25.מלחמה או שלום מזוייף? אההה.. שלום מזוייף. 26.אסרטיביות או תמימות? ממ.. אסרטיביות. 27.אופי חזק או רגשנות? גם וגם? 28.מונית שירות או אוטובוס? אוטובוס!! 29.תל אביב או חיפה? ת"א. 30.בית ספר או צבא? לאדעת, לא הייתי בצבא. אני מניחה שבצפר
-כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו? לא. 32.אוהב אותה? ממ. 33.מה הם תחביביך העיקריים? צופים, ריקוד, קריאה, כתיבה, חברים, סרטים. ממ. 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? לכתוב, לקרוא ספר טוב, לראות סרט טוב.. כשמארגנים משהו, נגיד יציאה, ויוצא טוב.. 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? לא חשוב~ 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא? ממ.. מכונת מוטיבציה, או משהו כזה. או איזו מכונה שתהפוך את כל מי שנכנס אליה לכוסית על
[
] 37.איך אתה מפנק את עצמך? רביצה, אוכל טוב, דיסק חדש, או בכלליות לקנות לעצמי דברים. 38.מה משמח אותך? אנשים בעיקר.. 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? כא-מובן.
40.למה? כי בסוף תמיד הכל מסתדר. 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת... חה חה. טוב, אז חלמתי שאני קמה בבוקר עם פירסינג בירך ואני רק זוכרת ששניים מהגדוד מעליי בצופים עשו לי אותו. ואז אני תובעת אותם או משהו כזה. ופעם היה משהו שעשיתי עגיל בפיטמה וחברה שלי קנתה חזיה והתעצבנה עליי ואמרה לי שאסור לי להתחדש בציצי כי היא כבר התחדשה.
42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם: ממ. היה לי יום שעברתי התמוטטות עצבים מטורפת ואני לא אשכח אותו. ואמ, יום טוב.. היה יום שהרגשתי שאני הכי מאוהבת בעולם ופשוט לא חשוב מה קרה לי או מה עשיתי נהניתי כמו אני לא יודעת מה ולא הפסקתי לחייך. זה היה כיף.
43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? אני לא חושבת שלחיים שלי יש רגע שיא אחד. 44.בן כמה אתה? 14 וחצי. יהה
45.כמה חברים ממש טובים יש לך? 2. 46.האם הם חשובים לך? איכס, לא, מה לי ולהם. [ברור שהם חשובים לי, מה נסגר.] 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? מסתפקת בהחלט. :] 48.סוג המוזיקה האהוב עליך? מוזיקה טובה.
49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? שהיא טובה. 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? אני אחזור אליכם עם זה.. [נו באמת] 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו: אני לא בטוחה. אהבה לעצמך, או ביטחון עצמי [אבל לא מופרז] ו.. מה ההיפך מסנוב? לא לבטל או לזלזל במשהו לפני שאתה יודע מה הוא או מי הוא. 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? נה, אתם מוזמנים לנחש.
53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? יש לי כמה כשרונות קטנים וחמודים כאלה, אין משהו אחד בולט. 54.אתה אדם מאושר בדר"כ? בזמן האחרון כן
55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון? נחמד :]

someboddy

New member
שאלון... טוב, אין מה לעשות...

1.יומולדת או חתונה? יומולדת. מתנות פחות יקרות 2.מוזיקה שקטה או קצבית? קצבית 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? שלבים 4.קינוח-גלידה או עוגה? גלידה 5.עוף או המבורגר? עוף 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? טלוויזיה 7.בילוי-פאב או טיול בפארק? פארק 8.שמש או ירח? ירח 9.מוקה או וניל? וניל 10.דבש או ריבה? דבש 11.ענווה או גאווה? ענווה 12.דנה או דני? דניאל 13.להיות גבוה או בינוני? גבוה 14.שכל או מזל? מזל 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)? עזריאלי 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? סופרלנד 17.ריצה או הליכה? ריצה 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? לא לעבוד 19.סתיו או אביב? אביב 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? עוגה 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? טבע 22.מיים או מיץ? תלוי איזה מיץ 23.שפיים או ממדיון? ממדיון 24.אורז או פתיתים? אורז 25.מלחמה או שלום מזוייף? מלחמה 26.אסרטיביות או תמימות? אסרטיביות 27.אופי חזק או רגשנות? אופי חזק 28.מונית שירות או אוטובוס? מונית שירות 29.תל אביב או חיפה? ת"א 30.בית ספר או צבא? צבא -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו? לא 32.אוהב אותה? לא!!! 33.מה הם תחביביך העיקריים? JAVA, DOA 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? משחקי וידאו טובים 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? משחקי וידאו גרועים 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא? מכונה שעונה על שאלונים 37.איך אתה מפנק את עצמך? ישן עד מאוחר 38.מה משמח אותך? הXBOX שלי 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? לא 40.למה? שאלה רטורית 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת... שכחתי... 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם שכחתי... 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? הייתה פעם שמתתי... 44.בן כמה אתה? 18 45.כמה חברים ממש טובים יש לך? 4 46.האם הם חשובים לך? כן 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? מסתפק במה שיש 48.סוג המוזיקה האהוב עליך? יודל 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? לעצבן אנשים 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? אופי 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו שיהיה שקט ושלא ידבר הרבה 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? לקבל מכונית מעופפת 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? תכנות 54.אתה אדם מאושר בדר"כ? בערך... 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון? ארוך מדי.

Guybrush Marley

New member
יאללה../images/Emo118.gif

1.יומולדת או חתונה? חתונה. אוכל איכותי חינם. 2.מוזיקה שקטה או קצבית? קצבית. 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? לא אכפת לי. 4.קינוח-גלידה או עוגה? גלידה. 5.עוף או המבורגר? המבורגר. 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? טלוויזיה. 7.בילוי-פאב או טיול בפארק? אף פעם לא ניסיתי פאב, אבל זה נשמע כיף. 8.שמש או ירח? שמש 9.מוקה או וניל? וניל 10.דבש או ריבה? דבש 11.ענווה או גאווה? גאווה. 12.דנה או דני? דנה 13.להיות גבוה או בינוני? גבוה 14.שכל או מזל? מזל 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)? עזריאלי. 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? סופרלנד, כי הייתי רק בת"א והוא ממש מעפן. 17.ריצה או הליכה? ריצה 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? לא לעבוד. 19.סתיו או אביב? אביב, זה לפני הקיץ. 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? בלינצ'ס, נדיר יותר. 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? בעיר. אבל רק אם זאת עיר באמת שווה. 22.מיים או מיץ? מיץ. מים עושים לי בחילה. 23.שפיים או ממדיון? לא יודע, לא הייתי באף אחד מהם. 24.אורז או פתיתים? אורז. 25.מלחמה או שלום מזוייף? שלום מזוייף. 26.אסרטיביות או תמימות? תלוי אצל מי. 27.אופי חזק או רגשנות? אופי חזק. 28.מונית שירות או אוטובוס? מונית שירות. אינטימי יותר. 29.תל אביב או חיפה? תל אביב. עוד מעט אין חיפה. 30.בית ספר או צבא? בית ספר. אפשר שיער ארוך. -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו? חס וחלילה. 32.אוהב אותה? איך בדיוק? 33.מה הם תחביביך העיקריים? גיטרה. ספרים? לפעמים. 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? אוננות. 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? יום א'. 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא? פרפטאום מובילה. 37.איך אתה מפנק את עצמך? אוננות. 38.מה משמח אותך? אוננות. 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? אוננות. 40.למה? כי זה כיף. 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת... חלמתי שאני מסתובב בין המון קומקומים ענקיים חלודים. מה אתם רוצים, הייתי בן 6. 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם אין לי ימים שעוברים בקצרה. 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? הדייט הראשון עם האקסית האחרונה שלי. 44.בן כמה אתה? 16 45.כמה חברים ממש טובים יש לך? 42 46.האם הם חשובים לך? כן 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? 42 זה יותר מדי 48.סוג המוזיקה האהוב עליך? הארד רוק 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? שהוא הארד 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? מה שבא קודם 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו - הומור, אינטלקט. 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? סקס עם ג'ניפר גארנר. 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? אוננות. 54.אתה אדם מאושר בדר"כ?לפעמים. 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון? מבאס, ארוך, מציק.

flint15

New member
הנה שלי

1 .יומולדת או חתונה? יומהולדת 2.מוזיקה שקטה או קצבית? גם וגם 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? תלוי במצב 4.קינוח-גלידה או עוגה? גלידה שולטת
5.עוף או המבורגר? עוף 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? תלוי 7.בילוי-פאב או טיול בפארק? תלוי עם מי(או עם מה) 8.שמש או ירח? ירח 9.מוקה או וניל? מוקה 10.דבש או ריבה? דבש 11.ענווה או גאווה? ענווה 12.דנה או דני? שאלה לא ברורה!!!!!!!!! 13.להיות גבוה או בינוני? גבוה 14.שכל או מזל? מזל ושכל 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)?קניון אבנט(פ"ת) 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? תל אביב 17.ריצה או הליכה? תלוי ממה 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל?לא בלילה 19.סתיו או אביב? אביב 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? עוגת שוקולד 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? חייק הטבע(פחות ערסים) 22.מיים או מיץ? מים 23.שפיים או ממדיון?אין הכרעה אז נלך על האלטרנטיבה-בריכת קיבוץ בארות יצחק 24.אורז או פתיתים? פתיתים 25.מלחמה או שלום מזוייף?מלחמה 26.אסרטיביות או תמימות? אסרטיביות 27.אופי חזק או רגשנות? גם וגם 28.מונית שירות או אוטובוס?אוטובוס 29.תל אביב או חיפה? תל אביב 30.בית ספר או צבא? בגלל המורים אצלנו אין הבדל(חחח) -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו?לא(גם לא את הקודמות) 32.אוהב אותה?סביר להניח שלא כי אני לא רואה אותה 33.מה הם תחביביך העיקריים? חברים,TV,מחשב,קריאת ספרים 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? מנוחה טובה 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? שקרים,הבטחות שווא 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא?את המכונה שתשתיק את השכנה המפגרת שלי 37.איך אתה מפנק את עצמך? ב:שינה,גלידה,שינה 38.מה משמח אותך? שימחה
39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו?עד כמה שאפשר 40.למה?כי זו הארץ שלי 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת...חלמתי פעם שנעלמו הערסים מהעולם(זה היה כזה חלום טוב) 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם-היום שנולדה לי האחיינית הראשונה 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)?טוב:אין לימודים,רע:אין עבודה 44.בן כמה אתה?16.75 45.כמה חברים ממש טובים יש לך? מה זה פה צו ראשון??? סתאאאאאם,בערך 10 46.האם הם חשובים לך? לא,מה נראה לכם ברור שכן 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? אני מסתפק במועט אבל מי שבא ברוך הבא 48.סוג המוזיקה האהוב עליך?רוק 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)?שהוא משלב המון סוגי מוסיקה 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי?רושם ראשוני הוא חשוב,אבל גם תכונות חשובות מאד 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו:1-שהוא יכול לשמור סוד,2-שהוא לא מדבר עליך מאחורי הגב עליך 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? זה אישי 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך?לעלות לאנשים על העצבים(יש לי בזה תעודת הצטיינות) 54.אתה אדם מאושר בדר"כ?כן 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון?
בסדר(שאלה 44 קצת לא במקום9​

Japoneza

New member
חחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

"אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא?את המכונה שתשתיק את השכנה המפגרת שלי"

Knotted String

New member
דינג דונג, דה וויטץ' איז דד.../images/Emo42.gif

[וויץ' אולד וויטץ'? דה וויקד וויטץ'!"] 1.יומולדת או חתונה? שלי או של אחרים?
אם של אחרים אז יומולדת, אם שלי אז לא זה ולא זה. אני שונאת ימי הולדת. 2.מוזיקה שקטה או קצבית? תלוי בסיטואציה. נגיד, אם אני הולכת ברחוב או שאני בעצבים אז קצבית. אבל אם אני לומדת או סתם בבית וזה, אז שקטה. 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? בשניהם יש משהו מיוחד. אני לא ממש יכולה להגיד. 4.קינוח-גלידה או עוגה? עוגת גלידה.
5.עוף או המבורגר? איכס עוף. איכס איכס איכס. איכס גם המבורגר אבל הרבה פחות מעוף. כלומר, כשהוא בצורת עוף. לא שניצל או משהו. אייייכס. 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? זה שאלות קשות. >< אני מניחה שטלוויזיה, כי לרוב קשה לי להתרכז בתוכנית רדיו בלי לעשות כלום. 7.בילוי-פאב או טיול בפארק? גם וגם. פארק בבוקר, פאב בערב. 8.שמש או ירח? ירח.
9.מוקה או וניל? וניל 10.דבש או ריבה? דבש 11.ענווה או גאווה? ענווה. 12.דנה או דני? מכל הדנה והדני שאני מכירה, את הדנה אני אוהבת יותר. אז דנה. 13.להיות גבוה או בינוני? בינוני. 14.שכל או מזל? שכל 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)? א, זה איילון.
ועזריאלי. איילון סתם נטוש או מלא בילדים קטנים. 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? ת"א. נראה לי. 17.ריצה או הליכה? הליכה. 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? למען האמת שתעסוקה עדיפה על בטלה. אז לעבוד. 19.סתיו או אביב? סתיו. 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? עוגת שוקולד 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? אני אוהבת גם וגם, אבל לאחרונה יש לי מצב רוח לעיר. 22.מיים או מיץ? מים 23.שפיים או ממדיון? לא זה ולא זה 24.אורז או פתיתים? אורז 25.מלחמה או שלום מזוייף? שלום מזוייף. הכל עדיף על מלחמה. 26.אסרטיביות או תמימות? מה הקשר בין אסרטיביות לתמימות? כלומר, איך זה או זה או זה?
זה כמו לשאול, מלפפון או מזלג? 27.אופי חזק או רגשנות? רגשנות, נראה לי. למרות שגם זה לא הכי קשור. 28.מונית שירות או אוטובוס? מונית שירות 29.תל אביב או חיפה? תלאביב 30.בית ספר או צבא? בית ספר.
-כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו? נראה לכם?
32.אוהב אותה?
33.מה הם תחביביך העיקריים? צופים, לקרוא, לצייר, לנגן.. 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? צופים, לקרוא, לצייר, לנגן. ברצינות. 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? צופים, לקרוא, סתם. >< נמ.. לא יודעת. אולי שלא מתייחסים למה שאני אומרת ברצינות. ושמתעלמים ממני. 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא? יש לי את היכולת להמציא מה שבא לי, נבלות.
37.איך אתה מפנק את עצמך? ספר, שוקולד, תה, סרט. 38.מה משמח אותך? הפתעות, אנשים שאני אוהבת, גשם, בועות סבון, מוזיקה. 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? דווקא בקשר לזה אני אופטימית.
40.למה? לא יודעת. ככה. 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת... זה אחד החלומות ההזויים. חלמתי שהייתי בכיתה, ועל הלוח היה שרטוט של תרנגולת שמישהו צייר עם גירים אבל ממש, כמו כזה בספרי מדע של פעם, עם חצים כאלה ומלא פרטים וזה. ואז המורה אמרה שאסור לתת לתרנגולת להכנס, ושזה יהיה הסוף וכל זה. ואז התרנגולת נכנסה ורצה בין הרגליים של כולם וכולם ניסו לתפוס אותה. מה זה אומר עליי?
42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם. אולי היומולדת שלי השנה? זה היה זוועתי. וגם, נגיד, היום שראינו לימוזינה בטולסה, והיום שראינו הופעה בפארק, ובערך רוב הימים של ארה"ב. 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? ארה"ב, נראה לי, הייתה השיא. ולרעה לא יכול להיות שיא, זה שפל.
44.בן כמה אתה? 18 וחצי בחודש הבא. 45.כמה חברים ממש טובים יש לך? 4 בערך. 46.האם הם חשובים לך? ברור. 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? חברים אמיתיים? תמיד יש מקום לעוד. 48.סוג המוזיקה האהוב עליך? רוק? רוק רך, אימו, [תסתמו.
] אימוקור, נו, כל החרא הזה. 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? איך שזה גורם לי להרגיש מבפנים.
חחחח סתם. לא יודעת. >< 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? תכונות אופי. אני לא יכולה להיות בררנית מבחינת מראה. 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו. כוח רצון ואכפתיות. 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? לא מגלים משאלות. 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? לא יודעת. אין לי הרבה כשרונות כאלה גדולים. 54.אתה אדם מאושר בדר"כ? לא, לא ממש. 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון? חביב ביותר, תודה כפרה.

ליינס אנד טייגרס אנד ברס?

או מיי! אני זוכרת את החלום עם התרנגולת
כשאתה בעצבים ויש מוזיקה קצבית אז זה כמו סרט אמריקקי כזה. נכון במרכז תמיד שמים מוזיקת רקע ואז את מגלה שאת הולכת לפי הקצב וזה ממש מצחיק?

Knotted String

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

נכון.
ואז אני מרגישה כמו בסרט הוליוודי טיפוסי וזה גורם לי לבלום קלות באמצע המרכז וכזה... לכחכח בגרון. ואנשים בוהים.

מי שקורא יקבל אוריאו מעמר ../images/Emo98.gif

1.יומולדת או חתונה?: חתונה, ימי הולדת הם בדרך כלל לא משהו ובחתונות יש משהו מרגש. |קיטש| 2.מוזיקה שקטה או קצבית?: מוזיקה טובה, לא אכפת לי איזו. 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים?: אהבה הדדית. איך היא התחילה זה לא חשוב. 4.קינוח-גלידה או עוגה?: עוגה ועליה גלידה! 5.עוף או המבורגר?: המבורגר. אבל בשר זה רצח
6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה?: טלוויזיה. ברדיו אני לרוב לא יכולה להתרכז. 7.בילוי-פאב או טיול בפארק?: טיול בפארק. 8.שמש או ירח?: ירח. 9.מוקה או וניל?: וניל. 10.דבש או ריבה?: דבש. 11.ענווה או גאווה?: גם וגם, ובמידה. 12.דנה או דני?: דני. דנה זה שם מגעיל. 13.להיות גבוה או בינוני?: גבוה נשמע כיף. 14.שכל או מזל?: מזל. יותר משתלם
15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)?: אף אחד מהם, איכס. 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד?: לא יודעת, זה אותו דבר לא? 17.ריצה או הליכה?: ריצה. 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל?: תלוי בחשק, ובמה עובדים. 19.סתיו או אביב?: סתיו. 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד?: עוגת שוקולד!!11 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע?: גם וגם
22.מיים או מיץ?: מיץ. 23.שפיים או ממדיון?: מה זה משנה? אותודבר. 24.אורז או פתיתים?:אורז
25.מלחמה או שלום מזוייף?: מה זה שלום מזויף? או שיש או שאין
26.אסרטיביות או תמימות?: מה הקשר ביניהם בכלל?
27.אופי חזק או רגשנות?: אופי חזק. 28.מונית שירות או אוטובוס?: אוטובוס. 29.תל אביב או חיפה?: תל אביב.
חיפה מלכודת מוות 30.בית ספר או צבא?: אעע... לא הייתי בשניהם אבל נראהלי שצבא. -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו?: לא 32.אוהב אותה?:
33.מה הם תחביביך העיקריים?: סקס
. 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק?: סקס
. 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך?: סקס
. 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא?: סקס
37.איך אתה מפנק את עצמך?: סקס
38.מה משמח אותך?סקס
39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו?: סקס
. טוב הפסיק להיות מתאים. אממ, נראה לי שיהיה בסדר.
40.למה?: אני בנאדם אופטימי שכזה. שוט מי. 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת...: חלמתי להיות ראש הממשלה. עבר לי. 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם: איזה יום בבית של יונתן, היינו בחוץ וירד שלג. :) 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)?: אמ.. אני מניחה שהגילוי של הד' וכל זה 44.בן כמה אתה?: 15. 45.כמה חברים ממש טובים יש לך?: אחת 46.האם הם חשובים לך?: ברור, הכי בעולם 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש?: זה בסדר נראה לי... 48.סוג המוזיקה האהוב עליך?: מוזיקה טובה 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)?: שהיא טובה.
50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי?: שילוב בין שניהם |נדושה| 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו: חוזק נפשי והרבה מזל 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך?: לא מגלים משאלות 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך?: להגיד את הדבר הלא נכון בזמן הלא נכון 54.אתה אדם מאושר בדר"כ?: כן.
55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון?: פסיידר.

Guybrush Marley

New member
הא../images/Emo118.gif

בערך כמו שלי, רק שכתבת סקס במקום אוננות. יותר שווה.

Prophet Of God

New member
נו מילא

1.יומולדת או חתונה? שניהם. כמה שיותר שמחות.. 2.מוזיקה שקטה או קצבית?גם וגם, תלוי בסיטואציה. 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים?העיקר שזו אהבה הדדית ואמיתית, זה מה שחשוב. 4.קינוח-גלידה או עוגה?למה לא לשלב? אבל בעיקר גלידה. 5.עוף או המבורגר?גם וגם. 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה?טלויזיה 7.בילוי-פאב או טיול בפארק?מממ לא נראלי שמשנה לי. 8.שמש או ירח?גם וגם. 9.מוקה או וניל?וניל 10.דבש או ריבה?דבש 11.ענווה או גאווה?גם וגם. 12.דנה או דני?הא? 13.להיות גבוה או בינוני?בינוני. 14.שכל או מזל?גם וגם. 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)?לא משנה לי. 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד?שניהם מעאפנים. 17.ריצה או הליכה?תלוי מתי ומה :X 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל?באמצע 19.סתיו או אביב?סתיו, קפוצו'נים 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד?עוגת שוקולד 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע?חייק הטבע, חופשיי. 22.מיים או מיץ?מיץ 23.שפיים או ממדיון?גם וגם 24.אורז או פתיתים?לא משנה 25.מלחמה או שלום מזוייף?איזה שאלה מפגרת 26.אסרטיביות או תמימות?לא יודע מה המילה הראשונה :X 27.אופי חזק או רגשנות?אין אפשרות לשלב...? 28.מונית שירות או אוטובוס?מונית שירות 29.תל אביב או חיפה?תל אביב, כי בחיפה לא הייתי. 30.בית ספר או צבא?אנלוידע :S -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו?לא 32.אוהב אותה?:X 33.מה הם תחביביך העיקריים?סקייט, מוזיקה, אומנויות לחימה 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק?לא הבנתי :X 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך?יש כלמיני 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא?משו שיגרום לכך שאנשים יזכרו אותי לטובה. 37.איך אתה מפנק את עצמך?רואה אותה...ברוך השם אמן. 38.מה משמח אותך?היא. ברוך השם אמן. 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו?כה. 40.למה?כי יש לנו צבא חזק מאוד, טכנלוגיות חדשניות, ובעיקר כי יש לנו אמונה. 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת...אנלוזוכר :X 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם אנלזוכר :X 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)?לטוב, היום שזכיתי בה. ברוך השם אמן. 44.בן כמה אתה?כמעט 17 45.כמה חברים ממש טובים יש לך?ממש טובים? אנערף 46.האם הם חשובים לך?:X 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש?מסתפק. 48.סוג המוזיקה האהוב עליך?מטאל 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)?תופים 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי?במקרה שלה היא זכתה בשניהם ברוך השם. =) 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו, לדעתי יש יותר משתיים. 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך?או או...שמור. 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך?לעצבן? 54.אתה אדם מאושר בדר"כ?אני חושב...ברוך השם. 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון?די מעאפן האמת :p

Wing Chan

New member
יש להכניס נושא להודעה.

1.יומולדת או חתונה? חתונה, כי ביומולדת אין את הבורקסים-סיגרים-מטוגנים-שונים כאלה שיש בהתחלה של חתונות. 2.מוזיקה שקטה או קצבית? לפעמים רועשת ובועטת במוח ולפעמים אווירתית ואפית. 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? אם יש משהו כזה בשם אהבה (לא בטוח), אבל היא לא ממבט ראשון בכול מקרה. 4.קינוח-גלידה או עוגה? עוגה! 5.עוף או המבורגר? הכול 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? גם וגם, תלוי בתוכניצץ 7.בילוי-פאב או טיול בפארק? תלוי בסיטואציה, בזמן, ובבנאדם שאיתו אתה מבלה. 8.שמש או ירח? שמש 9.מוקה או וניל? פיסטוק, האמת. 10.דבש או ריבה? איכ על שניהם O_O. 11.ענווה או גאווה? ענווה כשצריך, גאווה כשצריך. 12.דנה או דני? יוסוף. 13.להיות גבוה או בינוני? לא הייתי מתנגד לעוד איזה 7 ס"מ לגובה ;[ 14.שכל או מזל? שכל. כלכך עדיף. 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)? לא הייתי ברמת גן ותכלס אני שונא את עזריאלי, אבל יש שם גג חביב. 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? פאב. אהה זאת לא התשובה כאן? חבל. פאב.
17.ריצה או הליכה? ריצה. או טיול. 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? לא לעבוד בכלל! יחי העצלות עד הצבא! חח סתם. לעבוד. 19.סתיו או אביב? אביב. 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? וואי וואי. התקלתם אותי. אני אמנם לא מת על שוקולד אבל עוגות שוקולד אני אוהב, מהפשוטות האלה ואני יכול לבלוס אותן. אז עוגה. 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? תלוי בזמן. 22.מיים או מיץ? מים מים בששון 23.שפיים או ממדיון? ים. 24.אורז או פתיתים? אורז 25.מלחמה או שלום מזוייף? שלום מזוייף. לפחות אין הרוגים על ימין ועל שמאל. 26.אסרטיביות או תמימות? שו? :X 27.אופי חזק או רגשנות? באמצע אני מניח 28.מונית שירות או אוטובוס? מסוק אפאצ'י. 29.תל אביב או חיפה? חיפה, כי הכול שם עליות. 30.בית ספר או צבא? אעקקקאיח4אף43 -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו?
32.אוהב אותה?
33.מה הם תחביביך העיקריים? היסטוריה, מכות, אסטרטגיה\טקטיקות, מוזיקה טובה, אוכל טוב, בירה טובה, ואקשן פיגיורז. אה וציצים
. 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? ציצים. אה...ממ..להרגיש שהצלחתי במשהו שעמלתי עליו הרבה? 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? לא לכאן. 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא? פאץ' כזה ששמים על העור במפשעה |שפשפת רצחנית|. יכולים להטיס בנאדם לירח אבל משהו פשוט כזה עוד לא המציאו. טמבלים. 37.איך אתה מפנק את עצמך? חחח לא יודע. עושה דברים שאני אוהב. 38.מה משמח אותך? ^ 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? פחות או יותר. 40.למה? ככה 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת...: שאני שר "ים השיבולים שמסביב" O_O. עם הגבעטרון, כשאני לבוש בתלבושות ההן והכול. כאילו, אה, WTF? 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם. לא לכאן :X 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? עוד לא הגיע. 44.בן כמה אתה? 18 ומשהו. 45.כמה חברים ממש טובים יש לך? אין ממש עד כדי כך 46.האם הם חשובים לך? . 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? . 48.סוג המוזיקה האהוב עליך? סוגים מסוימים של רוק כבד. 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? לא תבינו אם לא שמעתם. 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? שילוב של השניים. מצאתי את עצמי גם נמשך להיפופוטמים. 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו: נדיבות וצניעות. כול השאר פחות חשוב. 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? לא עולה לי כרגע כלום לראש. 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? אין כזה בתכלס :O 54.אתה אדם מאושר בדר"כ? יש תקופות ויש תקופות. 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון? אמרי תעשה לי תאומים!11!1111122341

למעלה