יאללה, לארוז. מי בא?

XkoalaX

New member
יאללה, לארוז. מי בא?

The singer Prince has composed the music for the parade of the Versace collection, that will be done Friday 29 at the Milano Fashion Week, and that will include the presence of the own composer, local media have reported. Prince will play, besides, a concert that same night for a few guests who will continue with him at the Versace party by dj Coleman, who will arrive from New York to perform that night in exclusive for the fashion firm. Update: tickets for Sept 30 show available at ticketOne.it בדקתי והמחיר הוא 57.50 יורו. האם זה יוצא 312.01 דולר? שקלים? פזוס? מישהו??? הלללללווואאאוו?!?!?! נו, מי בא וגם משלם עליי? אני רצינית, אתם יודעים.

HeavenlyB

New member
../images/Emo10.gif איך גידי גוב אמר?

אין לי כסף אין לי... בדיוק נשארו לי 150 ש"ח לאוכל לשבוע הקרוב. ואני כבר מתחיל להיות רעב. נראה לי שיום כיפור אני אצטרך לצום, ולא מסיבות דתיות.

XkoalaX

New member
ditto

אני באותו המצב בדיוק, רק בלי ה - 150 ש"ח. סססאומו, למה... למה אין לנו איזה פילנתרופ נסתר בפורום?! כזה שייקח את כולנו לגיבושון במילאנו, על חשבונו? אריאל, בתור מנהל הפורום - אני מצפה שתטפל בליקוי הזה. לאלתר.

HeavenlyB

New member
לכבוד האיש עם הכסף

ראש השנה, יום כיפור. החגים עלינו, אז שלוף את הארנק ותהיה יהודי טוב

XkoalaX

New member
יופי, אריאל...

נו, איך הבקשה שלך תעבוד, אם אפילו לא צירפת תמונה שלך עירום!?!??! אלוהים, אני צריכה לעשות הכל בבית הזה? הנה תמונה שלי בעירום (אמנותי, כמובן).

HeavenlyB

New member
זה לא נקרא עירום

הפרווה מסתירה את כל החלקים המעניינים בתמונות עירום. חוץ מזה שיש לך אוזניים יפות, אם יורשה לי לומר.

HeavenlyB

New member
אה, ד"א, 57 יורו אמור להיות בסביבות

ה-$80 אם אני לא טועה.

XkoalaX

New member
יופי, עכשיו תחשב עלות טיסה ולינה

אגב, אם עוברי אורח תמימים נכנסים לכאן וקולטים את הדיאלוג הוירטואלי שלנו, הם משוכנעים אוטומטית ובקלות רבה שאנחנו מרוששים. אני ממש יכולה לדמיין לעצמי איך הם ממלמלים "יווו, אין להם אפילו כסף לשיחת טלפון, אז הם הקימו לעצמם פורום...". אחלה. החיים שלי מעולם לא נראו טוב יותר.

HeavenlyB

New member
אבל זה הכל נכון ../images/Emo10.gif

תחשבתי כמה כסף היינו מבזבזים עכשיו אם היינו צריכים את כל זה להגיד בטלפון. חוץ מזה שאני חושב שמנתקים אותי בימים הקרובים.

XkoalaX

New member
כל עוד אוכל להטריד ב-SMS

בעיקר באישון לילה, הכל טוב. cheer up, friend. יהיה בסדר. גאידאמק קורא הכל! אגב, קבלו (אאאללללה, אני והאופטימיות שלי להשתתפות של מס' אנשים פה בפורום - certified nut case): Posted at the www.tickeOne.it : "ATTENZIONE A CAUSA DI PROBLEMI NELL'ORGANIZZAZIONE DELL'EVENTO COMUNICATI DALL'ORGANIZZATORE SIAMO COSTRETTI A SOSPENDERE LE VENDITE FINO A NUOVA COMUNICAZIONE" Translation: "Attention: due to problems in the organization of the show, communicated by the organizator, we are forced to suspend the tickets sale until further notice". שזה יכול להיות: בעיה בהזמנות באתר (יתכן מרוב עומס בקשות) או שפרינס שוב מבלבל את האויב.

XkoalaX

New member
וכמובן,

שהוא ביטל את ההופעה ב - 30 לחודש. הוא ישתתף רק בתצוגה של ורסאצ'ה ב - 29. איזה מעפן...

HeavenlyB

New member
ואחרי הביטול מה בא?

אישור לגבי הופעה. הוא יופיע ב-29 בתצוגת האופנה של דונטלה, ואז ב-30 הוא יופיע במועדון אלקטרז.

HeavenlyB

New member
לא מגלה ../images/Emo3.gif

קיבלתי את זה מאיטלקיה שאני מכיר וכנראה גם את, בשם Vampy.

HeavenlyB

New member
יש לי הרגשה

שזאת הופעה למוזמנים בלבד, או לבעלי מזל, ולכן אין מכירת כרטיסים באתר.

XkoalaX

New member
זה מזכיר לי....

כשהייתי ב - NYC לפני שלושה חודשים (מרגיש כאילו חלפו 3 שנים), קמתי לי השכם בבוקר יום ו' ואצתי-רצתי לבראיינט פארק. כלומר, אצתי לסאבוויי. הגעתי לפארק כבר בשבע בבוקר, וכשחזרתי למקום בו השתכנתי, ישר נכנסתי למחשב (ספציפית, ל -HQ). כמובן, שגיליתי שהבנזונה פתח מכירת כרטיסים להופעה המאוד אקסקלוסיבית (וב - 121.13 דולר או משהו כזה), שהוא קיים באותו הערב ב - butter. הכרטיסים שהוא הקצה לקהל הרחב אזלו תוך 30 דקות מרגע תחילת המכירה. משמע, בערך שעה וחצי לפני שהגעתי למחשב. הוא יכול להיות כזה שמוק לפעמים. בקיצור, כן - אריאל, התשובה היא כן. אני נוטה להסכים עם תחושת הבטן שלך.

למעלה