יאללה שאלון תלוש!

dweck2k

New member
יאללה שאלון תלוש!

אבל לא בקטגוריות רגילות: אסון: סרט קולנוע גרוע: קארטון אהוב: להקה רוצחת: להקה לרצוח: תקופה בהיסטוריה: אישיות אהודה: ישבן השנה:

ליעתע

New member
אבל למה לסבך? ../images/Emo3.gif

טוב נו. אסון: נינט *הגותית* טייב. רק אותי זה מזעזע? סרט קולנוע גרוע:הרבה, אני לא אוהבת סרטים. קארטון אהוב: כלום. להקה רוצחת: זה אומר להקה טובה? נכון לעכשיו אני פשוט לא מפסיקה עם RANCID להקה לרצוח: להקות בנים למינהם תקופה בהיסטוריה: תחילת שנות ה90 - הרוקסן. הלוואי והייתי יותר גדולה מגיל שנתיים.. אישיות אהודה: בילי מרטין ישבן השנה: הוו של טולצ שלי *-*

dweck2k

New member
גם אני אענה

אסון: להקשיב לכל הדיסקים הגרועים בעבודה שלי ולכתוב עליהם ביקורות לעיתון. סרט קולנוע גרוע: האורגזמה של איימי. איזה זיון שכל ארוך. קארטון אהוב: סאמוראי ג'ק! (או הדמות של גנדי מ-Clone High, מי שלא ראה, שיכנס ליוטיוב ויש לראות) להקה רוצחת: ג'וני קאש (אז מה אם הוא לא להקה?) להקה לרצוח: דפש מוד תקופה בהיסטוריה: עכשיו. אישיות אהודה: אני מסמפט פלוס את גנדי, ההודי. ישבן השנה: הבבון שראיתי בגן החיות. אדום וגדול, פשוט דורש פליק.

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif רק אני לא הבנתי

איך "תקופה בהיסטוריה" יכולה להיות עכשיו, אם עכשיו=הווה? ><

fatbery

New member
דוויק!

אני מבין שאתה אוהב להביא פליקים לקופים אחי..זה הסטייה שלך..הסטיה שלי זה שאני אוהב לאכול ואג'ינה אם תותים וקצפת בצד

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gifואתה יודע מה הבעיה

פה חמודי? שאתה עדיין לא ראית כוס! ותפסיק לדבר בכזאת חופשיות על כוס#$&@$&@$^@# זה מתחי לעצבן אותי
תתחנך כבר!
ואם אני כבר פה.. תתקשר גם מתישו.

fatbery

New member
חמודה ..

אולי אני כן ראיתי ואת לא יודעת???חח סתם מיכלוש מה את מתעצבנת חמודה את יודעת שאני חרמן...

../images/Emo220.gif[[[=

אסון:המחנכת הפאקצתית פרוטיקציתית ודוסית שלי..אע..ובנוסף לכל צעירה נשואה+2 (היא רק בת 22!!!XD) סרט קולנוע גרוע:נממ לא יודעת.. קארטון אהוב:אתם יודעים...אני עדין מוגבלת שכלית... להקה רוצחת:נממ בלינק...או שאולי רד הוט..כן[= להקה לרצוח:XDDיש כל כך הרבה[= תקופה בהיסטוריה:ובעברית? אישיות אהודה:נממ שירוש המאמושXD(מודל לחיקוי גדול[=) ישבן השנה:ואווו ניראה לי ש..של...נממ אממ מתיו[=או מור[=או שאולי שירוש?=] פאק אני סיימתי ת'עבודה בספרות סופ סוף[=

....

אסון: אימו. קארטון אהוב: דני שובבני להקה רוצחת: NOFX להקה לרצוח: מיי כימיקל רומאנס תקופה בהיסטוריה: עכשיו נראה לי.. אישיות אהודה: Fat Mike ישבן השנה: בר רפאלי, אלונה טל

Frankielover7

New member
המ!

איש לרצוח: רענןD: חהחה סתם^^ איי fat mike מ NOFX הלך לבצפר שלי פה XD

yuval2192

New member
יאללה גם אני

אסון: להיות פיכח שכולם שיכורים סרט קולנוע גרוע: סתופ ת'פה או משהו כזה חרא סרט.. קארטון אהוב:ינטו סרט מצויר? אם כן אז סאוט פארק או מ''ק 22 להקה רוצחת: יש מלא! אבל כרגע bad reilgion להקה לרצוח: מיי כימקל רומנסססס תקופה בהיסטוריה: וואלק שנות ה-70 של הפאנק או תחילת שנות ה-90 עם הגראנג נראות לי אחלה שנים לחיות בהם אישיות אהודה: איל הפה הגיטרסט המקסיקני של nofx ישבן השנה: הישבן שלי! שהראתי אותו בהופעה בסביון וכל הילדים התעלפו

ליעתע

New member
זהו שהם לא אימו חחחח

אני לא ממש טובה בלזהות סגנונות אבל מה שבטוח אימו- הם לא.. וזה משהו שדיי מעצבן.. אבל כן. אני מודה שאני שומעת אותם חח

Frankielover7

New member
עאאעאעעאאע

בדיוק!!!1 מה אימו בהם!? שהם שרים mama we all go to hell?זה אימו? בגלל שהם שרים על המוות? המ לא! מייי כמיקל רומאנס
הלהקה הכי טובה שקיימתבעולם הזה ואחריו *______*

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif פרעלייך.../images/Emo99.gif

בוא נצח למשע השמדת האימו
מוהכעכעכעכעכעכעכע

../images/Emo3.gif../images/Emo27.gif../images/Emo184.gif

אסון:כל המראה הגותי.פאק.אנשים.
סרט קולנוע גרוע:ארבעת המופלאים.בואנה אחרי שיצאתי מהסרט צחקתי איזה שעתיים על כמה שהסרט מטומטם!
. קארטון אהוב:באגס
להקה רוצחת:בארור שביט69!
,ובלינק
,והפלוס 44 הם ממש טובים!
..אני יכולה להמשיך שעותP: להקה לרצוח:לא עולה לי כלוםXD תקופה בהיסטוריה:אמממ..עכשיו? אישיות אהודה:יש יותר מידי
ישבן השנה:לא יודעת

למעלה