*המקצוע האהוב עלי בתיכון היה תנ"ך *אני מכורה לכושר וזה אחד הדברים שהכי מרגיעים אותי בעולם. * שההיתי קטנה פחדתי מכלבים עד שהביאו לי את פו ומאז אני הכי אמיצה בעולם *נולדתי עם רגלים עקומות ונותחתי פעמים בילדותי *אנשים אומרים שאני נראית כמו בובה
1.אני עושה את הדיאטה של ד"ר חרמון ואנשים אומרים לי שאני בכלל לא שמנה חחחח 2.יש לי נקודת חן על האף (כאילו מתחת לעין שמאל אבל על האף)תמיד רציתי להוריד את זה אבל אמרו לי שזה יפה,שיהיה.. 3.בחיים שלי לא היתי בחו"ל ולא בשדה תעופה ואני מתה לטוס ללוס אנג'לס 4.יש לי 772 תמונות של לורן קוסלו(כן ירבו..חחחחחח) 5.השנה הזאתי עברתי 3 מורות למתמטיקה ואני שונאת מתמטיקה!
בשבוע השני... חברה שלי עשתה את זה וירדה 25 קילו,אני לא צריכה לרדת כ"כ הרבה... אבל בכל זאת אני רוצה לנסות,כבר התחלתי אין מה לעשות חח אבל תודה בכל זאת,אני יגיד לך בסוף איך היה חח
חחח סתם.. לא יודעת מה להגיד לך אבל אני מעדיפה לנסות את זה,בינתיים אני מסתדרת מעולה ושבוע ראשון ירדתי 3 קילו(למרות שלא היתי אמורה)אבל זה היה רק השבוע הראשון,בשאר השבועות יורדים בקצב קצת יותר איטי ובינתים נוח לי עם זה.. אני ממש ממש לא מתכוונת חס וחלילה להיות אנורקסית..
אני אנסה 1. אני רוקדת פולקלור ובלט קלאסי (יש מצב שזה מוכר ...) 2.כשהייתי בת 13 היית אלופת הארץ בקראטה (כן כן...) 3. פתחתי פעם את הכתף (סיפור מוזר משהו... ) . 4. אני הכי אוהבת ללמוד - שפות (לכן אני הולכת ללמוד סינית שנה הבאה באוניברסיטה) 5. חזרתי לחודשיים לצבא ... מאז תחילת יולי אני שוב בצבא... עד תחילת ספטמבר
1.לפני כמה שנים איבדתי את הזיכרון בתאונת דרכים(כמו באופרות סבון) 2.אני כרגע בצבא ומאז שהייתי קטן רציתי להיות בחיל האוויר ולהיות טייס אבל בגלל בעיות פרופיל קשות(בגלל הדבר הראשון) וגם פחד גבהים רציני זה לא קרה אבל עדיין אני בחיל האוויר
3.אני ברמן בזמני הפנוי והמשקה האהוב עליי הוא "אבסנט"(לא לבעלי לב חלש) 4.החלטתי לפני הרבה זמן שאני הולך להסתובב בכל העולם כשאני אגדל אז למדתי אנגלית וספרדית ממש טוב כי אלה השפות הכי מדוברות בעולם.. וזהו..אין לי עוד דברים..שתופתעו לגלות עליי..