יאללה משחק גיבוש קטן..

hillator

New member
יאללה משחק גיבוש קטן..

כתבו 5 דברים שמשתתפי הפורום יופתעו לגלות אליכם

hillator

New member
אני

*המקצוע האהוב עלי בתיכון היה תנ"ך *אני מכורה לכושר וזה אחד הדברים שהכי מרגיעים אותי בעולם. * שההיתי קטנה פחדתי מכלבים עד שהביאו לי את פו ומאז אני הכי אמיצה בעולם *נולדתי עם רגלים עקומות ונותחתי פעמים בילדותי *אנשים אומרים שאני נראית כמו בובה

מזי123

New member
אניD:

1.אני עושה את הדיאטה של ד"ר חרמון ואנשים אומרים לי שאני בכלל לא שמנה חחחח 2.יש לי נקודת חן על האף (כאילו מתחת לעין שמאל אבל על האף)תמיד רציתי להוריד את זה אבל אמרו לי שזה יפה,שיהיה.. 3.בחיים שלי לא היתי בחו"ל ולא בשדה תעופה ואני מתה לטוס ללוס אנג'לס 4.יש לי 772 תמונות של לורן קוסלו(כן ירבו..חחחחחח) 5.השנה הזאתי עברתי 3 מורות למתמטיקה ואני שונאת מתמטיקה!

hillator

New member
תקשיבי

דיאטת חרמון זה על הפנים ממה שהבנתי זה הורס את הגוף

מזי123

New member
אני רק

בשבוע השני... חברה שלי עשתה את זה וירדה 25 קילו,אני לא צריכה לרדת כ"כ הרבה... אבל בכל זאת אני רוצה לנסות,כבר התחלתי אין מה לעשות חח אבל תודה בכל זאת,אני יגיד לך בסוף איך היה חח

מזי123

New member
תודה על ההפחדה

חחח סתם.. לא יודעת מה להגיד לך אבל אני מעדיפה לנסות את זה,בינתיים אני מסתדרת מעולה ושבוע ראשון ירדתי 3 קילו(למרות שלא היתי אמורה)אבל זה היה רק השבוע הראשון,בשאר השבועות יורדים בקצב קצת יותר איטי ובינתים נוח לי עם זה.. אני ממש ממש לא מתכוונת חס וחלילה להיות אנורקסית..

2DH

New member
אוקי

אני אנסה 1. אני רוקדת פולקלור ובלט קלאסי (יש מצב שזה מוכר ...) 2.כשהייתי בת 13 היית אלופת הארץ בקראטה (כן כן...) 3. פתחתי פעם את הכתף (סיפור מוזר משהו... ) . 4. אני הכי אוהבת ללמוד - שפות (לכן אני הולכת ללמוד סינית שנה הבאה באוניברסיטה) 5. חזרתי לחודשיים לצבא ... מאז תחילת יולי אני שוב בצבא... עד תחילת ספטמבר

אני מתה על שפות! יו!!

איזה אוניברסיטה את הולכת? אני דווקא מנסה ללמוד עכשיו יפנית.

2DH

New member
אמ

אני הולכת ללמוד באוקטובר באוניברסיטה העברית בירושלים (קרוב לבית .... :) התבלטתי הרבה בין סינית ליפנית בסוף הסינית ניצחה אולי יום אחד אני אלמד עוד יפנית :)

Days Eden

New member
עכשיו אני..../images/Emo103.gif

1.לפני כמה שנים איבדתי את הזיכרון בתאונת דרכים(כמו באופרות סבון) 2.אני כרגע בצבא ומאז שהייתי קטן רציתי להיות בחיל האוויר ולהיות טייס אבל בגלל בעיות פרופיל קשות(בגלל הדבר הראשון) וגם פחד גבהים רציני זה לא קרה אבל עדיין אני בחיל האוויר
3.אני ברמן בזמני הפנוי והמשקה האהוב עליי הוא "אבסנט"(לא לבעלי לב חלש) 4.החלטתי לפני הרבה זמן שאני הולך להסתובב בכל העולם כשאני אגדל אז למדתי אנגלית וספרדית ממש טוב כי אלה השפות הכי מדוברות בעולם.. וזהו..אין לי עוד דברים..שתופתעו לגלות עליי..

4hilla4

New member
איבדת את הזיכרון?../images/Emo2.gif אני מקווה שאתה זוכר!!

לכמה זמן איבדת את הזיכרון?! אתה בסדר?! חזר לך הזיכרון?! אתה בסדר?!?!?!

Days Eden

New member
../images/Emo6.gif..../images/Emo103.gif

קודם כל להירגע!
איבדתי את הזיכרון לכמה חודשים ואז חזר לי..זה היה בדיוק כמו בסדרות טלוויזיה שכזה אתה רואה משהו מהעבר ואז פתאום הכל חוזר בבום כזה.. וכן!אני בסדר!

Days Eden

New member
מה זאת אומרת?..../images/Emo103.gif

את מתכוונת מה זכרתי כשהתעוררתי?-כלום..ממש שום דבר חוץ מזה שקוראים לי עדן..חשבתי גם שאח שלי הוא הרופא
היום אני זוכר הכל כאילו לא קרה כלום..

למעלה