יאללה שאלון!!

Orbital Shadow

New member
לילילי^^../images/Emo60.gif

יומולדת או חתונה? יומולדת, ושלא תהיה בתוך אוהל
2.מוזיקה שקטה או קצבית? תלוי במצברוח
3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? מממ הייתי אומרת שלבים למרות שאהבה ממבט ראשון זה מעניין...
4.קינוח-גלידה או עוגה? עוגת שוקולד חמה
נדוש- אבל טעים. 5.עוף או המבורגר? ממ המבורגר של בורגרס בר 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? טלווזיה 7.בילוי-פאב או טיול בפארק?איכס פאב, רק אם הוא אירי. טיול בפארק אני מניחה 8.שמש או ירח?ירח 9.מוקה או וניל?וניל 10.דבש או ריבה? ריבה ורצוי עם חמאת בוטנים 11.ענווה או גאווה? ענווה 12.דנה או דני? דניאל 13.להיות גבוה או בינוני? בינוני 14.שכל או מזל? קצת מזה קצת מזה 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)? עזריאלי 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? סופרלנד! אדיר שם! 17.ריצה או הליכה? הליכה 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? לעבוד במידה מספקת
19.סתיו או אביב? סתיו 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? וואי זה קשה. בלינצ'ס של סבתא
21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? חיק הטבע 22.מיים או מיץ? מים 23.שפיים או ממדיון? שפיים הרבה יותר טוב ממימדיון 24.אורז או פתיתים? אורז 25.מלחמה או שלום מזוייף? שלום טוב 26.אסרטיביות או תמימות? תמימות 27.אופי חזק או רגשנות?אופי חזק 28.מונית שירות או אוטובוס? אוטובוס 29.תל אביב או חיפה? תל אביב 30.בית ספר או צבא? בית ספר -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו?אצל רעות 32.אוהב אותה? כן 33.מה הם תחביביך העיקריים? ריקוד,צופים, מגמת תאטרון (כן זה תחביב טוב) קריאה, בישול 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? לעלות עם קטע טוב בתאטרון, לשמוע אנשים צוחקים ממני, לשמוע את אחים שלי צוחקים ממני,שאני עושה עבודה טובה בצופים ו...שאני יוצאת ביום שישי למרות שאני סובלת
35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? בדרך כלל אנשים מבאסים אותי ופוגעים בי 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא? מאכל במרקם של סקוץ' 37.איך אתה מפנק את עצמך? אני אוכלת והרבה 38.מה משמח אותך? חברים שלי והמשפחה שלי 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? כמובן 40.למה? כי אין ברירה 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת...אממ יש מלא, אין לי כוח 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם: בלע מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? ערב פרויקטים בתאטרון 44.בן כמה אתה? 15 וחצי
45.כמה חברים ממש טובים יש לך? מממ אולי 2. אחת בטוח ^^ 46.האם הם חשובים לך?מאוד 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? אולי עוד קצת 48.סוג המוזיקה האהוב עליך?מה שכיף לשמוע 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? שכיף לשמוע אותה 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? חיצוני 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו : בטחון עצמי ואופטימיות 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? שלמשפחה שלי יהיו חיים ארוכים וטובים 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? לגעת עם הלשון באף 54.אתה אדם מאושר בדר"כ? כן
55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון? נחמד מאוד, אבל היו ו שאלון מטומטמות

שלי...../images/Emo205.gif

1.יומולדת או חתונה? אני משער שחתונה זה הרבה יותר משמעותי, חוץ מזה שבחתונה אתה חולק את השמחה שלך עם הבנאדם שאתה הכי אוהב, זה בטוח יותר טוב. 2.מוזיקה שקטה או קצבית? תלוי במצב רוח, לרוב קצבית. 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? שלבים. 4.קינוח-גלידה או עוגה? גלידה. ["גלידה מעלה חיוך על הפנים"
] 5.עוף או המבורגר? המבורגר. 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? טלוויזיה. 7.בילוי-פאב או טיול בפארק? לא יצא לי אף פעם לנסות פאב. 8.שמש או ירח? ירח. 9.מוקה או וניל? מוקה. 10.דבש או ריבה? לא זה ולא זה. 11.ענווה או גאווה? גאווה. 12.דנה או דני? קשר דני ודנה
13.להיות גבוה או בינוני? בינוני לכיוון הגבוה. 14.שכל או מזל? שכל. זה הרבה יותר כיף כשאתה משיג משהו שתיכננת להשיג בצורה מסויימת וזה הלך לך מאשר פשוט לקבל משהו בלי שתדע איך זה קרה. הרבה יותר כיף להשיג משהו מאשר לקבל אותו. 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)? 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? סופרלנד, הייתי שם הרבה פחות אז יותר מעניין לי. 17.ריצה או הליכה? תלוי מאוד במצב רוח, לרוב הליכה. 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? לעבוד כל היום. 19.סתיו או אביב? אביב. 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? עוגת שוקולד. 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? חיק הטבע. [רואים שזה מפורום מתופפים] 22.מיים או מיץ? מים. 23.שפיים או ממדיון? אף פעם לא הייתי בממדיון ולא הייתי בשפיים כמה שנים טובות, אבל אני אוהב פארקי מים בכלליות ממש ממש. 24.אורז או פתיתים? פתיתים. 25.מלחמה או שלום מזוייף? שלום מוזיף, לפחות לא מתים אנשים. 26.אסרטיביות או תמימות? תלוי מאוד בבנאדם, אני אישית בנאדם של אסרטיביות. 27.אופי חזק או רגשנות? כנ"ל, אופי חזק. 28.מונית שירות או אוטובוס? מונית שירות. 29.תל אביב או חיפה? חיפה. 30.בית ספר או צבא? לא יצא לי לחוות צבא. -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו? כן, למכן האמת כן. 32.אוהב אותה? לא. היא דיי גרועה וצפויה. 33.מה הם תחביביך העיקריים? לבלות עם חברים, אומנויות לחימה [בעיקר קראטה], אומנויות לחימה בזירה. 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? כשאני משיג משהו שממש התאמצתי בשבילו. 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? כשמשקרים לי, כשמסתירים ממני דברים, אפילו אם זה לטובתי. 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא? מכשיר שיהיה לכל אדם בעולם שיוכל לשגר אותו לכל מקום בעולם [או לפחות בארץ]. 37.איך אתה מפנק את עצמך? עושה קצת כיהון [אף אחד לא יודע מזה, אז עזבו]. 38.מה משמח אותך? כשאני מסיים אימון שומרגיש שהלך לי טוב והשתפרתי. 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? אופטימי מאוד. 40.למה? כי אנחנו עם קשוח ועקשן שלא יוותר כ"כ בקלות. 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת... לא יודע, לא זוכר חלומות. 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם-יום שהיה לי השנה...נידבו את הכיתה שלי [ללא ידיעתנו, למרות שכששמענו על זה נעננו בהסכמה מיד] לעזור בתחרות באולינג לאנשים מפגרים ועם תיסמונת דאון וכל מיני בעיות בסגנון הזה...זה היה אחד הימים הכי טובים בחיים שלי, אני בחיים לא אשכח אותו. 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? אני צעיר מידי בשביל להתיימר לדעת מספיק על החיים בשביל לקבוע שיא בהם. 44.בן כמה אתה? 15. 45.כמה חברים ממש טובים יש לך? משהו באיזור ה5. 46.האם הם חשובים לך? מאוד, הם אנשים שאני אעשה הכל בשבילם. 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? מסתפק במה שיש יופי יופי... 48.סוג המוזיקה האהוב עליך? הבי מטאל, טראש מטאל. 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? מוסיקה שאני מעריך, אני שומע ואומר לעצמי "וואו...זה מדהים..." 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? מה, מה מדליק אותי? זה דיי ברור שהמראה החיצוני. 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו-עקשנות, התחשבות. 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? שאני אעשה משהו בחיים שלי, יש לי מספיק זמן לממש את זה... 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? להיות אופטימי, לעודד אנשים, לחשוב. 54.אתה אדם מאושר בדר"כ? אני תמיד אדם מאושר. 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון? שאלון טוב מאוד.

Sunflower Fairy

New member
המף../images/Emo204.gif

1.יומולדת או חתונה? חתונה, הרבה יותר כיף. 2.מוזיקה שקטה או קצבית? תלוי מתי. בדרך כלל שקטה. 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? הממף. הסוג השני. 4.קינוח-גלידה או עוגה? גם וגם
[זה טעים, תנסו.] 5.עוף או המבורגר? עוף.
6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? סרט. 7.בילוי-פאב או טיול בפארק? טיול בפארק הלאומי בר"ג. |גאיה|
8.שמש או ירח? ירח, כי יש לו פרצוף. 9.מוקה או וניל? שוקולד
10.דבש או ריבה? איכ שניהם. שוקולד.
11.ענווה או גאווה? שוקולד
12.דנה או דני? שוקולד?
לא אוהבת את שניהם, אבל דנה כי הדנה שאני מכירה היא מותק. ^^ 13.להיות גבוה או בינוני? בינוני זה איכ. 14.שכל או מזל? שכל, נמ. 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)? *אילון, קודם כל, ועזריאלי, כמובן. אבל מלחה הכי שווה. [ירושלים!!!
] 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? לונה-פארק, בגלל הטופ-ספין.
17.ריצה או הליכה? הליכה, מי אני שארוץ. >< 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? חצי יום, המף. 19.סתיו או אביב? אביב. 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? כל דבר שיש בו שוקולד הוא יותר טוב, תלמדו. 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? *חיק, מה זה כל היו"דים האלה. תלוי איזה עיר. כי מרכז העיר של ירושלים, למשל, זה הכי שווה.
22.מיים או מיץ? **מים.
23.שפיים או ממדיון? אפחד, אני תמיד נשרפת כהוגן בדברים האלה. >< 24.אורז או פתיתים? מקרוני.
25.מלחמה או שלום מזוייף? אפחד? >< 26.אסרטיביות או תמימות? תמימות, מה. 27.אופי חזק או רגשנות? רגישות. [לא, זה לא רגשנות, זה רגישות.] 28.מונית שירות או אוטובוס? אוטובוס!!!
29.תל אביב או חיפה? חיפה, כי שם אני אלמד, וכי תל-אביב זה פיכס. אבל ירושלים זה הכי טוב. 30.בית ספר או צבא? גן שיקומי.
-כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו? לא, ואף פעם לא ראיתי. 32.אוהב אותה?
33.מה הם תחביביך העיקריים? הגן השיקומי.
34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? הגן השיקומי.
35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? אנשים מגעילים למיניהם. 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא? שנת שירות שלישית, בגן השיקומי.
37.איך אתה מפנק את עצמך? הגן השיקומי?
המף, המונמון גלידה, אני מניחה. 38.מה משמח אותך? הגן השיקומי.
39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? אל תשאלו שאלות כאלה כרגע. 40.למה?
41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת... לארוצה, מה. חלומות לא מספרים. 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם - כל יום בגן השיקומי.
43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? הגן השיקומי, לטוב, והרבה טוב. 44.בן כמה אתה? 19. |לא 20, לא 20| 45.כמה חברים ממש טובים יש לך? *סופרת*.. 5, אני חושבת. 46.האם הם חשובים לך? מאוד. 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? זה מספיק לי, כי הם הכי שבעולם.
48.סוג המוזיקה האהוב עליך? הו, יש הרבה. 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? טורי איימוס.
50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? אופי, ברור. 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו - שמחה וצחוק. 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? להישאר בגן השיקומי לכל החיים. 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? להיות בגן השיקומי. 54.אתה אדם מאושר בדר"כ? כשאני בגן השיקומי.
55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון?
[הגן השיקומי] לא, אני לא ממורמרת בכלל.

RoCKeR121

New member
אתמול מילאתי ונמחק נראה אם היום יהי

ה יותר טוב
1.יומולדת או חתונה? יומולדת, אני לעולם לא אתחתן 2.מוזיקה שקטה או קצבית? תלוי במצב רוח, בזמן האחרון שקטה(למרות שאני שומע עכשיו הופעה של דיפרפל) 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? אם אין קליק בהתחלה לא משנה כמה השקעה הקשר לא ילך... 4.קינוח-גלידה או עוגה? אנצ'ילדות, זה הרבה יותר נדיר וטעים 5.עוף או המבורגר? שניהם, אבל המבורגר יותר טעים כי זה בקר 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? שומדבר 7.בילוי-פאב או טיול בפארק? שניהם ותלוי עם מי 8.שמש או ירח? ירח, כי הוא יותר מסתורי 9.מוקה או וניל? וניל, בעע מוקה 10.דבש או ריבה? ריבה שאמא שלי מכינה, ואם לא אז דבש 11.ענווה או גאווה? ענווה 12.דנה או דני? דני המעדן חלב?, אני מעדיף דנה 13.להיות גבוה או בינוני? גבוהה 14.שכל או מזל? שילוב של שניהם זה שילוב מנצח לחלוטין 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)? עזריאלי כי באיילון לא הייתי 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? סופרלנד כי שם אני הרבה יותר, בלונה פארק לא הייתי עוד מלפני השיפוץ של האנקונדה 17.ריצה או הליכה? הליכה, בסאות' ביץ' מי שרץ משוגע(או שהלחות הורגת אותו) 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? לעבוד כל היום אבל לא כל יום 19.סתיו או אביב? אביב 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? בלינצ'ס, כי זה יותר נדיר ודומה לאינצ'ילדות 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? חיק הטבעעעעעעעעעע 22.מיים או מיץ? מיץ' 23.שפיים או ממדיון? שפיים כי בממדיון לא הייתי 24.אורז או פתיתים? זה קשה...פתיתים כי אני אוכל את זה פחות 25.מלחמה או שלום מזוייף? שלום אמת! 26.אסרטיביות או תמימות? אני שניהם ביחד בכל מיני תחומים 27.אופי חזק או רגשנות? למי שיש אופי חזק אין רגשות? מזה הבולשיט הזה? 28.מונית שירות או אוטובוס? אוטובוס(לפני כמה חודשים זה היה מונית שירות) 29.תל אביב או חיפה? ירושלים(גם זה היה פעם תל אביב כמו המונית שירות) 30.בית ספר או צבא? עבודה בבר -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו? לא לעולם לא 32.אוהב אותה? פחחחחחחחחחחחחחפחחחחחחחפחחחחחחחחחפחחחחחחחחחחח איכסההההה 33.מה הם תחביביך העיקריים?מוזיקה ויצירה של מוזיקה, מחשבים, ים, חברים, לעבוד על בחורות בסאות' ביץ' 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? הצלחה במשהו(כמו הופעה טובה למשל) 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? עזבו אותי רק התעוררתי 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא? מכשיר אינסטנט לת"ז אמריקאיות מזוייפות 37.איך אתה מפנק את עצמך? מקדיש יום שלם ללנגן על הגיטרה פלוס מפנק אותה 38.מה משמח אותך? שהאנשים שאני אוהב מסביבי 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? אופקורס 40.למה? כי חורף 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת... היתה תקופה פעם שהייתי חולם שאני קונאן הברברי כל לילה 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם היום שפגשתי את מאיה חברה שלי, אבל עזבו מוקדם לי מידי לכתוב את זה 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? יש כל מיני, לא לעכשיו 44.בן כמה אתה? עוד 8 ימים 18 45.כמה חברים ממש טובים יש לך? יש שתי קבוצות של חברים ממש טובים לדעתי זה בסביבות ה7-10 46.האם הם חשובים לך? מה נראה לכם? 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? אני תמיד בעד להכיר אנשים חדשים 48.סוג המוזיקה האהוב עליך? כמו שראסל מכמעט מפורסמים אמר: I DIG MUSIC אני יכול להינות כמעט מכל סוג אם הוא לא ממוסחר חוץ מטראנסים 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)?רוק ובלוז אלה הסגנונות שלי במיוחד ואני אוהב את העוצה ברוק ואת הרגש בבלוז 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? הפנימיות, למרות שלחברה שלי יש גם אופי מדהים וגם יופי מדהים 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? לחדש משהו במוזיקה שכולם יזכרו לעולם 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? מוזיקה 54.אתה אדם מאושר בדר"כ? כן, למרות שיש מי שאומר שיש לי תמיד מבט עצוב בעניים 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון? חביב, בהתחשב בזה שמילאתי אותו פעמיים

למעלה