יאללה, משחק

מה את נותנת לה את פוקס? בע

TNT יש שמה את הסקינים הכי שווים P: מחירים תבדקי באתר שלהם [תעשי גוגל] ופה - http://fnet.hayom.co.il/ יש קטלוגים :]

AnGi14

New member
שאלו את זה כבר?! ../images/Emo2.gif

ואני חיפשתי שאלה שלא שאלו XD

לגמרי.../images/Emo176.gif

מי שמתחתיי חושבת שריאהנה היא גבר שמחופש לאישה, ומפה הקולות המוזרים שלה בשיר אמברלה: אנדבר מיי אמברלה אלה אלה אלה אהאהאהאה[?!]

xoLiaty

New member
אוהוהווו יש שיר יותר למוגבלות מזה ?!?!?!

מי שמתחתיי אוהבת להצטלם ?

כן כן כן! D:

סמכימה עם זה שאמברלה זה שיר דבילי אבל נדבקתי אליו >< ופאק, היא לא גבר, היא כוסית כושית!

D: כן

הזהרו מפרסומות סמויות )&*%(^%^&@%@$#$#@%#$^%$*&%^)^&*#$^#$^#$%#%#%#$^#$^@@%&$* $#Q^#%&%#^&#$%&%^*3*אהמ*קישורבחתימה*אהמ*$@&@$*%@#%#@$^@#$^ $*^^&(%&@%$@#@#@!%#&&(&*(*()*&^%$##@!#$@^^%))*+(_|*$%^$#%@# האם איי פעם כמות עצומה של ערסים התחילה איתך באותו יום? O_O [לי זה קרה וזה היה ממש מפחיד
]

../images/Emo13.gifחחחח

לי קרה פעם ששתי ערסים התחילו איתי... נורא ביותר.חחח טוב ולנושא פחות מגעיל.. מי פעם שרף את השיער שלוו? חח כמונייי..)

AnGi14

New member
לי! אל אאם זה נחשב

הבדואיות עשו לי צמת חוטים בסיני ושרפו את הקצה עם מצית.... אמ...מי שמתחתי אוהבת אוכל סיני? XD

אניייייD:../images/Emo176.gif

זה המטבח האהוב עליי^^ [המטבח הסיני- תאילנדי- יפני.] מי שמתחתיי נוסעת בחופש לחו"לP: ><

אממ

אני אוהבת מוקפץ.. חח זה נחשב?! לא משנה...... את המוקפץ שאני אוהבת מכין סיני או תאילנדי.. חח מי שמתחתיי אוהב את הקעקועים של במבה

למעלה