יאללה שאלון שבועי

אז מה.. אהה??

מה עושים כשמרדישי לא משהו?? עונים על שאלון בתקווה שזה יעזור.. טופ... השלם את המשפט: --------------- עוד 10 שנים אני אהיה...: עוד עשר שנים... אני רוצה להתחתן בגיל...: מתי שאני ארגיש שזה נכון אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') כמה שצריך אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... כי.. כי. כי כדורגל זה משחק לא משהו.. וזה לא הכי מענין השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: קשה לי להחליט על אחד... המספר האהוב עליי הוא...: 3 הצבע האהוב עליי הוא...: סגול לילך האדם שאני הכי אוהב הוא...: אמא חברת הסלולרי שלי היא...: אורנג אני חושב שפוליטיקה זה...: משעשעע ולעומת זאת מוזיקה זה...: חיים את רוב פעולות היום אני עושה ביד..: ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: בחדר שלי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: אהממ.. קשה לבחור אחד... ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: צבעווני כזה.. אבל נראה לי שיש הכי הרבה שחור אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: בובות שקניתי בפולין.. יואוו חחחח המיטה שלי היא בגודל...: מיטה וחצי מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: שנייה זה ארוך...12 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כע והוא אפילו שקסי בטרווףףף מה יש לך על דלת החדר? כרגע יש לי שלד זוהר בלילה שהחזרתי לשם אחרי שניקיתי את החדר המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בניין רגיל מה השעה עכשיו? 23:57 איך השאלון עכשיו? מה אני יודעת.. שאלון חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין? רציתי היות מנתחת.. עכשיו זה בסימן שאלה מה החלום שלך לעתיד הקרוב? להיות מאושרת יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? לא ממש אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) מה שבא יש לך זוג נעליים של פומה? לא שווה את הכסף לדעתך? לא יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? כע שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! לא שיחקתי.. מה השעה עכשיו? 23:58 בן/בת? בת איזה מזל אסטרולוגי אתה? שור =) יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? ידעתי פעם.. עכשיו אני לא יודעת מתגאים ביהדות? היא סבבה מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? ניו זילנד היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? טוב לי בראשון כן/לא ------ סמים הכי לא!!! סיגריות לא! פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי לאא... שיניים כמו של רונאלדיניו איך נראות השיניים שלו?? כסף כמו של רונאלדיניו בכייף שיער כמו של בקהאם טוב לי עם השער שלי שרירים כמו של אבי ביטר לאא צבע כהה(לגוף) אהממ... טוב לי עם איך שאני צבע בהיר אותו תשובה כמו למלעה שיניים תותבות אם אנשים צריכים אז הם צריכם ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם מי שרוצה שיעשה חיים.. רק צדעו שזה מסרטן... פרחות וערסים למה לקטלג? וודקה לא נישואים מתישהו אהבה בוודאי קצת בצפר כי כבר סוף השנה... 1.איזה זיכרון יש להכם מכיתה א'? הלכתי לי לתומי בבצפר.. וילד אחד רץ ותקע לי את היד בעין ולא יכלתי לראות.. אז העוזרת של המורה לקחה אותי לקופת חולים ובדקו לי את העין ושמו לי מדבקה עגולה גדולה כזאת והייתי איתה מא זמן.. והיא גם לקחת אותי אליה הבייתה והביאה לי עוגייה 2.מהו הקשר שיש לך עם מורים? תלוי עם איזה 3.מכיר מורים מחוץ לגבולות בית הספר? אהממ... 4.מהו המקצוע שאתה הכי מחובר עליו? אני אוהבת ספרות.. אבל בגדול ביוכימיה... 5.והכי לא מחובר עליו? אין באמת אחד כזה 6.כשאתה לומד למבחנים אתה צריך שקט טוטלי או רעש? לא באמת אכפת לי 7.לומד עם מוזיקה? כן.. זה גורם לחומר להכנס לי לראש 8.שמעת פעם את השיר של מומי לוי-סמוך על הלב{אם לא ממליצה בחום שיר יפה}? בחיים לא שמעתי 9.כשאתה לומד אתה לנושא מסויים את משליך אותו על החיים שלך{נגיד באזרחות}? תלוי במה 10. השבוע זהו שבוע הספר היית? אכן..ה ייתי עם החלתית שלי והייה לנו כזה כייף 11.איזה ג'אנר בספרות את אוהב לקרוא? אין ז'נר מדוייק.. אבל אני פשוט לא סובלת רומנים רומנטיים 12.מה תעשה ביום האחרון שלך בבי"ס? טכנית אין יום כזה.. כי אני לא באה ביום שלישי לבצפר.. אבל אני אקח את התעודה ואז אלך הייתה להתכונן למסיבת סיום עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו?? 00:04 וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!! שנייה אני מתקשרת לבדוק

פורה

New member
טוף, זו הדרך שלי להעסיק את עצמי..

אתם יודעים למה.. עוד 10 שנים אני אהיה...: וטרינרית מצליחה אני רוצה להתחתן בגיל...: בין 22-27 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') כמה שיאפשרו לי..(3-4) אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... אני לא אוהבת לראות כמה מטומטמים רצים אחרי כדור הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: קטנטנות רולאז! השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: אני חושבת שג'ים קארי המספר האהוב עליי הוא...: 4 הצבע האהוב עליי הוא...: סגול אדם שאני הכי אוהב הוא...: כרגע, את אחותי... אני מעריצה אותה על מה שהיא עוברת.. חברת הסלולרי שלי היא...: אורנג' אני חושב שפוליטיקה זה...: עסק חשוב ומלוכלך ולעומת זאת מוזיקה זה...: טוב לנשמה.. את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד)לא, אין לי עוד יד, ולכן אני משתמשת ביד ימין.. המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר עבודה שהוא המעבר לחדר שלי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: ואן גוך?? ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: שנייה.. *בודקת* ממ.. משום מה- צהוב. אל תשאלו למה.. אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: יש לי הרבה. המיטה שלי היא בגודל...: מיטה וחצי.. מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:9 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כע מה יש לך על דלת החדר? ציורים מזוויעים שאמא שלי חושבת שהם יפים המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה. אני לא חוני טחוני.. גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בית רגיל.. מה השעה עכשיו? 00:42 איך השאלון עכשיו? נחמד. קצת מציק אבל לוןנורא.. אין לי משהו יותר טוב לעשות עכשיו.. חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) בערך.. מה החלום שלך לעתיד הקרוב? לסיין את בצפר בלי להתאבד, ולעשות טיול בדרום אמריקה\הודו יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? אחד מפליז כחול שקיבלתי במדבר יהודה ואחד בצבעים של חול מדבר כזה מצמר של אלפקה שאחא שלי קנה לי בצ'ילה אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) ארוך (כי אני קצרה) יש לך זוג נעליים של פומה? לא. איכ שווה את הכסף לדעתך? ממש לא יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? אממ לא שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! ממממ מה זה??? מה השעה עכשיו?00:43 בן/בת??? בת. ב-16 שנים האחרונות.. איזה מזל אסטרולוגי אתה? דגים. רולאז! יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא מתגאים ביהדות? הנושא עדיין שנוי במחלוקת אצלי. מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? ארה"ב (לצחוק על אנשים שמנים. חחח סתם) היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? לא, רק לטייל כן/לא ------ סמים לא סיגריות לא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי לא לא לא שיניים כמו של רונאלדיניו אני מרוצה משלי. תודה כסף כמו של רונאלדיניו לא יזיק שיער כמו של בקהאם לא שרירים כמו של אבי ביטר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צבע כהה(לגוף) לא צבע בהיר כע שיניים תותבות הכי באופנה! בטח!! . ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם לא.. זה נראה לי כואב מדי פרחות וערסים לא וודקה מממ עוד לא החלטתי אבל בכללי לא נישואים כן אהבה כן קצת בצפר כי כבר סוף השנה... 1.איזה זיכרון יש להכם מכיתה א'? את הטקס במגרש שהזעתי כמו לא יודעת מה ורק חיכיתי שיגמר כי לא הבנתי כלום ממה שהלך שם 2.מהו הקשר שיש לך עם מורים? טוב. עם כולם אני חושבת 3.מכיר מורים מחוץ לגבולות בית הספר? כן. אני מגדלת אחת בבית 4.מהו המקצוע שאתה הכי מחובר עליו? הסטוריה 5.והכי לא מחובר עליו? מתמטיקה 6.כשאתה לומד למבחנים אתה צריך שקט טוטלי או רעש? שקט טוטלי.. עם רעש של מזגן 7.לומד עם מוזיקה? לפעמים כשהמבחן לא חשוב 8.שמעת פעם את השיר של מומי לוי-סמוך על הלב{אם לא ממליצה בחום שיר יפה}? לא 9.כשאתה לומד אתה לנושא מסויים את משליך אותו על החיים שלך{נגיד באזרחות}? לא 10. השבוע זהו שבוע הספר היית? לא.. :( לצערי 11.איזה ג'אנר בספרות את אוהב לקרוא? מתח 12.מה תעשה ביום האחרון שלך בבי"ס? אשרוף את כל המחברות ואזרוק ביצים על הבתים של כל מוריי האהובים. גם אלה שלא גרים בכרמיאל. (סביר להניח שאני לא אעשה את זה כי אין לי כח להסתובב בכל העיר, אז אני בטח פשוט אלך לי לים..) עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו?? 00:49 וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!! מספר לא מבוטל של כסף. ליל"ט! 3>

yedo

New member
אני לא מאמין שאני הולך לעשות את זה

עוד 10 שנים אני אהיה...: שמאלני אני רוצה להתחתן בגיל...: לעולם אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') אני לא רוצה לדבר על זה. אני רואה מונדיאל כי... כי אני אוהב כדורגל (מתוחכם) הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: השיר שלנו רולז השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: דן חלוץ (משחק את עצמו רמטכ"ל) המספר האהוב עליי הוא...: 36 חודש כי אז משתחררים הצבע האהוב עליי הוא...: חאקי. צופים וחיל אוויר האדם שאני הכי אוהב הוא...: ברגע שאני אדע אני אספר חברת הסלולרי שלי היא...: אורנג' אבל זה רק כי חייבים אני חושב שפוליטיקה זה...: רע...עד שאני אגיע לשם ולעומת זאת מוזיקה זה...: טוב..עד שאני אגיע לשם את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:שני ידיים..אני מתכנת מחשבים המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: בחדר האינטימי שלי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: סלבדור דאלי ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: חאקי..אני לא רוצה לדבר על זה אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: חאקי..אני לא רוצה לדבר על זה המיטה שלי היא בגודל...: 1.5 מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: עידוישראל 9 בלי רווח שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? בחדר בבסיס כן מה יש לך על דלת החדר? את השם שלי...חוקי צבא המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? מגורי חיילים מה השעה עכשיו? 1745 איך השאלון עכשיו? מתחיל ליהיות ארוך מידי חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) אמא שלי רוצה שאני איהיה עשיר מה החלום שלך לעתיד הקרוב? ל-ה-ש-ת-ח-ר-ר!!! או לעשות משהו משמעותי יותר יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? כומתה בצבע אפור עכבר אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) קצר יש לך זוג נעליים של פומה? לא שווה את הכסף לדעתך?לא יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? לא שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?!מתחיל ליהיות מבאס פה מה השעה עכשיו?1746 בן/בת???גבר שבגבים איזה מזל אסטרולוגי אתה? אריה יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? מתגאים ביהדות? בטח למה לא מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? אשדוד היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? קיבוץ אש-דוד כן/לא ------ סמים לא סיגריות לא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי לא שיניים כמו של רונאלדיניו לא כסף כמו של רונאלדיניו לא שיער כמו של בקהאם לא שרירים כמו של אבי ביטר לא צבע כהה(לגוף) לא צבע בהיר לא שיניים תותבות לא ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם לא פרחות וערסים לא וודקה לא נישואים לא אהבה לא...ההיתי בשוונג נמאס...

TziMHoNoa

New member
קר בחוץ..

השלם את המשפט: --------------- עוד 10 שנים אני אהיה...: ..... אני רוצה להתחתן בגיל...: ..... אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') כמה שצריך וזהו אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... אני לא רואה מונדיאל... הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: המספר האהוב עליי הוא...: הצבע האהוב עליי הוא...: כחול האדם שאני הכי אוהב הוא...: חברת הסלולרי שלי היא...: אורנג' אני חושב שפוליטיקה זה...: ולעומת זאת מוזיקה זה...: את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) לא התעמקתי בזה אף פעם... המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: בחדר שלי... הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: מטר בצבע ורוד זוהר על השולחן. (באמת!) המיטה שלי היא בגודל...: אני יכולה לבדוק את זה עם המטר הורוד שלי... מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 12 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כן מה יש לך על דלת החדר? "החדר של נועה" המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בית פרטי שכזה.. מה השעה עכשיו? 4:20 איך השאלון עכשיו? בנאלי חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) לא ממש.. אולי לכמה שניות.. מה החלום שלך לעתיד הקרוב? יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? יש לי כמה... לא חובשת אותם בדר"כ... אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) קצר, אלא אם קר... יש לך זוג נעליים של פומה? לא שווה את הכסף לדעתך? ממש לא. יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? לא שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! משחק מעולה מה השעה עכשיו? 4:22 בן/בת??? בת.. איזה מזל אסטרולוגי אתה? בתולה יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא.. מתגאים ביהדות? מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו"ל? קצת בצפר כי כבר סוף השנה... 1.איזה זיכרון יש לכם מכיתה א'? המחנכת הקשוחה שלי בוחנת אותי בקריאה.. 2.מהו הקשר שיש לך עם מורים? תלוי איזה מורה.. 3.מכיר מורים מחוץ לגבולות בית הספר? את המורה לקולנוע, נגיד, כן.. 4.מהו המקצוע שאתה הכי מחובר עליו? תסריטאות 5.והכי לא מחובר עליו? מתמטיקה (אפילו מ3 יח"ל העיפו אותי..) 6.כשאתה לומד למבחנים אתה צריך שקט טוטלי או רעש? מוזיקה 7.לומד עם מוזיקה? כן 8.שמעת פעם את השיר של מומי לוי-סמוך על הלב{אם לא ממליצה בחום שיר יפה}? לא.. 9.כשאתה לומד אתה לנושא מסויים את משליך אותו על החיים שלך{נגיד באזרחות}? לפעמים כן.. 10. השבוע זהו שבוע הספר היית? בוודאי 11.איזה ג'אנר בספרות את אוהב לקרוא? ספרים טובים 12.מה תעשה ביום האחרון שלך בבי"ס? אצא מביה"ס מוקדם מהרגיל (כלומר, לפני 4)... עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו?? 4:26 וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!! 8.90

למעלה