יאללה שאלון.

kit k@t

New member
בן דוד של חבר שלי

עובד בבלוקבאסטר. וביום שני הלכנו כולנו לשם בשביל להשכיר סרטים (כי הוא משכיר בחינם) באיזשהו שלב הוא אומר לי "קאט, בואי תראי משהו מצחיק" ואני מסתכלת על הקופה. בקופה עומד זוג, והמוכרת מסבירה להם שברוקבאק מאונטיין זה סרט על הומואים... היא מאד מאד בעדינות אומרת "יש שם הרבה סקס, וזה סקס של אותו המין..." מסתבר שכשזוגות לקחו את הסרט הזה הרבה פעמים הם חזרו מעוצבנים, כי הבחורים ממש לא תיכננו לראות סרט על סקס הומואי. אני מצאתי את זה משעשע.... ואני לא ראיתי אותו, אבל שמעתי עליו דברים טובים ורעים. שמעתי שלהרבה בנות הייתה בעיה איתו כי בסרט הבעלים בגדו בנשים שלהן.... קאט

fajoinah

New member
למה שלבנות יהיה בעיה עם הסרט?

אמנם הסצינות של הסקס מאוד קשות לצפיה, אבל הרגש שבסרט הוא כ"כ חזק שהוא נשאר איתך ימים אח"כ אני לא הפסקתי לחשוב על הסרט אולי שבוע אחרי שראיתי אותו

kit k@t

New member
כתבתי בדיוק למה....

בגלל שהבעלים בגדו בנשים שלהם... קאט

kit k@t

New member
כן, ונשים לא מתות על סרטים

ששמים את זה באור חיובי... מה לעשות... קאט

MissUnKnown

New member
בגלל שאני משועממת

כללי: שם: עדן גיל:19 אזור מגורים:אוקלנד ניו זילנד ימני/שמאלי (בידיים): ימיני ימני/שמאלני (בדעה פוליטית):שמאלני צבע שיער:בלונדיני כהה צבע עיניים:כחולות צבע אהוב:שחור וכחול כהה צבע שבחיים לא תלבש:צהוב צבע המקלדת שלך:שחורה הצבע של המכונית של השכן שלכם: לבן וכסף מה הסרט האחרון שראית? cofee and cigarets מה הסרט האהוב עליך?יש יותר מידי מה הסגנון סרטים האהוב עליך? ארטהאוס, מותחן, גיבורים ומבוסס על ספרים של סופרים מ דור ה-X מה הספר האחרון שקראת?THE CITY OF GLASS(THE GRAPHIC NOVEL) BY PAUL AUSTER אהבת אותו?כן למה אתה הולך להתחפש השנה?אני לא איזה חג אתה הכי אוהב? חנוכה מה השם האהוב עליך לבנים?לא יודעת ולבנות?לא יודעת יש מצב שתרד מהארץ? אני לא יודעת מתי אני יעלה באיזה קופת חולים אתה? אין לי מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? לפני 4 חודשים הייתי אצל הרופא למה?גלולה אתה עייף? תמיד משפחה: כמה אחים יש לך?3 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) בכורה כמה סבים יש לך?1 כמה סבתות יש לך?2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?60 ומשהו כמה בני דודים יש לך מצד אבא?6 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב?לא יודעת את כולם כמה בני דודים יש לך בגיל שלך?3 מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים?3 שנים מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך?שנה יש לך קרובים בחו"ל? כולם בחול איפה?ישראל חברים: מי יושב לידך (בכיתה)?כריס, כריסטוף, וכרל ליד מי היית רוצה לשבת? אותם אנשים מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך?יהלת ריצל וקליר מי החבר הכי מצחיק שלך?לט יודעת מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים?אף אחד מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? החבר שלי מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית?החבר שלי מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים?החבר שלי מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו?ריצל מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך?אל אחד אני מיוחדת לימודים: מתמטיקה או אנגלית?מתמטיקה תנ"ך או היסטוריה?היסטוריה איזה מקצוע אתה הכי אוהב?היסטורית האומנות ואיזה הכי שונא?לא יודעת באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת?- באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד?- באיזה מגמה אתה?bachlor of engineering אתה נוהג להבריז הרבה?לא יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות?לא מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0)56 מה המבחן האחרון שעשית?technology and engineering for industry כמה קיבלת בו?א יודעת מה המבחן הבא שיש לך לעשות?אין סוף הסמסטר אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת?- מה היה השיעור האחרון שלמדת היום?אני בחופש כרגע זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה?פירה קיווי או אגס?אגס פרות מיובשים או חיים?חיים פירות או ירקות?ירקות בשר או צמחוני?לא משנה חביתה רגילה, מקושקשת או עין?מקושקשת חביתה או ביצה קשה?חביתה אורז לבן או מלא?מלא פיתה או לחמנייה?פיתה פלאפל או פיצה?פלאפל שתייה- מוגז או לא?לא

go JoJo

New member
אוקי..

כללי: שם: חן כיל:15 אזור מגורים:ישראל ימני/שמאלי (בידיים):שמאלית ימני/שמאלני (בדעה פוליטית):אמ..נוטה לצד שמאל צבע שיער:חום כהה-נחושת צבע עיניים:חום צבע אהוב:כחול-סגול צבע שבחיים לא תלבש:אמ...חרדל צבע המקלדת שלך:כחול מתכת-כסף הצבע של המכונית של השכן שלכם:אמ..לבן [לא יודעת אלב לכולם יש לבן] מה הסרט האחרון שראית?אה..משהו "צרפתיה" סתם מפגר מה הסרט האהוב עליך?קומדיות..שישי הפוך ומה שבחורה רוצה מה הסגנון סרטים האהוב עליך?קומדיה מה הספר האחרון שקראת?חומריו האפלים אהבת אותו?מאוד! למה אתה הולך להתחפש השנה?כבר?עוד לא החלטתי:S איזה חג אתה הכי אוהב?חנוכה!:) מה השם האהוב עליך לבנים?אמ...יש ההרבה..איתי..ערן ולבנות?גם הרבה...רותם ודניאל יפה לדעתי יש מצב שתרד מהארץ?אולי...זה תלוי בהרבה דברים באיזה קופת חולים אתה?נראה לי מאוחדת מתי הפעם האחרונה שביקרת בה?אמ..לפני כמה שבועות למה?לא מגלה:p אתה עייף?כן... משפחה: כמה אחים יש לך?2 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..)בכורה כמה סבים יש לך?1 כמה סבתות יש לך?1 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?2 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?אין לי כח לספור..יותר מ-10 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב?אין לי אהוב..האלה שבגילי.. כמה בני דודים יש לך בגיל שלך?ממש בגילי אפחד יש בסביבה... מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים?היום..את סבתא שלי מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך?שבת שעברה יש לך קרובים בחו"ל?לא *בוכה* אני ממש רוצה... איפה?אמרתי שאין! חברים: מי יושב לידך (בכיתה)?אמ..סיימתי לימודים אבל אז זאת הייתה שני ליד מי היית רוצה לשבת?חברות טובות שלי..[יותר] מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך?הרבה:)[איזה כיף לומר את זה] מי החבר הכי מצחיק שלך?אודי מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים?נמנמ מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? אמ..לא נראה לי שיש אחד... מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית?נמנמ! מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים?איזה סוג של טיולים?[נמנמ] מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו?שגי מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? לא יודעת [כל השמות כאן זה כינויי חיבה-לא להבהל] לימודים: מתמטיקה או אנגלית?אנגלית תנ"ך או היסטוריה?היסטוריה איזה מקצוע אתה הכי אוהב?אומנות ואיזה הכי שונא?תלוי במורה באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת?אמ..כשהיה בית ספר זה היה יום שני באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד?אמ..כשהיה בית ספר [איזה כיף לומר את זה:)] זה היה שני,שלישי וחמישי באיזה מגמה אתה?עוד אין..שנה הבאה אני אקח אומנות ואולי מחשבים... אתה נוהג להבריז הרבה?רק בסופי שנה... יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות?לא מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0)40 ומשהו מה המבחן האחרון שעשית?מבחן הקבצות במ"מ כמה קיבלת בו?לא יודעת יישלחו את התשובות בחופש מה המבחן הבא שיש לך לעשות?אין![חיוך ענק] אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת?לא עשיתי...מקווה 100^^ מה היה השיעור האחרון שלמדת היום?שיעור אין שיעורים יותר עד סוף הקיץ!!! זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה?פירה קיווי או אגס?אגס פרות מיובשים או חיים?חיים פירות או ירקות?פירות בשר או צמחוני?צמחוני חביתה רגילה, מקושקשת או עין?מקושקשת חביתה או ביצה קשה?חביתה אורז לבן או מלא?אמ..מלא פיתה או לחמנייה?לחמניה פלאפל או פיצה?תלוי מה בא לי שתייה- מוגז או לא?לא מוגז[יאק]

matron

New member
את לא היחידה! אני שמאלנית גם!

שמאלנים שולטים

matron

New member
רק חשוב לי להבהיר!!..../images/Emo70.gif

אני שמאלנית בידיים. לא בדעות פוליטיות.

ציקהלה

New member
מצתרף למסיבה

רק שיש לי יותר קורדינציה ואני מסוגל לכתוב בשתי היידים באותה יעילות

go JoJo

New member
איזה כיף^ ^

בואו נפתח מועדון השאליים הגאים!!! אתם מציירים יפה?[אמרים שמאליים מציירים יפה!]

matron

New member
יש לי דווקא ציור אחד. רגע אני אראה

כמו שאמרתי זה בין הטובים שלי. זה ממש עבודה יצירתית אני חושבת. אחת היצירות הטובות. http://halemo.net/satiroom/images2/monaloser2.jpg טוב אז ברצינות אני לא טובה בלצייר בכלל.

lol lypop

New member
הפנים מדהימות

כל השאר לא משהו...

go JoJo

New member
חחחחחחחחחחחחחח.......

אם תתאמץ עד קצת אולי יצא משהו דומה למקור:p

matron

New member
חח בפעם השלישית- אני בת

ותודה פה על המחמאות..... די אני מסמיקה.