יאללה שאלון לפסח!!!!!!!!!!!!!!!!

PrInCeS LiAh

New member
יאללה שאלון לפסח!!!!!!!!!!!!!!!!

איפה אתם עושים את הסדר? מה המאכל הכי אהוב עליכם בפסח? האם אתם קוראים את ההגדה מהתחלה ועד הסוף? יש לכם סיפור מפסח שלא תשכחו? אתם מחביאים אפיקומן ? ואם כן מה מקבל מי שמוצא?

סנטה

New member
תשובות והתייעצות קלה ....

1. אצל אח של אמא במרכז הארץ (ואני גר בדרום הרחוק !) 2. אין מאכל כזה 3. עד הקטע שאוכלים ... 4. לא ממש... 5. לא ממש ושלב ההתיעצות : כל המשפחה נוסעים למרכז לי ממש אין כח לסוע למרכז אמא שליח עושה סרט אני רוצה להשאר בבית מצידי לאכול מילקי בפסח מול הטלוויזיה מה עושים ? הייתם נוסעים או נשארים ויודעים שאמא'לה תכעס ?

ChilD SouL

New member
מממ...

אני יכולה פשוט להשתעל עליך ולהדביק אותך וככה תשאר בבית - מה שבערך רוצים לעשות איתי. למרות שעכשיו שמעתי שכנראה הסדר יהיה אצלנו [
] אז... אני אצטרך לסבול ת'חגיגה. זין. ואם להיות טיפה יותר רציניים - אני חושבת שאם אתה ממש לא רוצה ויש לך סיבות טובות, פשוט דבר עם אמא'לה ותגיד לה שאתה לא רוצה לבוא כי... ושתנסה להבין אותך. מקסימום, תשאר בבית והיא תעשה לך פרצופים יומיים והכל יעבור. או שתיסע ואז תעשה לה פרצופים יומיים.

PrInCeS LiAh

New member
תכלס יש לי בעיה דומה...

רק שאני גרה באשדוד ודודה שלי גם פשוט אני לא אוהבת לעשות איתם ממש חג, יא בועלה רבים ואז הילדים שלהם מתערבים , זה אומנם מצחיק כי הם רבים על שטויות ( הוא מיצרי והיא מרוקאית ולכל אחד מנהגים שונים בנוגע קריאת ההגדה) קיצור כאב ראש להיות בסדר הזה, אבל אני מעדיפה את הכאב ראש הזה על פני החפירה של אימא שלי.

PrInCeS LiAh

New member
יא בועלה -= היא ובעלה.

מקלדת סיליקון מזדיינת סליחה על הגסות. מי אמר שדברים מסיליקון הם רכים נעימים וקלים לתפעול.

EdisonGirl

New member
../images/Emo2.gif

הייתה לי מקלדת סיליקון פחות מיום. היא סיוט! כל לחיצה דורשת תשומת לב וריכוז גבוה..

EdisonGirl

New member
../images/Emo45.gif וחוויית הגלישה זה מה שהכי חשוב

כל מה שיעזור לי להימנע מלהרגיש עד כמה אני מבזבזת את זמני..

וואלה...זה מה שאני עושה מחר.

נשארת בבית. אני עצבנית מדי בשביל לשבת עם כל המשפחה סביב שולחן אחד. ואני בטוחה שכולם יכעסו..אבל שיהיה. אני ילדה גדולה.

עונה

איפה אתם עושים את הסדר? דודים, למרות שממש לא בא לי..הפעם אין לי חשק לרעש הזה. כראה אני אשאר בבית. מה המאכל הכי אהוב עליכם בפסח? מצה מטוגנת . האם אתם קוראים את ההגדה מהתחלה ועד הסוף? אצלנו יש יותר מדי צחוקים סביב השולחן ברגעים האלה,קשה להרכז. יש לכם סיפור מפסח שלא תשכחו? שכחתי.אני סנילית אתם מחביאים אפיקומן ? ואם כן מה מקבל מי שמוצא? די נו,עברו שנים מאז (בפעם האחרונה זה היה מאחורי תמונה. הפרס היה 100 שקל)

EdisonGirl

New member
רעש ../images/Emo122.gif

אני תמיד מוודאת שתהיה לי פינה שקטה, ומפלט במקרה חירום..
ורובם המוחלט כבר מכירים אותי בקטע הזה, אז הם יודעים מראש לשמור מרחק ממרחב המחיה שלי..

EdisonGirl

New member
'קיי

איפה אתם עושים את הסדר? אצל דודים מה המאכל הכי אהוב עליכם בפסח? מתוך המבחר הע-צום שיש לי?
ממ מצה עם חלב.
האם אתם קוראים את ההגדה מהתחלה ועד הסוף? כה יש לכם סיפור מפסח שלא תשכחו? מממ...כרגע לא ממש עולים לי, אבל בטוח יש כמה. בפסח בטח ידאגו להעלות זכרונות בשולחן (אוי, מתיש רק לחשוב על זה
הוואי, משפחה, ילדים..
)
אתם מחביאים אפיקומן ? ואם כן מה מקבל מי שמוצא? כבר מזמן מזמן לא.. זה..אממ.. עניינים שבין הורים לילדים, 'תם יודעים.. 'ני לא בעסק.

danielo18

New member
פסח שלי...

איפה אתם עושים את הסדר? - בבית,אלא איפה? מה המאכל הכי אהוב עליכם בפסח? - שומדבר. בפסח אין מה לאכול! האם אתם קוראים את ההגדה מהתחלה ועד הסוף? - בד"כ אצלנו במשפחה קוראים את הכל (או שאבא קורא,והשאר מהנהנים בהסכמה),אבל כשלי יצא לעשות סדר בצבא (ראו סיפור..) אז קראתי לקט של קטעים עד לאוכל. יש לכם סיפור מפסח שלא תשכחו? - פסח 2004, נשארתי את ליל הסדר בבסיס וזה היה הכי גדול בעולם: עד הקטע של האוכל כולם היו כבר אחרי 1000 כוסות של יין פטישים,בדיחות שרצו על ימין ועל שמאל,והכי מצחיק? אני חזרתי למגורים ואחרי 15 דקות הקצין תורן דפק לי על הדלת והביא לי משלוח מאליהו הנביא - את הנשק שהשארתי בחדר אוכל . ואיך אפשר לשכוח את ירדן,הבחורה הכי מושלמת בעולם...אח, אני מת לחזור ללילה הזה! אתם מחביאים אפיקומן ? ואם כן מה מקבל מי שמוצא? - אפיקומן? מזה? אני ישן כבר בחלק הזה של הארוחה...

liorm222

New member
תשובות!!! :)

ליל הסדר -אצל בת דודתי, אבל אני בטח אברח באמצע. מאכל אהוב- אין. ההגדה- קוראים עד שאוכלים ואז כבר לא. סיפור לא נשכח- בטח יש, אבל אני לא זוכרת. אפיקומן- רק כשהייתי ילדה והייתי מקבלת עליו מלא כסף גם אם לא הייתי מוצאת זהו נראה לי... חג שמח לכולם

סתם תחת

New member
גמני גמני.. ../images/Emo157.gif

איפה אתם עושים את הסדר? ----> אצל סבתא עם הדודים. מה המאכל הכי אהוב עליכם בפסח? -----> יש שניים: קניידלעך ובומואלוס
האם אתם קוראים את ההגדה מהתחלה ועד הסוף? ----> יש ברירה? סבא לא מוותר...(אני כן !) יש לכם סיפור מפסח שלא תשכחו? ------> כן ! קיבלתי ריתוק 14 יום במקום לעשות את החג במלון באילת !! איך אפשר לשכוח... אתם מחביאים אפיקומן ? ואם כן מה מקבל מי שמוצא? ----> לא וכאפה. סתם....לא ולא יודעת.
ח ג ש מ ח ו כ ש ר

למעלה