יאללה משחק גיבוש קטן..

Days Eden

New member
עושה כיף חיים..../images/Emo103.gif

תפקיד סודי,בסיס סודי(רציני) אבל אני מנסה לעבור בסיס נמאס מכל הסודיות המחורבנת הזאת..אי אפשר אפילו להיות עם פלא' בבסיס...

4hilla4

New member
אני../images/Emo3.gif

1] המקצוע האהוב עליי הוא אנגלית ופעם אחת המורה שאלה שאלות על אוצר מילים וזה ואז ילד אחד הצביע ואמר- "המורה, אני חושב שהיא לומדת מילון בזמנה החופשי" כמובן שהכיתה לא הפסיקה לצחוק אבל לא משנה! 2]אף פעם לא הייתי בבית החולים מאז כאילו שנולדתי ואחרי זה... איזה 11 וחצי שנים לא הייתי בבית חולים בגלל שאני אישית נפגעתי! [אני בת 12] 3] אף אחד מהסבים סבתות שלי לא מתו, טפו טפו טפו! 4]אני חולת! קניות!!! ואני חולה חולה על ריקוד! ויש לציין שאני משיגה מקומות מאוד גבוהים בשורות!
5]גם אני החלפתי 3 מורות לאנגלית בשנה האחרונה
ואז המורה החדשה שילדה באה אלינו ולימדה עם.. חכו לזה- מיקרופון! וסתם עוד משהו-- עכשיו 12 בלילה ואני בכלל לא עייפה!!! אף אחד מהמשפחה שלי לא ישן ואח שלי [6] עושה כרגע ג'ודו בסלון בעוד שההורים שלי מקשיבים לכוכב נולד! משפחה משוגעת

אני אני אני.

באוקטובר הזה אני הולכת ללמוד באוניברסיטה העברית
מוי כיף.
עוד מעט אני בת 21 ועדיין כולם חושבים שאני בת 17 גג.
הדבר שאני הכי אוהבת זה להיות עם אנשים, ממש קשה לי עם בדידות.
אני ממש מכורה לעינייני פסיכולוגיה כאלה והרצאות על התת מודע ועל איך שיש לנו השפעה על מה שקורה לנו.
אני שונאת טונה. טונה זה מגעיל.

hillator

New member
מה את הולכת ללמוד

גם אני בת 20 וכולם בטוחים שאני בת 16

santa barbara

New member
אני ../images/Emo13.gif

1. יש לי ארנבת בבית, בת שנתיים, קוראים לה סוזי והיא ממש חמודה. 2. פעם היו מדליקים שעון מעורר עם מין מפתח קטן כזה (ברוסיה בכל אופן היו כאלה חחח) אז בגיל 3 בערך בלעתי את המפתח בזמן ששיחקתי איתו אבל זה נגמר טוב למזלי 3. אני רואה ימי חיינו כבר כמה שנים אבל שום דבר בעולם לא יחליף את אופרת הסבון האהובה עלי סנטה ברברה שלצערי ירדה מהשידור אחרי 12 שנים
4. אני שמאלית, פעם היו טוענים שמאליים הם חכמים יותר אבל מסתבר שהפריכו את הטענה הזאת חחח... 5. אני גם הולכת ללמוד באוניברסיטה העברית באוקטובר

וואי אדיר, מה את הולכת ללמוד?

אני אלמד כלכלה ותקשורת - זה נראה לי מדעי החברה.

2DH

New member
אנחנו הולכות

ללמוד שנה הבאה באותו מקום ...
מה את הולכת ללמוד ?! אני הולכת ללמוד יחב'ל ולימודי מזרח אסיה.

בואנה! טירוף.

אני גם רציתי ללמוד יחב"ל ! אחלה מקצוע שבעולם.... איזה כיף... איפה את הולכת לגור?

hillator

New member
אולי גם אני יעבור לשם

ונקים מועדון ימי חיינו בקמפוס?

2DH

New member
זה יכול להיות נחמד

רק צריך לוודא שכולנו נהיה באותו קמפוס של האוניברסיטה (בהר הצופים... )

guy is me

New member
../images/Emo47.gifבצלאל../images/Emo47.gifהר הצופים

אני עולה לשנה שלישית בבצלאל

למעלה