יאללה מת פה.

קטשופ עומד לו על הראש,

אסם הכי טוב לרכוש[
] נהנהנה זה הטעם שלייי ברור
.

Dawson girl

New member
אשכרה מת ../images/Emo4.gif

שיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: קודם שיהיה אחד XD מזכיר לך חבר/ידיד לשעבר: נמנמ.. לא יודעת מזכיר לך את הילדות: נטליה אוריירו :||||||||||||||| "קמביו דולור"
גורם לך לבכות: "לבכות לך", "שמור על העולם, ילד" ושאר כאלה של ימי זכרון
גורם לך לצחוק: שיר הקטשופ XDDDDDDDD גורם לך לרצות לרקוד: "ריספקט" של טריין, ו-Life's a bitch" מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: אין כזה שהיית רוצה לכתוב אותו: "פילס לייק הום"
שהיית רוצה שיכתבו בשבילך: "זכיתי לאהוב"
:$ ממלא אותך באושר צרוף: רוב השירים של דוסון
שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: חח O_O מאיפה לי שאת רוצה שיושמע בהלוויה שלך: ממתי משמיעים שירים בלוויות של יהודים? :| שמסכם את שנות הנעורים שלך: הן לא נגמרו
לא
בכל אופן, נראה לי ש"דיידרים בליבר"
שאת אוהבת להתעורר לצליליו:
שאת אוהבת מאוסף התקליטים של ההורים שלך: גולדן ביטלס
שהורים שלך אוהבים מאוסף התקליטים שלך: ההורים שלי לא אוהבים את המוזיקה שלי :| אפילו לא דוסון
חסרי טעם שאת אוהבת ולא היית מכירה אלמלא חבר: השירים של מארון 5
שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: "לבכות לך"? שאת אוהבת מתוך סרט אהוב: kiss that girl של שריל קרואו מעולה
, אבל ממש
, למרות שאת הסרט עצמו שנאתי :S וגם wild women do של נטלי קול, מהפסקול של "אישה יפה"
שגורם לך לחשוב על סקס:
שגורם לך לחשוב על להיות לבד: לא יודעת הופך אותך למאוד ישנוני: חחחחחחחח כנ''ל שלעולם לא רוצה לשמוע שוב: אין כזה ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: דיידרים בליבר, בביצוע מהדיסק של דוסון
לא ברור לי איך
שאתה אוהב להתעורר לצליליו: |סדגש
שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: "לשם" של מירי מסיקה שמזכיר לך התאהבות ראשונה:

Dawson girl

New member
הא אופס

השיר של שריל קרואו הוא מהפסקול הראשון של "יומנה של ברידג'ט ג'ונס" (דיסק מעולה
)

Liza1987

New member
אני.... אני !!! ../images/Emo6.gif..

מזכיר לך בן זוג לשעבר: "אהבת נעוריי"..
מזכיר לך חבר/ידיד לשעבר: לא לשעבר... אבל שיהיה.. Smashmouth - "Then the morning comes".. מזכיר לך את הילדות: "דוגית".. גורם לך לבכות: "איש בלי נצח" - ארקדי דוכין ומאיר בנאי.. ו"בלוז כנעני".. אה.. גם "ימי בנימינה".. גורם לך לצחוק: שירים של Smashmouth.. גורם לך לרצות לרקוד: "אלה" - היהודים. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: "אהבה".
שהיית רוצה לכתוב אותו: אין לי שמץ של מושג.. שהיית רוצה שיכתבו בשבילך:"ממעמקים".
ממלא אותך באושר צרוף: שירים של Green Day.. לא משנה אם המילים עצובות.. אני אוהבת להאזין ללהקה... ותמיד מתמלאת באושר.. חח..
.. כנ"ל לגביי Smashmouth. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: ממש.. אבל ממש לא חשבתי על-כך.. חחח..
שאת רוצה שיושמע בהלוויה שלך: כנ"ל.
.. שמסכם את שנות הנעורים שלך: "Time of your life" ו.. "Kiss me"..
..
.. שאת אוהבת להתעורר לצליליו: שיר הנושא מתוך פינוקיו.. "בוקר טוב עולם.. מה שלום כולם"..חח.. לא סתם.. הממ. . . לא יודעת.. כל שיר שאני אוהבת.. שאת אוהבת מאוסף התקליטים של ההורים שלך: אני אוהבת את הדיסק הכפול של נעמי שמר. שהורים שלך אוהבים מאוסף התקליטים שלך: רוב הדיסקים שלי - מכילים רוק.. חח... שירי רוק... כך שהם טוענים שזה כאב ראש.. עם זאת.. אבא שלי אוהב את Green Day.. חח.. שיר יחיד שלהם - "Bouleverd Of Broking Dreams"..
.. הצלחתי לשכנע אותו שזה אחלה שיר. שאת אוהבת ולא היית מכירה אלמלא חבר: את השיר של Scorpions.. תודה מותק. שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: "בלוז כנעני:- אהוד בנאי. שאת אוהבת מתוך סרט אהוב: "אוקנה מטטה" - "מלך האריות"..
..
.. שגורם לך לחשוב על סקס:
.. שגורם לך לחשוב על להיות לבד: "M.R. Lonely".. חח.. הופך אותך למאוד ישנוני: לא יודעת.. שלעולם לא רוצה לשמוע שוב: ישנו איזשהו שיר מעצבן בגלגל"צ... נתקלתי בו פעם אחת... נתתי לו צ'אנס.. אבל - זה שיר גרוע בטירוף... מן ראפ ישראלי שכזה... משהו דבילי. אין לי שמץ של מושג מה שמו. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: "חלליות" - ברי סחרוף. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: |סדגשהממ... שאלה זו נשאלה... שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: אין דבר כזה... חח... שמזכיר לך התאהבות ראשונה: "Kiss Me"..

MsUnderstood

New member
../images/Emo9.gif

שיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: בעיברות-מדרגות לגן עדן
מזכיר לך חבר/ידיד לשעבר: חייל של מאה שערים מזכיר לך את הילדות: הילד הכי קטן בכיתה גורם לך לבכות: יש כמה גורם לך לצחוק: kokes &ters בטוח יש שגיאות
גורם לך לרצות לרקוד: rock d.j מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: אין מישו כזה
שהיית רוצה לכתוב אותו: often שהיית רוצה שיכתבו בשבילך:השיר שכתבו לי
ממלא אותך באושר צרוף: המון שירים,במיוחד של רובי שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: let love be your energy שאת רוצה שיושמע בהלוויה שלך: ניהיה כמו הבריטים ונגיד angels שמסכם את שנות הנעורים שלך: שילוב של strong עם no regrets שאת אוהבת להתעורר לצליליו: מי אוהב להתעורר?? שאת אוהבת מאוסף התקליטים של ההורים שלך: שיר בספרדית,שכחתי את שמו שהורים שלך אוהבים מאוסף התקליטים שלך: לודעת... שאת אוהבת ולא היית מכירה אלמלא חבר: אווו יש המוןו שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: יש כמה
שאת אוהבת מתוך סרט אהוב: השיר מנמו שגורם לך לחשוב על סקס:
לאמשנה שגורם לך לחשוב על להיות לבד: אווו יש הרבה הופך אותך למאוד ישנוני: כל הדיסק שמאיר הכין לי
שלעולם לא רוצה לשמוע שוב: מזרחית! ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: לודעת.. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שוב?! שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: רוק די ג'י שמזכיר לך התאהבות ראשונה: חייל של מאה שערים

hell cen be fun

New member
שאלונון שבועי.

בסבבה....
מתה עליך... שיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: מותק שלי / גלעד שגב. מזכיר לך חבר/ידיד לשעבר: ------- מזכיר לך את הילדות: שירים של מיריק שניר. גורם לך לבכות: מותק שלי גורם לך לצחוק: השיר של נועה פארן, החדש, איך קוראים לו באמת? גורם לך לרצות לרקוד: כל שיר! מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: -------- שהיית רוצה לכתוב אותו: השירים של גלעד שגב! שהיית רוצה שיכתבו בשבילך: השירים של גלעד שגב, אני חוזרת על עצמי? ממלא אותך באושר צרוף: הנ"ל. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אוח, שיר של אחינועם ניני. אבל בטח ישימו לי משהו בתמנית
שאת רוצה שיושמע בהלוויה שלך: :-| שמסכם את שנות הנעורים שלך: שנות הנעורים?
לא יודעת.... שאת אוהבת להתעורר לצליליו: לא יודעת, כל שיר. שאת אוהבת מאוסף התקליטים של ההורים שלך: שירים של הביטלס. שהורים שלך אוהבים מאוסף התקליטים שלך: מירי מסיקה. שאת אוהבת ולא היית מכירה אלמלא חבר: של סיטר, של ניקלבאק. יש מלא. שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: ------- שאת אוהבת מתוך סרט אהוב: לא יודעת, כל סרט עושה לי אהבה לשיר ששרים בו. שגורם לך לחשוב על סקס: ---------- שגורם לך לחשוב על להיות לבד: מותק שלי הופך אותך למאוד ישנוני: שירים שקטים. רוקסן אולי... שלעולם לא רוצה לשמוע שוב: אין. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: אין. מה שאני שונאת אני שונאת. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: דה ז'ה וו? שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: טחחח.....אין שמזכיר לך התאהבות ראשונה: אוח, לא יודעת...

PiKolulo

New member
(=

מזכיר לך בן זוג לשעבר: your gorgeus - babybird מזכיר לך חבר/ידיד לשעבר: ממעמקים - עידן רייכללל מזכיר לך את הילדות: הילדה הכי יפה בגן(= גורם לך לבכות: בית הבובות - סיגפו גורם לך לצחוק: שירים של אסי וגורייי גורם לך לרצות לרקוד: dont lie - black eyed peas מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: את החבר - הללויה מהסרט שרק שהיית רוצה לכתוב אותו: always - boj jovy שהיית רוצה שיכתבו בשבילך: - koe cocker you are so beatiful ממלא אותך באושר צרוף: השיר מהגן - כנסיית השכל שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אהבת נעורי שאת רוצה שיושמע בהלוויה שלך: בעע:/ לא בא לי הלוויה שמסכם את שנות הנעורים שלך: שוטי הנבואה - כל הילדים קופציםםם שאת אוהבת להתעורר לצליליו: הממ..אין שיר כזה שאת אוהבת מאוסף התקליטים של ההורים שלך: שירי סוזן ווגה.. שהורים שלך אוהבים מאוסף התקליטים שלך: שירים של מוקי! שאת אוהבת ולא היית מכירה אלמלא חבר: בוטן - את לא לבד.. שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: בית הבובות- סיגפו, ימי בנימינה - חוה אלברשטין שאת אוהבת מתוך סרט אהוב: your song -N - מולאן רוז' שגורם לך לחשוב על סקס: טרף קל - אלמנה שחורה שגורם לך לחשוב על להיות לבד: אחלום לנצח - מופע הארנבות הופך אותך למאוד ישנוני: עברי לידר למיניהם שלעולם לא רוצה לשמוע שוב: אין .. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: incubus - nice to know you שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: אולי שנתיים לא ראיתי קליפים..:/ שמזכיר לך התאהבות ראשונה: your gorgeus זה היה כייפ(=

yavin

New member
אני אני ../images/Emo26.gif

שיר ש... מזכיר לך בת זוג לשעבר: מלאך - אביב גפן מזכיר לך חבר/ידיד לשעבר: אפונה וגזר מזכיר לך את הילדות: לא זוכר גורם לך לבכות: היהודים - לעוף גורם לך לצחוק: מי שטוב לו ושמח שיצחק "חה חה חה" גורם לך לרצות לרקוד: disturbed - fear חח המונים מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שאלה טובה.. את מי אני רוצה? שהיית רוצה לכתוב אותו: המונים שהיית רוצה שיכתבו בשבילך: --- ממלא אותך באושר צרוף: --- שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: --- שאת רוצה שיושמע בהלוויה שלך: מי שטוב לו ושמח שיצחק "חה חה חה" חח שמסכם את שנות הנעורים שלך: אני עדיין נער בנפשי =] שאת אוהבת להתעורר לצליליו: מממ שאת אוהבת מאוסף התקליטים של ההורים שלך: Jailhouse rock של אלביס חח (אבא חושב שאלביס עדיין חיי) שהורים שלך אוהבים מאוסף התקליטים שלך: יהושוע - האיש מן הביקעה שאת אוהבת ולא היית מכירה אלמלא חבר: יש המונים שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: לעופ.... שאת אוהבת מתוך סרט אהוב: שיר אשיר בגשם... שגורם לך לחשוב על סקס: Joe Cocker - You Can Leave Your Hat On שגורם לך לחשוב על להיות לבד: לבד - עברי הופך אותך למאוד ישנוני: Carole King - You've got a friend שלעולם לא רוצה לשמוע שוב: מי אוהב אותך יותר מימני ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: heven שאתה אוהב להתעורר לצליליו: Natural Woman שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: --- שמזכיר לך התאהבות ראשונה: ---

סיונתו

New member
../images/Emo24.gif

שיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: Nelly & Kelly- Dilemma מזכיר לך חבר/ידיד לשעבר: יש בי עוד כוח- עידן רייכל מזכיר לך את הילדות: מקופף הבננות
גורם לך לבכות: השיר על רון ארד... של בועז שרעבי, ודמעות של אייל גולן גורם לך לצחוק: כל שירי רוני למיניהם
גורם לך לרצות לרקוד: Pon De Reaplay מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: Golddigger שהיית רוצה לכתוב אותו: אמצע הלילה בכפררר שהיית רוצה שיכתבו בשבילך: לא יודעת איזה שיר מהלב ממלא אותך באושר צרוף: לחבק אותך- סינרגיה שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: Hold me baby- עופר ניסים שאת רוצה שיושמע בהלוויה שלך: לא רוצה שישמעו בלוויה שלי שמסכם את שנות הנעורים שלך: מכאן... שאת אוהבת להתעורר לצליליו: טיפה טיפה- מירי מסיקה שאת אוהבת מאוסף התקליטים של ההורים שלך: ברוס ספרינגסטין
the river שהורים שלך אוהבים מאוסף התקליטים שלך: יש כזה דבר? אבא שלי נגיד לא אוהב מוזיקה נובחת = מוזיקה שחורה) שאת אוהבת ולא היית מכירה אלמלא חבר:
לוידעת שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: kiss the rain שאת אוהבת מתוך סרט אהוב: every breath you take שגורם לך לחשוב על סקס: " i wanna have sex on the beach...." שגורם לך לחשוב על להיות לבד: i`m mr. lonely הופך אותך למאוד ישנוני: כשאתה בא- אפרת גוש שלעולם לא רוצה לשמוע שוב: מקרנה
ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:
הגירסא של obssesion בעברית שאתה אוהב להתעורר לצליליו: |סדגש לא עברנו על זה כבר? שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: אני לא ממש מכירה את הקליפים
שמזכיר לך התאהבות ראשונה: i don`t want to miss a thing

nettus

New member
עונה../images/Emo9.gif

שיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: עוד נגיעה, דאמט אין לי מושג של מי זה ואני גם לא מכירה ממש את כל המילים מזכיר לך חבר/ידיד לשעבר: וואי לא זוכרת מזכיר לך את הילדות: פרח הבאתי לנורית גורם לך לבכות: זה תלוי איזה מצב רו חאני אבל נראה לי שגם של אלי לוזון גורם לך לצחוק: אממממ לא זוכרת גורם לך לרצות לרקוד: וואי המון........ מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: חופשי זה לגמרי לבד
שהיית רוצה לכתוב אותו: שום שיר, אני יש לי את השירים שלי המגירה ואני לא צריכה של אחרים שהיית רוצה שיכתבו בשבילך:לא יודעת ממלא אותך באושר צרוף: ווואי המון....Phil Collins - True Colors(אבל זה אחד מהם, וכן אני יודעת שזה לא שלו במקור, אבל אני אוהבת את הגירסה הזאת) שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא יודעתת שאת רוצה שיושמע בהלוויה שלך: אחלום לנצח, או השיר שלי(ד"ר קספר) שמסכם את שנות הנעורים שלך: תראו אותי?! שאת אוהבת להתעורר לצליליו: וואי יש המון... שאת אוהבת מאוסף התקליטים של ההורים שלך: להורים שלי יש הוסף תקליטים?! שהורים שלך אוהבים מאוסף התקליטים שלך: יש להם כמה לא יותר מידי מעניין אותי מה שאת אוהבת ולא היית מכירה אלמלא חבר: ווואי מלא שירים הכרתי בזכות אחותי שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: היא לא אומרת כלום של מטרפולין
שאת אוהבת מתוך סרט אהוב: Un angel enamorado-iris(אין לי מושג איזה סרט זה, אבל זה בין השירים האהובים עלי שגורם לך לחשוב על סקס: lats tolk abuot sex שגורם לך לחשוב על להיות לבד: לא יודעת הופך אותך למאוד ישנוני: יש די הרבה, שהרל"ש שלי חושב שהם שירים טובים אבל הם משעממים(החיפושיות וכאלה) שלעולם לא רוצה לשמוע שוב: זה היה ביתי ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: ווואי יש המון כאלה, אבל הכי משמעותי בשימלה דומה של ד"ר קספר, זה הביא לי טראומות שהייתי קטנה, ובכלל שירים בעיברית לא אהבתי שהייתי קטנה שאתה אוהב להתעורר לצליליו: |סדגשלא היה את השאלה הזאת כבר?! שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: לא יודעת, לא רואה יותר מידי קליפים בש/ביל לענות על זה שמזכיר לך התאהבות ראשונה: להתחשב בעובדה שעדיין לא התאהבתי אז אין כזה

למעלה