עונה ../images/Emo3.gif
שם המורה בכיתה א': חסיה
הזיכרון הראשון שלך: אני מניחה ש.. אני גוזרת לברבי את השיער
האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא במיוחד האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: גם לא ממש.. לא יותר מוזר מעכשיו המקצוע הראשון שנכשלת בו:מתמטיקה
המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: חביבה למדי השיר האחרון ששרת: השיר מאצבעונית
הדבר האחרון שצחקת בגללו: |סגדש| לא זוכרת... הפעם האחרונה שבכית:
האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: "מה?!" הדבר האחרון שאכלת: סלט הדבר האחרון ששתית: מים חח הדבר האחרון שקנית: ספר של ניל גיימן
השיר האחרון ששמעת: Dashboard Confessional-Hands Down הדיסק האחרון שקנית: ג'סטין טימברלייק, וזה היה מתנה ליומולדת של בנדוד *לא לסקול* הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אממ היום הדבר הכי מטורף שעשית: | הווה: שיער נוכחי: חום, וקצת אחרי אמצע הגב בגדים נוכחיים: שורט וגופיה תכשיטים נוכחיים: טבעת אחת על האגודל, וצמיד אחד בכל יד עצבנות נוכחית: לא כרגע התגעגעות נוכחית: אממ.. האקס תמונת דסקטופ נוכחית: מין יער כזה חבר\\ה?: לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אממ האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לשם שינוי לא
האם אתה עייף? רעב? קצת רעבה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אמממ ממה הכי נמאס לך?: מלדעת שאני צריכה להתגייס את מי היית רוצה להרוג? את המורה שלי לפסיכולוגיה
הכי פחות מהנה?: להשתעמם בבית עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לא יודעת... איפה אתה הולך לגור?: כנראה בתל אביב אם לא בחו"ל כמה ילדים אתה רוצה?: 3 או 4, לא יודעת.. באיזה סוג של מכונית תנהג?: ב.מ.וו
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: לא יודעת! חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: מיוז
ספר אהוב: אבק כוכבים-ניל גיימן סופר(ים) אהוב(ים): ניל גיימן, כבר אמרתי לא?,אן מקפארי, לויס לורי צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: מעיל איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: יש סיבה טובה
אתה מרגיש בודד כש: נוטשים אותי? האם אתה חושב יותר מדי: כן
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: מקום אקזוטי כלשהוא אדם מפורסם שפגשת: יהודה לוי? האם יש לך אילושהם חרטות: לא ממש קפה אהוב: נס, רגיל ריח אהוב: גשם
מה מכעיס אותך: עעע מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: .. האדם שעושה לך הכי טוב:חברות שלי.. סגנון מוזיקה אהוב: הכל חדר אהוב בבית: החדר שלי כמובן
מקום אהוב בעולם: לא יודעת מקצוע שנוא: מתמטיקה
מזל שאני כבר לא לומדת אותו מורה אהוב: המחנכת שלי לשעבר
אוהב את בצפר?: לא מתתי עליו, אבל היה נחמד נרדם בשיעורים?: זה קרה הרבה
מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: לא ממש נותן מעצמך?: תלוי למי אוהב לפוצץ נייר בועות? |סדגש כןןן!| לועס דברים? אהא אוהב להתקלח?: אממ כן. אוהב להתעטש?: חחחח שאלה מוזרה שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן =\ אוהב לצחצח שיניים?: מתה על זה, משהו מטורף אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. כן קונה צרובים\\צורב?: לא קונה צרובים, אבל צורבת אוהב לנסוע או הולך ברגל?: אוהבת לנהוג חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ממש ישן הרבה?: המון נקשר לחפצים?: כן, זאת מחלה אצלי אוהב חולצות גזורות?: יאפ גופיות?: אהא אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: לא משו לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: גשם!!! רוב הזמן - קר לך או חם לך?: לא זה ולא זה ילדותי?: כן
חולם בהקיץ?: לפעמים האם אתם אוהבים אותי? הא?
מה השעה?רבע ל6 בני כמה אתם?17 איפה אתם גרים? כפר יונה יש לכם אחים או אחיות? 3 אחיות אם הייתי שואלת מה מספר תעודת הזהות שלכם הייתם עונים? לא אתם בצופים? איכככככססססהההה!!!!!
זה עונה על השאלה?
.אתם בתנועת נוער כלשהיא? אהם, ראו שאלה קודמת .אוהבים את "תפוז"? חביב קיבלתם שיעורי בית לחופש? לא!!! סיימתי בצפר! יש לכם אופניים? כן חח בערך מאכל אהוב:תותים עם שוקולד צבע אהוב:השאלה הזאת הייתה כבר .תוכנית טלוויזיה אהובה:רוזוול להקה אהובה:גם זה היה כבר! חיה אהובה:כלב, חתול, ג'ירפה מספר אהוב:5 יום אהוב:חמישי נגמר? וואו.. זה היה ארוך
שם המורה בכיתה א': חסיה