גם אני אענה
כללי: שם: מיכל גיל: 21 אזור מגורים: ניו יורק ימני/שמאלי (בידיים): ימני ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): לא יודעת אם ישתלם לי לענות על זה :\ צבע שיער: חום עם נטיה קלה לאדום (טבעי) צבע עיניים: חום צבע אהוב: אין צבע שבחיים לא תלבש: אין צבע המקלדת שלך: שחור הצבע של המכונית של השכן שלכם: יש להם הרבה מכוניות, כחולה, אדומה, לבנה מה הסרט האחרון שראית? חוץ מHBO, נראה לי שלקחנו את הר ברוקבק בDVD מה הסרט האהוב עליך? הר ברוקבק מה הסגנון סרטים האהוב עליך? הכל חוץ מאימה מה הספר האחרון שקראת? התחלתי לקרוא את The Rebbe's Army, שהוא ספר על חב"ד, אבל לא היה לי סבלנות לסיים, ולפני זה אולי נעמי רגן אהבת אותו? את הספר על חב"ד, האמת שכן למה אתה הולך להתחפש השנה? חשבתי על דורותי, כי רציתי שנה שעברה ולא יצא לפועל איזה חג אתה הכי אוהב? נו באמת, אחרי תשובה כזו, יודעים שאני אוהבת את פורים, אבל אני אוהבת גם סוכות ופסח, וכמעט כל חג חוץ מיום כיפור ומהמסחור האמריקאי של חנוכה מה השם האהוב עליך לבנים? לא יודעת ולבנות? גם לא יודעת, אני מאוד אוהבת את השם לובה, כי פרושו "אהבה" אבל אני לא אעניש את הבת שלי עם השם הזה יש מצב שתרד מהארץ? אני כבר בחו"ל

באיזה קופת חולים אתה? מאוחדת מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? 2003 למה? נראה לי סתם איזה שפעת אתה עייף? קצת, 2 בלילה עכשיו משפחה: כמה אחים יש לך? אח ואחות קטנים איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) בכורה כמה סבים יש לך? בעזרת השם 1 (האמת שאני לא יודעת עם בעזרת השם מתאים פה) כמה סבתות יש לך? 2, גם בעזרת השם כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 7 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 7 (איזון מושלם, הא?) איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? אתם לא מכירים אותו, מה זה משנה? P: כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? שנים מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? היינו אצל בנדוד שלי וחברה שלו בשבועות מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? הם היו פה לפני כמה שבועות יש לך קרובים בחו"ל? כן איפה? באיזור ניו יורק חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? אף אחד, זה שולחנות בודדים ליד מי היית רוצה לשבת? ליד חברים שלי מהתיכון מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? אתם לא מכירים, סתם נו, קוראים לה ליאת מי החבר הכי מצחיק שלך? לא יודעת מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? אף אחד, אני לומדת לבד למבחנים מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? אף אחד לא בא אליי, אני גרה רחוק, אני תמיד באה לבקר אנשים במעונות\בית שלהם מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? הייתי שורצת הרבה אצל אלעד, אבל עכשיו הוא לא גר יותר במעונות מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? אף אחד מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? לא אוהבת לריב, אני חסרת עמוד שדרה מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? אף אחד לימודים: מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה (נו, זה התואר שלי) תנ"ך או היסטוריה? שניהם אותו דבר בעיני איזה מקצוע אתה הכי אוהב? מוסיקה (אבל לא כ"כ קלאסית) ואיזה הכי שונא? ביולוגיה באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? יהיה לי יום שלישי קשה, אני אלמד מ11 עד 9 בערב באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? יום שישי אני לא אלמד

באיזה מגמה אתה? מתמטיקה אתה נוהג להבריז הרבה? רק לקראת סוף סימסטר יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? האמת שבסימסטר האחרון הברזתי הכי הרבה מפילוסופיה מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) פעם מזמן קיבלתי איזה 50 ומשהו בפיזיקה מה המבחן האחרון שעשית? מבחן בהסתברות, או בעצם מבחן האחרון שלי היה מבחן באקסל כמה קיבלת בו? באקסל 75 ובהסתברות 90 מה המבחן הבא שיש לך לעשות? מבחן בצרפתית בסוף סימסטר קיץ אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? 91 מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? לא למדתי זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? צ'יפס יותר טעים אבל יותר משמין קיווי או אגס? קיווי פרות מיובשים או חיים? חיים פירות או ירקות? זה קשה, אני אוהבת את שניהם בשר או צמחוני? בשר זה נחמד, אבל לא מפריע לי להיות צמחונית חביתה רגילה, מקושקשת או עין? נראה לי חביתה (אבל עם תוספות) חביתה או ביצה קשה? חביתה אורז לבן או מלא? לא ממש משנה פיתה או לחמנייה? אולי לחמניה פלאפל או פיצה? פלאפל שתייה- מוגז או לא? מוגז זה קופץ בפה (כמו שאמא שלי אומרת) זהו, אני מקווה שלמדתם עליי והחכמתם (או שלא) תודה לכם עם הגעתם עד כאן P: