יאללה שאלון.

יאללה שאלון.

כללי: שם: כיל: אזור מגורים: ימני/שמאלי (בידיים): ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): צבע שיער: צבע עיניים: צבע אהוב: צבע שבחיים לא תלבש: צבע המקלדת שלך: הצבע של המכונית של השכן שלכם: מה הסרט האחרון שראית? מה הסרט האהוב עליך? מה הסגנון סרטים האהוב עליך? מה הספר האחרון שקראת? אהבת אותו? למה אתה הולך להתחפש השנה? איזה חג אתה הכי אוהב? מה השם האהוב עליך לבנים? ולבנות? יש מצב שתרד מהארץ? באיזה קופת חולים אתה? מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? למה? אתה עייף? משפחה: כמה אחים יש לך? איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) כמה סבים יש לך? כמה סבתות יש לך? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אבא? איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? יש לך קרובים בחו"ל? איפה? חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? ליד מי היית רוצה לשבת? מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? מי החבר הכי מצחיק שלך? מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? לימודים: מתמטיקה או אנגלית? תנ"ך או היסטוריה? איזה מקצוע אתה הכי אוהב? ואיזה הכי שונא? באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? באיזה מגמה אתה? אתה נוהג להבריז הרבה? יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) מה המבחן האחרון שעשית? כמה קיבלת בו? מה המבחן הבא שיש לך לעשות? אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? קיווי או אגס? פרות מיובשים או חיים? פירות או ירקות? בשר או צמחוני? חביתה רגילה, מקושקשת או עין? חביתה או ביצה קשה? אורז לבן או מלא? פיתה או לחמנייה? פלאפל או פיצה? שתייה- מוגז או לא?

AngeIDust

New member
אני בדרך למיטה

אבל השאלה של "האם תרד מהארץ" שיעשעה אותי...

kit k@t

New member
תשובות:::::::::::::

כללי: שם: קאט גיל: 20 אזור מגורים: קאליפורניה ימני/שמאלי (בידיים): ימני ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): שמאלנית בקיצוני צבע שיער: חום באופן טבעי.. כרגע יש לי גוונים קצת מזעזעים בלונדיניים צבע עיניים: חום צבע אהוב: שחור, סגול, ורוד זוהר, אדום, לא יודעת! צבע שבחיים לא תלבש: אממממ, אין ממש. אם זה הולך אז אני אלבש. אני די שונאת וורוד בהיר, כזה של תינוקות. צבע המקלדת שלך: שחור הצבע של המכונית של השכן שלכם: איזה מהם?! יש שניים מהצד ולכל אחד יש בערך שלוש מכוניות.. מה הסרט האחרון שראית? Click מה הסרט האהוב עליך? רוקי הורור, ספרות זולה ובונדוק סיינטס מה הסגנון סרטים האהוב עליך? מגניב כזה.. איזו מין שאלה זו?! הכל אהוב עלי. מה הספר האחרון שקראת? Number of the beast אהבת אותו? יאאא למה אתה הולך להתחפש השנה? אולי לזונה, כמו שנה שעברה. איזה חג אתה הכי אוהב? קריסמס :) מה השם האהוב עליך לבנים? אמממ, צ'אד :) ולבנות? אמנדה? הבטחתי שאני אקרא לכל הילדים שלי על שמה :) יש מצב שתרד מהארץ? NEVER! באיזה קופת חולים אתה? אין לי ביטוח, יאי! מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? כל יום. למה? בדיקה שיגרתית אתה עייף? תמיד משפחה: כמה אחים יש לך? 3, או אחד וחצי, תלוי איך סופרים... איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) מצד אחד בכורה, מצד שני הכי קטנה. ועם שניהם אני שניה. כמה סבים יש לך? אין כמה סבתות יש לך? אין כמה בני דודים יש לך מצד אמא? שניים כמה בני דודים יש לך מצד אבא? אין איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? דניאל כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? אין מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? ראיתי את הדודה מתישהו בשנה שעברה.. מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? אני משתדלת שלא לתת להם... יש לך קרובים בחו"ל? אממממ, למה אתם קוראים חו"ל? איפה? הונגריה, רוסיה, ישראל, ארה"ב חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? שאלה מכשילה ליד מי היית רוצה לשבת? אמנדה, ללא ספק! מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? אמנדה, ונטי... מי החבר הכי מצחיק שלך? צ'יקה מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? אני וצ'אד "לומדים" הרבה ;) מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? צ'אד? מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? צ'אד? (אנחנו גרים ביחד... למי שלא הבין) מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? צ'אד מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? צ'אד מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? אמנדה לימודים: מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה באנגלית תנ"ך או היסטוריה? היסטוריה איזה מקצוע אתה הכי אוהב? אהבתי גיאומטריה, מתישהו, כשלמדתי... ואיזה הכי שונא? תנ"ך באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? כל יום באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? שיט, למה סתם ללמוד, היה יותר מצחיק אם לא הייתה את המילה ללמוד. באיזה מגמה אתה? מגמת החיים אתה נוהג להבריז הרבה? כל הזמן יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? זה היה פעם מזמן של"ח מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) חחח, משהו כמו 16 מה המבחן האחרון שעשית? נראה לי אנגלית, אבל שכחתי כבר, זה היה לפני שנתיים... כמה קיבלת בו? A- מה המבחן הבא שיש לך לעשות? החיים אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? לא עשיתי מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? צבעתי את הארון שבנינו, נחשב? זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? פירה קיווי או אגס? קיווי פרות מיובשים או חיים? חיים! פירות או ירקות? ירקות בשר או צמחוני? בשר!!! חביתה רגילה, מקושקשת או עין? עין חביתה או ביצה קשה? ביצה קשה אורז לבן או מלא? לבן, עם רוטב סויה פיתה או לחמנייה? אתם ממש רעים! אין לא זה ולא זה! פלאפל או פיצה? לא יכולה לבחור שתייה- מוגז או לא? מוגז

lol lypop

New member
הכל כדי להתחמק מללמוד פיסיקה למחר

כללי: שם: רון כיל: זה גיל. ו16 אזור מגורים: ויקטוריה, קנדה ימני/שמאלי (בידיים): ימנית ימני/שמאלני (בדעה פוליטית):שמאלנית צבע שיער: חום צבע עיניים: חום בהיר צבע אהוב: צהוב צבע שבחיים לא תלבש:חום-סגול צבע המקלדת שלך:זאתי בשחור הצבע של המכונית של השכן שלכם: יש להם כמה...אבל אחת מהן באדום מה הסרט האחרון שראית? הפנתר הוורוד. קורע. מה הסרט האהוב עליך? אההה..משתגעים על מרי מה הסגנון סרטים האהוב עליך? קומדיות!!! מה הספר האחרון שקראת? אני עובדת על "כל המשפחות הם פסיכופטיות" של א. דאגלאס אהבת אותו? מאוד נהנית למה אתה הולך להתחפש השנה? אין לי מושג איזה חג אתה הכי אוהב? אממ חנוכה כי זה החג היחיד שאני לא מגבילה את עצמי מלאכול משהו ובאמת יש בו חופש מה השם האהוב עליך לבנים? נו מה זה השאלות האלה? ניסים ולבנות? שושנה יש מצב שתרד מהארץ? אממממ אני כזה..בחו"ל באיזה קופת חולים אתה? אחת עם רופאה שמאיימת עלי שאני אכנס להריון אם אני לא אקח גלולות מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? לפני חודש או משהו למה? כי עברנו מקופת חולים אחרת אתה עייף? לא אבל חם לי משפחה: כמה אחים יש לך? אחות אחת איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) בכורה כמה סבים יש לך? אחד כמה סבתות יש לך? אחת כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 4 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?6? נראה לי איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? אממ לא מכירה את כולם. אבל מאלה שכן את שירה כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? אחת. כלבה. מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? ממש מזמן...שנתים וחצי מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? שנה יש לך קרובים בחו"ל? חחח כן. איפה? שני קרובי משפחה באמריקה, אחד בלונדון חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? זה משתנה משיעור לשיעור ליד מי היית רוצה לשבת? הברזילאי החתיך (נו סתם איליה אתה יודע אני אוהבת אותך) מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? תום, פרנסיס, אריק, , סטיבן,ניולן, ברנדון, טיסון...ואממ אנדרסון אולי מי החבר הכי מצחיק שלך? אממ אנדרסון וברנדון מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? טיסון. כי הוא צריך הכי הרבה עזרה. מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? אממ סטיבן אני מניחה..למרות שאף אחד לא ממ בא אלי מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? אני לא הולכת אליהם אוקי? מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? ברנדון. מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? ברנדון! מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? אממ הם כולם בנים כזה.... לימודים: מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה!!!!!!! תנ"ך או היסטוריה? בלהה. תנ"ך כי מותר להעזר בספר איזה מקצוע אתה הכי אוהב? פיסיקה ומתמטיקה. ואיזה הכי שונא? ספורט באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? יש לי את אותם מורים כל יום באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? שישי באיזה מגמה אתה? אין מגמות..אבל לוקחת מדעים מוגברים. אתה נוהג להבריז הרבה? כל יום. יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? ברור שלא מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) אממ..50? מה המבחן האחרון שעשית? פיסיקה בערך..אם זה לא נחשב אז כלכולוס כמה קיבלת בו? לא יודעת תתוצאות אבל נראה לי שציון דיי טוב מה המבחן הבא שיש לך לעשות? פיסיקה מחר אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? לא עושה בגרות!!!!! מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? אני לא הולכת לביה"ס עכשיו כי התחיל החופש זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? מממממ
שניהם קיווי או אגס? קיווי פרות מיובשים או חיים? חיים פירות או ירקות? פירות בשר או צמחוני? צימחוני!!! חביתה רגילה, מקושקשת או עין? עין הפוכה חביתה או ביצה קשה? חביתה אורז לבן או מלא? לבן? פיתה או לחמנייה? פיתה פלאפל או פיצה? פיצה שתייה- מוגז או לא? לא איליה בא אלי בשבת!!!!!!!!!!!!!!!

matron

New member
אני חושבת שצריך לפתוח קו סיוע

לנפגעי פיסיקה. די אתם ממש מבהילים אותי, שמעו אני אעשה פיסיקה 5 יחידות. זה נשמע נורא מפחיד. למשל, lol lypop התבלבלה רק בגלל הפיסיקה (2 תגובות למטה). מישהו פה דיבר על מבול נוסחאות, זה נשמע כאילו שהמוח שלי כבר לא יתפקד. מקצוע כל כך קשה?.

זה מקצוע קסום ויפייפה

אי פעם הסתכלת על הקשת בענן ותהית למה דוקא קשת? אי פעם התהלכת לך בטבע ומצאת תהום עמוקה, ולא הבנת איך בדיוק לזרוק אבן פנימה יכול לעזור לך להבין כמה היא עמוקה? אי פעם תהית למה אופנוע נשמע שונה כשהוא מתקרב אליך וכשהוא מתרחק ממך? אי פעם רצית להשתלט על העולם? =) כל זאת ועוד (הרבה) תלמדי בפיזיקה! מבול נוסחאות... גם כן... מוח מתפקד... מי בכלל רוצה מוח מתפקד בעולם שלא? לא תתחרטי, אפילו לא לשניה אחת!

matron

New member
אני הולכת על פיסיקה

זה נשמע לי מזה מגניב. מעכשיו פיזיקה זה ההובי שלי. לספר על תוכניותי להשתלט על העולם? יום יבוא ואני אשתלט על העולם. אבל אל תדאגו, אני אהיה שליטה נחמדה.

ציקהלה

New member
אישה את לא הולך להשטלת על כלום

ואם תגידי לי מה לעשות את תקבלי כאפה

matron

New member
ציקה אני לא שאלתי אותך

ושתדע לך שעכשיו אני מתאפקת כי עוד מעט אני אתן לך כאפה שתעיף אותך מהחלון!זה יהיה הרבה יותר חזק מהכאפה שלך

ציקהלה

New member
לסבית

תפסיקי להשתמש בסטרואידים.. מקווה בישבילך שאת לא יכולה להעיף 90 קילו

matron

New member
הומו יש לך תופעת לוואי של סטרואידים

ואם אני עצבנית אני יכולה להעיף 90 קילו בקלות ל100 מטר. ואם היו לך ביצים היית כבר נותן לי כאפה!

ציקהלה

New member
איזה תופעות לוואי יש לסטרואידים?!

ואני לא מכה אנשים שאפשר לפגוע בהם יותר מידי (טוב חוץ מחברים של אחותי)

matron

New member
אני לא כזאת פגיעה פיזית.

ואתה לא מכיר אותי. אני לא אוהבת להרביץ. ממש לא. אבל כשאני מגנה על עצמי אני לא אני. אתה תרד על 4 כי הבטן שלך תהפוך צורה אחרי מה שאתה תקבל ממני. אני חושבת. וזה שריסקת את הלסתות והלחיים של החברים של אחותך לא אומר שאתה תצליח לרסק את שלי. כי אתה אפילו לא תתקרב לאזור הפנים שלי.

matron

New member
למי שלא הבין

בקשר להשתלטות על העולם- אני רק צחקתי, לא התכוונתי ברצינות למה שאמרתי. לא התכוונתי להעליב או לפגוע במישהו

הייי../images/Emo140.gif

לא נראה לי שמישהו נעלב או נפגע. חח אין ממה להעלב,באמת.
ואין לך מה להתנצל..כולם פה סתם צינים בטירוף אל תרגישי רע חח

למעלה