יאללה מי עולה...

avalama

New member
זאת בדיוק הנקודה שלו.

שפול וסנוקר הם דברים שונים, ומי שטוב באחד לא בהכרח טוב בשני (בדרגה המקצוענית..)

avalama

New member
לא טענתי אחרת..

זה לא שהוא שיחק בארה"ב, כמו שאוסליבאן ניסה לעשות (ותוך כדי דפק לעצמו את גם עונת הסנוקר). העניין הוא לראות עד כמה המשחק שלו מושפע מהעובדה שהוא משחק פול. (מה שהבחור האנגלי כתב, אם למישהו היה בכלל כוח לקרוא..
) ובכל תחום שארה"ב קיימת בו, תמיד יש בלגנים עם נושא אליפות העולם. משעשעת במיוחד סדרת "אליפות העולם" בבייסבול.. זה היה 8ball, והמשחק שוחק בבלקפול. הם אמנם משחקים את זה עם כדורים צהובים ואדומים וכו', כמו שאמרת, אבל אני לא מכירה שהמשחק נקרא בלקפול. מצד שני אני לא ממש מתמצאת בסלנג הישראלי... ובלי שום קשר לעניין סלבי, למיטב זכרוני היו כמה שחקני סנוקר שעשו תוצאות סבירות בפול בארה"ב.

avalama

New member
אתה מתכוון ל- blackball..

עכשיו הבנתי אותך..
ואגב, מתברר שחוץ מהמושבות הבריטיות גם הצרפתים והבלגים משתתפים בגרסה הזאת.

9ball master

New member
אכן התכוונתי ל blackball

לדעתי זהו משחק מטופש בעל חוקים מטופשים..... כבר עדיף לשחק סנוקר...

9ball master

New member
אין שום בלאגן....

ואין שום כשר לארה"ב מלבד העובדה שהאמריקאים נוטלים חלק בתחרות... את אליפות העולם מארגן ה WPA שהוא איגוד הפול העולמי שכפוף ל WCBS - ארגון הגג העולמי לספורט הביליארד (כולל פול, סנוקר וקראמבול) אשר כפוף ל IOC - הועד האולימפי. בשנים האחרונות אליפות העולם ב 8ball נערכת באיחוד הנסיכויות הערביות בחסות הנסיך המקומי.

The Shunned One

New member
מרק סלבי לא משחק פול

הוא משחק חיקוי עלוב לפול. אתה לא משחק פול עד שאתה לא משחק על שולחן של פול.

avalama

New member
זאת לא הנקודה..

שוב: לא משנה איך קוראים לזה (ופה המריבה היא עם השדרים של יורוספורט, לא איתי..). ואגב, זה רק עבודה מהצד בשבילו (שהכניסה לו 10,000f).
ולנקודה(
): מעניין לבדוק את ההשפעה של זה שהוא משחק בלק-בול על משחק הסנוקר שלו. ולא תגובה ישירות אליך, אבל להודעות בעץ הזה: את הויכוח מה 'שווה' יותר, סנוקר או פול, לא נפתור גם אם נתווכח על שנתיים, וחוצמזה, זה לא ויכוח מעניין במיוחד..
ולבחור עם ההדגשה הכחולה: קיבלתי תיקון לגבי ארה"ב. ובכל מקרה הנסיון של אוסליבן בפול היה מאכזב משהו..

9ball master

New member
אני לא חושב שכזה מאכזב....

צריך להבין את המעמד, את רמת שאר השחקנים ואת העובדה שיש הבדל עצום בין שני המשחקים הן בשל חוקים שונים והטקטיקה והן בשל הציוד. לא ניתן לצפות משחקן שהוא חדש למשחק ספציפי להצליח יותר מדי בתנאים שהיו שם ולכן הוא לא אכזב הוא פשוט לא הפתיע.... לפני אותה תחרות הוא שיחק בהולנד בתחרות 9ball שלדעתי זהו משחק שלשחקן סנוקר יהיה הרבה יותר קל להתמודד ללא הרבה ניסיון ולמרות שהיו בתחרות מספר שחקנים מהרמה הגבוהה ביותר באירופה לא ניתן להשוות את זה ל 150 הטובים בעולם... (תחרות ה IPT שבה רוני שיחק 8ball) ובאותה תחרות בהולנד הוא הצליח בצורה יפה מאד והוא הגיע לגמר והפסיד למיקה אימונן. סוף סוף מסכימים איתי שאין טעם לנסות להשוות בין הענפים השונים.... תודה ולבחור עם ההדגשה הכחולה יש שם - שגיא...

avalama

New member
אני אשתדל לזכור את זה..../images/Emo13.gif

מה ששיעשע אותי לגבי אוסליבן, שבאחת מהתחרויות הוא הפסיד לקוונטין האן, שהועף מסבב הסנוקר ל-8 שנים בגלל מכירת משחקים..

avalama

New member
הצליח לו לא רע..

בתור אחת מחובבי הסנוקר, ולמרות שקרבות האיגרוף בינו לבין מארק קינג תמיד הוסיפו חדשות משעשעות, אני חייבת להגיד ברוך שפטרנו.
והיום גיליתי שהדירוג של טוני דרגו בפול יותר גבוה מהדירוג שלו בסנוקר. האמת, שחקנים מסוגו ומסוג אוסליבאן (כמו שהוא היה לפני שנמאס לו לשחק) הם מה שחסר בסבב כרגע. התקפיים, מהירים, מושכי קהל.. כמעט כל השחקנים היום בנויים יותר על שילוב של מכות הגנה טקטיות עם חבטות ארוכות טווח במשהו כמו 24 שניות למכה. מה עם קצת גיוון בסוג השחקנים? המחשבה על 9 שניות למכה גורמת לי לקוות שיופיע איזה "הנץ ממלטה" הדור הבא

9ball master

New member
לא הייתי מייחס יותר מידי חשיבות

לדירוג של הפול.... הוא ממש לא משקף את רמת השחקנים בעולם ולא מדרג אותם בצורה אמינה... טוני הוא אחד האנשים הכי מגניבים שפגשתי, הלוואי וכולם היו כמוהו....

avalama

New member
12-4 להיגינס בסיום היום הראשון..

דוהרטי חזר פעם מ 11-5 לתיקו 15 (ובסוף הפסיד), אבל 12-4 נגד היגינס נראה לי כמו משימה גדולה מדי אפילו כשיש לך את האופי של מארק סלבי.. האמת שהיגינס הוא בהחלט שחקן שצריכה להיות לו יותר מאליפות אחת בקריירה. אבל בלי שום קשר, נשמח לראות את סלבי עושה איזה קאמבק בסשן השלישי, ככה, בשביל המתח

למעלה