יאללה שאלון לפסח!!!!!!!!!!!!!!!!

נשארו לי כמה קציצות אם את רוצה .. גמ'ני חולה על פראסה ובשבילי פסח בלי פראסה זה לא פסח בכלל !!!

יאמי! אז איפה אמרת

שאתם גרים ? דווקא קרוב אלי

נשארו שתיים וחצי קציצות ככה שתמהרי להגיע כי עד מחר לא ישאר לך כלום .. ../images/Emo3.gifואנחנו מחולון באזור נאות רחל

RVD18

New member
עונה

איפה אתם עושים את הסדר? אצל סבא וסבתא מה המאכל הכי אהוב עליכם בפסח? מצה עם גבינה צהובה חחח.... האם אתם קוראים את ההגדה מהתחלה ועד הסוף? חח תמיד רוצים ומפסיקים באמצע יש לכם סיפור מפסח שלא תשכחו? לא שזכור לי אתם מחביאים אפיקומן ? ואם כן מה מקבל מי שמוצא? מי שמוצא מבקש מתנה ואם היא נורמלית הוא מקבל

silverhawk

New member
יאללה

איפה אתם עושים את הסדר? בבית, כבכל שנה מה המאכל הכי אהוב עליכם בפסח? קניידעלך, כמובן
האם אתם קוראים את ההגדה מהתחלה ועד הסוף? יאפ, בית של דוסים
יש לכם סיפור מפסח שלא תשכחו? ייצאת מצרים...?
אתם מחביאים אפיקומן ? ואם כן מה מקבל מי שמוצא? נופ. וכלום, גם ככה יש לי יומולדת באזור בפסח אז אף פעם זה לא הרוויח לי עוד מתנה (וגם אם כן הייתי מקבל אותה בכל מקרה. בשלב מסויים מבינים שחבל על המאמץ).

שאלון פסח

איפה אתם עושים את הסדר? בבית של ההורים מה המאכל הכי אהוב עליכם בפסח? הכל חוץ מהגפילא פיש! יאק! האם אתם קוראים את ההגדה מהתחלה ועד הסוף? יש מנוס? יש לכם סיפור מפסח שלא תשכחו? דודה שלי האניקה את התינוק ליד שולחן הסדר ואחי עד היום לא מוכן לשבת איתה באותו שולחן. אתם מחביאים אפיקומן ? ואם כן מה מקבל מי שמוצא? פעם היו מחבאים, אבל היום... למה יש כוח להתחיל לחפש מצות בבית?

עונה ../images/Emo155.gif

איפה אתם עושים את הסדר? אצלנו בבית
מה המאכל הכי אהוב עליכם בפסח? האוכל בפסח לא כזה משובח (לא שאני לא אוכלת חמץ ועדיין...) אז אבחר בקניידלעך. האם אתם קוראים את ההגדה מהתחלה ועד הסוף? מההתחלה ועד לשלב של האוכל. אח"כ עייפים ומלאים מידיי בכדי להמשיך
יש לכם סיפור מפסח שלא תשכחו? כמעט כל שנה, משתכרת... תחזיקו חזק: מתירוש! כל שנה כל המשפחה מחכה לזה עם מצלמת הוידאו. כן, הכול מתועד. תודה ששאלתם
אתם מחביאים אפיקומן ? לצערי לא עוד... ואם כן מה מקבל מי שמוצא? כמו שאמרתי- לא מחביאים אבל אם הייתי מוצאת אחד... הייתי מבקשת נסיעה לתאילנד בקיץ

danielo18

New member
לא אוכלת מצה-ברייט?

מצאתי מתכון מצויין למצה ברייט, אני הולך לנסות אותו.

צודק. שעה לפני ליל הסדר...

אני משנה את המאכל האהוב! מצה-ברייט!
ועכשיו כשאני חושבת על זה לעומק- מצה-פיצה !
ואשמח לשמוע על המתכון שלך...

לא הייתי קוראת לזה מעריצה...

אלא יותר רגע של חוסר שפיות זמנית (או שמא לא...?)

PrInCeS LiAh

New member
יאללה גם אני אענה.

איפה אתם עושים את הסדר? אצל דודה שלי באשדוד. מה המאכל הכי אהוב עליכם בפסח? עוגות הבית!!!!!!!! כל השנה אני לא יכולה לאכול כי יש בהם קמח (צליאק) אז בפסח אנימתכרעת עליהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! האם אתם קוראים את ההגדה מהתחלה ועד הסוף? כן לצערי וגם מה שאחרי האוכל. יש לכם סיפור מפסח שלא תשכחו? מממ זה בדיחות פנימיות של המשפחה אז לא משנה נוותר. אתם מחביאים אפיקומן ? ואם כן מה מקבל מי שמוצא? לא.

Lir האחת

New member
../images/Emo41.gifהשאלה הכי חשובה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

מה אתם לובשים?!

בגדים ../images/Emo45.gif

ג'ינס (ההדגשה מוקדשת ללירון
), חולצה לבנה ארוכה ומכופתרת ועליה חולצה קצרה ואיכותית מבית פוקס. אחח בגדים. אני צריך לקנות לי כמה לקיץ עם התלושים של פסח

Lir האחת

New member
דווקא ג'ינס

זה סבבה לערב החג
עם חולצה לבנה
כל הכבוד אמיתי. 5 דרקונים
אני לבשתי מכנס לבן וחולצה יפה איזה כיף, ערב חג

סתם תחת

New member
זה מגיא פינס

פינת האופנה... מחלקים דרקונים... סטייל כוכבים... עזוב נו...

למעלה