היא לא אמרה שמאלית.. היא אמרה שמאלנית...
ד דיייייייייייי New member 19/6/06 #35 כתבתי שמאלית..מה אתן רוצות?? אני כותבת ביד שמאל,איך לא שמתן לב?
J jast New member 19/6/06 #36 נו בסדר.. רינה טענה שאת שמאלנית... אני הבנתי למה את התכוונת. ואת עדיין כותבת ביד ימין, זה לא משנה.
ד דיייייייייייי New member 19/6/06 #37 אני יכולה, אבל סתם יוצא לי כתב מכוער ..ואני מתעייפת מהר. אני כותבת ביד שמאל בדרך כלל.. איזו תמונה יש לך שאני כותבת ביד ימין?הזוי לחלוטין.
אני יכולה, אבל סתם יוצא לי כתב מכוער ..ואני מתעייפת מהר. אני כותבת ביד שמאל בדרך כלל.. איזו תמונה יש לך שאני כותבת ביד ימין?הזוי לחלוטין.
B Bray And Lex Ruls New member 19/6/06 #16 נה נה בננה אני אגור בירושליים.. חחחחחח ו17?? באמת כלכך קצת... אז יאללה בואו כולנו ניסע.. זה פחות ממה שעולה לנוסע לג'רוסלם.. חחח (אך לומדים לאזרחות.. נראה לי שאני אכשל בבגרות שלי מחר... P=)
נה נה בננה אני אגור בירושליים.. חחחחחח ו17?? באמת כלכך קצת... אז יאללה בואו כולנו ניסע.. זה פחות ממה שעולה לנוסע לג'רוסלם.. חחח (אך לומדים לאזרחות.. נראה לי שאני אכשל בבגרות שלי מחר... P=)
פ פורה New member 19/6/06 #19 אוף, הייתי רוצה לענות אבל אחותי בבית... והיא צריכה ללדת כל רגע, וכולם צריכים להיות בהיכון, אז אני לא רוצה באמצע להפסיק!! איזה תסכול..><
אוף, הייתי רוצה לענות אבל אחותי בבית... והיא צריכה ללדת כל רגע, וכולם צריכים להיות בהיכון, אז אני לא רוצה באמצע להפסיק!! איזה תסכול..><
B Bray And Lex Ruls New member 19/6/06 #20 היא הולכת ללדת?? יאווו מזל טוב (אפילו שיעדיין לא ממש).. איזה מרגש זה =) תעני אחכ.. מה אכפת לך.. עכשיו קורה דבר יותר נפלא לידך
היא הולכת ללדת?? יאווו מזל טוב (אפילו שיעדיין לא ממש).. איזה מרגש זה =) תעני אחכ.. מה אכפת לך.. עכשיו קורה דבר יותר נפלא לידך
פ פורה New member 19/6/06 #25 היא נסעה עכשיו לבית החולים לאחר ציר נורא טראומטי.. אני חייבת לציין.. (גם בשבילי) ואני מעריכה שבעוד 5-6 שעות בערך אני כבר אהיה דודה..
היא נסעה עכשיו לבית החולים לאחר ציר נורא טראומטי.. אני חייבת לציין.. (גם בשבילי) ואני מעריכה שבעוד 5-6 שעות בערך אני כבר אהיה דודה..
פ פורה New member 19/6/06 #29 תודה לכולם פע על התמיכה.. אני בוכה כל 5 דק'.. קשה היה לי לראות אותה במצב הזה.. והיא עוד לא יודעת מה מחכה לה (לפי מה שאמא שלי אומרת)
תודה לכולם פע על התמיכה.. אני בוכה כל 5 דק'.. קשה היה לי לראות אותה במצב הזה.. והיא עוד לא יודעת מה מחכה לה (לפי מה שאמא שלי אומרת)
ד דיייייייייייי New member 19/6/06 #33 חחחח יהיה בסדר.. לידה זה לא משהו קל,לא שעברתי אחת כזאתי..אבל מהסיפורים של אמא שלי ..זה לא נשמע לי משהו קל.. מזל טוב לך..:]
חחחח יהיה בסדר.. לידה זה לא משהו קל,לא שעברתי אחת כזאתי..אבל מהסיפורים של אמא שלי ..זה לא נשמע לי משהו קל.. מזל טוב לך..:]