יאללה שאלון.

go JoJo

New member
../images/Emo122.gifסליחה!

אני ממ מצטערת אני גרועה בדברים האלה!! [כולל בזכירת שמות...]

matron

New member
חח אני מתה לשנות את השם משתמש

הזה matron. כולם חושבים שאני בן. העניין זה שאין לי מושג איך משנים את השם משתמש.

go JoJo

New member
גם לי אין:/

לא נורא..גם השם שלי מפגר...השם לא חשוב...חשוב מי שמאחורי המסך:p

the mush

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gif

כללי: שם: מור כיל: 144645 אזור מגורים: בית מלון ימני/שמאלי (בידיים): שמאלי ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): וואלה לא יודעת צבע שיער: חום צבע עיניים: חום צבע אהוב: כל הצבעים צבע שבחיים לא תלבש: never say never צבע המקלדת שלך: שחור הצבע של המכונית של השכן שלכם: ירוק מה הסרט האחרון שראית? המ.. איזה אחד מוזר על קומוניזים באנגליה מה הסרט האהוב עליך? אין מה הסגנון סרטים האהוב עליך? מתח, רומנטיקה מה הספר האחרון שקראת? פחחח לא וזכרת אהבת אותו? - למה אתה הולך להתחפש השנה? יש עוד מלא זמן עד פורים איזה חג אתה הכי אוהב? פורי מה השם האהוב עליך לבנים? הממ יותם, נדב ולבנות? מאיה, מל יש מצב שתרד מהארץ? לא באיזה קופת חולים אתה? מכבי מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? מזמןןןןן למה? כי.. ככה אתה עייף? לא כלכך לא משפחה: כמה אחים יש לך? 2 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) אמצע כמה סבים יש לך? 2 כמה סבתות יש לך?2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? וואאווו הממ 7 ועוד אחד בדרך כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 6 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? איזה רעיםם אוהבת את כולם כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? המ 2 שנה מעליי מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? בחנוכה מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? מזמן יש לך קרובים בחו"ל? כן איפה? ברזיל, אורוגאי חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? אין מקומות קבועים ליד מי היית רוצה לשבת? כל אחד מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? הרבה מי החבר הכי מצחיק שלך? סיקה בחלהט מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? אני לא לומדת למבחנים מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? הממ לורה מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? סיקה מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? הממ מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? לוווווווורה מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? סיקה לימודים: מתמטיקה או אנגלית? אנגליית תנ"ך או היסטוריה? היסטורי איזה מקצוע אתה הכי אוהב? שינה ואיזה הכי שונא? מת' באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? חמשי באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? כל יום אותה שעה באיזה מגמה אתה? - אתה נוהג להבריז הרבה? לא יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? כן מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) 14 מה המבחן האחרון שעשית? עברית כמה קיבלת בו? C מה המבחן הבא שיש לך לעשות? קבלה להרצוג אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? - מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? - זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? פירה קיווי או אגס? קיווע פרות מיובשים או חיים? חיים פירות או ירקות? פירוצ בשר או צמחוני? צמחוניי חביתה רגילה, מקושקשת או עין? איכס ביצים חביתה או ביצה קשה? איכס ביצים אורז לבן או מלא? מלא פיתה או לחמנייה? פיתה פלאפל או פיצה? פלאפל שתייה- מוגז או לא? כןןןןןן

למעלה