יש ויש. :( יש לי פחד טיסה מחורבן. >< האמממ מי שמתחתיי חמווודד?
L Lies for the Liars New member 27/6/07 #45 אומיגוד../images/Emo12.gif../images/Emo176.gif אני נוסעתXD בתחילת אוגוסט^^
L Lies for the Liars New member 28/6/07 #64 לניו יורקP: לסבא שלי^^../images/Emo176.gif אבל זה יכול להיות או בתחילת אוגוסט או בסוף יולי, זה עוד לא ברור.
לניו יורקP: לסבא שלי^^../images/Emo176.gif אבל זה יכול להיות או בתחילת אוגוסט או בסוף יולי, זה עוד לא ברור.
N noy flat New member 28/6/07 #77 דייי!!!! מה-2 עד ה-6 באוגוסט אני אהיה בניו יורק!!! ויצא גם שחברה שלי נוסעת לשם בתחילת אוגוסט אז אני אראה אותה... =]
דייי!!!! מה-2 עד ה-6 באוגוסט אני אהיה בניו יורק!!! ויצא גם שחברה שלי נוסעת לשם בתחילת אוגוסט אז אני אראה אותה... =]
L Lies for the Liars New member 29/6/07 #90 הו.../images/Emo176.gif אני לא בטוחה מתי אני אהיהD: אבל יכול להיות אני הולכת ב-4/8 לוורפט טור שיש שמה [עם דודות שלי^^] בכל מקרה, אולי נפגשO:
הו.../images/Emo176.gif אני לא בטוחה מתי אני אהיהD: אבל יכול להיות אני הולכת ב-4/8 לוורפט טור שיש שמה [עם דודות שלי^^] בכל מקרה, אולי נפגשO:
א אין כמוני לולי New member 27/6/07 #38 יש לך הכול!!!! ../images/Emo7.gif בגלל זה. הקנאה אוכלת אותי ועצוב לי וקר לי. [טוב, לא ממש קר לי. ת'אמת שממש חם פה.]
יש לך הכול!!!! ../images/Emo7.gif בגלל זה. הקנאה אוכלת אותי ועצוב לי וקר לי. [טוב, לא ממש קר לי. ת'אמת שממש חם פה.]
X xoLiaty New member 27/6/07 #46 אייפוד וידאו שחור 30 ג'יגה תודה רבה למי שמתחתיי יש כפות רגליים גדולות ?
I i love billy האחד New member 27/6/07 #50 וואיי.. כולם שואלים את השאלה הזאת...... אותה שאלה כבר 3 פעמים חחחח טוב אמ... מי שמתחתיי יודע איפה מוכרים סקיני שחור בבקשה תגידו לי איפה וכמה חח)
וואיי.. כולם שואלים את השאלה הזאת...... אותה שאלה כבר 3 פעמים חחחח טוב אמ... מי שמתחתיי יודע איפה מוכרים סקיני שחור בבקשה תגידו לי איפה וכמה חח)