יאללה, לארוז. מי בא?

XkoalaX

New member
על הזובי JW, הוא הופיע!!!

הנה סט-ליסט חלקי: another lover hole in yo head if i was your girlfriend pink cashmere lolita black sweat kiss purple rain let's go crazy joy in repetition fury u got the look musicology יש לציין שאלו כמעט ב - 100 אחוז אותם השירים שאני ראיתי אותו מבצע עם Tamar והתאומות לפני כשלושה חודשים. מה קורה, איש??? לאן הרפרטואר נעלם???

HeavenlyB

New member
זה תמיד ככה

בערך אותו סט ליסט בתקופה מסויימת. לפחות נראה שלא הפסדת כלום, אם זה אותו דבר. מה שכן, זה לא היה אמור להיות מחר?

XkoalaX

New member
who knows

הבחורצ'יק עושה מה בראש שלו.... לך תדע מה יוליד יום. אגב, אני אשמח אם תתקנו אותי: זה נאיבי מצידי לחשוב שהוא *לא* "עושה קציצות" עם התאומות?אני יודעת שניר ממוןחושב שאני נאיבית בשל כך, אבל בחייאת... זו חתיכת קלישאה לממש את מה שהוא בוודאי מכנה "the gemini side" שלו בגיל 48, לא? זאת אומרת... הן לא בנות מחצית מגילו?! fuck, אולי אני באמת נאיבית.

HeavenlyB

New member
כן, אני חושב שאת נאיבית ../images/Emo13.gif

אני עוד מחכה שידידה שלי כבר תתחיל לספר את כל הסיפורים העסיסיים שיש לה מפייזלי פארק, לשם היא הייתה הולכת כמעט לכל המסיבות בשנות התשעים. היא אומרת שהיא עדיין לא יכולה להגיד כלום, אבל שיש הרבה מה לספר.

XkoalaX

New member
OK, זה סופי. הוא הופיע...

אתמול בערב, אחרי התצוגה. הנה הוכחה 1 והנה הוכחה 2. והנה הבאסה שלי מזה שהוא מופיע בפני העלית ולא בפני המעריצים שאוהבים אותו כל כך הרבה שנים. איזה מעפן...

HeavenlyB

New member
את באה לארוחת ערב ביום כיפור?

רק שצריך לבוא באופניים

XkoalaX

New member
התחלתי לדווש ברגע זה

ואני צימחונית, אז תערך בהתאם!

HeavenlyB

New member
מה?!?!

לא לא לא...מז'תומרת צמחונית?! את מתכוונת שאת תמיד אוכלת סלט עם הסטייק, נכון? כי זה גם אני עושה.

HeavenlyB

New member
הממ....זה נשמע כמו התפשרות הגיונית

עכשיו רק נשאר להזמין את פרינס. הוא ממילא לא אוכל.

למעלה