sapir aloud555
New member
^^; ../images/Emo121.gif
גאארה או לי? שניהם. אבל גאארה יותר - הדמות האהובה עליי ^_^ נארוטו עם סאקורה או סאסקה? עם סאסקה x: סאסקה יחזור הביתה או לא? לא נארוטו יגמר בעוד 100 פרקים או לא? כן.. לפחות כך נראה לי. הפילרים או הסדרה ברצף הרגיל(
) בסדר הרגיל. למרות שאם כבר פילרים, שיהיו טובים.. נארוטו יהיה הוקאגה או לא? לא נראה לי. אבל הוא בטח ישיג את תשומת הלב מאנשי הכפר כבר אז זה לא ישנה לו אם הוא יהיה הוקאגה או לא. אני קורא את המנגה או שלא? ברור שכן ^_^ haruka kanata או ima made nandomo? שניהם. פאנארט או פאנפיק? שניהם. אורוצ'ימארו או סרוטובי? נמ.. לא יודעת.. אורוצ'ימרו X: הינטה עם קיבה או נארוטו? נארוטו <_< הארי פוטר השישי או השלישי? (XD מה הקשר??) חח לא קראתי את השישי.. אז השלישי. אנימות באנגלית או עיברית? יפנית >_<. טוב, אם כבר, אנגלית. קורנאי או טמארי? טמארי! D: בית ספר או קולג'? בית ספר.. שוג'ו איי או שונן איי? שונן איי.. שניהם בעצם @_@ ולסיום, שם: ספיר גיל: 15 ICQ\מסנג'ר: [email protected]
גאארה או לי? שניהם. אבל גאארה יותר - הדמות האהובה עליי ^_^ נארוטו עם סאקורה או סאסקה? עם סאסקה x: סאסקה יחזור הביתה או לא? לא נארוטו יגמר בעוד 100 פרקים או לא? כן.. לפחות כך נראה לי. הפילרים או הסדרה ברצף הרגיל(