יאללה בשביל הכיף

amitk80

New member
יאללה בשביל הכיף

שלום, ראיתי היום את הסרט מבצע סבתא והוא היה די נחמד למען האמת. מה הסרט הישראלי האהוב עליכם? אתם מוזמנים לתת רשימה... יאללה לענות ברעל
חג שמח, עמית

queen of dreams

New member
אני גם ראיתי אותו לראשונה לא לפני הרבה זמן

והוא אכן חמוד.... הסרט הישראלי האהוב עליי? קשה...אני לא מתה על סרטים ישראלים....אולי נשיקה במצח חחחח

deathcaster

New member
אהה שאלה קלה

הסרט הישראלי מס' 1 ע"פ בחירת אזרחי ישראל הוא "גבעת חלפון" - לא ממציא, עשו סקר וזה מה שיצא, צפוי ואני מסכים עם הבחירה. אבל אם תשאלו אותי ? הסרט הישראלי הטוב ביותר הוא "מתחת לאף" סרט שגילה את משה אבגי. סרט שאני והחבר'ה שלי יודעים בעל פה. אם אתם באים בגישה של "אני מחפש קולנוע איכותי" תוותרו, אבל אם אתם רוצים סרט קליל עם אנקדוטות של מציאות ישראלית קשה שבאופן בישארי יכולה להפיל אתכם לרצפה מצחוק - זה הסרט האידאלי.

יום.

New member
מבצע סבתא זה סרט ענק

אבל כנראה שרק קיבוצניקים ומושבניקים באמת מבינים אותו.. אני יודעת אותו בע"פ. שבעה שמוקרן עכשיו בבתי קולנוע מומלץ מאוד, סרט חזק. שושלת שוורץ זה גם סרט יפה (וכל פרסומת שאי פעם עשו לו עושה עימו עוול).

Alasse

New member
שבעה? סרט מזעזע

שחקנים טובים בהופעתם הגרועה ביותר

bwp

Member
הבחירה ממש קשה, יש מלא מעולים

אני אגיד החיים על פי אגפא, האסונות של נינה, כנפיים שבורות, ולקחת לך אישה.

babar the king

New member
גבעת חלפון ומבצע סבתא

שני סרטים שגם כשאני אראה אותם בפעם ה30,000 (ואני לא רחוק משם) אני אצחק.

Alasse

New member
בלי שום ספק- גבעת חלפון!

אני אוהבת גם את השוטר אזולאי, שלאגר, חגיגה בסנוקר תמיד מצחיק אותי, וראיתי לא מזמן סרט בשם "ארבינקא"- חיים טופול ממש צעיר וקורע מצחוק...

אני ענת

New member
אדמה משוגעת הוא המועדף שלי

ועוד אחד אהוב במיוחד עלי הוא: אביבה אהובתי

berta84

New member
גם אני אהבתי את שניהם, בד"כ קשה לי להתלהב

מסרטים ישראליים

amitk80

New member
לאן נעלמת אח גדול?

לשמוע את הקיטורים של עינב בובליל ולצלם את אביה נתקע בזכוכית ועל הדרך לזרוק את אשר מהתוכנית

TheBigBrother

New member
הכל טוב אחי ?

שמע אין כל כך קשר ביני לבין התוכנית, אני לא מכיר את השמות שאתה זורק לי..

amitk80

New member
הכל טוב

הכל מצוין אחי. כל פעם שאני רואה את הכינוי שלך אתה מזכיר לי משום מה את התוכנית. זה לא יעזור.

berta84

New member
וינסטון סמית!!!

פתאום נפל לי האסימון ונזכרתי בשמו של הגיבור מ-1984 קראתי אותו לפני יותר מ-6 שנים וכ"כ אהבתי

למעלה