יאללה חידון נארוטו.

sapir aloud555

New member
^^; ../images/Emo121.gif

גאארה או לי? שניהם. אבל גאארה יותר - הדמות האהובה עליי ^_^ נארוטו עם סאקורה או סאסקה? עם סאסקה x: סאסקה יחזור הביתה או לא? לא נארוטו יגמר בעוד 100 פרקים או לא? כן.. לפחות כך נראה לי. הפילרים או הסדרה ברצף הרגיל(
)
בסדר הרגיל. למרות שאם כבר פילרים, שיהיו טובים.. נארוטו יהיה הוקאגה או לא? לא נראה לי. אבל הוא בטח ישיג את תשומת הלב מאנשי הכפר כבר אז זה לא ישנה לו אם הוא יהיה הוקאגה או לא. אני קורא את המנגה או שלא? ברור שכן ^_^ haruka kanata או ima made nandomo? שניהם. פאנארט או פאנפיק? שניהם. אורוצ'ימארו או סרוטובי? נמ.. לא יודעת.. אורוצ'ימרו X: הינטה עם קיבה או נארוטו? נארוטו <_< הארי פוטר השישי או השלישי? (XD מה הקשר??) חח לא קראתי את השישי.. אז השלישי. אנימות באנגלית או עיברית? יפנית >_<. טוב, אם כבר, אנגלית. קורנאי או טמארי? טמארי! D: בית ספר או קולג'? בית ספר.. שוג'ו איי או שונן איי? שונן איי.. שניהם בעצם @_@ ולסיום, שם: ספיר גיל: 15 ICQ\מסנג'ר: [email protected]

גררר תרגישו טוב כולם >.<

אל תמותו ^_^ גאארה או לי? גאארה נארוטו עם סאקורה או סאסקה? אנערף. סאסקה יחזור הביתה או לא? יאפ. נארוטו יגמר בעוד 100 פרקים או לא? כן, בבקשה? |; הפילרים או הסדרה ברצף הרגיל() רגיל בלאט! נארוטו יהיה הוקאגה או לא? נופ. אני קורא את המנגה או שלא? כן. haruka kanata או ima made nandomo? ארוקה. פאנארט או פאנפיק? ארט. אורוצ'ימארו או סרוטובי? סרוטובי כי יש לו שריון מגניב =] הינטה עם קיבה או נארוטו? נארוטו. הארי פוטר השישי או השלישי? (XD מה הקשר??) >.> אנימות באנגלית או עיברית? אינגליש קורנאי או טמארי? קורנאי. בית ספר או קולג'? >.> שוג'ו איי או שונן איי? שניהם? D: שם: עומר. גיל: 18 ישוב: תל אביב. ICQ\מסנג'ר: בחתימה. ת. לידה: X:

XD מזה אני היחיד בריא פה ??

קודם כל החלמה מהירה לכולם.. ובמיוחד לעדן החלמה מהירה חמודה !!!ועכשיו לשאלון.. יש לי הרגשה שאף אחד לא הולך לקרוא את זה במילא.. אבל בכל מקרה נעביר שתי דקות ככה... גאארה או לי? לי רולז!!!! נארוטו עם סאקורה או סאסקה? עם ג'יראיה (פדופיל מוכחש)!!! סאסקה יחזור הביתה או לא? מה איכפת לי מה אני הזונה שלו? נארוטו יגמר בעוד 100 פרקים או לא? בכייף למה לא.. הפילרים או הסדרה ברצף הרגיל() מה נראה לכם? ברור פילרים אני אוהב דברים מטומטמים.. נארוטו יהיה הוקאגה או לא? חחחח מפגר כזה.. מקסימום יעבוד במקדונלדס... אני קורא את המנגה או שלא? רק כשקר לי... haruka kanata או ima made nandomo? וטפ???XD פאנארט או פאנפיק? נאב שכמוני... אורוצ'ימארו או סרוטובי? הומואים וזקנים הם לא הקטע שלי מצטער... הינטה עם קיבה או נארוטו? שאלה טובה.. לא יודע... הארי פוטר השישי או השלישי? (XD מה הקשר??) עדן??? וטפ?? אנימות באנגלית או עיברית? ממממ למה אין בערבית? קורנאי או טמארי? מממממ קורנאי
C80 בית ספר או קולג'?לא יודע לא הייתי באף אחד מהם
.. שוג'ו איי או שונן איי ? לא רואה מצוייר מעדיף אמיתי... ולסיום, שם: שימי גיל: 17 (עוד מעט 18) ישוב: אשקלון.. בדרך כלל.. ICQ\מסנג'ר: [email protected] ת. לידה: 21.1.88

polichan

New member
כולם החלמה מהירה! עכשיו תשובות...

1) גאארה!! 2) נארוטו עם סאסקה 3)סאסקה יחזור 4) נארוטו יגמר מתישהו אז עוד מאה פרקים הגיוני שיגמר. 5) הסדרה ברצף רגיל! אלא אם כן יש להם רעיון לפילר גאוני או משהו.. 6) נארוטו חייב להיות הוקאגה! 7) אני לא קראת את המנגה
8) haruka kanata 9)פאנארט?! 10)אורוצ'ימארו הוא ממש מגניב ורשע! 11) הינטה כי בשאלון של נארוטו יצא לי שאני היא...סתם היא ממש כלה! 12) נואו קומנט..הארי פוטר התחיל לעצבן אותי מהספר החמישי אז אני לא קשורה אליו יותר. 13) אנימה באנגלית. 14) טמארי הכי הכי כלה בעולם! 15) שונאן איי! דילגתי על שאלה... שם: פולינה ת גיל: עוד חודשיים 17, כבר קיבלתי צו גיוס..בעעע, ישוב: חור בצפון ושמו אשחר! , אייסיקיו: 275-288-768 מסנג'ר: [email protected] ונולדתי- 20.01.1989!

תרגישו טוב בקרוב, כולם. ^____^

ועכשיו לשאלון. גאארה או לי? אף פעם לא הצלחתי לבחור. אני חושבת שלי מנצח בטיפ-טיפה... אבל ממש קצת, כי שניהם נהדרים. 3> נארוטו עם סאקורה או סאסקה? סאסקה. סאסקה יחזור הביתה או לא? כן. נארוטו יגמר בעוד 100 פרקים או לא? הממ. לא נראה לי. הפילרים או הסדרה ברצף הרגיל? הסדרה ברצף רגיל. :[ נארוטו יהיה הוקאגה או לא? כן. אני קורא את המנגה או שלא? כן, אני קוראת. haruka kanata או ima made nandomo? הארוקה קאנטה. פאנארט או פאנפיק? תלוי באיכות. אבל בעיקרון, פאנפיק. אורוצ'ימארו או סרוטובי? אורוצ'ימארו. הינטה עם קיבה או נארוטו? נארוטו, במקרה ה*מאד בלתי סביר* שהוא לא יהיה עם סאסקה. אבל אני מחבבת גם קיבה/הינאטה מאד, למרות שאני לא חושבת שזה סביר במיוחד ויותר תירוץ של חובבי/ות נארוטו/סאסקה שאוהבים/ות גם את הינאטה ואין להם/ן לב להשאיר אותה לבד כי היא חמודה כזאת. P: הארי פוטר השישי או השלישי? (XD מה הקשר??) שישי, אבל ממש בקצת. אנימות באנגלית או עיברית? אנגלית. קורנאי או טמארי? טמארי. בית ספר או קולג'? קולג', נראה לי... אבל בינתיים הספקתי רק את החלק של בית ספר. שוג'ו איי או שונן איי? שונן איי. P: ולסיום, שם: אריאל. גיל: 14. ישוב: ת"א. ICQ\מסנג'ר: [email protected] ת. לידה:1.7.1991 יום טוב! ^_______^

jack 1

New member
שאלון!

גאארה או לי?ברור שגאארה נארוטו עם סאקורה או סאסקה?נארוטו עם הינאטה! סאסקה יחזור הביתה או לא?לא!! נארוטו יגמר בעוד 100 פרקים או לא?כן הפילרים או הסדרה ברצף הרגיל()הסדרה ברצף רגיל כמובן נארוטו יהיה הוקאגה או לא?כן אני קורא את המנגה או שלא?קורא haruka kanata או ima made nandomo? הארוקה קאנטה פאנארט או פאנפיק?פאנארט אורוצ'ימארו או סרוטובי?סרוטובי
הינטה עם קיבה או נארוטו?עם נארוטו!!! הארי פוטר השישי או השלישי? (XD מה הקשר??)השישי!!!! אנימות באנגלית או עיברית?ביפנית
קורנאי או טמארי?טמארי בית ספר או קולג'?בית ספר שוג'ו איי או שונן איי?אפחד מהם
ולסיום, שם:שלומי גיל:19 ישוב:אילת ICQ\מסנג'ר:חייב? ת. לידה:26.8.86

Kawaii Me

New member
היום אני בריאה ^_^

למה?? למה??!!?!!! T_______________________T טוב אני עונה-> גאארה או לי? |גאארה| נארוטו עם סאקורה או סאסקה? |סאסקה| סאסקה יחזור הביתה או לא? |כן, אתם תראו!!!! הרי אנחנו יודעים כמה הסנין דומים לקב' 7 (ז"ל) וכל המטרה כאן זה לקחת טעויות מהעבר ולתקן אותם!! סאסקה ינצל לא כמו אורוצ'י!!! כן!!!!!! T_T| <- תנו לה להאמין.. נארוטו יגמר בעוד 100 פרקים או לא?
הפילרים או הסדרה ברצף הרגיל(
) |בואו נחשוב ביחד
| נארוטו יהיה הוקאגה או לא? |כן..אבל אולי לא נחייה כדי לראות את זה| אני קורא את המנגה או שלא? |שנים לא קראתי אבל אני עוד אחזור לקרוא| haruka kanata או ima made nandomo? |אימה מדה ננדומו| פאנארט או פאנפיק? |פנפיק T_T פשוט זה יותר מעניין. ואני טובה בזה יותר מבציור >>"| אורוצ'ימארו או סרוטובי? |סרוטובי סנסיי! אנחנו מתגעגעים T_T| הינטה עם קיבה או נארוטו? |כמו שאמרו כבר, עם קיבה. כי הם יותר חמודים וכי נארוטו שייך ליצור חולני שמלקק לאורוצ'י| הארי פוטר השישי או השלישי? |שלישי כי שם יש סיריוס ולא בזכרון
| אנימות באנגלית או עיברית? |אנגלית. גם עברית נחמד תלוי איפה ><| קורנאי או טמארי? |אה?? טמארי! יש לה מניפה כאילו
| בית ספר או קולג'? |קולג'!! יש שם בישים והם בוגרים P:| שוג'ו איי או שונן איי? |
שונן. איי. למרות שאין התנגדות לשוג'ו איי|

Snake Bandage

New member
אבל זה לא חידון. זה שאלון. ;ם_ם

גאארה או לי? גאארה. סליחה, לי, אני אוהבת אותך נורא, אבל גאארה פשוט... יותר מגניב. ;;T-T נארוטו עם סאקורה או סאסקה? סאקורה. כי אני לא מתה על נארוטו/סאסקה. האמת שאני מעדיפה נארוטו/הינאטה, אבל גם נארוטו/סאקורה זה חמוד. סאסקה יחזור הביתה או לא? בערך. הוא יקריב את עצמו למען הטובים, אבל לא ממש יחזור לקונוהא. אלא אם כן זה בארון. נארוטו יגמר בעוד 100 פרקים או לא? בעוד 100 פרקים? הממ. באנימה בטוח שלא. במנגה... גם בטוח שלא, האמת. צריכים לפחות עוד 150-200 כדי לסגור את כל הקצוות. הפילרים או הסדרה ברצף הרגיל? הסדרה ברצף רגיל!! נמאס כבר מפילרים. היה נחמד עם קאבוטו והלב שלו ומיזוקי והכל, אבל די, רוצה כבר לחזור לקאנון. נארוטו יהיה הוקאגה או לא? יש לי הרגשה שהוא ימות לפני שהוא יספיק להיות הוקאגה. אבל הוא ייקרא ההוקאגה השישי בכל זאת כי מגיע לו. הוקאגה של כבוד. אני קורא את המנגה או שלא? בטח שכן!! אני לא יכולה בלי מנת הנארוטו השבועית שלי, והאנימה זה לא פתרון מי יודע מה. haruka kanata או ima made nandomo? Haruka Kanata. לא אוהבת את Ima Made Nandomo במיוחד. אבל באופן כללי, את מעדיפה את Go!!. פאנארט או פאנפיק? תלוי בפאנדום. אם נארוטו, אז פאנארט. אורוצ'ימארו או סרוטובי? אורוצ'ימארו, אבל זה רק בגלל שהוא משעשע אותי. כבודו של סארו-סאמה במקומו. הוא הרי אחראי באופן עקיף לקונוהאמארו, ואני מתה על קונוהאמארו. הינטה עם קיבה או נארוטו? האמת שנארוטו. אני אוהבת את הידידות שלה עם קיבה, לא צריך להרוס את זה. הארי פוטר השישי או השלישי? (XD מה הקשר??) מה הקשר באמת? XD בכל מקרה, השישי, כי יש שם את כל הסיפור על ההוא ומה שקורה שם... וואו. חייבת לקרוא אותו שוב כשהוא ייצא בעברית. אנימות באנגלית או עיברית? בעברית. באמת. אנימה באנגלית עושה לי בחילה ברוב המקרים. נכון שאני אוהבת את הגרסה האנגלית של נארוטו? אז זה ממש מקרה קיצוני. הבו לי אנימה בעברית. קורנאי או טמארי? טמארי. אין עליה. בית ספר או קולג'? קולג'. ממה שהבנתי, שם ממש יש אנשים מגניבים ולומדים דברים שמעניינים אותך. ואין ערסים, כי הם טפשים מדי לזה. שוג'ו איי או שונן איי? שונן איי. אני פשוט לא מחבבת בנות במיוחד, אז אין לי אהבה גדולה לשוג'ו איי. זה... יותר מדי בנות. שם: שי גיל: 17 מאז יום שבת. ישוב: ירושלים ICQ\מסנג'ר: [email protected] ת. לידה: 29.10.1988

Kawaii Me

New member
ששש! T_T הייתי חולה..לא ידעתי מה

אני מדברת P: (כבר העירו לי על זה שזה "סקר" Y_Y)

HELLrider

New member
נו למה לא..

גאארה או לי? גאאאאאארררררה..... נארוטו עם סאקורה או סאסקה? אם סאקורה תתחיל לעשות משהו אז סבבה. סאסקה יחזור הביתה או לא? אמממ בסופו של דבר הוא יחזור הבייתה אבל יש סיכוי שאולי בארון^_^. נארוטו יגמר בעוד 100 פרקים או לא? לא. כי זה נארוטו...
הפילרים או הסדרה ברצף הרגיל() שאלה רטורית? נארוטו יהיה הוקאגה או לא? אם הכפר רוצה לעשות התאבדות המונית אז כן. אני קורא את המנגה או שלא? לא קורא ולא מספיילר :) haruka kanata או ima made nandomo? לא ממש אהבתי את שניהם. פאנארט או פאנפיק? פאנפיק ואז הדמיון באמת משתולל אורוצ'ימארו או סרוטובי? אורוצימארו כי הוא יותר חזק (הוא חי וקיים, הא הא!) הינטה עם קיבה או נארוטו? קיבה, רק כדי שנארוטו יקנא. הארי פוטר השישי או השלישי? (XD מה הקשר??) השישי. אנימות באנגלית או עיברית? יפאנית קורנאי או טמארי? טמארי!! בית ספר או קולג'? קולג' זה לאמריקקים! בעע. שוג'ו איי או שונן איי? לאאא.
ולסיום, שם: אורן נוי גיל: 18 ישוב: רמת גן ICQ\מסנג'ר: 166672370 ת. לידה: 24.03.87

נאמממ -_-

גאארה או לי? אמממ לי ^^ נארוטו עם סאקורה או סאסקה? באופן אישי אני מעדיפה נארוטו והינאטה אבל אם כבר אז עם סאקורה... סאסקה יחזור הביתה או לא? אני מניחה שכן, כדי שנארוטו לא יצטרך להפר את ההבטחות שלו ^^ נארוטו יגמר בעוד 100 פרקים או לא? אולי -_-, נחיה ונראה... הפילרים או הסדרה ברצף הרגיל? מן הסתם בקצב רגיל, אבל פה ושם פילרים חמודים ומצחיקים זה דוקא נחמד.. נארוטו יהיה הוקאגה או לא? כן, או משהן קרוב.. אני קורא את המנגה או שלא? כן, למרות שאני לא בפרקים העדכניים ביותר. haruka kanata או ima made nandomo? Haruka Kanata פאנארט או פאנפיק? שניהם.. אורוצ'ימארו או סרוטובי? סארוטובי... הינטה עם קיבה או נארוטו? נארוטו. הארי פוטר השישי או השלישי? השישי, בינתיים האהוב עלי בסדרה... אנימות באנגלית או עיברית? יפנית, אבל אני אתפשר על עברית קורנאי או טמארי? שתיהן מגניבות ^^ בית ספר או קולג'? ....
שוג'ו איי או שונן איי? שניהם, I guess שם: ענבר גיל: 17 ישוב:אשדוד ICQ\מסנג'ר:[email protected] ת. לידה:3/5/88

HELLrider

New member
השישי לא כזה טוב....

יש טובים יותר. אבל אין על הסוף הזה! -_-..... חח

Prophet

New member
aa

גאארה או לי? לי ! נארוטו עם סאקורה או סאסקה? סאסקה [ואני לא הומו] סאסקה יחזור הביתה או לא? כן נארוטו יגמר בעוד 100 פרקים או לא? לא הפילרים או הסדרה ברצף הרגיל() רצף רגיל נארוטו יהיה הוקאגה או לא? בטח אני קורא את המנגה או שלא? לא haruka kanata או ima made nandomo? הארוקה לנטה פאנארט או פאנפיק? פאנארט אורוצ'ימארו או סרוטובי? סארוטובי הינטה עם קיבה או נארוטו? עם קיבה! הארי פוטר השישי או השלישי? (XD מה הקשר??) באמת מה הקשר ... XD אנימות באנגלית או עיברית? בעברית קורנאי או טמארי? קורנאי בית ספר או קולג'? בית ספר שוג'ו איי או שונן איי? אני אפילו לא אגיב...

A K I R A

New member
../images/Emo188.gif../images/Emo77.gifתבריאי מהר!!../images/Emo115.gif

שמעתי שכמות מספקת של אנימה עוזרת להבריא מהר יותר
וואי @__@ שאלה קשה... לא יודעת!! שניהם לא! נארוטו עם ססקה! ^O^ הוא יחזור ;; הוא חייב! נארוטו לא יגמר לעוללללללללללללללללם!! חהחההחה!!! ברור שפילרים
הרי פילרים זה ה-דבר. לא יהיה הוקגה! למה? כי אני אמרתי! לא קוראת את המנגה haruka kanata פאנארט אורוצ'ימארו!! הינטה עם.... וואלה אין לי מושג @_@ אם התכוונת לכתוביות אז בעברית אם לדיבוב אז... בעברית XD טמארי בית ספר או קולג'... לא יודעת ;; שאלות קשות!! שונן איי!! ^O^ שירן 17 חולון [email protected] -סוף-

למעלה