יאללה הפועל מי רואה את הדרבי?! הלוואי וסוף סוף הפועל תל אביב תנצח, נמאס מהפסדים. שיהיה ערב אדום
ל לי בא New member 17/3/14 #1 יאללה הפועל מי רואה את הדרבי?! הלוואי וסוף סוף הפועל תל אביב תנצח, נמאס מהפסדים. שיהיה ערב אדום
מ מנהלת בניסיון New member 18/3/14 #5 הייתי בתל אביב אתמול בערב לפני המשחק כמובן איזה שמחה והילולה בחיי שקינאתי באוהדים חייבים קצת שטויות כאלה שמנותקות מהכל ושואבות פנימה כנראה שכבר לא בגלגול הזה... אולי תעברי לאהוד את מכבי?
הייתי בתל אביב אתמול בערב לפני המשחק כמובן איזה שמחה והילולה בחיי שקינאתי באוהדים חייבים קצת שטויות כאלה שמנותקות מהכל ושואבות פנימה כנראה שכבר לא בגלגול הזה... אולי תעברי לאהוד את מכבי?
ל לי בא New member 18/3/14 #6 מנהלת את מפתיעה אותי לא אמרו לך שקבוצת כדורגל ומפלגה לא מחליפים? אני בתור אוהדת של הפועל תל אביב רגילה להפסדים, עוד מימים עברו.
מנהלת את מפתיעה אותי לא אמרו לך שקבוצת כדורגל ומפלגה לא מחליפים? אני בתור אוהדת של הפועל תל אביב רגילה להפסדים, עוד מימים עברו.
מ מנהלת בניסיון New member 18/3/14 #7 תארתי לי שזה ככה אבל לא חשבתי שזה ממש מחוקי הטבע לפחות אני יודעת שלכל &%$ מתרגלים
ה המנותק1 New member 19/3/14 #8 לגמרי חוק טבע אהוד קבוצה=לכל החיים, כמו ש E= MC2 חח אכן מתרגלים להכל. אבל יש דברים שלא כדאי להתרגל אליהם!
לגמרי חוק טבע אהוד קבוצה=לכל החיים, כמו ש E= MC2 חח אכן מתרגלים להכל. אבל יש דברים שלא כדאי להתרגל אליהם!