יאללה, משחק האולסטאר

rapgamer4ever

New member
יאללה, משחק האולסטאר

עוד 3 שעות, אני לא מתכוון להשאר ער או להתעורר אבל כדאי שיהיה פה אשכול בנושא. למרות שהסגל של המזרח על הפנים מבחינת גבוהים לדעתי הם ינצחו. הם מנצחים כמעט תמיד בשנים האחרונות, ככה לפחות אני זוכר.

הלכתי לישון

נתראה עוד 3 וחצי שעות

King LBJ

New member
מחצית

בנתיים שום דבר מלהיב במיוחד.. כריס פול מלהטט קצת עם הכדור, רוי לקראת סוף המחצית עם דאנק יפה, חוץ מזה שום דבר שגרם לי לקפוץ מהכיסא ולהגיד וואו. אני עוד מחכה לכמה מהלכים יפים מלברון קובי ווייד, נקווה שזה יגיע.

King LBJ

New member
צודק =\

בנתיים קובי ולברון התעוררו אבל זה עדיין לא זה... המערב ברחו ל13 הפרש, 93-80

King LBJ

New member
Shaq is in the house

השאקטוס מתעורר 4 דקות לסוף הרבע השלישי ומביא לנו את השואו שחיכינו לו. זה מתחיל בזה ששאק לוקח את הכדור כמו רכז, מכדרר מהשלוש, חודר ובקפיצה מביא אסיסט לשלשה. התקפה אחרי זה הוא ממשיך לרכז, מכדרר על השלוש, משחיל להווארד מסירה בין הרגליים, חותך ומקבל את הכדור חזרה מפול לדאנק. עוד 2 כדורים אליו פנימה מסתיימים בהטבעות והשלמה בדאנק להחטאה של קובי סוגרת 2 וחצי דקות מצויינות ומצחיקות. הבנאדם הזה ענק!

משחקים הגנה או שנדמה לי?

המזרח זרק 25 זריקות מה3,זה בגלל ההגנה של המערב? אם שאק ממשיך ככה הוא מקבל ת'MVP

King LBJ

New member
זה לא נראה בגלל התוצאה

אבל המערב סוגרים את הצבע חזק מאוד. ובלי קשר המזרח מפציצים מהשלוש בלי חשבון... היחיד שמצליח לפרוץ את הצבע מידי פעם זה לברון.

אז קובי הMVP?

שאק שיחק כולה 10 דקות ולא שיחק בכלל ברבע ב4 משחק חלש של המזרח וחלש בכלל מבחינת היילייטס(חוק משאק כמובן
)

Or Amit

New member
כל הרשמים שלי מהמשחק

אצלי בבלוג (בחתימה) אני עדיין מעדכן כמובן

King LBJ

New member
146-119 למערב בסיום

בסיום היו כמה היילייטס אבל כשהמשחק היה גמור וכבר לא הייתה הגנה. לברון ניסה במהלך המשחק פעמיים למסור לעצמו דרך הקרש ולהטביע, בפעם הראשונה החטיא (אחרי זה הוא החטיא עוד דאנק רגיל) ופעם אחת הכדור עף החוצה, בסוף פינו לו את הדרך ונתנו לו לסיים את ההטבעה הזאת. רוי עם אליהופ ממסירה דרך הקרש של פול. פול עם אליהופ ממסירה של פרקר. ואמארה קינח עם ווינדמיל. המערב: קובי עם 27 נקודות, כריס פול עם 14 נק', 14 אס' ו-7 ריב' אמארה עם 19 ושאק עם 17. 14 גם לרוי, פרקר וגאסול. במזרח: לברון עם 20, ווייד ופירס עם 18 כ"א, הווארד עם 13 ו-9 ריב'. זרקו בסה"כ 34 שלשות :S ועוד יותר גרוע- קלעו רק 8... משחק חלש מואד של המערב, כנראה נבע מהמחסור בגבוהים לעומת המערב (בגלל זה בקושי נכנסו לצבע, החטיאו המון וזרקו מלא שלשות). המשחק היה קצת מאכזב, אבל היו כמה דברים יפים, בעיקר הקטעים של שאק שמגיע לו הMVP למרות שלא שיחק הרבה.

ikrmr

New member
לקובי 23-12 מהשדה ו-4 ברי', אס' וחט' ואיבוד 1

בס"ד לקובי היה 8-3 מהשלוש; אמארה עם 10-7 מהשדה, 6 רי' ושני אי'; שאק עם 9-8 מהשדה, 5 רי', 3 אס', חסימה ושני אי'; פול עם 14-7 מהשדה וגם 3 חט' ואיבוד; גאסול עם 7-5 מהשדה, 4-74 מהקו, 8 רי', אסיסט, חטיפה וחסימה; רוי עם 8-7 מהשדה, 5 רי' ו-5 אס'; פארקר עם 11-7 מהשדה, 4 רי', 4 אס', שתי חט' ושני אי' לברון עם 19-8 מהשדה, 5-2 מהשלוש, 2-2 מהקו, 5 רי', 3 אס' ו-3 אי'; וייד עם 13-6 מהשדה, 6-2 מהשלוש, 7-4 מהקו, שני רי', 5 אס', 3 חט'; פירס עם 11-6 מהשדה (5-1 מהשלוש), 6-5 מהקו, 4 ר', שני אס', שתי חט' ואיבוד; האוורד עם 11-5 מהשדה, 5-3 מהקו, וגם חטיפה, 3 חס' ואיבוד; גארנט עם 5-5 מהשדה, 2-2 מהקו, 4 רי', שני אס' ושני אי'; מו עם 10-5 מהשדה, 2-2 מהקו, שני רי', 5 אס' ושני אי'. 106-65 מהשדה למערב (61.3%) לעומת 100-47 למזרח, 14-4 (28.6%) מהשלוש למערב לעומת 34-8 למזרח (23.5%), 16-12 (75%) מהקו למערב לעומת 24-17 (70.8%) מהקו למזרח, 38-51 ברי' למערב, 21-37 באס' למערב, 9-13 בחט' למערב, 18-14 באי' למערב (איבדו פחות), 3-4 בחס' למערב, 12-17 בעברות למערב.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אחרי הרבה מאוד שנים

שלא פספסתי את האולסטאר השנה החלטתי לוותר (הזדקנתי) וממה שאתם כותבים פה אני מבין שלא פספסתי יותר מידי. את ההיילייטס של שאק כבר הספקתי לראות באתר של ה-NBA וזה מספיק לי
הבן אדם הזה תותח והולך להיות פה מאוד משעמם כשהוא יפרוש.

MvP4

New member
יש לי הרגשה חזקה

שבמידה והלייקרס לא זוכים באליפות (ואולי גם אם כן) שאק יחזור לשם.. זה מסתדר עם כל המחמאות שפתאום הוא הביא לקובי בזמן האחרון הוא רוצה עוד אליפות!

Orenseg

New member
שאק יהיה בן 38 כשיגמר לו החוזה...

נשארו לו 21M$ בעונה הנוכחית ובעונה הבאה. הלייקרס יצטרכו להעביר את ביינום/גאסול/קובי כדי לקבל אותו בטרייד. לא ריאלי.

rapgamer4ever

New member
פיל לא רצה ששאקיל יקח את התואר

אחרת הוא היה משתף אותו ברבע האחרון או לחילופין- יותר מ-11 דקות.

למעלה