יאללה, משחק האולסטאר

Orenseg

New member
הביג שאקאווקיז שותף הכי מעט במערב.

10 דקות ו56 שניות. רק דני גריינג'ר קיבל פחות זמן פרקט (10 דקות ו44 שניות). ועדיין, כל שניה שלו על המגרש היתה תאווה לעיניים. שחקן אדיר.

Answer3

New member
כמה דברים ...

א' אני עוקב אחרי עונת הNBA כבר מ2004 ראיתי את סוף שבוע האולטארס של 2004,2005,2006,2007,2008,2009 וזה היה הכי אבל ה כ י מאכזב מכל אלה. ב' המשחק היה כזה מכור, ועכשיו הבנתי גם מה כל הקטע עם השאק-קובי MVP וכמה דיברו עם זה ששאק וקובי ופיל שוב על אותו הספסל יחד. המשחק היה מכור ולכן הביאו גם את הMVP לשאק-קובי למרות שהסטטיסטיקה שלש פול 14 נק' 14 אסיסטים 7 כ"ח ו3 חטיפות הייתה הרבה יותר טובה שאק-קובי. ג' התאכזתי מאד מהמזרח איפה לברון וויד? לעזעזל איפה אייברסון מה זה 2 נק'? איפה הדנקים של האוורד? (חוץ מאחד שהיה בתחילת המשחק). ד' אני אסכם בזה, שאני לא יודע מה איתכם אני מאד התאכזבתי השנה.

ikrmr

New member
מה שהיה מאכזב זה ההפסד ואף התבוסה של המזרח

בס"ד יחס המשחקים עד עכשיו הוא 23-35 למזרח.

Orenseg

New member
מה הקשר?

ברור שהסטטיסטיקה של פול היתה טובה יותר משל שאקיל. פול שיחק יותר מ29 דקות, והשאקאווקיז לא סגר אפילו 11 דקות. מצד שני, בדקות המעטות שהוא היה על המגרש המערב פתח פער של 21 נקודות (75% מההפרש הסופי). מהרגע שהוא עלה למגרש, המערב רץ 17-0. שאק נתן משחק כמעט מושלם בזמן המועט שהוא קיבל ופשוט שדרג את הערב מבחינת ההומור, הכדורסל וההיילייטס (בכל זאת אולסטאר). ברור שנתנו לשאק ולקובי ביחד רק בגלל ההייפ על ה"איחוד", אבל בכל זאת - הוא היה השחקן הכי טוב על המגרש כשנתנו לו את ההזדמנות.

tristan79

New member
ראיתי חלקים בלייב והשלמתי בשידור החוזר

לטעמי המשחק הזה מאבד מערכו עם השנים - אני לא יודע אם זה באשמת האווירה מסביב שהופכת באמת לחסרת ערך או שזה רק בגלל שאני מזדקן. אולי באמת צריך להוסיף לזה איזה מימד שיגרום לשחקנים לקחת את המשחק קצת יותר ברצינות. יש פרס ל MVP שניתן למישהו מהקבוצה המנצחת, אולי אפשר לעשות הגרלה בין השחקנים בקבוצה המפסידה ולבחור אחד שיוחתם על חוזה בקליפרס בתור עונש או משהו כזה... והMVP המשותף לשאק וקובי, נו באמת... על זה נותר רק לשאול - ממתי וינס מקמהון מתסרט גם את ה NBA???

rapgamer4ever

New member
גם אני ראיתי עכשיו את השידור החוזר

לא אהבתי שקובי ולברון הלכו לבד. כל הקטע של האולסטאר זה אובר קבוצתיות וצחוקים (כמו הקרוסאוברים של שאק ודוויט). אני האמת מעולם לא ראיתי אולסטאר תחרותי ממש כך שקשה לי להתגעגע לפעם- אני רגיל לשכונה.

shlomi2702

New member
אני לעומתכם נהנתי מאוד מהמשחק

אתם מצפים ליותר מדי ולא פלא שלא היו הרבה להטוטים ללא וינס קרטר וטרייסי מגריידי..ובד"כ במחצית השניה יש יותר תחרותיות.. אני רואה אולסטאר משנת 2002 ועד השנה ברצף....והבעיה האמיתית הייתה שאין למזרח גבוהים זה היה פשוט ביזיון שלואיס צריך לשמור על שאקיל ..שפירס צריך לשמור נוביקצי....ממש שטויות שלוקחים גארדים על חשבון גבוהים כי "מגיע להם יותר" היו צריכים במקום נלסון ובוש להכניס את אנטואן ג'ימסון ראשיד וואלס ואפילו אולי את דויד ליי שנותן עונה מצויינת..אולי אז היה כלל למזרח את הכלים להתחרות בכלל עם המערב... קובי ושאקיל שוב שיחק ויחד מאוד נהנתי לראות את השילוב הזה שנית..הגיע לשניהם להיות אמ וי פי...אוניל עשה נתונים יפים בזמן קקצר...וקובי פשוט עשה נתונים טובים.. האולסטאר ב2008 בניו אורלינס היה אם כבר מאכזב ומשעמם ללא ארינס{שחבל שהשנה לא היה גם]ללא גארנט וקובי ששותף רק 2 דקות...וללא מגריידי וקרטר..השנה לעומת זאת היה אולסטאר יותר טוב בכמה רמות מהאולסטאר של שנה שעברה!

היה אולסטאר משעמם..

קמתי במיוחד בשביל זה ומרוב שהיה משעמם איזה 20 דקות נימנמתי לי במיטה שברקע לא שמעתי אפילו פעם אחת את הקהל צועק. פיל המעצבן הזה כנראה אמר להם לסתום את הצבע והכריח את המזרח לקחת הרבה שלשות.. ועוד דבר שלא אהבתי זה שהוא הביא לשאק לשחק כולה 10 דקות..מה הוא דפוק?! זה יכול להיות האולסטאר האחרון שלו והוא לא משתף אותו.. ב10 דקות שהוא שיחק היה שמח אבל מאז הוא לא ראה דקות..אפילו דוויד ווסט שיחק יותר ממנו

למעלה