יאללה.. בואו נתפקד...

יאללה.. בואו נתפקד...

כי גם אם אנחנו קצת.. זה מאגניב.. שם: שכבה: (אל תכתבו את השם, ואם כן אז תכתבו+השכבה, כי נגיד אני אישית שכחתי איזו שכבה זו אחווה, ולפי מה שקראתי קצת יש פה הרבה כאלה...) קן: שם הקיבוץ: (לקיבוצניקים שבינינו...) תכתבו עד כמה אתם פעילים בשמו"צ, אם אתם נגיד מדצ"ים/מק"קים/קומונרים/רוצים להיות אחד מהשלושה/חניכים/לא באים הרבה לפעולות/הכול ביחד... בקיצור ניראה לי שהבנתם, יאללה!...

TziMHoNoa

New member
טוב נו

אני נועה משומריה (י') ואני מדריכה ו' בקן שיכון המזרח (ראשל"צ), ומשתדלת גם להיות חניכה טובה...

jast

New member
חח יאללה:]

שם: חן. שכבה: שומריה. י'. קן: שיכון המזרח. שם הקיבוץ: השיכון זה גם סוג של קיבוץ, לא? לא.=P אני מדריכה כיתה ד'.. שהם מאאאאגניבים, והם הקבוצה הכי טובה בקן. אל תגידו שלא! וזה ממש קשה כי הם המוווון, והם עושים רעש של הרבה יותר.. והם כל הזמן גדלים... ואני לא עומדת בזה!!! אני באה לכל הפעולות שאין לנו... וכשאני אהיה גדולה אני אהיה קומונרית. או שלא. נ.ב ת'אמת, שאני ונוע חניכות גרועוווווות שהורסות את כל הפעולות.. כי אם משעמם לנו אנחנו מראות את זה... כי אנחנו כאלה... חסרות טאקט!!! (רינה ושייקו(הקומונר שלנו) יעידו על זה.. כי הרסנו להם בערך את השלוש פעולות האחרונות.)

:)

שם: שני שיכבה:יא הפועל אימפריה קן:ראשון מרכז הבית שלי אני משתדלת להגיע לכל הפעולות שיש לי למרות שהם מתחילות מעולה עד קטעי קריאה שזה כבר מתחיל להימאס ולעצבן אני פשוט בוהה בקטעים האלה ולא יותר מזה... בכל מקרה מעיין מדריכה מעולה... אני אמורה להדריך את ו אבל אין לי חניכים....עצוב... אם להיות קומונרית? דברו איתי בעוד חצי שנה...

אה ואני מקווה שעוד מעט יתחילו לי

פעולות בקן שלי כי אני רפי ונתנאל יכולים להיות אחלה של קבוצה...אולי לא השומרית אבל קבוצה!!!

jast

New member
תגידי,

נתנאל זה ההוא שראיתי כשהייתי אצלכם בקן? כי אם כן, הוא ממש חמוד.. והוא מזכיר לי מישהו שהיה איתי בכיתה שנה שעברה(איי געגועים לכיתה המושלמת הזאת..)

jast

New member
חמודים..

היפים חחח.. והשמלה שלך ניראית כמו שומרית.

jast

New member
שזה יראה כמו שומרית?

אם התכוונת להיפים. הבנתי את זה.. אני יודעת שהם לא באמת היפים:/

הכוונה היא לשומרית חחחחח

ומשהו אמר לי שזה כמו של מרלין מונרו אז אמרתי שזה מרלין מונרו שהתחפשה לשמוצניקית.... חחחחחחח יש עוד תמונה שלי ששמתי כאן.... כאילו החזון...

טוב אני חייבת לשים עוד תמונה מפורים

חחחחחחח פשוט הגעתי באותו יום לקן אחרי שהחלפתי בגדים והכנתי את התפאורה לפורימון ולערב אזור אז פשוט לקחתי את כל הדברים של גיל מיכל ואביתר ומרינה ושפוט שמתי ביחד חחחחחחח אז הכובע זה של גיל הליפה של אביתר וגם הפליז של אביתר הכפית של מיכל והשרשרת מטופי זה של מרינה הייתי חייבת לשים את התמונה הזאת כי אני אוהבת אותה כל כך!!!!! אההה ובצד זה אביתר!!!!!!!!!! מלך!!!!!

הכוונה לתחפשות שלי או לכל הדברים

שלקחתי???? כי אם לתחפושת שלי אז בהתחלה חשבתי להתחפש לשמוצניקית סקסית או איך שקראו לי "כוסית" למרות שאני שונאת את המילה הזאת.... ואחר כמה זמן אמרו לי שאני ניראה כמו מרלין מונרו אז אמרתי מרלין מונרו שמוצניקית... חחחחחחח ואם הכוונה לכל הדברים אז סתם רציתי לקחת את הדברים שלהם ולשים עלי... בכל מקרה תודה!!!!!

פורה

New member
משתפת פעולה...

שם: ליאור שכבה: שומריה האימפריה (י') קן: כרמיאל קיבוץ: הלוואי אני מדריכה כיתות ו' בפנימיה בכרמיאל, באה לפעולות (חוץ מהזמן שאני שוחכת שיש פעולה) ויש לי אחלה של קבוצה!! קשקשתא שולטים!!

Kobi Guerrero

New member
אממממ...

שם: קובי מלמד שכבה: (אל תכתבו את השם, ואם כן אז תכתבו+השכבה, כי נגיד אני אישית שכחתי איזו שכבה זו אחווה, ולפי מה שקראתי קצת יש פה הרבה כאלה...) רינה - לא את כתבת את זה, נכון? אין מצב... בכל מקרה - י"ג, אחווה. קן: בוגר רמת אביב. שם הקיבוץ: (לקיבוצניקים שבינינו...) אממממממ... תל אביב? תכתבו עד כמה אתם פעילים בשמו"צ: טכנית? אפס... אבל לא באמת, כי אני עוזר הרבה בהנהגה ובקומונה...

לא.. איך ידעת?..

חחחחחחח העתקתי את זה מההתפקדות שהייתה כשהפורום רק בערך נפתח ויהו פה מלאן אנשים... פשוט היה מאוחר והייתי עייפה ולא הייה לי וכח לשנות

אז אני?..

אני רינה אני משכבת פלך (אימפריהה!!! =]) יענו יב למי שלא מבין אני מקן שיכון המזרח (גם כן אימפריה =]) אני מאוד פעילה בשמוצ.. אני מדצית.. מדריכה ה' (לאחרונה..) ואני גם מדריכה קבוצה פוליטית.. חוץ מזה אני חניכה.. אני חניכה טובה =] אני באה לכלכ הפעולות.. לא מאחרת.. לא מפריעה.. אני חמודעעע

רינה אחלע תמונה!

שם: חן-אמבה שכבה: י'-שומריה אימפריה קן:שיכון המזרח-ראשלצ,אזור שפלה אני מאוד פעולה,אני מדריכה את קבוצת ה' בקן,מגיעה לפעלות של י' ושל הקבוצה הרעיונית(פוליטית) ..וזהו.

למעלה