יאללה, עוד סקר!!

יאללה, עוד סקר!! ../images/Emo3.gif

בעקבות שרשור בפורום אחר- אם הייתם חייבים לשנות את השם הפרטי שלכם- באיזה שם הייתם בוחרים? אצלי כרגע הפייבוריטים הם- אלה ו-יהלי (נדלקתי על שני השמות האלה בצורה קשה ביותר, אחד מודרני אחד מאוד לא ועדיין....
)

kleo patra

New member
נתחיל בזה שאני לא אוהבת את השם שלי../images/Emo190.gif

ותמיד רציתי שיקראו לי מאיה, וכשהבת שלי נולדה רציתי לקרוא לה מאיה, האקס טען שזה שכמה מהחברותיו דה אז קראו להן בשם הזה ורוב רובן היו פריחות קטנות
אמרתי לו בוא נעשה תיקון לשם הזה ונקרא לה כך,
התעקש שלא , אז ויתרתי
אהבתי גם את השם לילך פעם, ואת השם דנית. היום? מממממ..... עדיין אוהבת מאיה.

דקר28

New member
עם השם שלי??? כל שני וחמישי בא לי להחליף!!!!

לאיזה שם.. אממ... להכל!!! שחר, הדר,סתיו, דניאל, מצידי אפילו יוסי בובליל מצד שני... התחלתי לחבב את השם האמצעי שלי.. למרות שכשאמא שלי כועסת עלי ומשתמשת בשם המלא [כולל שם משפחה] אני נשמעת כמו פרחה בונה ציפורניים ומסדרת גבות בשיכון ד'.

שלושתם מותגים ../images/Emo47.gif

פרצוף זועף ולא מגולחים
כריסטיאנו 'ילד טוב' כזה...חוץ מזה שהוא לא מגלה נאמנות

שחR

New member
אני חולה על השם מכלוף ../images/Emo13.gif

יש אומרים שקוראים לו מיכאל מייקי ..או בעצם מייק. מכלוף זה שם עם אמירה ! יש אחד שקורים לו יעקב, אני קורא לו ג'ק. אב השם השכי עושה לי את זה זה.... סיגי חחחה.

DANAQ32

New member
לקח לי המון שנים ללמוד לאהוב את השם שלי| לב|

מי שמכיר את השם האמיתי שלי, שיתחיל לחרוז את כל החרוזים שעולים על דעתו ואז אולי תבינו איך מרגישה ילדה בבי"ס יסודי עם שם כמו שלי. זה תמיד נגמר בדמעות. יש לי חיבה לשם דנה < לביאה
, את מבינה על מה אני מדברת > אבל לא במקום השם שלי
יש לי קשר מעניין לשם הזה, והכל בגלל הגורו...

calya

New member
וכדאי לצפות בסרט המקסים הזה

אפשר לצפות במלואו באתר של יס דוקו - "בעזרת השם" על בחורה בשם סיגי שהולכת לחפש לה שם אחר ולבדוק למה אנשים קוראים לעצמם בשם זה או אחר... מקסים ומרתק.

שירה היה השם הוירטואלי שלי שנים../images/Emo6.gif

שם של שרלילה למופת
אני אוהבת את השם שלי ולא יכולה לדמיין את עצמי עם שם אחר.

שנים שנים שנים לא סבלתי את השם

תמיד היו עוד 4 לפחות עם השם שלי ובגלל שם המשפחה הייחודי שלי, תמיד קראו לי בו. היום אני חיה איתו בשלום. אני חיה בשלום גם עם שם המשפחה שלי. אבל אני מניחה שאם כבר הייתי מחליפה את השם אז הייתי רוצה להיות יעל, שירה או דנה

Rtitan

New member
את צוחקת??? ../images/Emo152.gif

אחרי שגיליתי כאן שהשם שלי הוא שם מאד שווה באירלנד, ושם של סמוראי נערץ ביפן ועוד משהו משובש עם הסינים - אני לא מחליף אותו...
אמנם כולם מבטאים אותו לא הכי מדוייק בעולם - אבל מאד נהנים לספר לי איזה על שם מי אני קרוי...

snoopy36

New member
ברוך ה' שהוא רחוק....

יא'אוכלת שרצים ונבלות.............................

למעלה