יאללה שאלון!

יאללה שאלון!

עבר:
שם המורה בכיתה א':
הזיכרון הראשון שלך:
האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?:
האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:
המקצוע הראשון שנכשלת בו:
המקצוע האחרון שנכשלת בו:
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?:
השיר האחרון ששרת:
הדבר האחרון שצחקת בגללו:
הפעם האחרונה שבכית:
האדם האחרון שראית:
הדבר האחרון שאמרת:
הדבר האחרון שאכלת:
הדבר האחרון ששתית:
הדבר האחרון שקנית:
השיר האחרון ששמעת:
הדיסק האחרון שקנית:
הפעם האחרונה שעזרת לאמא:
הדבר הכי מטורף שעשית:
הווה:
שיער נוכחי:
בגדים נוכחיים:
תכשיטים נוכחיים:
עצבנות נוכחית:
התגעגעות נוכחית:
תמונת דסקטופ נוכחית:
חבר\\ה?:
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?
האם אתה עייף? רעב?
את מי אתה הכי רוצה לחבק?:
ממה הכי נמאס לך?:
את מי היית רוצה להרוג?
הכי פחות מהנה?:
עתיד:
מה הקריירה שלך הולכת להיות?:
איפה אתה הולך לגור?:
כמה ילדים אתה רוצה?:
באיזה סוג של מכונית תנהג?:
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:
חושב הרבה על העתיד?:
מפחד ממנו?:
וקצת בכללי:
להקה אהובה:
ספר אהוב:
סופר(ים) אהוב(ים):
צבע אהוב:
פריט לבוש אהוב:
איבר שהכי מושך אותך:
אתה שמח כש:
אתה מרגיש בודד כש:
האם אתה חושב יותר מדי:
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:
אדם מפורסם שפגשת:
האם יש לך אילושהם חרטות:
קפה אהוב:
ריח אהוב:
מה מכעיס אותך:
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:
האדם שעושה לך הכי טוב:
סגנון מוזיקה אהוב:
חדר אהוב בבית:
מקום אהוב בעולם:
מקצוע שנוא:
מורה אהוב:
אוהב את בצפר?:
נרדם בשיעורים?:
מעשן?:
נפגע (רגשית) בקלות?:
נותן מעצמך?:
אוהב לפוצץ נייר בועות?
לועס דברים?
אוהב להתקלח?:
אוהב להתעטש?:
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:
אוהב לצחצח שיניים?:
אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי..
קונה צרובים\\צורב?:
אוהב לנסוע או הולך ברגל?:
חוסך כסף למשהו מיוחד?:
ישן הרבה?:
בתול?:
נקשר לחפצים?:
אוהב חולצות גזורות?:
גופיות?:
אוהב לטייל?:
אוהב כפכפים?:
לובש בוקסר?:
שמש או גשם?:
רוב הזמן - קר לך או חם לך?:
ילדותי?:
חולם בהקיץ?:
האם אתם אוהבים אותי?
מה השעה?
בני כמה אתם?
איפה אתם גרים?
.איך קוראים לאמא שלכם?
.איך קוראים לאבא שלכם?
יש לכם אחים או אחיות?
אם הייתי שואלת מה מספר תעודת הזהות שלכם הייתם עונים?
אתם בצופים?
.אתם בתנועת נוער כלשהיא?
.אוהבים את "תפוז"?
קיבלתם שיעורי בית לחופש?
.באיזה מקצוע?
יש לכם אופניים?
אהובים:
מאכל אהוב:
צבע אהוב:
.פורום אהוב:
.תוכנית טלוויזיה אהובה:
להקה אהובה:
זמר אהוב:
.זמרת אהובה:
אתר אינטרנט אהוב:
שם של חבר אהוב:
שם אהוב:
חיה אהובה:
מספר אהוב:
יום אהוב:

המשך

חג אהוב:
מקצוע אהוב:
שנואים
מאכל שנוא:
צבע שנוא:
.פורום שנוא:
.תוכנית טלוויזיה שנואה:
להקה שנואה:
.זמר שנוא:
זמרת שנואה:
אתר אינטרנט שנוא:
שם של אויב שנוא:
.שם שנוא:
.חיה שנואה:
.מספר שנוא
יום שנוא:
.חג שנוא:
מקצוע שנוא:
בית ספר
.אוהבים בית ספר?
יש לכם מורה אהוב?
יש לכם מורה שנוא?
.באיזה מקצועות אתם טובים?
באיזה מקצוע אתם הכי גרועים?
.הפסקה או שיעור?
חופש או לימודים?
מבחן או עבודה?
.נותנים לכם הרבה שיעורי בית יחסית?
אוהבים שיעורי בית?
מה שם בית הספר שלכם?
אוהבים אותו?
מה דעתכם על חצר בית הספר?
מה אתם מעדיפים?
שוקולד או גלידה?
תפוזים או תות בננה?
פורומים או קומונות?
סרט או תוכנית טלוויזיה?
ארתור או סדריק?
לוח מודעות או לוח מגנטי?
מכנס או חצאית?
להקה או זמר\ת יחיד\ה?
מסטיק או סוכריה?
לאכול בבית או בחוץ?
לונדון או פריז?
יומן רגיל או ארגונית?
שאלונים או סקרים?
מחשב או טלוויזיה?
פעם ניסית סמים?
וסיגריה?
רוצה כבר להגיע לצבא?
.אם כבר היית בצבא, איך היה?
רוצה לגמור כבר עם בית ספר?
.במה תעבוד כשתהיה גדול?
היה לך חלום כשהיית קטן?
מהו היה?
יש לך חלום עכשיו?
מהו?
נהנית מהשאלון?
היה ארוך מידי, קצר מידי, או בדיוק במידה?
מה השעה עכשיו?

amitik1

New member
ההמשך... אני לא מאמינה שעשיתי את זה חחח../images/Emo6.gif

חג אהוב: פסח מקצוע אהוב: פיזיקה שנואים מאכל שנוא:חח אין צבע שנוא:ורוד!!!!! פורום שנוא: אין תוכנית טלוויזיה שנואה:האלופה להקה שנואה:אין . זמר שנוא: אין זמרת שנואה: שירי מימון אתר אינטרנט שנוא: אין שם של אויב שנוא: אין, אני לא אוהבת לשנוא אנשים . שם שנוא: לא יודעת. חיה שנואה: צבוע . מספר שנוא יום שנוא: אממ לא יודעת. חג שנוא: אין חג שהוא שנוא מקצוע שנוא: אין בית ספר . אוהבים בית ספר? לפעמים כן ולפעמים לא יש לכם מורה אהוב? כן יש לכם מורה שנוא? כן . הפסקה או שיעור? שיעור, בהפסקה אין מה לעשות חחח חופש או לימודים? חופש מבחן או עבודה? עבודה . נותנים לכם הרבה שיעורי בית יחסית? כן אוהבים שיעורי בית? תלוי, אם זה הולך מהר אז באותו רגע אני אוהתב אבל אם לא אז לא.. מה שם בית הספר שלכם? על שמי חח עמית עמל אוהבים אותו? הוא בסדר מה דעתכם על חצר בית הספר? מוזנחת.. מה אתם מעדיפים? שוקולד או גלידה? שוקולד תפוזים או תות בננה? תפוזים פורומים או קומונות? פורומים סרט או תוכנית טלוויזיה? תוכנית טלווזיה ארתור או סדריק? ארתור לוח מודעות או לוח מגנטי? לוח מודעות מכנס או חצאית? מכנסיים להקה או זמר\ת יחיד\ה? זמרת יחידה מסטיק או סוכריה? מסטיק לאכול בבית או בחוץ? בבית לונדון או פריז? לונדון יומן רגיל או ארגונית? רגיל שאלונים או סקרים? סקרים חח מחשב או טלוויזיה? טלווזיה פעם ניסית סמים? לא וסיגריה? לא רוצה כבר להגיע לצבא? כןןןן .אם כבר היית בצבא, איך היה? רוצה לגמור כבר עם בית ספר? כן . במה תעבוד כשתהיה גדול? רופאה היה לך חלום כשהיית קטן? להיות בלרינה.. יש לך חלום עכשיו?כן מהו? רופאה נהנית מהשאלון?היה נחמד היה ארוך מידי, קצר מידי, או בדיוק במידה? בסדר מה השעה עכשיו? 00:17

Superboi

New member
אוקייייי............ חלק א'...

עבר: שם המורה בכיתה א': ארלט הזיכרון הראשון שלך: לא זוכר
האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא, וגם עכשיו לא
האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: תנ"ך המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא זוכר האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת, לאותה שכונה איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: כיפית השיר האחרון ששרת: אני שר רק לעצמי. Evanescence - Lithium הדבר האחרון שצחקת בגללו: אחותי הפעם האחרונה שבכית: לא זוכר האדם האחרון שראית: אחותי הדבר האחרון שאמרת: "טוב"
הדבר האחרון שאכלת: טוסט הדבר האחרון ששתית: אשכוליות הדבר האחרון שקנית: תמונה לחדר השיר האחרון ששמעת: Evanescence - Lithium הדיסק האחרון שקנית: החדש של אבריל לאבין הפעם האחרונה שעזרת לאמא: מקודם הדבר הכי מטורף שעשית: עליתי על המגלשה הלבנה במימדיון הווה: שיער נוכחי: קצר ושחור בגדים נוכחיים: גופיית סבא ובגד ים כחול תכשיטים נוכחיים: אין עצבנות נוכחית: אין התגעגעות נוכחית: אין תמונת דסקטופ נוכחית: של סמולוויל
חבר\\ה?: אין
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: מישהו אחד מהכיתה שלי
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא האם אתה עייף? רעב? לא ולא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אותו אחד
ממה הכי נמאס לך?: כרגע מכלום. עוד מעט יבוא לי משהו את מי היית רוצה להרוג? כנ"ל
הכי פחות מהנה?: לא הבנתי..... עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: מקווה שמשהו במחשבים/תקשורת/טלוויזיה איפה אתה הולך לגור?: ת"א/נתניה כמה ילדים אתה רוצה?: לא סגור על זה באיזה סוג של מכונית תנהג?: הלוואי חיפושית חדשה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: לא משנה איפה, העיקר מאושר חושב הרבה על העתיד?: לפעמים מפחד ממנו?: לא!

Superboi

New member
חלק ב'

וקצת בכללי: להקה אהובה: Evanescence ספר אהוב: אין סופר(ים) אהוב(ים): אין צבע אהוב: כחול וגווניו פריט לבוש אהוב: ג'ינס, כנראה איבר שהכי מושך אותך: אף ושתפיים
אתה שמח כש: תני לי לחשוב על זה... אתה מרגיש בודד כש: אני רואה ילדים בגילי עם חבר/ה האם אתה חושב יותר מדי: כן... אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: קליפורניה, בברלי והאזור אדם מפורסם שפגשת: כל מנחי אקזיט, ויש עוד אבל לא אכפת לי מהם האם יש לך אילושהם חרטות: אמא שלי אמרגנית (אבל לא ממש מפורסמת) קפה אהוב: קפוצ'ינו (זה בזכות קלואי
) ריח אהוב: בין היתר של קפוצ'ינו מה מכעיס אותך: מורים
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לא אכפת לי לעזור האדם שעושה לך הכי טוב: אנשים טובים, כמו סבתא שלי סגנון מוזיקה אהוב: רוק (כמו של אוונסנס ואבריל) חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: החדר שלי מקצוע שנוא: ספורט
מורה אהוב: נדיה אוהב את בצפר?: לא, אבל יש רגעים שכן נרדם בשיעורים?: לא מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: די... נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? פצפצים? כן!! לועס דברים? לא אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כןןן אוהב לצחצח שיניים?: לא מפריע לי אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. כמו כולם קונה צרובים\\צורב?: לרוב כן אוהב לנסוע או הולך ברגל?: ממש לא משנה לי חוסך כסף למשהו מיוחד?: חוסך, אבל לא למשהו מיוחד ישן הרבה?: כן בתול?: עזבו
נקשר לחפצים?: לפעמים אוהב חולצות גזורות?: לא גופיות?: כן אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: אין רוב
ילדותי?: לא רוב הזמן חולם בהקיץ?: כן, הרבה האם אתם אוהבים אותי?
מה השעה? 17:40 בני כמה אתם? 17 איפה אתם גרים? נתניה .איך קוראים לאמא שלכם? ליז .איך קוראים לאבא שלכם? יורם יש לכם אחים או אחיות? 4 אם הייתי שואלת מה מספר תעודת הזהות שלכם הייתם עונים? לא אתם בצופים? לא .אתם בתנועת נוער כלשהיא? לא .אוהבים את "תפוז"? כן
קיבלתם שיעורי בית לחופש? כן .באיזה מקצוע? אנגלית ולשון יש לכם אופניים? לא אהובים: כן מאכל אהוב: קוסקוס, שווארמה, שניצל... צבע אהוב: כחול וגווניו, שאלת .פורום אהוב: כולם: סמולוויל, אוונסנס, גאווה צעירה... .תוכנית טלוויזיה אהובה: סמולוויל
להקה אהובה: אוונסנס, גם שאלת זמר אהוב: אין .זמרת אהובה: איימי לי אתר אינטרנט אהוב: תפוז
שם של חבר אהוב: נטע, נעמה שם אהוב: עיליי, שירה ואפרת חיה אהובה: דולפין מספר אהוב: 4 יום אהוב: כולם חוץ מראשון ושבת

Superboi

New member
חלק ג'. מישהו באמת יקרא את זה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

חג אהוב: פורים מקצוע אהוב: משאבי-אנוש שנואים תנ"ך, ספורט מאכל שנוא: כבד צבע שנוא: אין .פורום שנוא: אין
.תוכנית טלוויזיה שנואה: תוכניות מפגרות כמו רנו פסקל וכו' להקה שנואה: לא זוכר .זמר שנוא: כנ"ל זמרת שנואה: כנ"ל
אתר אינטרנט שנוא: אין שם של אויב שנוא: מורה אחת שלימדה אותי .שם שנוא: אין .חיה שנואה: גמל שלמה
.מספר שנוא אין יום שנוא: ראשון .חג שנוא: יום כיפור ("זה לא חג..."
) מקצוע שנוא: עוד פעם?! בית ספר אורט ליבוביץ' .אוהבים בית ספר? לא תמיד (כבר שאלת) יש לכם מורה אהוב? כן יש לכם מורה שנוא? הייתה .באיזה מקצועות אתם טובים? ברוב המקצועות באיזה מקצוע אתם הכי גרועים? לא יודע, עוד לא עשינו מבחנים .הפסקה או שיעור? הפסקה חופש או לימודים? חופש ,ברור
מבחן או עבודה? עבודה .נותנים לכם הרבה שיעורי בית יחסית? ממש לא! אוהבים שיעורי בית? לא מה שם בית הספר שלכם? אורט ליבוביץ' אוהבים אותו? עדיף על בצפר אחר מה דעתכם על חצר בית הספר? לא רעה... מה אתם מעדיפים? שוקולד או גלידה? גלידה תפוזים או תות בננה? תפוזים פורומים או קומונות? פורומים סרט או תוכנית טלוויזיה? תוכנית TV ארתור או סדריק? ארתור לוח מודעות או לוח מגנטי? מודעות מכנס או חצאית? מכנס, אני בן
להקה או זמר\ת יחיד\ה? תלוי במוזיקה מסטיק או סוכריה? מסטיק לאכול בבית או בחוץ? בחוץ לונדון או פריז? אממ... יומן רגיל או ארגונית? ארגונית שאלונים או סקרים? שאלונים מחשב או טלוויזיה? מחשב
פעם ניסית סמים? לא וסיגריה? לא רוצה כבר להגיע לצבא? לא, תודה
.אם כבר היית בצבא, איך היה? לא הייתי רוצה לגמור כבר עם בית ספר? כן .במה תעבוד כשתהיה גדול? לא יודע... היה לך חלום כשהיית קטן? אולי
מהו היה? ... יש לך חלום עכשיו? כן מהו? נשאיר את זה לעצמי נהנית מהשאלון? כן היה ארוך מידי, קצר מידי, או בדיוק במידה? קצר מידי
מה השעה עכשיו? 17:52

McFreaKy

New member
יו, גם אני מתעב גמלי שלמה. ../images/Emo5.gif ../images/Emo6.gif

ואתה גם בפורום אוונסנס, נכון? יא, אתה בכל הפורומים "שלי" כמעט, כפארעליך.
חבל רק שאתה מנתניה.
(סתם, לא באמת
)

Superboi

New member
חחח שמתי לב, בעניין הפורומים../images/Emo8.gif

ואני אוהב גם ורוניקה מארס, אבל לא יוצא לי לראות

julie90

New member
כן, אני קראתי את הכול../images/Emo6.gif

השאלון היה קצר מידי?? אפשר להכין פירה מהמוח שלי עכשיו, ברצינות! זה יותר נורא ממבחנים פסיכוטכניים בחמ"ן

Superboi

New member
../images/Emo6.gif

אני אוהב לענות על שאלות, אז לי זה ממש לא מפריע

julie90

New member
השאלון הזה הזכיר לי קצת את שאלון 300

ששם כל שאלה מופיע פעמיים/ שלוש בניסוחים שונים, יעני כדי לבדוק עד כמה אתה אמין

Superboi

New member
עכשיו יש מישהו שאני רוצה להרוג../images/Emo70.gif

את תפוז!!! מהבוקר אני כל כמה שעות צריך להכחיל את כל ההודעות מחדש

amitik1

New member
עונה... :)

עבר: שם המורה בכיתה א': למדתי כיתה א' במרוקו, ושם המורה הייתה גב' אסטס (זה מה שאני זוכרת) הזיכרון הראשון שלך: לא עולה לי כעת. האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: אממ תלוי במה.. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: אממ כשהייתי ממש קטנה נראה לי בגאגרפיה.. המקצוע האחרון שנכשלת בו: בחטיבה -ספרות.. המורה הייתה משוגעת.. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): חח עברתי ככה: נולדת בב"ש, עברתי לרחובות, הייתי במרוקו(שליחות),ולבסוף ראשון. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?:כיפית השיר האחרון ששרת:so far הבנות נחמה.. הדבר האחרון שצחקת בגללו: עם חברה שלי אתמול כשהיינו בהופעה של הבנות נחמה והצטלמנו איתן אין היה כ"כ מצחיק.. הפעם האחרונה שבכית: אני לא רוצה להיזכר.. האדם האחרון שראית: אחותי? הדבר האחרון שאמרת: אני אומרת הרבה דברים.. הדבר האחרון שאכלת:לחמנייה חח הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: פיתה עם לבנה.. השיר האחרון ששמעת: so far הדיסק האחרון שקנית:הבנות נחמה הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום-אני תמיד עוזרת חח הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת הווה: שיער נוכחי:שחור בגדים נוכחיים:פיז'מה תכשיטים נוכחיים: עגילים סגולים(סגול הצבע הכי יפה) עצבנות נוכחית: אין התגעגעות נוכחית: לסבתא!! תמונת דסקטופ נוכחית: רקע של נוף אני יודעת, אחותי שמה חבר\\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: סבתא האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא האם אתה עייף? כן רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: לא יודעת.. ממה הכי נמאס לך?: מאנשים צבועים את מי היית רוצה להרוג?אף אחד.. אני לא בעד להרוג חח עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: עדיין לא החלטתי , אבל אולי רופאה.. איפה אתה הולך לגור?: בכפר,מושב כמה ילדים אתה רוצה?: 3-4 באיזה סוג של מכונית תנהג?: סיריון דיאצטו סגולה.. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: או מנתחת ראשית בבית חולים, או רקדנית במסע הופעות בעולם. חושב הרבה על העתיד?: כן מפחד ממנו?: קצת וקצת בכללי: להקה אהובה: אממ כל מיני ,במיוחד אוהבת שירי א"י ספר אהוב: "האי של סופייה", "הגר" סופר(ים) אהוב(ים): יוכי ברנדס צבע אהוב: סגול סגול סגול סגול!!! פריט לבוש אהוב: צעיף איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: הכל טוב.. אתה מרגיש בודד כש: ... האם אתה חושב יותר מדי: כן, נראה לי.. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: בניו זילנד-יש שם נופים מרהיבים, אפשר לתפוס שלווה.. אדם מפורסם שפגשת: הנה , חח אתמול את הבנות נחמה האם יש לך אילושהם חרטות:לא קפה אהוב: אייס קפה ריח אהוב: ריח של פרחים מה מכעיס אותך: שאנשים לא נחמדים, ושהם חמוצים , שלא מחייכים.. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: טוב לב האדם שעושה לך הכי טוב: אמא סגנון מוזיקה אהוב: ישראלי חדר אהוב בבית: החדר הסגול שלי!! מקום אהוב בעולם: ניו זילנד מקצוע שנוא: אין מקצוע שאני ממש ממש שונאת.. מורה אהוב: המורה לספרות, כי היא בן אדם ממש טוב!!! אוהב את בצפר?: לפעמים כן ולפעמים לא נרדם בשיעורים?: לא מעשן?:לא נפגע (רגשית) בקלות?:כן אוהב לפוצץ נייר בועות?כן לועס דברים?לא אוהב להתקלח?:כן אוהב להתעטש?: חח לא חשבתי על זה אף פעם שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:כן אוהב לצחצח שיניים?:כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?:לצערי כן.. אבל כשמדובר באמן שאני ממש אוהבת אני קונה את הדיסקים.. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: גם וגם חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?:לא בתול?: כן נקשר לחפצים?: כן אבל לחלק אוהב חולצות גזורות?: לא גופיות?: רק כשאני רוקדת אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: כן אבל רק לים ולבריכה.. לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?:חםםםםם ילדותי?:לא חולם בהקיץ?: לא מה השעה?חצות בני כמה אתם? 16 איפה אתם גרים? ראשל"צ .איך קוראים לאמא שלכם? יעל . איך קוראים לאבא שלכם? אבי יש לכם אחים או אחיות? כן שתי אחיות אם הייתי שואלת מה מספר תעודת הזהות שלכם הייתם עונים? כן.. אתם בצופים?לא . אתם בתנועת נוער כלשהיא? לא . הייתי בנוא"ב- נוער אוהבת בע"ח אוהבים את "תפוז"?כן קיבלתם שיעורי בית לחופש? כן. באיזה מקצוע? פיזיקה, מתמטיקה, תנ"ך,ספרות ואנגלית יש לכם אופניים?לא מאכל אהוב: הכל צבע אהוב: סגול סגול סגול סגול . פורום אהוב: סמולוווויל!!!!! . תוכנית טלוויזיה אהובה: זינה הנסיכה הלוחמת, סמולוויל, ורוזוול... להקה אהובה: הבנות נחמה זמר אהוב: אין . זמרת אהובה: מירי מסיקה אתר אינטרנט אהוב: כל מיני שם של חבר אהוב: אלמוג ושני שם אהוב: תמר!!! חיה אהובה:כלב מספר אהוב:6 יום אהוב: יום שישי ואו זה עבר.. מי היה מאמין?!!?! חח היה כיף, אבל עכשיו זהו אני כבר עיפפה, אז לילה טוב לכולם!

LeRanch

New member
רק כי משעמם../images/Emo3.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': שירי הזיכרון הראשון שלך: אחרי שראיתי השבוע אלבומים מהילדות אז זה בעיקר זכרונות מהבית של סבא וסבתא
האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא שידוע ליXD המקצוע הראשון שנכשלת בו: בתעודה או במבחן? אם בתעודה אז אף פעם, במבחן כמובן מתמטיקה
המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת לקוטג' שנמצא 2 רחובות מאחורי הבית הקודם
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: נחמדה השיר האחרון ששרת: לא זוכר
הדבר האחרון שצחקת בגללו: אחותי
הפעם האחרונה שבכית: יום ראשון שעבר האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: לא זוכר הדבר האחרון שאכלת: וופל שוקולד הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: כרטיס ברכבת
השיר האחרון ששמעת: unfaithful של ריהאנה הדיסק האחרון שקנית: לא זוכר.. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: חחחח יש הרבה הווה: שיער נוכחי: שחור וקצר בגדים נוכחיים: חולצה שחורה, מכנס ארוך וכפכפים
תכשיטים נוכחיים: אין עצבנות נוכחית: אה? התגעגעות נוכחית: סבתא תמונת דסקטופ נוכחית: תמונת נוף כזאת של עצים חברה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: סבתא האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא תמיד האם אתה עייף? לא רעב? כן!! את מי אתה הכי רוצה לחבק?: הרבה אנשים ממה הכי נמאס לך?: בצפר! והמורים בבצפר
את מי היית רוצה להרוג? המורים בבצפר!!
הכי פחות מהנה?: בצפר
עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אין לי מושג איפה אתה הולך לגור?: לא בחדרה אני מקווה כמה ילדים אתה רוצה?: 2-3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: קודם שיהיה לי רישיוןXD איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: חי חושב הרבה על העתיד?: כן מפחד ממנו?: כן

LeRanch

New member
חלק ב'../images/Emo3.gif

וקצת בכללי: להקה אהובה: בלאק אייד פיז ספר אהוב: חף מפשע - ג'ון גרישם, התפסן בשדה השיפון - ג'יי.די סלינג'ר סופר(ים) אהוב(ים): ג'ון גרישם צבע אהוב: כחול וירוק פריט לבוש אהוב:
איבר שהכי מושך אותך:
אתה שמח כש: קורים דברים טובים אתה מרגיש בודד כש: אני לבד?XD האם אתה חושב יותר מדי: כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ארה"ב אדם מפורסם שפגשת: אוהו יש המון האם יש לך אילו חרטות: כן קפה אהוב: שוקו בשבילי
ריח אהוב: של אוכל טעיםXD מה מכעיס אותך: כשעושים דווקא, אפליות וכו'.. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אין.. האדם שעושה לך הכי טוב: אין סגנון מוזיקה אהוב: כמעט הכל חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: יש המון מקצוע שנוא: נו באמת. מתמטיקה! מורה אהוב: ציפי טלבי
אוהב את בצפר?: כמו שאני אוהב את נשיא אירן נרדם בשיעורים?: לא מעשן?: חס וחלילה נפגע (רגשית) בקלות?: לעיתים רחוקות נותן מעצמך?: מה? אוהב לפוצץ נייר בועות? כן לועס דברים? מסטיקים
אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן אוהב לצחצח שיניים?: כן
אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן קונה צרובים\\צורב?: צורב אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: כשיוצא לי נקשר לחפצים?: לעיתים רחוקות אוהב חולצות גזורות?: לא גופיות?: לא אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם לי ילדותי?: לפעמים חולם בהקיץ?: כן האם אתם אוהבים אותי? חח מה?XD מה השעה? 13:27 בני כמה אתם? 17.5 איפה אתם גרים? בבית .איך קוראים לאמא שלכם? גילה .איך קוראים לאבא שלכם? נח (noah תפוז טיפש הניקוד יוצא מעפן) יש לכם אחים או אחיות? כן אם הייתי שואלת מה מספר תעודת הזהות שלכם הייתם עונים? לא אתם בצופים?לא .אתם בתנועת נוער כלשהיא?לא .אוהבים את "תפוז"?כשהוא לא נתקע - כן קיבלתם שיעורי בית לחופש? כן .באיזה מקצוע? מתמטיקה, ג"ג וללמוד למבחן בתנ"ך ובוחן בערבית יש לכם אופניים? כן אהובים: מאכל אהוב: פיצה צבע אהוב: כבר שאלת. כחול וירוק .פורום אהוב: יס סטארס בתפוז .תוכנית טלוויזיה אהובה: אוהב הכל (טוב חוץ מכוכב נולד) להקה אהובה: נו באמת. בלאק אייד פיז זמר אהוב: ג'ון מאייר .זמרת אהובה: פרגי, קלי קלארקסון, קרי אנדרווד אתר אינטרנט אהוב: תפוז שם אהוב:אין חיה אהובה:אין מספר אהוב: טחח מה? יום אהוב: שבת

LeRanch

New member
חלק ג'../images/Emo3.gif

חג אהוב: חנוכה מקצוע אהוב: כולם מעפנים. שנואים מאכל שנוא: אין.. אם אני לא אוהב אני לא אוכל, פשוט לא?
צבע שנוא: גם אין .פורום שנוא: אין .תוכנית טלוויזיה שנואה: כוכב נולד, נולד לרקוד להקה שנואה: אין .זמר שנוא:אין זמרת שנואה:אין אתר אינטרנט שנוא:אין שם של אויב שנוא:אין .שם שנוא:אין .חיה שנואה:כל החרקים למיניהם .מספר שנוא: אין יום שנוא: כרגע, ראשון, שני, רביעי וחמישי
.חג שנוא: יום כיפור (לא שהוא נחשב חג אבל שיהיה) מקצוע שנוא: ספורט, מתמטיקה בית ספר .אוהבים בית ספר? לא יש לכם מורה אהוב?כן יש לכם מורה שנוא?כן!!!! .באיזה מקצועות אתם טובים? אנגלית, ג"ג, ערבית באיזה מקצוע אתם הכי גרועים? מתמטיקה - זה לא שאני גרוע, פשוט הציונים בבגרות לא היו משהו.. .הפסקה או שיעור? הפסקה חופש או לימודים?חופש מבחן או עבודה? עדיף עבודה .נותנים לכם הרבה שיעורי בית יחסית? לא אוהבים שיעורי בית? לא מה שם בית הספר שלכם? תיכון חדרע
אוהבים אותו? מה זה לא מה דעתכם על חצר בית הספר? דווקא נחמדה מה אתם מעדיפים? שוקולד או גלידה? גלידה תפוזים או תות בננה? תות בננה פורומים או קומונות? פורומים סרט או תוכנית טלוויזיה? תוכנית טלוויזיה ארתור או סדריק? ארתור
לוח מודעות או לוח מגנטי? לוח מודעות מכנס או חצאית? מכנס להקה או זמר\ת יחיד\ה? גם וגם מסטיק או סוכריה? סוכריה לאכול בבית או בחוץ? בחוץ
לונדון או פריז? שתיהן יומן רגיל או ארגונית? ארגונית שאלונים או סקרים? לא אכפת לי מחשב או טלוויזיה? שניהם פעם ניסית סמים? לא וסיגריה? לא רוצה כבר להגיע לצבא? לא רוצה לגמור כבר עם בית ספר? כן!!! .במה תעבוד כשתהיה גדול? לא יודע היה לך חלום כשהיית קטן? כן מה הוא היה? אנערף יש לך חלום עכשיו? בלילה יש לי חלומות נהנית מהשאלון? כמו שלא נהניתי בחיי היה ארוך מידי, קצר מידי, או בדיוק במידה? ארוך
XD מה השעה עכשיו? 13:36

julie90

New member
תשובות../images/Emo9.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': רותי (?) אנערף. הזיכרון הראשון שלך: אני ואמא הולכות בשלג באוקראינה
האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: הממ לא... האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: ממש לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: האמת? לא זוכרת. המקצוע האחרון שנכשלת בו: ניראה לי מתמטיקה
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן. 4 פעמים לערך איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: חסרת דאגות השיר האחרון ששרת: שיר ברוסית הדבר האחרון שצחקת בגללו: אני צוחקת די הרבה ומכל דבר
הפעם האחרונה שבכית: הממ..שבוע שעבר?.. האדם האחרון שראית: מ'זתומרת?? אני רואה כל הזמן. ואם מדובר בתכנית טלוויזיה אז ניראה לי זה היה שנות ה-70, בבוקר
הדבר האחרון שאמרת: "אני רעבה"
הדבר האחרון שאכלת: (איזה טיימינג מושלם יש לשאלון הזה) פירה, שניצל וסלט. הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: כרטיס נסיעה של רכבת, אני מניחה
השיר האחרון ששמעת: שיר ברוסית הדיסק האחרון שקנית: מזממממן לא קניתי דיסקים חחחח הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: עזבו אותי, באמא שלכם. הווה: שיער נוכחי: הא?!
חום בהיר, די ארוך ומתולתל, נחשב? בגדים נוכחיים: גופיה וחצאית מיני, שניהם בצבע תכלת תכשיטים נוכחיים: אין. מי לובש תכשיטים בבית?... עצבנות נוכחית: 0 התגעגעות נוכחית: 0 תמונת דסקטופ נוכחית חבר\\ה?: לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אני אשאיר את המידע הזה לעצמי
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא. להיום כבר עשיתי כול
האם אתה עייף? רעב? לא ולא. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אין לי שמץ ממה הכי נמאס לך?: מהבטלה את מי היית רוצה להרוג? חלילה וחס. אף אחד! הכי פחות מהנה?: זצריך לחכות פאקינג שבוע בשביל פרק של סמולוויל
עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אני מניחה שזה יהיה משהו שקשור לשפות איפה אתה הולך לגור?: בישראל כמה ילדים אתה רוצה?: 2-3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: אני בספק אם אני הולכת לנהוג בכלל איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בת כמה אני אהיה? 32?...אני מקווה שאני אהיה עד אז קרייריסטית מצליחה בעלת בעל נאה וחכם + 2 חושב הרבה על העתיד?: לא ממש מפחד ממנו?: מעט וקצת בכללי: להקה אהובה: Lifehouse ספר אהוב: -- סופר(ים) אהוב(ים): -- צבע אהוב: ירוק, אדום פריט לבוש אהוב: חצאיות
איבר שהכי מושך אותך: פנים, עיניים, שיער, רגליים אתה שמח כש: כשמישהו מחבק אותי אתה מרגיש בודד כש: לא יודעת...הרבה האם אתה חושב יותר מדי: בהחלט כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ניו יורק אדם מפורסם שפגשת: סבסטיאן ונדיה. האלו "מקטנטנות"... האם יש לך אילושהם חרטות: תמיד קפה אהוב: נס קפה ריח אהוב: הרבה! במיוחד של בשמים מה מכעיס אותך: גם הרבה, לצערי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: תפיסה שכלית חדה ומהירה האדם שעושה לך הכי טוב: אמא ומשפחה בכללי סגנון מוזיקה אהוב: פופ-רוק/ אלטרנטיבי חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: לא הייתי בחו"ל, לא יכולה לענות על זה מקצוע שנוא: מתמטיקה, ספרות מורה אהוב: המורה שלי בתנ"ך
אוהב את בצפר?: לפעמים נרדם בשיעורים?: לא מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: לפעמים נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? לא במיוחד לועס דברים? חחחחח לא אוהב להתקלח?: בטח!
אוהב להתעטש?:
מישהו כן?... שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: ממש ממש שונאת!!! זה קורה לי תמיד באמצע הלילה (לרוב, אני נרדמת על יד אחת מתחת לראש) ואז, כשאני עוד חצי ישנה, אני מתחילה לאכול סרטים שכרתו לי את היד (כי מאבדים תחושה לגמרי אחרי כמה שעות שינה טובות!)... אוהב לצחצח שיניים?: כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן! קונה צרובים\\צורב?: צורבת אוהב לנסוע או הולך ברגל?: אוהבת כשמסיעים אותי במכונית במהירות ממש גבוהה, מצד שני לפעמים זה מהנה ללכת ברגל ולהנות מהנוף והאויר (הלא כ"כ צח
) חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא כרגע ישן הרבה?: כשיש חופש
בתול?: לא נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: לא גופיות?: כן אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: רוב הזמן קר לי ילדותי?: לפעמים חולם בהקיץ?: לא האם אתם אוהבים אותי? בטח!
מה השעה? שבע ורבע
בני כמה אתם? 17 איפה אתם גרים? חיפה .איך קוראים לאמא שלכם? חסוי .איך קוראים לאבא שלכם? כנ"ל יש לכם אחים או אחיות? לא אם הייתי שואלת מה מספר תעודת הזהות שלכם הייתם עונים? כן אתם בצופים?
לא .אתם בתנועת נוער כלשהיא? לא .אוהבים את "תפוז"? כן קיבלתם שיעורי בית לחופש? כן .באיזה מקצוע? מתמטיקה יש לכם אופניים? לא אהובים: מאכל אהוב: ספגטי בולונז צבע אהוב: ירוק ואדום (זה כבר היה, לא?
מה את בודקת אותי כמו בשאלון 300??
) .פורום אהוב: הרבה
.תוכנית טלוויזיה אהובה: סמולוויל, רוזוול וקייל XY להקה אהובה: Lifehouse (שוב חוזרת על עצמך
) זמר אהוב: -- .זמרת אהובה: -- אתר אינטרנט אהוב: יש יותר מאחד שם של חבר אהוב: ? שם אהוב: תני לי לחשוב על זה... חיה אהובה: כלב מספר אהוב: 3 יום אהוב: שישי/ שבת. פוייי זה היה ארוך...

julie90

New member
ומסתבר שזה עוד לא נגמר ../images/Emo6.gif

חג אהוב: פורים, פסח וחנוכה מקצוע אהוב: אנגלית שנואים: מאכל שנוא: כל מה שקשור בדגים (חוץ מטונה וסלומון) צבע שנוא: ורוד פורום שנוא: אין לי שמץ תוכנית טלוויזיה שנואה: כוכב נולד להקה שנואה: לא יודעת .זמר שנוא: כנ"ל זמרת שנואה: עזבי אותי כבר אתר אינטרנט שנוא: .... שם של אויב שנוא: ................. שם שנוא: מה יש לך עם השנאה הזאת?
חיה שנואה: חרקים מספר שנוא: 0 יום שנוא: ראשון חג שנוא: ........ מקצוע שנוא: תפסיקי לחזור על עצמך בית ספר .אוהבים בית ספר?
יש לכם מורה אהוב?
יש לכם מורה שנוא? מורה בספרות באיזה מקצועות אתם טובים? אנגלית באיזה מקצוע אתם הכי גרועים? כרגע אני די טובה בהכול (תחילת שנה וזה) הפסקה או שיעור? שניהם משתלבים טוב יחד חופש או לימודים? חופש
מבחן או עבודה? מבחן נותנים לכם הרבה שיעורי בית יחסית? רק התחילה השנה, אז לא אוהבים שיעורי בית? זה נחוץ מה שם בית הספר שלכם? "תיכון חיפה" אוהבים אותו? די מה דעתכם על חצר בית הספר? קטנה מה אתם מעדיפים? שוקולד או גלידה? שוקולד תפוזים או תות בננה? תפוזים פורומים או קומונות? שניהם סרט או תוכנית טלוויזיה? סרט ארתור או סדריק? ארתור (מה את צוחקת עליי? הוא היה המאהב שלי ביסודי
) לוח מודעות או לוח מגנטי? ??? מכנס או חצאית? חצאית להקה או זמר\ת יחיד\ה? מה זה משנה? העיקר זה המוזיקה! מסטיק או סוכריה? מסטיק לאכול בבית או בחוץ? בחוץ לונדון או פריז? לא הייתי באף אחד מהם אז לא ממש אכפת לי יומן רגיל או ארגונית? מה ההבדל?
שאלונים או סקרים? אם מדובר בשאלון כמו זה, נאי מעדיפה סקרים
מחשב או טלוויזיה? שניהם פעם ניסית סמים? לא וסיגריה? כן רוצה כבר להגיע לצבא? קצת .אם כבר היית בצבא, איך היה? -- רוצה לגמור כבר עם בית ספר? לא .במה תעבוד כשתהיה גדול? בעבודה היה לך חלום כשהיית קטן? היו לי הרבה מהו היה? אין לי כח לפרט, שיגעת אותי כבר יש לך חלום עכשיו? כן מהו? לסיים את השאלון החופר הזה
נהנית מהשאלון? לא היה ארוך מידי, קצר מידי, או בדיוק במידה? ארוווווווווך מה השעה עכשיו? שבע עשרים וחמש נשרף לי המוח

למעלה