יאללה מי עולה...

eVeR WiSH

New member
יאללה מי עולה...

לדעתי שלבי והיגינס הולכים לגמר ושם היגינס יקח את הגביע...

לא משנה מי יעלה...

חצאי הגמר והגמר לא יהיו כל כך מלהיבים בלי אוסליבן וסטבנס שלצערי הפסידו... חצי הכוס המלאה - מארק סלבי מקווה שהוא יהיה ינצח,כי כל השאר זה פשוט חצי הכוס הריקה ! ]: אם רק אוסליבן היה עולה או לפחות סטיבנס שהיה כבר עם "מקל וחצי" בגמר הכל היה נראה אחרת..;[

avalama

New member
קצת הגזמה, לא?!

היגינס יכול להיות מלהיב בדיוק כמו אוסליבן (מינוס יד שמאל). מעניין כמה מאיות הוא וסלבי יוכלו לעשות במשחק אחד (אם וכאשר הם יגיעו לגמר).. אוסליבן טוב בעיקר בטורנירים הקצרים יותר. כבר כמה שנים אין לו מספיק רצון וריכוז למשחקים שמתפרשים על פני שלושה ימים.. (אבל אם שנה הבאה הוא ינצח, אל תזכרו שאמרתי את זה
)

יכול להיות שהוא מלהיב(לא חושב ככה)

אבל אני הייתי מעדיף שהוא לא יהיה בגמר וגם לא בחצי גמר או אפילו שלא השתתף באליפות כי אני לא כל כך אוהב אותו למרות שהוא כזה שחקן טוב ודומיננטי.. אולי זה קשור לעובדה שהוא סקוטי וכמעט כל הסקוטים שחקנים די משעממים אבל היי, זה רק אני...

The Shunned One

New member
כשאלוהים חילק תכונות לשחקני סנוקר

הוא אמר לאוסליבן: "אני אתן לך טונה של כשרון, אבל בתמורה, אתה תצטרך להיות שחקן לא יציב שמצליח להראות דומיננטיות רק לפרקים." אוסליבן הסכים. הטורניר הזה הוא עוד עדות לכך שאוסליבן אולי הכי מוכשר בכל הזמנים, אבל מבחינת מיצוי היכולת, היו ויהיו גדולים ממנו.

avalama

New member
אין מישהו שמדבר על סנוקר

..ויחלוק על כך שאוסליבאן הכי מוכשר בכל הזמנים. אבל בדיוק כמו שאמרת, וכמו שאמר דומיניק דייל (כמה הודעות למטה), יש הבדל בין השחקן המוכשר בכל הזמנים, לשחקן הגדול בכל הזמנים. בכל מקרה , הקרבות הגדולים בינהם שנה שעברה במאסטרס ובגרנד פרי היו תאווה לעינים לא רק בגלל אוסליבאן. בגרנד פרי זה היה לחלוטין בגלל היגינס וארבע המאיות הרצופות שלו. לדעתי כרגע הם שני השחקנים היחידים שיכולים להתמודד אחד עם השני כשהם במיטבם. היגינס לא כזה משעמם גם מחוץ לשולחן. לדעתי השחקן הכי פופלרי בקרב חבריו לסבב. ואנקדוטה לסיום: אחרי ההפסד לדוהרטי במלטה 06', יצאו שניהם לחגוג כדרכם של תושבי האיים הבריטים. רק שהיגינס היה שיכור גם למחרת בבוקר, וגרם לכך שהעיפו את שניהם מהטיסה חזרה הביתה..

סלבי היה די גרוע ברבע גמר,היה צריך לעוף לקרטר

סלבי ממש לא עונה על ההגדרה של שחקן מלהיב.... מרפי אחרי הקאמבק מול סטיבנס חייב לקחת את סלבי בקרב האנגלים הלבנים (אם הם היו יותר לבנים הם היו שקופים..) היגינס מול מגוויר זה משחק מעולה, לשניהם היו משחקים טובים בטורניר ויהיה מעניין לראות מה יהיה...

סלבי היה די גרוע ?!

הוא שיחק מעווולה שלא לדבר על כמות הסנטצ'וריס ברייק שהוא עשה...

מול קרטר הוא עשה רק אחת

אבל יכול להיות שאני טועה, בכל מקרה בסשן האחרון מול קרטר הוא היה זוועה.. לא יודע אם ראית אבל היה לו סנוקר די קל ולקח לותשע ( 9 !!! ) ניסיונות לפגוע באדום !!

כן...

האדרנלין כבר מתחיל להשתגע בפריימים האחרונים ושתי השחקנים היו די לחוצים מהמעמד...

z1976

New member
יאללה הימורים

גמר: מרפי - היגינס מרפי לוקח למקגוויר יש סיכוי לנצח את היגינס אבל אני בכל זאת אהמר על היגינס לא מאמין שסלבי יינצח את מרפי

avalama

New member
וואו, איזה פריים גרוע

..לסיום של משחק מצוין. לא שזה יוצא דופן בפריימים מכריעים, והפרשנים אמרו הכל על הלחץ וכו', אבל מגוויר והיגינס הושפעו ממנו הרבה יותר מבד"כ. לזה שהם חברים יש השפעה פסיכולוגית. זה לא שהם פחות רצו לנצח, אבל אלו שני שחקנים (במיוחד היגינס) שנהיים טובים כשהיריב שלהם מתחיל להלחץ. כנראה זה אחרת כשאתה מול היריב אימונים שלך.. בכל מקרה, חצי אחד מהימור שלי הושלם, עכשיו אני מקווה שסלבי ינצח את החצי השני..

Anin17

New member
כל כך גרוע שלרגע זה היה נראה כאילו

שניהם מכרו את המשחק וניסו בכוח להפסיד

avalama

New member
../images/Emo41.gifהגמר: היגינס-סלבי../images/Emo41.gif

טוב, אז אמנם דוהרטי לא עשה יותר מדי באליפות הזאת, אבל קיבלתי פרס ניחומים בצורת גמר בין היגינס לבאסטר קיטון..

חצי גמר בלתי נשכח. מרק סלבי שחקן מדהים

ראש בראש, עד הרגע האחרון - כל הכבוד גם לשון מרפי. ומילה טובה מגיעה גם למיכאלה טאב ששפטה משחק מתוח מול קהל נרגש מאוד - הגם שלרגעים נראתה מעורבת במשחק עצמו יותר מהרגיל, ויש לי הרגשה שהיא שמחה מאוד על התוצאה. כף לא רגיל. ברמה כזו, סלבי לוקח לדעתי הלא מקצועית גם את היגינס. הלואי.

avalama

New member
../images/Emo45.gif השיפור שהוא עשה השנה פשוט לא יאמן..

נו, שנה שעברה הוא ניצח את היגינס בסיבוב הראשון. הפעם הוא "רק" צריך לנצח אותו בגמר..
אבל עם אופי כמו שלו הוא בחלט מסוגל לעשות את זה. שימו לב איך הוא תמיד לחוץ יותר בתחילת משחק (ראו את זה הכי טוב נגד לי ומרפי), ואחרי שהוא מוציא את זה מהמערכת הוא משחק מצוין, לא משנה מה הסיטואציה מחוץ לשולחן - בניגוד ליתר השחקנים בחצי הגמר שאצלם זה היה הפוך. הוא יכול לקחת שתי דקות לחשוב על המכה כשריך, אבל כשהוא "בין הכדורים" (in and amongst them) הוא משחק שוטף, ואף פעם לא משעמם לראות אותו. מאוד התרשמתי ממנו באליפות הזאת. ולמי שפספס כשהשדרנים אמרו זאת, מסתבר שהוא אלוף העולם ב-8ball. ומדהים איך כל המחוות הקומיות שלו לא מפריעות לא להתרכז. נראה שהן אפילו עוזרות לו. מצורפת תמונה של באסטר קיטון וסלבי להשוואה.[למי שלא מכיר: קיטון היה כוכב קומי של סרטים אילמים] .

The Shunned One

New member
לגבי "אלוף העולם ב-8 בול"

הוא אלוף העולם של ה-W.E.P.F. לא ממש מכיר את הפדרציה הזאת, אבל לא נראה לי שבדרך לנצחון הזה הוא הדיח בדרך שחקנים כמו הומאן, מוריס, אורטמן, ארצ'ר, בוסטמנטה ושות'. הוא ניצח חבורה של בריטים והודים אלמוניים. אני בטוח שמדובר בהישג מכובד בפני עצמו, אבל הוא ממש לא "אלוף העולם ב-8 בול".

9ball master

New member
אלוף העולם ב 8ball

הוא רוני אלקנו מהפליפינים (והוא גם אלוף העולם ב 9ball) סלבי ניצח את אליפות העולם של משחק שנקרא black pool - משחק שמשוחק אך ורק במושבות בריטיות לשעבר... ורק הן משתתפות באליפות הזאת. את המשחק הזה משחקים על שולחן סנוקר 9 פיט עם כדורים קטנים. למר סלבי אין סיכוי בתחרות פול רצינית....

למעלה