יאללה.. בואו נתפקד...

כי זה קבוצה שמדברת על פוליטיקה....

זה לא קבוצה כמו הקבוצה השומרית אלה קבוצה של גוב שעוברת חוץ מהקבוצה הרגילה גם פוליטי

Kobi Guerrero

New member
למרות ש...

הפעולות לאו דווקא בנושאים פוליטיים. "קבוצה רעיונית" יותר מתאים לתיאור הקבוצה.

...

שם: שכבה: פלך קן: קן אימפריה שם הקיבוץ: קיבוץ טוב תכתבו עד כמה אתם פעילים בשמו"צ: לא פעילה אם אתם נגיד מדצ"ים/מק"קים/קומונרים/רוצים להיות אחד מהשלושה/חניכים/לא באים הרבה לפעולות/הכול ביחד... הולכת להיות מקקית

MakeItHurt

New member
><"

אני לי מקבוצת ח' [לחם שלוטים מוקעקעקעקעקע אנחנו נשתלט על העולם בעזרת לחם.. פעם היינו מח"ט מפגרים חסרי טאקט אבל החלפנו] קן נהריה חניכה ורוצה להיות מדצ"ית

jast

New member
זה לא באמת כיף כמו שזה נשמע...

להיות מד"צית.. האמת שאני גם אף פעם לא ממש רציתי להיות כזאת... אני סתם נגררת.. עשו לי לחץ חברתי חחח

פורה

New member
באמת?

חבל שזה ככה... אותי גם לא הכי שאלו, אבל אני ממש נהינת מזה.. חברה שלי שמדריכה איתי גם עוברת משבר הדרכה ולא בא לה לעשות כל מה שמדריך עושה אבל מתגברים על זה ובסוף, כשאת רואה ילדים משתנים זה עושה לך הרבה.. ורק החיוך על הפנים שלהם מספיק לי כדי להמשיך.

אה אוקי נבהלתי... בכל מקרה יש לך

עוד זמן.... שמעתי על ט שמדריכים אבל ח' כבר התחלתי להבהל...

jast

New member
אבל את לא יודעת איך זה..

את לא יכולה להגיד שאת אוהבת משהו שאת לא מכירה.

jast

New member
את אף פעם לא הדרכת..

אז את לא יכולה להגיד שזה כיף!! כי את לא יודעת איך זה.. נגיד, אני לא יכולה להגיד שזה כיף לעשות בנג'י, אם אף פעם לא עשיתי. ושתדעי לך שזה ממש קשה, ולא תמיד כזה כיף.

jast

New member
אני אמרתי שזה קשה??

פשוט לא הייתה לי אף פעם הזדמנות... חוץ מזה שמהאומגה במדצופי פחדתי.. אז יש מצב שאני אפחד מזה גם.

למעלה