יאללה שאלון.

lol lypop

New member
פיסחקה זה כיף

פשוט לחרוש לזה זה קשה

AnnabeI Lee

New member
אם קאט עשתה גם אני יכולה.

כללי: שם: גיאלי כיל: כיליה (19) אזור מגורים: לוס אנג'לס ימני/שמאלי (בידיים): נטיה לימניות ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): שמאל. צבע שיער: חום אדום צבע עיניים: חום צבע אהוב: בורדו וירוק בהיר. צבע שבחיים לא תלבש: צהוב לא מתאים לי. צבע המקלדת שלך: לבן מלוכלך. הצבע של המכונית של השכן שלכם: של רובם שחורה או כסף. מה הסרט האחרון שראית? בקולנוע? X-Men 3: The Last Stand מה הסרט האהוב עליך? המאטריקס מה הסגנון סרטים האהוב עליך? אינדי, מונטי פייתון, גיבורי על וסרטי דסני של שנות התשעים. מה הספר האחרון שקראת? Everything is Illuminated\ Jonathan Safran Foer אהבת אותו? כן למה אתה הולך להתחפש השנה? לא יודעת. איזה חג אתה הכי אוהב? חג המולד באופן לא מוסבר. מה השם האהוב עליך לבנים? נמנעת ולבנות? כנ"ל יש מצב שתרד מהארץ? אני מעדיפה לעלות מהארץ. באיזה קופת חולים אתה? Blue Cross מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? לפני שבוע. למה? כי עשו לי צילום של הקיבה. אתה עייף? לא. משפחה: כמה אחים יש לך? שניים. איפה אתה נמצא ברשימה? בכורה כמה סבים יש לך? 1 כמה סבתות יש לך? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אחד כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 7 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? אני מניחה שתומר אבל זה בגלל שבקושי יוצא לי לדבר איתו. כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? אני מניחה ששניים מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? לפני שבוע וחצי. מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? לא זוכרת יש לך קרובים בחו"ל? כן. איפה? ישראל ארצות הברית ואנגליה. חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? כריס היה האחרון ליד מי היית רוצה לשבת? כריס
מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? יוג'ין, כלב, גיא ויונתן. מי החבר הכי מצחיק שלך? בובי. מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? גיאלי. מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? יוג'ין. מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? יוג'ין. מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? יוג'ין. מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? יונתן? מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? במוזיקה- יונתן, בפוליטיקה- יוג'ין, בלבוש- גיא. לימודים: מתמטיקה או אנגלית? אני לא יכולה להחליט תנ"ך או היסטוריה? הסטוריה איזה מקצוע את הכי אוהבת? הסטוריה ומתמטיקה. ואיזה הכי שונא? פעם היה תכנות. באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? - באיזה יום את גומרת הכי מוקדם ללמוד? - באיזה מגמה את? מדעי המדינה. אתה נוהג להבריז הרבה? לא. יש שיעור/ים שממנו/מהם את נוהגת להבריז בקביעות? לא. מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) 30 אני חושבת. מה המבחן האחרון שעשית? אנתרופולוגיה פיסית. כמה קיבלת בו? A מה המבחן הבא שיש לך לעשות? מציאות. אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? אני שמחה ששאלת- 100
(המגן הוריד ל98. מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? - זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? פירה קיווי או אגס? קיווי יותר טעים, אגס פחות כואב בבטן. פרות מיובשים או חיים? חיים! פירות או ירקות? פירות בשר או צמחוני? צמחוני. חביתה רגילה, מקושקשת או עין? כלום. חביתה או ביצה קשה? לא זה ולא זה. אורז לבן או מלא? מלא. פיתה או לחמנייה? פיתה. פלאפל או פיצה? פלאפל. שתייה- מוגז או לא? לא.

kit k@t

New member
את ממש חולנית...

קיבלת 100 בלשון? כאילו, העברית שלי מאד מאד טובה, ובכל זאת בחיים לא הייתי מקבלת יותר מ90... קאט

kit k@t

New member
לא יפה לחטט...

ומה אם זה בגלל שסוף סוף גילו אצלה את הנוסע השמיני?! חוצפה של אנשים... קאט

bored

כללי: שם: noa כיל: 15 and a half אזור מגורים: israel/australia ימני/שמאלי (בידיים): both ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): duno whats the difference צבע שיער: dirty blonde צבע עיניים: blue צבע אהוב: blue n pink צבע שבחיים לא תלבש: orange and yellow צבע המקלדת שלך: black הצבע של המכונית של השכן שלכם: dont know dont care מה הסרט האחרון שראית? cant remember. maybe the omen? מה הסרט האהוב עליך? duno מה הסגנון סרטים האהוב עליך? mm all kinds מה הספר האחרון שקראת? girls for sale אהבת אותו? yes למה אתה הולך להתחפש השנה? not going to איזה חג אתה הכי אוהב? xmas מה השם האהוב עליך לבנים? duno ולבנות? maya and netta יש מצב שתרד מהארץ? duh! באיזה קופת חולים אתה? maccabi and madicare מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? cant remember למה? --- אתה עייף? no משפחה: כמה אחים יש לך? 1 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) first child כמה סבים יש לך? mm. duno. one died, one doesnt give a shit about me and the third is a fucking man-hore and i hate him כמה סבתות יש לך? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 12 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 20-30 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? maya, michal כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? 0 מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? 3 weeks ago מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? ^^^ יש לך קרובים בחו"ל? yes איפה? australia, israel, usa חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? we dont have places, we sit whereever we want ליד מי היית רוצה לשבת? ^ מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? smadar inbar suzie jess and kenny מי החבר הכי מצחיק שלך? mm sven מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? smadar and shir מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? smadar מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? kenny מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? duno מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? inbar מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? kenny לימודים: מתמטיקה או אנגלית? english תנ"ך או היסטוריה? non איזה מקצוע אתה הכי אוהב? duno ואיזה הכי שונא? science באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? cant remember באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? friday באיזה מגמה אתה? -- אתה נוהג להבריז הרבה? yaeh too much יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? yes מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) 15 i think מה המבחן האחרון שעשית? mm camt remember maybe maths כמה קיבלת בו? 92 מה המבחן הבא שיש לך לעשות? duno אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? -- מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? dont have school זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? chips קיווי או אגס? -- פרות מיובשים או חיים? alife:p פירות או ירקות? veg בשר או צמחוני? vegetarian חביתה רגילה, מקושקשת או עין? mm dont like חביתה או ביצה קשה? dont like eggs אורז לבן או מלא? white פיתה או לחמנייה? pita פלאפל או פיצה? pizza שתייה- מוגז או לא? no

faland

New member
למה לא...

כללי: שם: איליה כיל:17 אזור מגורים: טורונטו קנדה ימני/שמאלי (בידיים): ימני ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): בישראל-ימני, בכל שאר העולם-שמאלי צבע שיער: בלונדיני צבע עיניים: מוטל במחלוקת צבע אהוב: ירוק צבע שבחיים לא תלבש: לא חושב שיש כזה... צבע המקלדת שלך: שחור הצבע של המכונית של השכן שלכם: לבן? מה הסרט האחרון שראית? אקס מן 3 מה הסרט האהוב עליך? לא יודע מה הסגנון סרטים האהוב עליך? כל מיניי מה הספר האחרון שקראת? מדריך הטרמיסט לגלקסיה אהבת אותו? כה למה אתה הולך להתחפש השנה? כניראה כלום איזה חג אתה הכי אוהב? דאוניסיה מה השם האהוב עליך לבנים? רון ולבנות? רון יש מצב שתרד מהארץ? היתי אומר שכן באיזה קופת חולים אתה? לא יודע מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? לפניי הרבה זמן למה? כי הייתי חולה? אתה עייף? כה משפחה: כמה אחים יש לך? אחד איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) שני, בן זקונים כמה סבים יש לך? 2 כמה סבתות יש לך? 1 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אין כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 3 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? אפחד מהם כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? אין מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? מזמן מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? לא מזמן אבל הייתי בעבודה... לא משוגע על קרובים יש לך קרובים בחו"ל? יש איפה?בישראל, ברוסיה ובקנדה חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? תלוי באיזו ליד מי היית רוצה לשבת? ליד הבת הכי חתיכה מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? נעמי מי החבר הכי מצחיק שלך? לא יודע אני האחד שמצחיק מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? אמממ לומד לבד מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? אפחד לא ניכנס אליי הבייתה מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? רון :) מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? רון :) מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? נטע מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? פול לימודים: מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה תנ"ך או היסטוריה? היסטוריה איזה מקצוע אתה הכי אוהב? כימיה ואיזה הכי שונא? פיסיקה באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? לא זוכר באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? שישי באיזה מגמה אתה? לא במגמות אבל מין הסתם היתי במגמה מדעים או ריאלית אתה נוהג להבריז הרבה? לא הרבה יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? אין מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) 10 מה המבחן האחרון שעשית? היסטוריה עתיקה כמה קיבלת בו? לא זוכר 80 ומשו מה המבחן הבא שיש לך לעשות? זהו השמנה ניגמרה אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? לכו לעזאזל ותחכו לי שם מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? אין בצפר זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? צ'יפס קיווי או אגס? קיווי פרות מיובשים או חיים? חיים פירות או ירקות? פירות בשר או צמחוני? בשר חביתה רגילה, מקושקשת או עין? עין מבושלת משניי הצדדים חביתה או ביצה קשה? ביצה רכה אורז לבן או מלא? מלא פיתה או לחמנייה? לחמניה פלאפל או פיצה? פיצה שתייה- מוגז או לא? מוגז

matron

New member
כל כך משעמם לי שאני אענה על זה

לא עושה את הכל.איזה שאלון מטורף חח רק לקרא הכל לקח לי איזה חמש דקות.. לימודים: מתמטיקה או אנגלית?מתמטיקה תנ"ך או היסטוריה?אף אחד. אבל ממש אף אחד!!.. איזה מקצוע אתה הכי אוהב?כל המקצועות של המדעים המדויקים. ואיזה הכי שונא?כל מדעי הרוח למינהם. באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? כל יום היה משהו מעצבן. באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? מתי שבא לי אני גומרת מוקדם. זה יכול להיות מבחינתי גם בשעה 9. באיזה מגמה אתה? מדעי המחשב ופיסיקה. ריאלית. אתה נוהג להבריז הרבה? או שאני באה ללמוד שעתיים ראשונות או שאני בבית. הברזתי השנה מלא. כמעט חצי שנה אני הברזתי. יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות?היסטוריה, תנ"ך הרבה, ספרות לפעמים, אנגלי קצת גם, גאוגרפיה לא מעט, צרפתית הרבה. מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) 50 ומשו בטוח בתנ"ך.. מה המבחן האחרון שעשית? מבחן משווה במתמטיקה כמה קיבלת בו?90. מה המבחן הבא שיש לך לעשות?חופששש אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? מה היה השיעור האחרון שלמדת היום?חופששששש זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? צ'יפס. קיווי או אגס?קיווי. פרות מיובשים או חיים?חיים. פירות או ירקות?פירות. בשר או צמחוני?בשר והרבה ממנו! חביתה רגילה, מקושקשת או עין?רגילה וזהו. חביתה או ביצה קשה? חביתה. אורז לבן או מלא? אורז רגיל!!.. פיתה או לחמנייה?לא משנה לי. פלאפל או פיצה?פיצה! שתייה- מוגז או לא? מוגז.

zivid

New member
הכל כדי לא להירדם שוב ../images/Emo129.gif

כללי: שם: זיו גיל: 14 באוגוסט אזור מגורים: בסיס חייל אוויר עובדה -_- עוד 30 יום סינגפור ימני/שמאלי (בידיים): ימינית ימני/שמאלני (בדעה פוליטית):לא זה ולא זה צבע שיער: חום-אדום צבע עיניים: חום קקי צבע אהוב: כולם חוץ מצהוב צבע שבחיים לא תלבש: צהוב- סגול צבע המקלדת שלך:שחור הצבע של המכונית של השכן שלכם: כחול כהה מה הסרט האחרון שראית? המסור מה הסרט האהוב עליך? אפקט הפרפר ויורוטריפ מה הסגנון סרטים האהוב עליך? אימה וקומדיה מה הספר האחרון שקראת? אנגוס, חוטיני ונשיקות חזיתיות XD אהבת אותו? זה היה ליומן קריאה למה אתה הולך להתחפש השנה? לא יודעת איזה חג אתה הכי אוהב? חנוכה בדר"כ זה חורף מה השם האהוב עליך לבנים? יותם ולבנות? יותמה X: יש מצב שתרד מהארץ? אכן באיזה קופת חולים אתה? קופת חולים עם ריח של פלסטיק מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? לפני 3 שבועות למה? משהו ברגל אתה עייף? לא *פיהוק* משפחה: כמה אחים יש לך? אני בספק אם זה אח איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) בכורה כמה סבים יש לך? 2 כמה סבתות יש לך? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3 ועוד 4 שאני לא מכירה כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 4 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? אור. כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? 1 מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? יום שישי מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? מזמן יש לך קרובים בחו"ל? כן איפה? ניו-זילנד וניו-יורק/יפן חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? אני בחופש, אבל יאיר ליד מי היית רוצה לשבת? לא משנה ככ מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? אדי, אפרת ואור מי החבר הכי מצחיק שלך? מיכ מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? אדי מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? אפרת מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? אדי LOL מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? אדי וברה מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? מתן מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? אור ולוסי לימודים: מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה תנ"ך או היסטוריה? תנ"ך איזה מקצוע אתה הכי אוהב? אומנות וביולוגיה ואיזה הכי שונא? ג"ג באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? יום שלישי באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? שישי באיזה מגמה אתה? אתה נוהג להבריז הרבה? לא ממש לא יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? לא מבריזה מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) 36 אבל העלו לי את זה ל60 מה המבחן האחרון שעשית? ביולוגיה כמה קיבלת בו? 94 מה המבחן הבא שיש לך לעשות? לראות באיזה רמה אני לבצפר אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? רק סיימתי ח' מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? ביולוגיה זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? שניהם קיווי או אגס? קיווי פרות מיובשים או חיים? חיים XD פירות או ירקות? פירות בשר או צמחוני? צמחוני ^^ חביתה רגילה, מקושקשת או עין? מקושקשת חביתה או ביצה קשה? חביתה אורז לבן או מלא? לבן פיתה או לחמנייה? לחמנייה פלאפל או פיצה? פיצה שתייה- מוגז או לא?לא חשוב

eynav br

New member
...

שם: עינב גיל: 17 עוד חודש וחצי אזור מגורים:ברזיל ימני/שמאלי (בידיים):ימנית צבע שיער:שטני צבע עיניים:חום דבש...חח לא יודעת צבע אהוב:הכל צבע שבחיים לא תלבש:לא יודעת, לא ניראה לי שיש... צבע המקלדת שלך:לבן הצבע של המכונית של השכן שלכם:יש 17 קומות ולכל דירה יש 2 מכוניות... מה הסרט האחרון שראית?לא רואה כל כך סרטים מה הסרט האהוב עליך?"שחכו אותי בבית":) מה הסגנון סרטים האהוב עליך?כלום מה הספר האחרון שקראת?שונאת לקרוא אהבת אותו? למה אתה הולך להתחפש השנה?לכלום איזה חג אתה הכי אוהב?לא יודעת מה השם האהוב עליך לבנים?עידו, אור..לא יודעת ולבנות?לא יודעת יש מצב שתרד מהארץ?לא באיזה קופת חולים אתה?מה זה משנה? מתי הפעם האחרונה שביקרת בה?ביום שני למה?אמא אתה עייף?כן משפחה: כמה אחים יש לך?2 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..)הכי קטנה כמה סבים יש לך?אין כמה סבתות יש לך?2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?2 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?7 אחד אני לא מכירה איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב?אורצוקיייייייייייייייייייי, את הילה אני לא מכירה לצערי, עדיין כמה בני דודים יש לך בגיל שלך?1 וגם הוא לא בגילי, שנתיים או שלוש מתחתי.. מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים?בינואר מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך?אח שלי באפריל יש לך קרובים בחו"ל?כן איפה?אנגליה, ארה"ב גם יש איזה בן דוד אבל אני לא מכירה אותו... חברים: מי יושב לידך (בכיתה)?ליד גבריאלה ליד מי היית רוצה לשבת?אני לא יודעת מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך?
מי החבר הכי מצחיק שלך?
מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית?
מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית?
מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים?
מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו?
מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך?
לימודים: מתמטיקה או אנגלית?מתמטיקה תנ"ך או היסטוריה?כלום איזה מקצוע אתה הכי אוהב?מתמטיקה ולשון גם בערך.. ואיזה הכי שונא?הכל חחח, היסטוריה בעיקר נריאה לי באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת?לא יודעת באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד?כל הימים אותו דבר באיזה מגמה אתה?אוף אתה נוהג להבריז הרבה?פה לא, איאפשר כל כך יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות?ררר מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0)13 כי זה הציון הכי נכון שהיה אפשר לקבל...אי אפשר לקבל 0 מה המבחן האחרון שעשית?לשון וזה היה בארץלפני שנה כמה קיבלת בו?זה היה הבגרות וניכשלתי ניראה לי...בציון כללי עם המגן עברתי ממש במזל מה המבחן הבא שיש לך לעשות?.. אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה. קיבלת?53 נידמה לי ועם המגן והכל 63 לא יודתעת בעצם מה היה השיעור האחרון שלמדת היום?לא יודעת זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה?ציפס קיווי או אגס?קיווי לאחרונה התאהבתי בו..חח פרות מיובשים או חיים?חיים פירות או ירקות?שנהם בשר או צמחוני?בשר חביתה רגילה, מקושקשת או עין?רגילה חביתה או ביצה קשה?שתהם אורז לבן או מלא?לא יודעת פיתה או לחמנייה?2 פלאפל או פיצה?2 שתייה- מוגז או לא?מוגז

טוב נו... למה לא...

כללי: שם: שירן גיל: 18 וחצי אזור מגורים: גלאזגו, סקוטלנד ימני/שמאלי (בידיים): ימין ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): ימין צבע שיער: חום כהה צבע עיניים: חום בהיר צבע אהוב: סגול צבע שבחיים לא תלבש: אין דבר כזה צבע המקלדת שלך: שחור הצבע של המכונית של השכן שלכם: יש הרבה שכנים. הממ כחול כהה מה הסרט האחרון שראית? Shall we dance בטיוי מה הסרט האהוב עליך? Save the last dance, Dirty dancing, 10 things I hate about you ויש עוד כמה... מה הסגנון סרטים האהוב עליך? אוהבת דרמות. אבל איך אפשר על קומדיות וקומדיות רומנטיות?
מה הספר האחרון שקראת? 'רומן משפחתי' - עדיין קוראת אהבת אותו? הוא נחמד מאוד למה אתה הולך להתחפש השנה? איזה חג אתה הכי אוהב? בארץ? חנוכה.. סופגניות! פה כריסטמס... מה השם האהוב עליך לבנים? בן ודניאל (נשמעים מצויין בכל ארץ) ולבנות? עוד לא חשבתי על זה.. אבל מה שבטוח זה לא שמות מוזרים כמו פלג או אגם... יש מצב שתרד מהארץ? הממ. באיזה קופת חולים אתה? פולוק הלת' סנטר. מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? שבוע שעבר, רופא שיניים. למה? בדיקה כללית. אתה עייף? הממ ככה... משפחה: כמה אחים יש לך? אחות ואח (חצאי אחים לא מזכירים...) איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) שלישית כמה סבים יש לך? אין ולא הכרתי. כמה סבתות יש לך? היחידה שהכרתי נפטרה השנה. תודה על השאלות הטאקטיות. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 7 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 6 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? שרון. כי היא העתק קטן שלי וקל ללמד אותה, בגלל ההערכה אליי. כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? 1 קטן ממני בשנה, אבל הכי קרוב... מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? לא זוכרת מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? שבוע שעבר יש לך קרובים בחו"ל? כן. איפה? פה ובארץ. חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? - ליד מי היית רוצה לשבת? - מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? אודיש, שיר ופאדז. מי החבר הכי מצחיק שלך? שיר מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? אין חיה כזו מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? לובז מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? פאדז מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? דניאלה מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? דניאלה מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? כשמעתיקים ממני הכל זה נחשב? לימודים: מתמטיקה או אנגלית? אנגלית תנ"ך או היסטוריה? היסטוריה איזה מקצוע אתה הכי אוהב? מוזיקה ודרמה (שווה בשווה אין יותר) ואיזה הכי שונא? מתמטיקה באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? - באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? - באיזה מגמה אתה? מגמת חלאס עם השאלות המציקות האלו! אתה נוהג להבריז הרבה? כשמתחשק... יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? אממ כבר לא. מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) כאילו שאני זוכרת, היו כל כך הרבה....
מה המבחן האחרון שעשית? מחשבים כמה קיבלת בו? A מה המבחן הבא שיש לך לעשות? אין יותר!!! אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? לא עשיתי. מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? ממממממממממממממממממממממ זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? צ'יפס קיווי או אגס? אגס, אבל רק אם הוא מתוק ומלא מיץ פרות מיובשים או חיים? חיים פירות או ירקות? פירות בשר או צמחוני? בשר חביתה רגילה, מקושקשת או עין? מקושקשת חביתה או ביצה קשה? חביתה אורז לבן או מלא? לבן פיתה או לחמנייה? לחמניה פלאפל או פיצה? פיצה שתייה- מוגז או לא? מוגז פפפפפפ

fajoinah

New member
גם אני אענה

כללי: שם: מיכל גיל: 21 אזור מגורים: ניו יורק ימני/שמאלי (בידיים): ימני ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): לא יודעת אם ישתלם לי לענות על זה :\ צבע שיער: חום עם נטיה קלה לאדום (טבעי) צבע עיניים: חום צבע אהוב: אין צבע שבחיים לא תלבש: אין צבע המקלדת שלך: שחור הצבע של המכונית של השכן שלכם: יש להם הרבה מכוניות, כחולה, אדומה, לבנה מה הסרט האחרון שראית? חוץ מHBO, נראה לי שלקחנו את הר ברוקבק בDVD מה הסרט האהוב עליך? הר ברוקבק מה הסגנון סרטים האהוב עליך? הכל חוץ מאימה מה הספר האחרון שקראת? התחלתי לקרוא את The Rebbe's Army, שהוא ספר על חב"ד, אבל לא היה לי סבלנות לסיים, ולפני זה אולי נעמי רגן אהבת אותו? את הספר על חב"ד, האמת שכן למה אתה הולך להתחפש השנה? חשבתי על דורותי, כי רציתי שנה שעברה ולא יצא לפועל איזה חג אתה הכי אוהב? נו באמת, אחרי תשובה כזו, יודעים שאני אוהבת את פורים, אבל אני אוהבת גם סוכות ופסח, וכמעט כל חג חוץ מיום כיפור ומהמסחור האמריקאי של חנוכה מה השם האהוב עליך לבנים? לא יודעת ולבנות? גם לא יודעת, אני מאוד אוהבת את השם לובה, כי פרושו "אהבה" אבל אני לא אעניש את הבת שלי עם השם הזה יש מצב שתרד מהארץ? אני כבר בחו"ל :) באיזה קופת חולים אתה? מאוחדת מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? 2003 למה? נראה לי סתם איזה שפעת אתה עייף? קצת, 2 בלילה עכשיו משפחה: כמה אחים יש לך? אח ואחות קטנים איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) בכורה כמה סבים יש לך? בעזרת השם 1 (האמת שאני לא יודעת עם בעזרת השם מתאים פה) כמה סבתות יש לך? 2, גם בעזרת השם כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 7 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 7 (איזון מושלם, הא?) איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? אתם לא מכירים אותו, מה זה משנה? P: כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? שנים מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? היינו אצל בנדוד שלי וחברה שלו בשבועות מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? הם היו פה לפני כמה שבועות יש לך קרובים בחו"ל? כן איפה? באיזור ניו יורק חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? אף אחד, זה שולחנות בודדים ליד מי היית רוצה לשבת? ליד חברים שלי מהתיכון מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? אתם לא מכירים, סתם נו, קוראים לה ליאת מי החבר הכי מצחיק שלך? לא יודעת מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? אף אחד, אני לומדת לבד למבחנים מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? אף אחד לא בא אליי, אני גרה רחוק, אני תמיד באה לבקר אנשים במעונות\בית שלהם מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? הייתי שורצת הרבה אצל אלעד, אבל עכשיו הוא לא גר יותר במעונות מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? אף אחד מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? לא אוהבת לריב, אני חסרת עמוד שדרה מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? אף אחד לימודים: מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה (נו, זה התואר שלי) תנ"ך או היסטוריה? שניהם אותו דבר בעיני איזה מקצוע אתה הכי אוהב? מוסיקה (אבל לא כ"כ קלאסית) ואיזה הכי שונא? ביולוגיה באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? יהיה לי יום שלישי קשה, אני אלמד מ11 עד 9 בערב באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? יום שישי אני לא אלמד :) באיזה מגמה אתה? מתמטיקה אתה נוהג להבריז הרבה? רק לקראת סוף סימסטר יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? האמת שבסימסטר האחרון הברזתי הכי הרבה מפילוסופיה מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) פעם מזמן קיבלתי איזה 50 ומשהו בפיזיקה מה המבחן האחרון שעשית? מבחן בהסתברות, או בעצם מבחן האחרון שלי היה מבחן באקסל כמה קיבלת בו? באקסל 75 ובהסתברות 90 מה המבחן הבא שיש לך לעשות? מבחן בצרפתית בסוף סימסטר קיץ אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? 91 מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? לא למדתי זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? צ'יפס יותר טעים אבל יותר משמין קיווי או אגס? קיווי פרות מיובשים או חיים? חיים פירות או ירקות? זה קשה, אני אוהבת את שניהם בשר או צמחוני? בשר זה נחמד, אבל לא מפריע לי להיות צמחונית חביתה רגילה, מקושקשת או עין? נראה לי חביתה (אבל עם תוספות) חביתה או ביצה קשה? חביתה אורז לבן או מלא? לא ממש משנה פיתה או לחמנייה? אולי לחמניה פלאפל או פיצה? פלאפל שתייה- מוגז או לא? מוגז זה קופץ בפה (כמו שאמא שלי אומרת) זהו, אני מקווה שלמדתם עליי והחכמתם (או שלא) תודה לכם עם הגעתם עד כאן P:

למעלה