יאללה שאלון תלוש!

zohar d

New member
...

אסון: להשתכר (מניסיון..) סרט קולנוע גרוע: סטפ אפ, סרט אמריקאי מפגר לגמריי X: קארטון אהוב: אה? להקה רוצחת: המון ! כרגע רד הוט צ'ילי פפרס להקה לרצוח: גיים בויז בעע תקופה בהיסטוריה: שנות ה70 וה80 עם הפאנק והכל נראלי מאגניב רצחח :) אישיות אהודה: פלי הבאסיסט של רד הוט..הוא כזה טובבבב ישבן השנה: דובי ! הכלב הכי סקסי במדינה, הכלב שליי :)

../images/Emo220.gifוואוו וואוו וואוו את רק כתה

ז'!!1 להשתכר?! אני השתכרתי(גם כןXD) בחופש הגדול שבין ז-ח!!XD משוט וודקהXDDDD אשכרה לא זכרתי ממש... אבל לא ממש השתכרתי... סתם לא משו רציני רק עשיתי שטויות... הרבה... אודות לאדם(דניאל) ושירה...XD שני מסוממים!!!! אוי אני לא אשכח את אותו ערב... שוקוליתXDDD אנחנו אשכרה גילגלנו שוקולית בזכות אדם... עברנו את כל המטבח וכל ביתה(של שירה)ולא מצאנו משו נורמאלי..היה דוחה וצחיק ביותרXD

zohar d

New member
כן כן..

רק כיתה ז' משתכרת.. מה לעשות?! אני שותה אבל לא מכורה ! אני שותה פעם בחודש או חודשיים אולי אבל בכל פעם שאני שותה אני מגזימה ומשתכרת וזה לא כיף.. מקיאים ואז יושנים ממש טוב בלילה וכל השיט הזה.. אל תעשו את זה ! [מי שמדברת..ילדה בכיתה ז' אומרת לאנשים גדולים ממני לא לשתות..לאן המדינה שלנו התדרדרה ?!]

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif פחחהההה דורה

מרגישה בוגרת. פעורונת, את יודעת מה אני הייתי עושה בכיתה ז'?

fatbery

New member
יאללה!!

אסון:לשלשל סרט קולנוע גרוע:מארגנת החתונות סרט לקוקסינלים קארטון אהוב:קארטמן!! להקה רוצחת:NOFX ,NEW FOUND GLORY להקה לרצוח:מי כימכל רומנס קוקסינלים מזדיינם בתחת. תקופה בהיסטוריה:שנות השבעים..הסקס פסיטולס!!! אישיות אהודה:גם פאט מייק ישבן השנה:בר רפאלייייייייייייייייייייייייי יום אחד אני יזיין אותה..

scary miss Mary

New member
ברי יא גנב!

אסון: להיות ממש חייבים להשתין! אבל זה הופך לכיף שמשתינים אחרי שמתאפקים הרבה זמן.. סרט קולנוע גרוע: אינסטינקט בסיסי 2 קארטון אהוב: קארטמן! ברי גנב לי! אבל אם לא אז אממ.. סטנלי אליל הדת המוזרה הזאת או קני שמת כל הזמן.. הוו בעצם פיליפ וטרנס! (אם אני לא טועה) להקה רוצחת: ראמונס ויש עוד.. להקה לרצוח: אין הרבה כאלה.. אבל כל הלהקות בנים בעיקרון.. חוץ מבקסטריט בויז.. יש לי פטיש אליהם.. זה לא אשמתי! תקופה בהיסטוריה: לפני שעה שהיתי אצל סאפיר וליוונו את טל הביתה וקיפצנו בשלוליות תוך כדי שירת "איימ סינגינ אין דה ריין.." אוווו עוד משהו שברי גנב לי - שנות ה70 וה80..! הראמונס הסקס פיסטולס וייצירת הפאנק.. אישיות אהודה: ג'וני דפ! (מורק.. אני רציתי אותו לפנייך!) ישבן השנה: של המנהלת שלנו.. יש לה תחת ענקייייייייי וקשה לה ללכת ככה אז היא הולכת כאילו משהו תקוע לה בתחת.. באמת!

../images/Emo109.gif

אסון: פסטיגל פנטזיה. גרועעעעעעעעעעעעעע! זה נהיה מטומטם יותר ויותר משנה לשנה, אה...ומי שכתב נינט "הגותית" גם צודק..XP סרט קולנוע גרוע: אממ..מת לדייט..ועוד משו שאנלא ממש זוכרת.. קארטון אהוב: אמיץ הכלב הפחדן :) להקה רוצחת: פוו פייטרז להקה לרצוח: ביט69. סתםסתם!! אממ...אין לי משו כרגע.. תקופה בהיסטוריה: המאה ה-19 , באנגליה.. אישיות אהודה: ג'וני דפ !!!! ישבן השנה: המשאית של המורה שלי לתנ"ך

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif ניימ.

אסון:
שני. [
] סרט קולנוע גרוע:
הצלצול
קארטון אהוב:
ברור שבנות הפאורפאף! להקה רוצחת:
להקה רוצחת?D: מייהםXD -____- להקה לרצוח:
. בלינק. תקופה בהיסטוריה:
ימי הביינים
אישיות אהודה:
ברי הסקסי
ישבן השנה:
^_______________________לא מגלה.
______________________________________^

TheEnema

New member
Cuz he shit shit shit his pants

he always fucking shitting his pants AND ILL NEVER TALK TO YOU AGAIN! מסכים איתך ברי, חבל שהתפרקו. ומה לעשות שכמו שזה נראה כרגע Plus44+AVA לא ממש שווים לBlink182...

ShiraBJ

New member
באיחור

אסון: לפספס הופעה של ביט69... ;( סרט קולנוע גרוע: סיילנט היל. רגע אחד מצחיק, רגע שני לא זוכרת.. נרדמתי. קארטון אהוב: אררר הוט זונות אין יותר קארטון נטוורק. לזכר הימים היפים אז אד,אד ואדי. עכשיו זה סאות'פארק ובובספוג. להקה רוצחת: OMFG אני לא יודעת... להקה לרצוח: ווסטלייף, נראהלי. תקופה בהיסטוריה: הפאודלית ^^ מהההה זה היה מעניין -.- אל תסתכלו עליי ככה... אישיות אהודה: גולדה מאיר 0.o לאאא סתם.. אמממ המנחים של דיבייט >< ישבן השנה: כשיש כל כך הרבה, אי אפשר לבחור P: אמממ אבל יש לי ניחוש 3> מה נגמר?! איך נגמר?! אמאאאאאאאאאא

NA BoldAs Love

New member
גמאני מאחרתתת

אסון: סילבי החצ'קון ושדפקתי תראש במשקוף..אתמול והיום ב12 זה התחיל להתנפח סרט קולנוע גרוע: ואז הגיע פולי...גרועעע קארטון אהוב: אד אד ואדי הם אדי דומה למדריכה שלי לפשצ''ים להקה רוצחת: Foo Fighters [לא אהבתי תאקוסטיי אבל אני חורשת על האימ אמאמאמ שלהם] להקה לרצוח:יצאת חירום משו כזההה שונא אותםםםםם לא יכולה לשמוע אותםםםם תקופה בהיסטוריה: תקופת המגליםם [היסטורייהה בעע בעע קיבלתי 100 עגול יא בייבי] אישיות אהודה: אביעד קיסוס..די שמעתי היום בבוקר רדיו 102 להומו הזה יש יצאות הכי דםוקום שראיתי בחייםםםם ישבן השנה: שמשוןןן מהוברמן

NA BoldAs Love

New member
ועוד אסון

שאח שלי התחיל ללמוד גרמנית דרך המחשבבב אסוןןן עולמיי אחמיניג'ד ליד זהה זבובון

../images/Emo121.gifיאללה

אבל לא בקטגוריות רגילות:אחלה אסון: ביט 69 סרט קולנוע גרוע: ביט 69, הסרט, בקרוב. (זה בקטגורית האימה...) קארטון אהוב:האסונות של ולאדימיר פטרוצ'ונובסקי להקה רוצחת:ריד הוט צ'ילי פפרז להקה לרצוח:ביט 69
תקופה בהיסטוריה: היום בו נפוליאון בונפארטה כבש את עכו אישיות אהודה:קארסטי ישבן השנה:של מיכלי

למעלה