אשם??? במה??? לא אשם??? אוייייייי,ברוך השם!!!
ח חסה מסולסלת New member 14/10/08 #18 לא משנה! לא חושבת שיש שם שמתאים לי יותר, מאוד אוהבת את דפנה ושירה ואולי גם תמה. אבל לא מחליפה את שלי!
לא משנה! לא חושבת שיש שם שמתאים לי יותר, מאוד אוהבת את דפנה ושירה ואולי גם תמה. אבל לא מחליפה את שלי!
N NoaModiin New member 14/10/08 #22 אוהבת את שלי ../images/Emo13.gif הוא הכי מיוחד אצלנו בעבודה מתוך 1000 עובדים יש רק עוד אחת עם אותו שם. אבל האמת... ? יש לי חולשה לשם נעה
אוהבת את שלי ../images/Emo13.gif הוא הכי מיוחד אצלנו בעבודה מתוך 1000 עובדים יש רק עוד אחת עם אותו שם. אבל האמת... ? יש לי חולשה לשם נעה
S snoopy36 New member 14/10/08 #25 אם כשאני... עומד בתור בסניף הדואר,או בכניסה לקוואן וכולם מציגים ומכירים אותי בתור סנופי... אז למה שארצה לשנות את שמי??? אה.. את שמי הפרטי האמיתי???? מי זוכר אותו בכלל???
אם כשאני... עומד בתור בסניף הדואר,או בכניסה לקוואן וכולם מציגים ומכירים אותי בתור סנופי... אז למה שארצה לשנות את שמי??? אה.. את שמי הפרטי האמיתי???? מי זוכר אותו בכלל???
N NIBA המקורית New member 15/10/08 #34 ../images/Emo2.gif הסבר, פרט, ונמק! סתםםםם נעים בטוח יהיה, מכינה כבר את נעלי הריקוד...
S snoopy36 New member 15/10/08 #35 במקומך... הייתי מכין עוד קצת חוץ מנעליים..... אבל גם נעליים זה בסדר.........
N NIBA המקורית New member 16/10/08 #40 ../images/Emo9.gif אם זה מה שעושה לך את זה אחפש בארון הנעליים...
S snoopy36 New member 16/10/08 #41 תגיד לי...אתה חייב להתערב??? דוקא נעלי עבודה עם הברזלים בקצה לא עושים לי את זה...... אני בא עם מגב"צ....<מגן-בצים>.....אאווצ'.......
תגיד לי...אתה חייב להתערב??? דוקא נעלי עבודה עם הברזלים בקצה לא עושים לי את זה...... אני בא עם מגב"צ....<מגן-בצים>.....אאווצ'.......
ש שרשירית New member 15/10/08 #32 לא קראתי את כל השרשור אבל עושה רושם שרק אני אוהבת את השם שלי. בחיי שאני דפוקה
ו והלאה וכאן New member 15/10/08 #33 הי! לא רק את! אולי זה בגלל שאנחנו חולקות את אותו שם? מצד שני - גם עוד כחצי פורום...