יאללה חידון נארוטו.

Kawaii Me

New member
יאללה חידון נארוטו.

כי משעמם לי ואני חולה ומפסידה שעתיים מתמ' ו3 שעות אומנות >>" וזה יושב לי על הגרון (בזולה עם כמה חיידקים) לא הכל יהיה קשור לנארוטו P: ייתכנו ספויילרים עד עונת הפילרים ומעלה. יאללה לשאלון.
גאארה או לי?
נארוטו עם סאקורה או סאסקה?
סאסקה יחזור הביתה או לא?
נארוטו יגמר בעוד 100 פרקים או לא?
הפילרים או הסדרה ברצף הרגיל(
)
נארוטו יהיה הוקאגה או לא?
אני קורא את המנגה או שלא?
haruka kanata או ima made nandomo?
פאנארט או פאנפיק?
אורוצ'ימארו או סרוטובי?
הינטה עם קיבה או נארוטו?
הארי פוטר השישי או השלישי? (XD מה הקשר??)
אנימות באנגלית או עיברית?
קורנאי או טמארי?
בית ספר או קולג'?
שוג'ו איי או שונן איי? ולסיום, שם: גיל: ישוב: ICQ\מסנג'ר: ת. לידה:

sasuke girl

New member
אני גם חולה >>>ויש לי הרבה חום

גאארה או לי? גאארה!! נארוטו עם סאקורה או סאסקה? סאסקה וסאקורה.ביחד.לנצח!ששששש!אל תהרסו לי את האשליות! סאסקה יחזור הביתה או לא? סאסקה כרגע הוא מלפפון חמוץ בתוך קופסאת שימורים.ולמלפופונים חמוצים אין בית!המפ..טיפשים.. נארוטו יגמר בעוד 100 פרקים או לא? חחח יותר נכון 12000 עם הפילרים הפילרים או הסדרה ברצף הרגיל() הסידרה ברצף הרגיל...פוי!פילרים!*מקיאה* נארוטו יהיה הוקאגה או לא? כנראה..זה מתאים לסיום קיצ'י ומספק אני קורא את המנגה או שלא? לאחרונה התחלתי בגלל הפאקינג פילרים!!געע די!!! שהם יפסקו! haruka kanata או ima made nandomo? ליאת כפרע עלי ^^ פאנארט או פאנפיק? פאנפיק..הכי מספק לדעתי..במיוחד הsasusaku akh אורוצ'ימארו או סרוטובי? אורצ'י!!אפקורס!כוסית אנורקסית סקסית שלי! הינטה עם קיבה או נארוטו? הינטה עם קיבה.כי.כי ככה! הם כאלו מתוקים..ונארוטו מכוער.-_- הארי פוטר השישי או השלישי? (XD מה הקשר??) השלישי..כי סיריוס מופיע לראשונה! סיריוס!*__* אנימות באנגלית או עיברית? מה אני עילגת? ברור שאנגלית,כל דבר שהופך לעיברית מזדהם! קורנאי או טמארי? טמארי..כי יש לה..אמממ..אופי? והיא גם כוסע וביצ' ^^' בית ספר או קולג'? קולג'!!!dude!!! שוג'ו איי או שונן איי? שונן איי..למרות ששוג'ו גם נחמד ולסיום, שם:ליאת/טאי/סאקורה/עופי מפה/ליצ'י גיל:16 ישוב:חיפה זה ישוב? o_O ICQ\מסנג'ר:[email protected] ת. לידה:6.4

Nora Shu

New member
O0

אי אפשר לבחור בין גאארה ולי!! הם באים ביחד! |מזילהריר| *שוברת לך ת'אשליות* סאסקה ונארוטו ביחד וסאקורה מתה בצד. היא כזאת useless.

mike 666

New member
אין על גאארה ..פשוט אין

אני חולה עליו , למה ? כי אין עליו , דמויות עם כוח תמיד משכו אותי ... ולא סתם דמיות , אלא דמויות יפות , וגאאארה ? הוא יפה , דמות יפה אכן .

Reyoga

New member
לי סתם אין בי"ס

גאארה או לי? גאררה - לי סתם הומו נארוטו עם סאקורה או סאסקה? סאקורה - אני מעדיף בכלל עם הינטה סאסקה יחזור הביתה או לא? לא - שישאר עם הפדופיל המנייאק נארוטו יגמר בעוד 100 פרקים או לא? לא - הוא לעולם לא יגמר, לעולם!! הפילרים או הסדרה ברצף הרגיל() הסדרה - אלא עם כן זה פילרים של נרוטו-הינטה נארוטו יהיה הוקאגה או לא? לא - הוא יהיה כמו ג'יראיה - חרמן.. אני קורא את המנגה או שלא? - לא קורא את המנגה לא רוצה לספיילר, אח"כ זה בעסה לראות את האנימה haruka kanata או ima made nandomo? Haruka kanata - Flow - GO!!! פאנארט או פאנפיק? פאנארט - לפחות בפנארט סאקורה עושה משהוא... אורוצ'ימארו או סרוטובי? אורוצ'ימרו - סרוטובי מת הינטה עם קיבה או נארוטו? נרוטו - הינטה בכלל איתי הארי פוטר השישי או השלישי? (XD מה הקשר??) אין דעה (לא קראתי את השלישי) - הרביעי אנימות באנגלית או עיברית? אנגלית - שפת אם קורנאי או טמארי? טמרי - קורנאי גדולה מידי בית ספר או קולג'? בי"ס - שיעורים פרטיים הכי יעיל שוג'ו איי או שונן איי? שוג'ו איי - לא צריך להסביר

Reyoga

New member
לי אכפת

אתה יודע מזה חבורה של הורים זועמים עם לפידים וקלשונים רודפים אחריך?

קמגארו

New member
ייייווווווששששש

גארה או לי ? - אתם צוחקים עליי לי! כיאלו ברור כי יש לא אופי ואין לו דופי ! נארוטו עם סאסקה או סאקרה - סאסקה ונארוטו לנצח ! (זאת אהבה !) סאסקה יחזור הביתה ? - אולי בתור רשע שרוצה להשמיד את הכפר (או סתם לאנוס את נארוטו !) נארוטו יגמר עד פרק 100 ? - אפשר רק לקוות ולהתפלל !!!! הפילרים או הסידרה ברצף רגיל - הסידרה ברצף רגיל וייאלה תגיעו כבר לסוף ! נארוטו יהיה ההוקגאה או לא ? - אמממ אני מקווה שכן (כן אני קיטישת !) אני קורא את המנגה ? - לא. פאנארט או פנפיק ? - רק פאנארט הכי יפה ורוב הפנפיקים הם די עלובים ! אוריצמארו או סרוטובי ? - רק אורצי אורצי לשילטון ! הינטה עם קיבה או נארוטו ? - טוב כבר סיכמנו שנארוטו עם סאסקה לא ? אז הינטה וקיבה מתקבל על הדעת הם זוג חמוד ! הארי פוטר ה3 או ה6 ? - השלישי כבוד !!! (ולופין וסריוס !) אנימות באנגלית או בעברית ? - הכי טוב ביפנית ! (אנגלית ...!) קוראני או טנמארי ? - טנמארי ! בית הספר או קולג ? - אף אחד !!!! לנדוד בעולם כמו ניגות הכי כיף ! שוגו או שונאן ? - אמממ אני אוהבת שונאן !!! שם : שירה גיל : 19 ישוב (הוא ישוב גדול מאוד !) : ירושלים ! ומסנגר : חסוי (חחחחחחחחחחחחחח זו סודי סודי !)

ashkeloni

New member
../images/Emo3.gif

גאארה או לי? לי נארוטו עם סאקורה או סאסקה? סאסקה P: סאסקה יחזור הביתה או לא? לא! נארוטו יגמר בעוד 100 פרקים או לא? כן! שייגמר כבר *_* הפילרים או הסדרה ברצף הרגיל() ברצף הרגיל נארוטו יהיה הוקאגה או לא? לא אני קורא את המנגה או שלא? קורא haruka kanata או ima made nandomo? אני מעדיף את haruka kanata פאנארט או פאנפיק? ארט של עדי
אורוצ'ימארו או סרוטובי? אורו הינטה עם קיבה או נארוטו? קיבה הארי פוטר השישי או השלישי? (XD מה הקשר??) השלישי
אנימות באנגלית או עיברית? אנגלית קורנאי או טמארי? טמארי בית ספר או קולג'? קולג' שוג'ו איי או שונן איי? שונאן איי, לא יצא לי ממש לראות שוג'ו איי
ולסיום, שם: נתן/ניית'ן גיל: 17 ישוב: אשקלון ICQ\מסנג'ר: [email protected] ת. לידה: 01.01.1988

Adi Chan

New member
אפצ'יייי

גאארה או לי? גאארה נארוטו עם סאקורה או סאסקה? סאסקה XDDD סאסקה יחזור הביתה או לא? לא נארוטו יגמר בעוד 100 פרקים או לא? למה נראה לך? XDDDDD הפילרים או הסדרה ברצף הרגיל() רגיל נארוטו יהיה הוקאגה או לא? לופ אני קורא את המנגה או שלא? ננמנמ כבר הרבה זמן לא haruka kanata או ima made nandomo? הארוקה קאנטה פאנארט או פאנפיק? פאנארט אורוצ'ימארו או סרוטובי? סרטובי הינטה עם קיבה או נארוטו? קיבה. נארוטו צריך להיות עם סאסקה הארי פוטר השישי או השלישי? (XD מה הקשר??) שלישי
אנימות באנגלית או עיברית? אנגלית קורנאי או טמארי? טמארי בית ספר או קולג'? קולג' שוג'ו איי או שונן איי? שונאן איי
ולסיום, שם: עדי גיל:עוד 14 ימים בדיוק בת 17
ישוב:אשקלון ICQ\מסנג'ר:[email protected] ת. לידה: 14.11.88

lgmtk

New member
גמני הייתי חולה :X ולשאלון~

גאארה או לי? גאארה, דה!
(כה, גאארה הופך אותי לפקאצה!) נארוטו עם סאקורה או סאסקה? סאקורה ~_~; סאסקה יחזור הביתה או לא? הממממממממ אני אומר שלא :) נארוטו יגמר בעוד 100 פרקים או לא? לא XD הפילרים או הסדרה ברצף הרגיל? הסדרה! ;_; נארוטו יהיה הוקאגה או לא? לההההההההההה :> אני קורא את המנגה או שלא? ועוד איך~ haruka kanata או ima made nandomo? אימה מאדה~ פאנארט או פאנפיק? ארט ארט. אורוצ'ימארו או סרוטובי? אורו
הינטה עם קיבה או נארוטו? נארוטו הם כאלה חמודים! הארי פוטר השישי או השלישי? (XD מה הקשר??) באמת מה הקשר XD שישי :) אנימות באנגלית או עיברית? יפנית :> קורנאי או טמארי? שתיהן ביחד
בית ספר או קולג'? קולג'? :\ שוג'ו איי או שונן איי? שוג'ו איי
ולסיום, שם: ליאור P: גיל: 17. ישוב: אשקלון >_>; ICQ\מסנג'ר: יש לי בפרטים :) מקסימום מה שירצה ישלח מסר :X ת. לידה: 20.10 P: זהו? מגניב :)

Bakura

New member
../images/Emo96.gif ^_^~החלמה מהירה~!

גאארה או לי? *גאארה _עם_ לי. אה, גאונות
~ נארוטו עם סאקורה או סאסקה? *עם סאסקה, אוף קורס~! סאסקה יחזור הביתה או לא? *ממ. אני חושבת שהוא ימות, אני מקווה שאני טועה XP אה. בטח שהוא יחזור. נארוטו שם, והוא לא ייתן לסאסקה לשבור את ה"חברות" ביניהם :O! נארוטו יגמר בעוד 100 פרקים או לא? *מממ. בלי פילרים? אז כן. הפילרים או הסדרה ברצף הרגיל() *אה. היה אפשר לעשות הפסקה, כי פילרים בקצת זה נחמד, מפעם לפעם, אבל עונה שלמה מוציאה את כל התחכום בנארוטו >_> אולי אם יהיה בהם הרחבה על הדמויות והיחסים ביניהם :} נארוטו יהיה הוקאגה או לא? *כן. כל כך. או הוא או סאסקה. וגם מגיע לו :}~! אני קורא את המנגה או שלא? *אני התחלתי. ואחרי שאסיים את האנימה נכון לפרק הנוכחי שיצא, אני אתחיל גם לקרוא. haruka kanata או ima made nandomo? *זה קשה י.י אני מניחה שהארוקה קאנאטה. כי. אהבתי יותר את הקליפ. פאנארט או פאנפיק? *פאנפיק. ארוך, טוב, וסמוטי XP אורוצ'ימארו או סרוטובי? *אורוצ'ימארו. כי הוא עדין חי XD הינטה עם קיבה או נארוטו? * קיבה עם שינו, נארוטו עם סאסקה, והינטה מקסימה בפני עצמה. הארי פוטר השישי או השלישי? (XD מה הקשר??) *לא קראתי את השישי, אז השלישי. אנימות באנגלית או עיברית? *ביפנית. קורנאי או טמארי? *טמארי. כי. היא ממש מגניבה. שתיהן מזכירות לי קצת את קאגורה מאינויאשה. אחת עם עיניים אדומות ושיער שחור, ושניה עם מניפה ענקית שהיא עפה עליה o_O בית ספר או קולג'? *לא הייתי בקולג', אבל זה בטח טוב יותר מביצפר. שוג'ו איי או שונן איי? *שניהם יחד עם יאוי :} ולסיום, שם: ענבר :}~! גיל: עודמעט 14. ישוב: חולון. ICQ\מסנג'ר: [email protected] אח. הייתי ממש אופטימית שעשיתי אותו XP ת. לידה: 15.11.1991. ...סאסונארו :O!

טוב..נו :X

הו.. החלמה מהירה ^^;;
גאררה *-*
נארוטו עם סאסקה :X
סאסקה יחזור >>; ניאמ...
נראה לי שלא, אלא אם כן ימאס להם ^^;
הסדרה ברצף הרגיל >>;
לא ^_^ אני לא חושבת שהוא יהיה.. אני יכולה לראות את שיקא הוקאגה~
לא ^^;;
ima made nandomo ^^
פאנארט D=
אורוצ'ימארו~
הינאטה עם...לאדעת @@; אני תומכת בשניהם ^^;;
הארי פוטר ה...שלישי, לא קראתי את השישי XD אבל, עדיין.. השלישי בטוח יהיה יותר טוב.. יש...סיריוס ;;
אנימות בעברית :X
קורנאי~ דעעע..
קולג' *_*
שונן-איי~ שם: חופית~ גיל: 16 >>; ישוב: אילת.. מסנג'ר: [email protected] ת.לידה: 15.5.89

למעלה