יאללה מכבי!!!!!! שינצחו בע"ה! ב-ה-צ-ל-ח-ה-!-!-!
ה השרוט המקורי New member 2/5/04 #2 לצערי ההרגשה שלי אומרת...... מכבי הולכת להפסיד... אבל לא נורא!! זה רק כדורסל!! ותזכרו איפה שמעתם את זה בפעם הראשונה.
לצערי ההרגשה שלי אומרת...... מכבי הולכת להפסיד... אבל לא נורא!! זה רק כדורסל!! ותזכרו איפה שמעתם את זה בפעם הראשונה.
א אַמִיר New member 2/5/04 #4 כדאי שתילך לרופא הרגשות.... כי יש לך בעיה רצינית עם ההרגשות שלך!! מכיב טוחנת את סקיפר!
ה השרוט המקורי New member 2/5/04 #5 N-כ-ב-י-! רק אל תכנסו לשאננות!! אני מתחנן, אל תכנסו לשאננות!! אם תמשיכו ככה, אז אני טעיתי!! אני מתחנן שאני יטעה!! ראינו כבר משחקים שמכבי הובילה הרבה ובסוף הפסידו!! "זה לא נגמר עד שזה לא גמור!!" (פיני גרשון)
N-כ-ב-י-! רק אל תכנסו לשאננות!! אני מתחנן, אל תכנסו לשאננות!! אם תמשיכו ככה, אז אני טעיתי!! אני מתחנן שאני יטעה!! ראינו כבר משחקים שמכבי הובילה הרבה ובסוף הפסידו!! "זה לא נגמר עד שזה לא גמור!!" (פיני גרשון)
ה השרוט המקורי New member 2/5/04 #9 ../images/Emo47.gif../images/Emo87.gif../images/Emo104.gif אלוקים, תודה!! תודה על הניסים שעשית לאבותינו בימים ההם ובזמן הזה..... תודה על משחק גמר מדהים!! אלוקים היה בהיכל נוקיה!!! הוא שיחק בשביל מכבי!!
../images/Emo47.gif../images/Emo87.gif../images/Emo104.gif אלוקים, תודה!! תודה על הניסים שעשית לאבותינו בימים ההם ובזמן הזה..... תודה על משחק גמר מדהים!! אלוקים היה בהיכל נוקיה!!! הוא שיחק בשביל מכבי!!
ה השרוט המקורי New member 2/5/04 #12 ../images/Emo49.gif../images/Emo47.gif../images/Emo87.gif../images/Emo104.gif הגביע הוא שלנו!!
ה השרוט המקורי New member 2/5/04 #15 ../images/Emo23.gif../images/Emo87.gif../images/Emo165.gif../images/Emo47.gif
ה השרוט המקורי New member 2/5/04 #22 הניצחון פשוט לא יאומן!! פשוט קשה לקלוט את הניצחון הזה!! ניצחון כל כך קליל, כל כך מתוק... זה מגיע לנו אחרי עונה כל כך צמודה, משחקים כל כך צמודים.....
הניצחון פשוט לא יאומן!! פשוט קשה לקלוט את הניצחון הזה!! ניצחון כל כך קליל, כל כך מתוק... זה מגיע לנו אחרי עונה כל כך צמודה, משחקים כל כך צמודים.....
ה השנייה מנצר האחמיות New member 2/5/04 #28 יש לך תמונה של פארקר?../images/Emo165.gif../images/Emo28.gif|באג פאאארררררררררקקקקקקקרררררררררררררררר
יש לך תמונה של פארקר?../images/Emo165.gif../images/Emo28.gif|באג פאאארררררררררקקקקקקקרררררררררררררררר
ר רייצל87 New member 2/5/04 #3 ../images/Emo87.gifב-ה-צ-ל-ח-ה למכבי../images/Emo47.gif אנחנו כבר מובילים אז זה טוב..
א א ל י נ ו ש New member 2/5/04 #11 לא להאמיןן... ניצחחננוו!!!!!!!!!!! ועוד איזה ניצחון מוחץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאלללה מכבי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
לא להאמיןן... ניצחחננוו!!!!!!!!!!! ועוד איזה ניצחון מוחץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאלללה מכבי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1