Orbital Shadow
New member
לילילי^^../images/Emo60.gif
יומולדת או חתונה? יומולדת, ושלא תהיה בתוך אוהל
2.מוזיקה שקטה או קצבית? תלוי במצברוח
3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? מממ הייתי אומרת שלבים למרות שאהבה ממבט ראשון זה מעניין...
4.קינוח-גלידה או עוגה? עוגת שוקולד חמה
נדוש- אבל טעים. 5.עוף או המבורגר? ממ המבורגר של בורגרס בר 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? טלווזיה 7.בילוי-פאב או טיול בפארק?איכס פאב, רק אם הוא אירי. טיול בפארק אני מניחה 8.שמש או ירח?ירח 9.מוקה או וניל?וניל 10.דבש או ריבה? ריבה ורצוי עם חמאת בוטנים 11.ענווה או גאווה? ענווה 12.דנה או דני? דניאל 13.להיות גבוה או בינוני? בינוני 14.שכל או מזל? קצת מזה קצת מזה 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)? עזריאלי 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? סופרלנד! אדיר שם! 17.ריצה או הליכה? הליכה 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? לעבוד במידה מספקת
19.סתיו או אביב? סתיו 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? וואי זה קשה. בלינצ'ס של סבתא
21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? חיק הטבע 22.מיים או מיץ? מים 23.שפיים או ממדיון? שפיים הרבה יותר טוב ממימדיון 24.אורז או פתיתים? אורז 25.מלחמה או שלום מזוייף? שלום טוב 26.אסרטיביות או תמימות? תמימות 27.אופי חזק או רגשנות?אופי חזק 28.מונית שירות או אוטובוס? אוטובוס 29.תל אביב או חיפה? תל אביב 30.בית ספר או צבא? בית ספר -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו?אצל רעות 32.אוהב אותה? כן 33.מה הם תחביביך העיקריים? ריקוד,צופים, מגמת תאטרון (כן זה תחביב טוב) קריאה, בישול 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? לעלות עם קטע טוב בתאטרון, לשמוע אנשים צוחקים ממני, לשמוע את אחים שלי צוחקים ממני,שאני עושה עבודה טובה בצופים ו...שאני יוצאת ביום שישי למרות שאני סובלת
35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? בדרך כלל אנשים מבאסים אותי ופוגעים בי 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא? מאכל במרקם של סקוץ' 37.איך אתה מפנק את עצמך? אני אוכלת והרבה 38.מה משמח אותך? חברים שלי והמשפחה שלי 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? כמובן 40.למה? כי אין ברירה 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת...אממ יש מלא, אין לי כוח 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם: בלע מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? ערב פרויקטים בתאטרון 44.בן כמה אתה? 15 וחצי
45.כמה חברים ממש טובים יש לך? מממ אולי 2. אחת בטוח ^^ 46.האם הם חשובים לך?מאוד 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? אולי עוד קצת 48.סוג המוזיקה האהוב עליך?מה שכיף לשמוע 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? שכיף לשמוע אותה 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? חיצוני 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו : בטחון עצמי ואופטימיות 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? שלמשפחה שלי יהיו חיים ארוכים וטובים 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? לגעת עם הלשון באף 54.אתה אדם מאושר בדר"כ? כן
55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון? נחמד מאוד, אבל היו ו שאלון מטומטמות
יומולדת או חתונה? יומולדת, ושלא תהיה בתוך אוהל