יאללה מכבי!!!!!!

רייצל87

New member
יאללה מכבי מלחמה!!!

נצחנו וזה היה ברור מההתחלה הם שיחקו ממש גרוע

אַמִיר

New member
יאווווווווווווווווו

פשוט יאווווווווווווווו!!!! אין מילים לתאר!!! רותם מוסרת גם מזל טוב למכבי ושהיא לא תוכל להכנס לפורום היום בגלל שיש לה מתכונת מחר! אז כולם להגיד לה
שבוע טוב

רייצל87

New member
רותם בהצלחה מחר...../images/Emo24.gif

זה יהיה שווה רק עם תראי את זה היום... אבל בכול זאת שווה לנסות יחרשנית בטוח את מצילחה

fucking shanti

New member
תודה מכבי תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ותודה אלוהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ירדו לי דמעות איזה משחק תודה לך מכבי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כולם יודעים שאירופה צהובה!
ו
לרותם!
ו
למכבי!!!!!!!!!!!!!!!

shiroosh999

New member
ואווווווווווו! ../images/Emo85.gif

איזה משחק ענק זה היה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אירופה כולה צהובה! ואוי למי שאמר שהם לא ינצחו! הם ניצחו ובגדול! אנחנו אלופי אירופה!!!

נ י צ ח ו ן ../images/Emo70.gif../images/Emo165.gif../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif

44 הפרש אנשיםםםםםםם
44
איזה אוהדים
חח..יש איזה אוהד אחד מזה חמווד..כל הזמן מראים אותו..וכולם באו עם תהילים או סידורים..ופיני גרשון שמר שבת
יאאאאאי.הם כאלה מתוקימ.

spake

New member
מדהים!!!!

פשוט אין לי מילים לתאר ת'משחק המדהים שהיה בהיכל נוקיה!!! 11 שיאים אירופים חדשים בגמר אחד!.............. אבל הרגע הכי גדול היה שכל הקהל באמצע המשחק שר את התיקווה והשחקנים לא ידעו מה לעשות אם לשחק או לעמוד ובכל זאת נכנס סל למכבי והתקפה אח"כ סקיפר החטיאו!..........פרקר שם את כל אירופה בכיס הקטן........אבל עם כל הכבוד לפיני גרשון הגביע הזה שייך!........... ואני אסיים בכמה שירים למכבי! 1. זאת מכבי שלנו מכבי ת"א בחורף בקיץ בסתיו ובאביב מכבי זה שם שתמיד נשמע חביב בחורף בקיץ וסתיו ובאביב!!!! 2. ומי שלא קופץ אדום מי שלא קופץ אדום מי שלא קופץ אדום....... 3. מה? מכבי מכבי מכבי ת"א מה? מכבי מכבי ת"א........... 4. ואת הנשמה הצהובה שלי.........היחידה שמדליקה אותי!

MikeY fReAk

New member
כווולם יודעים שאירופה צהובה../images/Emo79.gif

אירופה צהובבבבבבבבבבבבבבבבה!!

spake

New member
השיר הכי טוב......

יש אלוהים יש אלוהים יש אלוהים................. פיני....תשאר תשאר תשאר.........תשאר תשאר תשאר............. ועכשיו השיר על דיוד בלוט'נטל.........דיוד דיוד דיוד דיוד דיוד בלוט'נטל!!!!!!!!!!!!!!................

למעלה