יאלה עוד שאלון תענו

MK respect

New member
=]

שמך:מירי גיל: 14 מיקום:חיפה עיסוק:תלמידה.. תכונות טובות:לאידעת תכונות רעות: לאידעת מקצוע אהוב: ספורט, של"ח ושיעור חופשי.. מאכל אהוב:פיצה,לזניה וכמעט כל האוכל החלבי.. חיה אהובה:סוס מילה אהובה:תכלסס זמר אהוב: מקוי, דניאל סלומון, עברי לידר,ארכדי דוכין להקה אהובה: מוניקה סקס, סינרגיה,היהודים,בית הבובות,משינהה,שייגעצ,הדורבנים,שוטי הנבואההה.. כיתה\\עבודה: ט איך אתה מרגיש:ב"ה הכל סבבה!! הבנאדם הכי יפה שראית:הרבה.. חג מעודף:פורים וחנוכה יס או הוט:הוט נראלי.. ספורט מועדף:כדורסל,שחיה,כדורעף.. ערוץ מועדף:2 אתה חושב שאתה יפה?לא כ"כ.. אתה חושב שאתה צבוע?לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? לא נראלי.. אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג?לא נראלי.. אתה חושב שאתה עקשן?לרוב-כןןן!! אתה אוהב את עצמך?לרוב כע.. בזבזן או חסכן?בזבזן איפה היית רוצה לגור בארץ?שטחים או גולן בחו''ל?לא רוצה לגור בחו"ל.. איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב?קרובים קרובים?!?! יש לך פלאפון? כע קו פתוח? כע של איזה חברה? סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה?חרות.. מי מתקשר אלייך הכי הרבה?אלעדי איזה צילצול יש לך?צועקים על אהבה, מכה אפורה,אינטרקום ועוד פול.. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?תמונה שלי של אחשלי אחותי ואחיניית שלי.. ושומר מסך?כל שנייה זה מחליף לתמונה אחרת שיש במחשב.. אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה?מי זאת?? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף?תלוי.. שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? תלוי למי.. יש לך פירסינג? לא איפה אתה רוצה פירסינג?נזם שחור או עגיל באוזן למעלה.. אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה?אין לי מושג מי את/ה.. ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי?מי זאת?? ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב?מי זה?? אתה מאמין באלוהים?כע בגורל?לא כ"כ.. בחייזרים?לא באהבה ממבט ראשון?כע באיזה פורומים אתה כותב:פה ובסופ הדרך.. יש לך חברים בפורומים?כע מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר?כריות עם חלב מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\\חשבת עליו? אממ...לאידעת.. מי האדם האחרון שבכית בגללו?לאידעת..נראלי אלון מי האדם האחרון שדיברת איתו?שירוש מה עשית לפני שענית על הסקר?קקי...מאיפה אני זוכרת מה עשיתי?? אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר?כע, תגידי לו מה אתה לובש?מכנס וחולצה.. מה הסרט האחרון שראית?הכי דומה לאהבה מה התוכנית האחרונה שראית?משחק מכור איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא?לאידעת.. מה השיר האחרון ששמעת? תגידי לו

../images/Emo111.gif

שמך: שנוחצה גיל: 17 מיקום: חדר מחשב עיסוק: בייביסיטר בשעות הפנאי
תכונות טובות: אוהבת, דאגנית, אכפתית, בעלת כוח רצון תכונות רעות: שתלטנית, עצבנית, דרמתית מקצוע אהוב: מתמ' מאכל אהוב: קוסקוס חיה אהובה: כלב סלנג אהוב: "כל הזין!" מילה אהובה: מצקצקת זמר אהוב: מוקי
זמרת אהובה: כריסטינה להקה אהובה: דה קולינג שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי שחקן אהוב: בן סטילר כיתה\\עבודה: כיתה בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא יודעת איך אתה מרגיש: גוטן גוטן הבנאדם הכי יפה שראית: מוקי
אלכס מדה קולינג
חג מעודף: פסח יס או הוט: יס ספורט מועדף: ריצה ערוץ מועדף: MTV2 אתה חושב שאתה יפה? לא מכוערת אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? טיפה אתה חושב שאתה אובססיבי לבן זוג? קצת אתה חושב שאתה עקשן? מאוד אתה אוהב את עצמך? חה. חה. חהחהחהחהחה. בזבזן או חסכן? בזבזנית איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א בחו''ל? ניו יורק או אוסטרליה איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? המומינים...פיטר פן.. איזה דמות מצויירת אתה? בובספוג. לגמרי. למה? כי אני עושה מלא שטויות כמוהו, מפרשת דברים איך שאני רוצה כמוהו , דרמתית כמוהו, רגישה כמוהו וכו' יש לך פלאפון? כן קו פתוח? ממש של איזה חברה? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא מן הסתם מי מתקשר אלייך הכי הרבה? אמא מן הסתם איזה צילצול יש לך? טראנס כזה מאגניב הקול הכי יפה ששמעת? מוקי. אני משוחדת. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? רגיל של XP ושומר מסך? גם אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. אווווו
אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? מזל טוב [?!] אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? כן שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? שאני אוהבת את הבנאדם [?!] יש לך פירסינג? נזם איפה יש לך? ^ איפה אתה רוצה פירסינג\\קעקוע? סיידליפ [שבוע הבא], קעקוע מאחורי האוזן/בעורף, ליד עצמות האגן, בירך הפנימית. אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? וואיי הרבה אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? כלום ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? כלום ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? מי זה?! אתה מאמין באלוהים? לא בגורל? לא בחייזרים? לא באהבה ממבט ראשון? כן באיזה פורומים אתה כותב: סקס לנוער, אה"ב יש לך חברים בפורומים? ברור. אני מקובלת. מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? בבוקר? שתיתי נס
מה הדבר האחרון שעשית היום? חיכיתי עם ידיד שלי לאוטובוס מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\\חשבת עליו? חבר שלי מי האדם האחרון שבכית בגללו? חבר שלי מי האדם האחרון שדיברת איתו? ידיד שלי מה עשית לפני שענית על הסקר? לא זוכרת אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? כן, מה אתה לובש? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? מה השיר האחרון ששמעת? doors down - changes מה החלום שלך? להיות מאושרת וזה הרבה

PUZMAK J

New member
אני מג

שמך:ירון גיל: 15 מיקום: יונה אנגל 9 חיפה, קומה שנייה, פינת מחשב עיסוק: להטוטן תכונות טובות: מגניב, נחמד, אוטימי, שומר על קור רוח, שאפתן תכונות רעות: שתלטן, עיקש, מקצוע אהוב: פיזיקה, חינוך גופני. מאכל אהוב: קציצות בשר חיה אהובה: תוכי סלנג אהוב: אע? מילה אהובה: גיליון זמר אהוב: אביב גפן זמרת אהובה: ? להקה אהובה: אינפקציה, guns n'roses' the doors שחקנית אהובה: ? שחקן אהוב: ? כיתה\\עבודה: ט בדיחה שגרמה לך לצחוק: איש אחד עולה לאוטובוס ומשיא על הנהג הנהג אומר לו: איזה מגעיל! אז האיש אומר לו: אני מגעיל? תראה אותך! הייתי על הרצפה 20 דקות. איך אתה מרגיש: בסדר גמור הבנאדם הכי יפה שראית: איילה אביטל, לורן רייכמן חג מעודף: פסח יס או הוט: הוט ספורט מועדף: ריצה, ג'אגלינג, כדורעף ערוץ מועדף: ערוץ 3 אתה חושב שאתה יפה? אני נראה בסדר... אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? כן.. אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? כן... אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? כן בזבזן או חסכן? לרוב חסכן, אבל בזמן האחרון היתה לי התקפת בזבוז איפה היית רוצה לגור בארץ? חיפה או הרצליה בחו''ל? פריז, טימבוקטו איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? הקטקטים איזה דמות מצויירת אתה? אלאדין למה? ככה יצא בנסיכת דיסני... יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? מאיה, מאיה איזה צילצול יש לך? לא זוכר איך קוראים לו. הקול הכי יפה ששמעת? אמה שאפלן. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ים, עם אי. ושומר מסך? אין לי אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. לא, זה לא עצוב. אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? פגשתי אותה, הופעתי לפניה בהופעה שלה באמפי דדו, פגשתי אותה בחדר ההלבשה. שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? כן יש לך פירסינג? כן איפה יש לך? קרוס איפה אתה רוצה פירסינג\\קעקוע? אני עושה עוד פירסינג בלשון, באף, בפיטמה, שני פירסינגים בבליטות של הצוואר למטה ועוד 4 עגילים באוזן. ועל הזרוע קעקוע של מלך(בשחמט) אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה תוכי מדבר וספינת שעשועים. אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? לוחץ לך את היד בחיבה. ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? לא הייתי מזהה אותה ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? הייתי מברך אותו לשלום. אתה מאמין באלוהים? כן בגורל? לא בחייזרים? כן באהבה ממבט ראשון? לא באיזה פורומים אתה כותב: הזה, ג'אגליג וחד אופן, מזג אוויר, הומור שחור, ו...זהו. יש לך חברים בפורומים? אכן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? מקופלת. מה הדבר האחרון שעשית היום? יצאתי עם הכלב מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\\חשבת עליו? מאיה מי האדם האחרון שבכית בגללו? נטע מי האדם האחרון שדיברת איתו? שחר מה עשית לפני שענית על הסקר? עניתי על סקר אחר אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? לא שמוע מה אתה לובש? טרנינג וחולצה של המחנ"ק מה הסרט האחרון שראית? חתונת רפאים מה התוכנית האחרונה שראית? ארץ נהדרת איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? שיר השכונה מה השיר האחרון ששמעת? לא זוכר מה החלום שלך?להיות מפקד חיל אוויר

Curious AnGeL

New member
פנו מקום ../images/Emo9.gif

שמך: יולי גיל: 18 מיקום: בבית עיסוק: תלמידה תכונות טובות: אנערף.. יש יותר מדי
תכונות רעות: בוכה הרבה, נפגעת מהר.. מקצוע אהוב: תנ"ך ומתמטיקה מאכל אהוב: בורגול חיה אהובה: כלב סלנג אהוב: בבית'שך מילה אהובה: אנלא'דעת.. זמר אהוב: אין זמרת אהובה: אין להקה אהובה: יש מלאא שחקנית אהובה: אנערף שחקן אהוב: =\ כיתה\\עבודה: י"ב 6 שליטה
בדיחה שגרמה לך לצחוק: "זה לא שנתים.. זה שנה ו-12 חודש" בדיחה פרטית
איך אתה מרגיש: עייפה הבנאדם הכי יפה שראית: חבר שלי.. חג מעודף: זה עם החופש הכי ארוך יס או הוט: יס ספורט מועדף: - ערוץ מועדף: Yes 13 אתה חושב שאתה יפה?
אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? רכושנית אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא אתה חושב שאתה עקשן? יאפ אתה אוהב את עצמך? כןן בזבזן או חסכן? בזבזנית.. כשמדובר בלבזבז אין לי אלוהים. איפה היית רוצה לגור בארץ? בבקעת הירדן אצל נגה
בחו''ל? גרמניה איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? דוסון איזה דמות מצויירת אתה? טוויטי למה? ככה יש לך פלאפון? פלאפונים** חח קו פתוח? דה של איזה חברה? סלקום ופלאפון ואורנג' שאנלא מוצאת חח למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? טל וטל איזה צילצול יש לך? דרדסים הקול הכי יפה ששמעת? =\ איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שלי ושומר מסך? תמונות שלי ושל אחותי אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. כן.. אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? כן שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? תמיד יש לך פירסינג? היה איפה יש לך? היה בפופיק... לונג טיים אגו איפה אתה רוצה פירסינג\\קעקוע? קעקוע של עקרב שחור אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? פיג'ו 407 שחורה
אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? אנערף ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? Oo
ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? שזה..
אתה מאמין באלוהים? אפשר להגיד שכן בגורל? לא בחייזרים? בטח.. אני גם פוגשת אותם כל יום. באהבה ממבט ראשון? כן באיזה פורומים אתה כותב: YesY ועוד בכמה מדי פעם.. יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? קפה מה הדבר האחרון שעשית היום? התיישבתי על פה לענות על השאלון מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\\חשבת עליו? טל מי האדם האחרון שבכית בגללו? טל *דהה* מי האדם האחרון שדיברת איתו? אחותי מה עשית לפני שענית על הסקר? לקחתי את אחותי לקייטנה או משו כזה אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? כן Anggun - undress me מה אתה לובש? טרנינג אפור מה הסרט האחרון שראית? משו אתמול בלילה.. לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? אנערף איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? אין דבר כזה מה השיר האחרון ששמעת? לפני מה שאני שומעת עכשיו Ciara - And I מה החלום שלך? להיות מאושרת.. ופיג'ו 407 שחורה בחניה

advasoly

New member
פשש ארוך.. חחח

שמך:אדווה גיל: 17 מיקום:מרכז עיסוק: לומדת תכונות טובות: ממ.. אוהבת להקשיב ולעזור בצורה אפילו שלוקחת ממני יותר מידי כוחות. תכונות רעות: רגישה לעיתים יותר מידי בנושאים קשים כמו מוות של אנשים. מקצוע אהוב: הכל! בעיקר משפטים! מאכל אהוב: לא סובלת אוכל.. חח חיה אהובה: ממ.. אוגר? סלנג אהוב: אין לי שמץ. מילה אהובה: Path זמר אהוב: ממ.. המון.. זמרת אהובה: אין. להקה אהובה: כל כך הרבה! אין כוח לפרט! שחקנית אהובה: אין ממש. שחקן אהוב: בראד פיט, יש לו איכות משחק גבוהה מאד. יכול לשחק כל מיני תפקידים שונים. מלוחם של מחתרת אירית עובר כלוחם רחוב צועני ועד לפסיכופת. כיתה\\עבודה:י"ב בדיחה שגרמה לך לצחוק:אין משהו מיוחד, פשוט שטויות שחברים אומרים. איך אתה מרגיש: טוב. חחחח הבנאדם הכי יפה שראית: לא רואה את זה.. חג מעודף: האלווין יס או הוט: ממ.. אין לי שמץ! חחח ספורט מועדף: כדורגל. וטניס. ואירובי.. אויש.. יש המון! ערוץ מועדף: Star World אתה חושב שאתה יפה? לא.. אתה חושב שאתה צבוע? ממש ממש לא! אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? לא אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? ממש לא. אתה חושב שאתה עקשן? לעיתים, אני אני בטוחה בעצמי בנושא שאני יודעת בוודאות. אתה אוהב את עצמך?לא ממש. בזבזן או חסכן? לא בזבזנית. אבל בדיסקים מסוגלת לזרוק כסף בכיף! איפה היית רוצה לגור בארץ? בצפון. אוליי.. לא בטוח בחו''ל? בקנדה/ ניו יורק/ לוס אנג'לס/ לונדון כבר ירדה מהפרק. איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? לא ממש זוכרת . איזה דמות מצויירת אתה? חח מה?!?!? למה? כי אפשר? יש לך פלאפון?יאפ.. גם אני סובלת. קו פתוח? הא?? של איזה חברה?סלקום... sales כלום. למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה?ממ.. לא יודעת יש הרבה אנשים. בעיקר חברים טובים! איזה צילצול יש לך? המון!! חחח הקול הכי יפה ששמעת? ממ.. של קורט קוביין. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? קורט קוביין.. חחח ושומר מסך? ממ.. אין.. אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. טוב... שיהיה גם ככה הוא לא כזה מעניין. אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? לא הייתי מעיפה אלייה מבט בכלל.. היא ממש לא מעניינת אותי.. חחח אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? לא נראה לי. שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? שאיכפת לי. יש לך פירסינג? לא רציתי מלא אבל הוחלט שלא כרגע.. חח איפה יש לך? אין איפה אתה רוצה פירסינג\\קעקוע?קעקוע..בכתף השמאלית.! מתה עליהם!! לאחותי יש מלאא!! אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? תורמת לילדים מסכנים. אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? אין לי שמץ מי את'ה אז רוב הסיכויים שלא הייתי עושה כלום כי זה לא ממש מעניין אותי.. חחח ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? הזקנה הזו? חחחח ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? מי זה? אתה מאמין באלוהים? לא ממש. בגורל? לא בחייזרים? אוליי יש. באהבה ממבט ראשון? לא יודעת. באיזה פורומים אתה כותב: אין לי כוח לכתוב.. אבל הומור שחור הוא אחד מהם. יש לך חברים בפורומים?יאפ! מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? ממ.. לא נראה לי שאכלתי הבוקר. מה הדבר האחרון שעשית היום? שתיתי מיים? נחשב.. חחח מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\\חשבת עליו? מישהו שחשוב לי.. מי האדם האחרון שבכית בגללו? החבר הכי טוב שלי...- התגייס והיה עצוב כל כך! מי האדם האחרון שדיברת איתו?ממ.. חבר טוב מה עשית לפני שענית על הסקר? עניתי על סקר אחר.. חחח שיעמם לי מה לעשות..?!?!?! אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר?ממ.. Why does it always rain on me? מה אתה לובש? בגדים?!?!? מה הסרט האחרון שראית? וואוו.. ממ לא זוכרת.. זה היה מזמן! מה התוכנית האחרונה שראית? ממ.. ג'אג... אתמול בלילה. איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? לא זוכרת.. מה השיר האחרון ששמעת? לא זוכרת.. מה החלום שלך?ללמוד משפטים ולהקים חברה גדולה של עורכי דין ויועצים משפטיים! ועם הרבה כסף להקים עמותה לילדים חסרי בית .

AnGeL DoLlY

New member
יאללה נלך על זה.

שמך: אביב גיל: 15.5 מיקום: מושב במרכז עיסוק: תלמידת תיכון תכונות טובות: אופטימית, חייכנית, חברהטובה תכונות רעות: לא תמיד עומדת על שלי|: מקצוע אהוב: קולנוע
מאכל אהוב: אוכלסיני (מוקפץ תאילנדי זה אלוהי) ושוקולד. חיה אהובה: דולפינים וסוסים סלנג אהוב: 'וואלה' מילה אהובה: ^^ זמר אהוב: עברי לידר 3> זמרת אהובה: אברילאבין להקה אהובה: היהודים, בית הבובות שחקנית אהובה: קמרון דיאז, קירסטן דאנסט שחקן אהוב: אדם ברודייייי אהובי הנצחי
כיתה\\עבודה: חח תתפלאו, גם וגם. י'10, עובדת בחופשים בעסק המשפחתי. בדיחה שגרמה לך לצחוק: מכל בדיחה מטומטמת אני צוחקת. אבל תלוי גם מי המספר :] איך אתה מרגיש: נפלא, תודה. הבנאדם הכי יפה שראית: צ'אד מייקל מארי. אלוהים הוא פשוט יפייפה. חג מעודף: חנוכה יס או הוט: YES ספורט מועדף: ריקוד, רכיבה ערוץ מועדף: YES 1,2,4 אתה חושב שאתה יפה? לעתים.. אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? לא יכולה להגיד את זה, כי אףפעם לא היה חבר :[ אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? אותה שאלה אותה תשובה אתה חושב שאתה עקשן? לפעמים אתה אוהב את עצמך? כן בזבזן או חסכן? באמצע שם איפה היית רוצה לגור בארץ? הממ אני מניחה שבמרכז איפשהו. רמת השרון והסביבה בחו''ל? פלורידה, ארה"ב איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? אין, פשוט אין על פוקימון
איזה דמות מצויירת אתה? טוויטי :]] למה? כי אני אינטילגנטית כמוהו/כמוה אפילו שלא ממש רואים את זה יש לך פלאפון? אכן קו פתוח? כן של איזה חברה? סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברות מי מתקשר אליך הכי הרבה? גם איזה צילצול יש לך? LISTEN TO YOUR HEART ו-'סיגפו' הקול הכי יפה ששמעת? כריסטינה אגילרה ונינט פשוט מדהימות. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אני במחשב של סבא ויש פה דסקטופ של המפעל החדש שהם מתכננים להקים לחברה ושומר מסך? שחור רגיל אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. דיייי לא נכון!! אל תנפצו לי ת'אשליה :( אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? הייתי אומרת לה שהיא תותחית וכפרעליה. נו מה :< אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? תלוי בתנאים. עקרונית כן, נשמע כיףחיים שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? משתדלת יש לך פירסינג? לא, אבל בקרוב היליקס. איפה יש לך? איפה אתה רוצה פירסינג\\קעקוע? היליקס אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? הולכת לדפוק את השופינג של הלייייייייף.
אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? לא מזהה אותך..? ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? יופי לה ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? חחמה אתה מאמין באלוהים? לא בגורל? אולי בחייזרים? פעם האמנתי באהבה ממבט ראשון? אע.. לא ממש באיזה פורומים אתה כותב: בנות יש לך חברים בפורומים? קצת מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? הבוקר? הממ ברנפלקס מה הדבר האחרון שעשית היום? אכלתי ארוחה משפחתית מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\\חשבת עליו? תומר הרכז שעזב אותנו
מי האדם האחרון שבכית בגללו? אמא. עיצבנה אותי היום. מי האדם האחרון שדיברת איתו? ידיד שלי מה עשית לפני שענית על הסקר? עשיתי קצת פן אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? לא שומעת. אין פה קאזה מה אתה לובש? ג'ינס וגולף מZARA מה הסרט האחרון שראית? 'בנעליה' בסינמהסיטי עם חברה. מומלץ. מה התוכנית האחרונה שראית? מגרש ביתי איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? שכחתי מה השיר האחרון ששמעת? סיגפו מתנגן פה בכניסה לתפוז מה החלום שלך? להיות מאושרת ולהצליח בחיים.

יומטוב../images/Emo9.gif

שמך:רונה
גיל: עוד מעט 12.. מיקום: אזור השרון עיסוק: תלמידה=/ תכונות טובות: יש הרבה
תכונות רעות: מתעצבנת בקלות.. מקצוע אהוב: אומנות כי לא עושים כלוםXDD מאכל אהוב: המבורגר
חיה אהובה: כלב
סלנג אהוב: פיי יש הון
מילה אהובה: לא יודעת.. זמר אהוב: עברי לידר כפרעליו
זמרת אהובה: קלי קלרקסון להקה אהובה: יש הון
גרין דיי
גוד שארלוט
מקפליי
בלק אייד פיז
בקסטריט בויז
לא זוכרת
שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי,אומה תורמן[כן,כן נולדה ביומולדת שלי
] שחקן אהוב: בראד פיט.. כיתה\\עבודה: ו' בדיחה שגרמה לך לצחוק: פיי יש הרבה.. איך אתה מרגיש: אחלה
הבנאדם הכי יפה שראית: יש המון
אבל מי שאני אוהבת
חג מעודף: פוריםXD יס או הוט: הוט
ספורט מועדף: מחניים ערוץ מועדף: ערוצי המוזיקה אתה חושב שאתה יפה? לא ממש אתה חושב שאתה צבוע? בכלל לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? לא.. אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? יאפ
כן אבל לבני זוג כי אני לא לסבית
אתה חושב שאתה עקשן? יאפ
אתה אוהב את עצמך? ככה ככה.. בזבזן או חסכן? בזבזןXD איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א בחו''ל? לונדון,ארה"ב.. איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? רמת אביב ג' ופלורנטין איזה דמות מצויירת אתה? לאדעת^.^ למה? XD יש לך פלאפון? יאפ. קו פתוח? יאפ. של איזה חברה? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה?אמא ואבא.. איזה צילצול יש לך? all about us-t.a.t.u הקול הכי יפה ששמעת? של ילדה מהשכבה
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? פוקהXD ושומר מסך? סתם דפוק של הווינדואס.. אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. דיי באמת?לא ידעתי..:| אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? מזל-טוב
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? תלוי איזה.. שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? יאפ.. יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? אין איפה אתה רוצה פירסינג\\קעקוע? עגילים..אבל אני לא טיפוס של עגיליםXD אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? מחזיר אותו למי ששיך לו הכסף אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? אומרת לך היי
ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? ירק עליהXD ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? בעע הלכתי להקיא.. אתה מאמין באלוהים? יאפ
בגורל? לא בדיוק בחייזרים? לאXD באהבה ממבט ראשון? כן
באיזה פורומים אתה כותב: הרבה
אבל אני קבועה בפורום אופנה
יש לך חברים בפורומים? יאפ:) מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? בבוקר לא אכלתי כלום.. מה הדבר האחרון שעשית היום? דיברתי בטלפון מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\\חשבת עליו? חסוי,מי שאני אוהבת
מי האדם האחרון שבכית בגללו? אח שלי שהרביץ ליXD מי האדם האחרון שדיברת איתו? יובל מהכיתה שלי.. מה עשית לפני שענית על הסקר? שמעתי מוזיקה ואני עדיין שומעת.. אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר?יאפ..just want you to know מה אתה לובש? ג'ינס סוודר וחולצה,הכול כחולXD מה הסרט האחרון שראית? צ'יקן ליטל
מה התוכנית האחרונה שראית? לא זוכרת.. איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? hey jude מה השיר האחרון ששמעת? ביי ביי של מלי לוי
מה החלום שלך?להיות עם מי שאני אוהבת לבד
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה