יאללה מת פה.

yaeli87

New member
אני...

שיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: heaven מזכיר לך חבר/ידיד לשעבר: משהו של שאגי מזכיר לך את הילדות: הממ רכבת ההפתעות? גורם לך לבכות: כל שיר בערך...כרגע-faith hill-there youll be גורם לך לצחוק: הממ לא יודעת גורם לך לרצות לרקוד: הכל אעעעעע היי מיסטר דיג'יי משהו משהו מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: hope theres someone שהיית רוצה לכתוב אותו: לחבק אותך שהיית רוצה שיכתבו בשבילך:לחבק אותך ממלא אותך באושר צרוף: עד שהכל יגמר שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: time of your life-greenday לסיום החתונה...חחח שאת רוצה שיושמע בהלוויה שלך: לא יודעת...
שמסכם את שנות הנעורים שלך: time of your life שאת אוהבת להתעורר לצליליו: לא יודעת... שאת אוהבת מאוסף התקליטים של ההורים שלך: dream a little dream of me שהורים שלך אוהבים מאוסף התקליטים שלך: חוםיוליאוגוסט..חח שאת אוהבת ולא היית מכירה אלמלא חבר: לחבק אותך שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: spice girls-viva 4ever שאת אוהבת מתוך סרט אהוב: there youll be.. שגורם לך לחשוב על סקס: כל אאוטקסט שגורם לך לחשוב על להיות לבד: ספרי-סינרגיה הופך אותך למאוד ישנוני: לא יודעת שלעולם לא רוצה לשמוע שוב: שיר הקטשופ ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: לא יודעת שאתה אוהב להתעורר לצליליו: היתה שאלה כזאת כבר ואמרתי לא יודעת שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר:
לא יודעת שמזכיר לך התאהבות ראשונה: i turn to you קראתם? אז תגידו!...

nettus

New member
קראתי

ואני רואה שאת ממש אוהבת את סינגריה חחחחחח השירים שלי מתחילים להישמע לי כמו הקיציות שיש בשירים של westlife אבל יש להם אחלה שירים

shira245

New member
אם תבואי פתאום,לא נעלתי את הדלת.

שיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: לעוף-הראל סקעת
. מזכיר לך חבר/ידיד לשעבר: מדוע לא באת-ירמי קפלן מזכיר לך את הילדות: בראבא-ציפי שביט. גורם לך לבכות: כרגע-מניפולציה של בתי. גורם לך לצחוק: מגרדדדדד לי בגב. גורם לך לרצות לרקוד: don't stop me now. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: עוד יום עובר-בן ארצי. שהיית רוצה לכתוב אותו: יאללה לך הביתה מוטי. שהיית רוצה שיכתבו בשבילך: תסתכלי-נמרוד והבודדים. ממלא אותך באושר צרוף: כרגע זה קליפורניה של הפנטום פלאנט. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: זכוכיות-אינפקציה
. שאת רוצה שיושמע בהלוויה שלך: don't stop me now-queen. שמסכם את שנות הנעורים שלך: creep-radiohead. שאת אוהבת להתעורר לצליליו: התקף לב קטן-יוני בלוך. שאת אוהבת מאוסף התקליטים של ההורים שלך: כוורת. שהורים שלך אוהבים מאוסף התקליטים שלך: אין לי שמץ. שאת אוהבת ולא היית מכירה אלמלא חבר: מלח הדמעות-אביב גפן. שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: כנפיים-שרון מולדאבי. שאת אוהבת מתוך סרט אהוב: לאדעת:< שגורם לך לחשוב על סקס: רוך וקושי-אמדורסקי. שגורם לך לחשוב על להיות לבד: מתנות-אביתר בנאי. הופך אותך למאוד ישנוני: לילה טוב-אפרת גוש. שלעולם לא רוצה לשמוע שוב: תנו לא צאנס. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: כל הדיסק OK COMUPTER של ראדיוהד. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: התקף לב קטן-יוני בלוך. שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: לאדעת:< שמזכיר לך התאהבות ראשונה: ילד רחוב-סאבלימינאל
.

זה אחרי שירדת עליו,

ועוד באמצעות "ירידה" של ניקי גולדשטיין. אני לא הייתי מעיזה להראות את פניי אפילו אחרי שימוש בירידות שלו
.

Drorrrrrr

New member
ייייאללה

שיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: השיר שלנו- אביב גפן. מזכיר לך חבר/ידיד לשעבר: מונסון/חלליות- ברי. מזכיר לך את הילדות: שירי ילדות- עוזי חיטמן. גורם לך לבכות: אין. גורם לך לצחוק: ריקודי עמבה- טיפקס. גורם לך לרצות לרקוד: עיר של קיץ- ברי. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: אין. שהיית רוצה לכתוב אותו: לחן
"לא ידעתי שתלכי ממני"-מתי כספי, מילים
תחנה סופית- פורטיסחרוף. שהיית רוצה שיכתבו בשבילך: יקירתי- אסף אמדורסקי. ממלא אותך באושר צרוף: נח/ כלבלב הו בידי בם בם- מתי כספי. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: היום- אהוד בנאי. שאת רוצה שיושמע בהלוויה שלך: אחלום לנצח- מופע הארנבות של ד"ר קספר. שמסכם את שנות הנעורים שלך: ג'ינג'י- יהודה פוליקר. שאת אוהבת להתעורר לצליליו: חדשות מהירח- פורטיסחרוף. שאת אוהבת מאוסף התקליטים של ההורים שלך: אין. שהורים שלך אוהבים מאוסף התקליטים שלך: |סדגש |אמא מתחילה לשיר ברי לפעמים. שאת אוהבת ולא היית מכירה אלמלא חבר: Live Forever- Oasis. שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: עכשיו טוב- גלעד שגב ? שאת אוהבת מתוך סרט אהוב: במקום הזה- דני ליטני [מתוך "החיים ע"פ אגפא", מוכר לכם?]. שגורם לך לחשוב על סקס: רוצה לשכב איתך- אביב גפן. שגורם לך לחשוב על להיות לבד: מלח הדמעות- אביב גפן. הופך אותך למאוד ישנוני: ביום מסה- מתי כספי. שלעולם לא רוצה לשמוע שוב: לא יודע. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: לא יודע. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: חדשות מהירח- פורטיסחרוף. שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: תוך כדי תנועה- דנה ברגר. שמזכיר לך התאהבות ראשונה: Crawling- Linkin Park.

../images/Emo48.gif../images/Emo168.gif

שיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: If I thought you'd ever change your mind מזכיר לך חבר/ידיד לשעבר: Don't speak- No doubt מזכיר לך את הילדות: צב צבים צבי הנינג'ה. . =) גורם לך לבכות: You are so beautiful- Joe Cocker גורם לך לצחוק: Ironic- alanis Morissette גורם לך לרצות לרקוד: Senorita- Justin Timberlake מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: Cleveland- Jewel שהיית רוצה לכתוב אותו: Runaway Train- Soul Asylum שהיית רוצה שיכתבו בשבילך: הילדה הכי יפה בגן ממלא אותך באושר צרוף: Kiss the rain- Billie Myers שאת רוצה שיושמע בחתונה שלך: The way you look tonight- Frank sinatra שאת רוצה שיושמע בהלוויה שלך: לוידת. ההמנון הלאומי.. שמסכם את שנות הנעורים שלך: Run to the water- Live שאת אוהבת להתעורר לצליליו: Bitch- Meredith Brooks שאת אוהבת מאוסף התקליטים של ההורים שלך: Nowhere man- The Beatles שהורים שלך אוהבים מאוסף התקליטים שלך: דברים של אביב גפן.. שאת אוהבת ולא היית מכירה אלמלא חבר: שיר בעפרון- בית הבובות. שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: ניגע אל החלום שאת אוהבת מתוך סרט אהוב: I'll be okay - My best friend's wedding שגורם לך לחשוב על סקס: אני יפת נפש. אין שיר שכזה.. שגורם לך לחשוב על להיות לבד: היינו שלושה- שלמה ארצי שהופך אותך למאוד ישנוני: מה נעשה- הדג נחש.. =) שלעולם לא רוצה לשמוע שוב: יש כ"כ הרבה.. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: לא ברור.. שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר:בד"כ אני אוהבת את השירים יותר מהקליפים שמזכיר לך התאהבות ראשונה: Wherever you are- Laava

More than words ../images/Emo79.gif.

שיר ש...
מזכיר לך בן זוג לשעבר: . I Will Remember you/ Sarah McLachlan
מזכיר לך חבר/ידיד לשעבר: Summer moved on/A-ha.
מזכיר לך את הילדות: השיר של הטמגוצ'י
.
גורם לך לבכות: My Immortal/ Evanescence.
גורם לך לצחוק: טומי/שרונה פיק
.
גורם לך לרצות לרקוד: בעזרת השם פומפ איט אפ
מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: כנראה שאהבתי אותך/בן ארצי
.
שהיית רוצה לכתוב אותו: יש כל כך הרבה
. My immortal כמה שאני אוהב/עברי לידר Jealous ועוד
.
שהיית רוצה שיכתבו בשבילך: הכי יפה בעולם/מאור כהן.
ממלא אותך באושר צרוף: כיף/בן ארצי. וכל מיני שירי פסטיגל, שלמה ארצי, היי פייב.
שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אין לי מושג
.
שאת רוצה שיושמע בהלוויה שלך: לא תהיה לי הלוויה
.
שמסכם את שנות הנעורים שלך: I'm like a bird-Nelly Furtado.
שאת אוהבת להתעורר לצליליו: איזה בוקר של כיף איזה כיף שהיה לי הבוקר
.
שאת אוהבת מאוסף התקליטים של ההורים שלך: אשכרה תקליטים
. יש להם תקליט כזה של כל מיני שירי ילדות. אחד המשובחים שיצאו איי פעם
.
שהורים שלך אוהבים מאוסף התקליטים שלך: אבא לא אוהב מוזיקה. אמא אומרת שאני שומעת בכיינים
. אבל
היא אהבה את הדיסק האחרון של עברי לידר
.
שאת אוהבת ולא היית מכירה אלמלא חבר: Angels-Within Temptation.
שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: Asleep.
שאת אוהבת מתוך סרט אהוב: מתוך הסרט 'דלתות מסתובבות'
Turn back time-Aqua.
שגורם לך לחשוב על סקס: יותר/עדנה לב
.
שגורם לך לחשוב על להיות לבד: החברים הישנים שלי/עברי לידר.
הופך אותך למאוד ישנוני: אופרה
.
שלעולם לא רוצה לשמוע שוב: קטשופ
.
ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: תישארי עוד קצת/רמיק.
שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: אנלא אוהבת קליפים למען האמת
.
שמזכיר לך התאהבות ראשונה: מלטף ומשקר/עברי לידר.

Liza1987

New member
איכס!! נראה לי נזכרתי !!!

אם זה אותו שיר שאני חושבת שזה.. זה אכן גועל נפש !!!! ..

purple rain2

New member
../images/Emo187.gifהמטריד בכל זה הוא

שעוד הרבה לפני שיר הקטשופ ה"רשמי" [
] שהפך למכת מדינה, היה את go west של הפט שופ בויז שאצלינו לפחות קראו לו "שיר הקטשופ" כי זה היה השיר מהפרסומת של קטשופ אוסם :$ [הפרסומת השולטת הזו משנות ה-90 שראו המוןהמון חיילים כאלה שנראים כמו פסל החירות
] מישהו יודע על מה אני מדברת?

ShukyD

New member
קטשופ!

עומד לו על הראש! אסם! הכי טוב לדרוש! קטשופ זה הטעם שלי! אסם! קטשופ אמיתיייי גוו ווסטטטטטטטט לייף איז פיספול דר

למעלה