יאללה, וידוי!

מוּסקט

New member
יאללה, וידוי!

איזה מתנות קיבלתם לפסח? תשמרו אותם בבוידעם? תשתמשו בהם? תעבירו הלאה?

De-Panther

New member
המתנה המושלמת - כסף../images/Emo3.gif גם ככה יש לי

מספיק כסף בחשבון שלי שאני לא יודע מה לעשות איתו ואני לא צריך שום מוצר כלשהו ככה שתמיד טוב שיש עוד קצת כסף בכיס למקרה הצורך אם כבר זה יעזור לי השבוע בקשר לנסיעות לתל אביב...

De-Panther

New member
לא... אין כזה דבר מספיק מתוק או אין

דבר כזה ישנתי מספיק מספיק כסף בהחלט יש

resputin

New member
שעתיים איתי ותדע שאין דבר כזה..

ועם אפי? בכלל. Shoppingpalloza..

De-Panther

New member
הסתדרי עם חברה כזו במשך יותר משנה..

אני מאמין שאתה ואפי בקטע הזה זה כלום לעומתה

De-Panther

New member
היא גרמה *לי* להוציא כסף... וזה דבר

שהוא כמעט ולא אפשרי(נכון לעכשיו היחידה שהצליחה להוכיח שזה כן אפשרי) ככה שאתם צריכים להתאמץ קצת יותר

עִידן

New member
לא קיבלתי מהדודים השנה,

כי לא חגגנו אתם (אם כי אולי במימונה הם ירצו לת מתנות, אני לא יודעת), אבל אמא שאלה אם אני מעדיפה כסף או שוקולד...

אני לא קיבלתי.

רק הדור הצעיר קיבל, ודי הרבה, אם יורשה לי להעיר בנעלבות. וכמו פולניה גאה אמרתי "תודה, נורא יפה הגופיה הורודה עם הלבבות הנוצצים והפרנזים הצהובים. היא מתה על נצנצים בכתום. גם האוברול של בוב הבנאי זה בדיוק מה שהוא אוהב, למרות שהוא רק בן שנה ולא מדבר ורק בוכה כי הדודה נישקה אותו בלי לבקש רשות", והחלקתי את פתקית ההחלפה היישר לכיס. מחר יהיה יום עמוס. הרבה דברים להחליף, כה מעט זמן.

dana2909

New member
שעתיים נפלאות בכבישי ישראל

יצרתי קשרים נפלאים עם שכני לפקק אני עוד אכתוב, שעתיים!!!! זה היה טראומתי. שנה הבאה עושים סדר ברדיוס של עד 10 דקות נסיעה!

סיוט.

הכל כבר היה כמעט מוכן לחג. הילדות המקסימות עזרו לסבתא לערוך את השולחן (נורא יפה, אם יורשה לי) והלכו לביתה שלהן להתלבש (הן גרות בבניין ממול) ובדרך בא איזה ילד רשע שימות הלוואי אמן הוא וכל מי המשפחה המסריחה שלו, נכנס באחיינית שלי (כיתה ב') מאחורה, העיף אותה על הסלעים - וברח! הילדה בילתה את ליל הסדר עם משני הוריה בחדר מיון וחזרה משם פצועה בכל הפנים, נפוחה לגמרי ועם שן אחת קדמית שנעקרה מהשורש והרופא ניסה "להשתיל" אותה בחזרה, אבל סביר להניח שהשתל לא ייקלט. נכון לעכשיו, היא מלאה צלקות על כל הפנים, יש לה מלא ברזלים בשיניים והשפה העליונה שלה נפוחה עד כדי כך שהיא לא יכולה כמעט לדבר ואוכלת רק שברים נוזליים שאפשר להכניס לה מהצד עם מזרק. שימות, אמרתי כבר?

למעלה