יאלה עוד שאלון תענו

dugabuba

New member
יאלה עוד שאלון תענו

שמך: גיל: מיקום: עיסוק: תכונות טובות: תכונות רעות: מקצוע אהוב: מאכל אהוב: חיה אהובה: סלנג אהוב: מילה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: כיתה\\עבודה: בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: הבנאדם הכי יפה שראית: חג מעודף: יס או הוט: ספורט מועדף: ערוץ מועדף: אתה חושב שאתה יפה? אתה חושב שאתה צבוע? אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? אתה חושב שאתה עקשן? אתה אוהב את עצמך? בזבזן או חסכן? איפה היית רוצה לגור בארץ? בחו''ל? איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? איזה דמות מצויירת אתה? למה? יש לך פלאפון? קו פתוח? של איזה חברה? למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? איזה צילצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? יש לך פירסינג? איפה יש לך? איפה אתה רוצה פירסינג\\קעקוע? אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? אתה מאמין באלוהים? בגורל? בחייזרים? באהבה ממבט ראשון? באיזה פורומים אתה כותב: יש לך חברים בפורומים? מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? מה הדבר האחרון שעשית היום? מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\\חשבת עליו? מי האדם האחרון שבכית בגללו? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה עשית לפני שענית על הסקר? אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? מה אתה לובש? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? מה השיר האחרון ששמעת? מה החלום שלך?

dugabuba

New member
תשובותת

שמך: נופר גיל: 15 מיקום: פ"ת עיסוק: תלמידה תכונות טובות: אופטימיות תכונות רעות: ממ.. מקצוע אהוב: ספורט מאכל אהוב: סשימי חיה אהובה: נמר סלנג אהוב: -- מילה אהובה: פאק זמר אהוב: אמינם זמרת אהובה: אין להקה אהובה: רד הוט,סיסטם.. שחקנית אהובה: טארה ריד,קירה נייטלי.. שחקן אהוב: ג'וני דפ,ג'ק גילנהל,טובי מגוייר כיתה\\עבודה: י בדיחה שגרמה לך לצחוק: 2 ציפורים עומדות על חוט חשמל.אחת התחשמלה והשניה אוהבת תותים..{כמה שזה לא קשור ככה זה מצחיק
} איך אתה מרגיש: עייפה הבנאדם הכי יפה שראית: גל חג מעודף: עצמאות יס או הוט: לי יש יס ספורט מועדף: ריקוד ערוץ מועדף: יס וויקאנד אתה חושב שאתה יפה? לפעמים אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? ממ אולי קצת אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא אתה חושב שאתה עקשן? מאד אתה אוהב את עצמך? לפעמים בזבזן או חסכן? בזבזנית איפה היית רוצה לגור בארץ? לא בארץ בחו''ל? כן, באוסטרליה איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? 3 בדירה אחת איזה דמות מצויירת אתה? טאז למה? ממ ככה יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? אני מתקשרת הכי הרבה לסיון והיא אליי איזה צילצול יש לך? be happy הקול הכי יפה ששמעת? של סימבה ממלך האריות כשהוא גדול איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של משהו עם השם שלי עיצוב כזה שחברה שלי עשתה ושומר מסך? משהו כזה יפה שהורדתי אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. כן אה..לא נורא אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? חבל שלא זכית מקום ראשון
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? אולי למה לא שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? תלוי למי יש לך פירסינג? כן איפה יש לך? באוזניים איפה אתה רוצה פירסינג\\קעקוע? קעקוע בגב אולי ופירסינג ממ..לא החלטתי עדיין אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה לעצמי פולל דברים אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? צועקת משמחה ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? שכחתי מי זאת ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? מי? אתה מאמין באלוהים? לא הוכחתם שהוא לא קיים אז.. בגורל? כן בחייזרים? ברור באהבה ממבט ראשון? לא תמיד באיזה פורומים אתה כותב: סקרים ושאלונים רד הוט וסיסטם יש לך חברים בפורומים? לא כי רק בזמן האחרון אני נכנסת מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? ג'חנון עם ביצה ועגבניה מה הדבר האחרון שעשית היום? ראיתי TV מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\\חשבת עליו? חשבתי עליה-אמא מי האדם האחרון שבכית בגללו? אמא מי האדם האחרון שדיברת איתו? אבא מה עשית לפני שענית על הסקר? חיפשתי מאיפה להעתיק אותו אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? לא שומעת עכשיו מה אתה לובש? מכנס שחור וחולצה שחורה ומעל זה פוטר מה הסרט האחרון שראית? השדים של איימי מה התוכנית האחרונה שראית? סמולוויל איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? funky monks מה השיר האחרון ששמעת? around the world מה החלום שלך? אין לי מושג

מ ו ג ה

New member
עונה נהנה נהנהנה

שמך: אלמוג גיל: 15 ורבע וקצת =P מיקום: ראשון עיסוק: תלמידה
תכונות טובות: מצחיקה, קלילה, מבינה מקשיבה וכולהיי =] תכונות רעות: ביקורתית מקצוע אהוב: אממ ביולוגיה
מאכל אהוב: דגיםםםם חיה אהובה: חתולים סלנג אהוב: ראסמי..אשכרה..סבבה מילה אהובה: ג'וליני
זמר אהוב: ג'ורג' בנסון זמרת אהובה: מאריה קארי להקה אהובה: אווננסנס שחקנית אהובה: טלי שרון
שחקן אהוב: גיא לואל כיתה\\עבודה: י'5 אימפריה אימפריה י'5 בדיחה שגרמה לך לצחוק: היא ארכה אבל זה משו על ערביםםם איך אתה מרגיש: פסדר אבל מבואסת קצת כי נאבד לי 100 שקלללל =[ חראםם הבנאדם הכי יפה שראית: אסתי גינזרבורג חג מעודף: פסח וחנוכה יס או הוט: הוטטטט שליטטטטטטטאאאא ספורט מועדף: אין כזה
ערוץ מועדף: 2 ו3 אתה חושב שאתה יפה? כן =] אתה חושב שאתה צבוע? תלוי עם מי..מי שצבוא איתי אני צבוע איתו :-} אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? נראלי שכן! אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לאא
אוליי אתה חושב שאתה עקשן? כן מאווווד אתה אוהב את עצמך? כןןן מאוד..לא סתם..כן בערךך בזבזן או חסכן? בזבזנית בטירוףף איפה היית רוצה לגור בארץ? תל אביב בחו''ל? פריז
איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? פרפר נחמד ומרקו איזה דמות מצויירת אתה? אין לי מושג נראלי שסימבה למה? אומרים לי שיש לי חיוך סימבה =] יש לך פלאפון? כהה קו פתוח? כהה של איזה חברה? כתום/תפוז למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? מתקשרת הכי הרבה לחברה שלי ספיר וגם היא מתקשרת אליי הרבה איזה צילצול יש לך? אממרגעעע...אה הנה...משו בפלא יעני צלצול מהפלא שהכי אהבתי בעולםם הקול הכי יפה ששמעת? שירי מימון דנה כרת ומאריה קארי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אני ובת דודה שלי ברקע של הציור גן של מיקי לפ]ני הכניסה ליורודיסני בפריזז... ושומר מסך? אמממ לא ידעתת אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. הוא קייםםםםםםםםםםםםםם! אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? שהיא הייתה מדהימה ושהיא ממש ריגשה אותי, היא באמת ריגשה אותי באירווזיון יש לי ת'סרטון של החצי גמר והיא םשוט מהממת שם ויש קטע שהיא נפתחת לקהל עם הקול העוצמתי שלה ומסתכלת לשמיים והעיינים שלה נוצצות..אחח שלמות!!!!! אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? בטחחחח שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? תלוי למי יש לך פירסינג? לאא איפה יש לך? איפה אתה רוצה פירסינג\\קעקוע? קעקוע בגבבב או ברגל בצד איזה שליטטאטאטאטאטא אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? יוו הכיי אין לי מושג! אם הייתי לוקחת היו לי ייסורי מצפון, אבל מצד שני אני חייבת לקחת את זה כי בכל מקרה זה שנאבד לו לא ימצא את זה ומישו אחר ייקח את זה אז אני פשוט הייתה מביאה לעיירייה והם היו מוצאים את זה שנאבד לו..בדיוק היום נאבדו לי 100 שקל זה כזה מעצבן ועצווובבב אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? כאפההה ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? תעשי לי ילדדדדדדדדדד!!!!!! ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? שיסתום כבר! אתה מאמין באלוהים? כן מאודד בגורל? כןן בחייזרים? מאיפולי!? באהבה ממבט ראשון? כן באיזה פורומים אתה כותב: אופנה טלי שרון ופהה יש לך חברים בפורומים? כןןן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? לא אכלתי בבוקר מה הדבר האחרון שעשית היום? כתבתי פה את התשובות לשאלון?!
אה בעצם הלכתי לנאפיס עם חברים שלייי מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\\חשבת עליו? אממ תום מי האדם האחרון שבכית בגללו? אממ לא זכור לי מי האדם האחרון שדיברת איתו? חברהה מה עשית לפני שענית על הסקר? הייתי בפורום אופנה אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? לא כרגע מה אתה לובש? ג'ינס וחולצה שחורה צמודה עם שרוולים מתרחבים וגרביים
מה הסרט האחרון שראית? שחקי אותה מותק מה התוכנית האחרונה שראית? טלנובלה בעמ איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? just a two of us מה השיר האחרון ששמעת? כמה פעמים /שירי מימון
מה החלום שלך? ש*** שלי **** מה*****
בע"ה הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונההה.... אבל זה ארוך!!

שמך: יהודית גיל: 13 מיקום: עפולה עיסוק: תכונות טובות: תכונות רעות: מקצוע אהוב: מאכל אהוב: חיה אהובה: סלנג אהוב: מילה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: כיתה\\עבודה: ט בדיחה שגרמה לך לצחוק: הכל איך אתה מרגיש: סבבה הבנאדם הכי יפה שראית: חג מעודף: פסח יס או הוט: הוט ספורט מועדף: ערוץ מועדף: 3, ביפ, הילדים, 22, 7 (הוט בידור ישראלי), 31 (E!) אתה חושב שאתה יפה? לא אתה חושב שאתה צבוע? לא חושבת אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? כן אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? כן אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? לא בזבזן או חסכן? בזבזן איפה היית רוצה לגור בארץ? תל-אביב/רמת גן בחו''ל? ניו יורק איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? קרובים קרובים איזה דמות מצויירת אתה? למה? יש לך פלאפון? כן קו פתוח? לא של איזה חברה? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? דנה ושריי, דנה ושריי איזה צילצול יש לך? Just A Litl Bet הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? רגיל ושומר מסך? רגיל אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. מי זה? אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? לא הייתי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? כן שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? רוב הפעמים יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? אין איפה אתה רוצה פירסינג\\קעקוע? קעקוע אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה בגדים, נעליים-וכל מה שקשור לזה, מתרימה חלק, קונה מתנות סתם לחברות ואנשים, מסיימת לעצב את החדר, קונה את כל הרשימה שלי (כן כן יש...), ואת השאר (אם נשאר) חוסכת.. אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? מי? ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? מי? אתה מאמין באלוהים? לא בגורל? כן בחייזרים? לא באהבה ממבט ראשון? כן באיזה פורומים אתה כותב: זה בעיקר... יש לך חברים בפורומים? לא ממש.. מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? הבוקר או היום בכלל? מנה חמה היום בכלל, בבוקר קורנפלס מה הדבר האחרון שעשית היום? דיברתי בטלפון מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\\חשבת עליו? מי האדם האחרון שבכית בגללו? לא כותבת מי האדם האחרון שדיברת איתו? סיון מה עשית לפני שענית על הסקר? בדקתי אוויים של אנשים אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? לא מה אתה לובש? פיג'מה מה הסרט האחרון שראית? שחקי אותה מותק (היום, בבית) מה התוכנית האחרונה שראית? איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? מה השיר האחרון ששמעת? מה החלום שלך?

ברוש36

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שמך:בר גיל:13.5 מיקום:מרכז8-| עיסוק:תלמידה
תכונות טובות:ממ יש כמה וכמה
תכונות רעות:לוידעת
מקצוע אהוב:נמ לא יודעת
מאכל אהוב:כל האוכל של אמא
חיה אהובה:חתול
מיייייאו. סלנג אהוב:"מה קרה מותק?!"
סתם,אשכרה,פאנן,סבבה,ראסמי. מילה אהובה:ראה למעלה. זמר אהוב:עברי לידר
זמרת אהובה:שירי מיימון.. להקה אהובה:-- שחקנית אהובה:הו...יב"ז,טלי שרון,ועוד כמה ששכחתי כרגע את השמות. שחקן אהוב:יהודה לוי
,עפר שכטר
,וכנ"ל למעלה. כיתה\\עבודה:ח' בדיחה שגרמה לך לצחוק:לא זוכרת
איך אתה מרגיש:מעולה! הבנאדם הכי יפה שראית:הילד שאני אוהבת
הוא מושלם
וגם עוד איזה ילד שהוא חתיך
חג מעודף:שבועות
החג שנולדתי בו. יס או הוט:הוט
ספורט מועדף:שחיה. ערוץ מועדף:הוט 3 אתה חושב שאתה יפה?אומרים שכן
אתה חושב שאתה צבוע?לאא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)?אולי קצת טיפה
אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג?לא יודעת,כרגע אין לי אחד כזה
אתה חושב שאתה עקשן?כשצריך
אתה אוהב את עצמך?כן למה לא?
בזבזן או חסכן?באמצע
איפה היית רוצה לגור בארץ?נממ..הרצליה אולי הוד השרון רעננה.. בחו''ל?לונדון. איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב?מרקו איזה דמות מצויירת אתה?נמ..לא דעת
למה?--- יש לך פלאפון?כן קו פתוח?וכן של איזה חברה?אורנג'........ למי אתה מתקשר הכי הרבה?אמא
וחברות. מי מתקשר אלייך הכי הרבה?כנ"ל. איזה צילצול יש לךמאאאגניב כזה
הקול הכי יפה ששמעת?ואו,אין לי מושג. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?של גארפילד. ושומר מסך?סתם מעפן
אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב..
באמת
אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה?יש לי חתימה ממנה
לא קשור,חח ממ...הייתי אומרת לה מזל טוב!ושהיא מדהימה!ושבשבילי היא תמיד מקום ראשון
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף?תלוי איזו,למרות שלאנראה לי. שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון?כן
יש לך פירסינג?כן. איפה יש לך?רק באוזניים
איפה אתה רוצה פירסינג\\קעקוע?לא ולא. אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו?מנסה להחזיר אותו לבעליו,ואם לא אז קונה בזה דברים יפים וחוסכת
אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה?עושה מעגל ורוקדת הורה
ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי?ואם לא?
ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב?משתחווה,סתם
כלון
אתה מאמין באלוהים?כן
בגורל?
בחייזרים?
באהבה ממבט ראשון?כן
באיזה פורומים אתה כותב:אופנה,בנות ופה:-וקצת באקזיטP יש לך חברים בפורומים?יס מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר?כבר לא בוקר האמת
מה הדבר האחרון שעשית היום?הקלדתי במקלדת
מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\\חשבת עליו?היילד שאני אוהבת
מי האדם האחרון שבכית בגללו?אחותי מי האדם האחרון שדיברת איתו?אמא מה עשית לפני שענית על הסקר?הייתי בפורום אופנה
אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר?לא
מה אתה לובש?פיג'מה מה הסרט האחרון שראית?בית המטבחיים-מואהאהאהאהא מה התוכנית האחרונה שראית?הכל יחסים
איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא?לא יודעת
מה השיר האחרון ששמעת?זה לא אותו דבר.. מה החלום שלך?להגשים את כלה חלמותו שלי
היה ארוך,אבל חביב

עונה ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

שמך:
ברלה גיל:
13.5 מיקום:
קריות עיסוק:
מובטלת
תכונות טובות:
אינספור
תכונות רעות:
מקצוע אהוב:
ערבית
. קדימה, תצחקו. מאכל אהוב:
אורז
חיה אהובה:
כלב
סלנג אהוב:
הא? כאילו ביטוי סלנג? מילה אהובה:
ברלה
זמר אהוב:
זמרת אהובה:
דיידו להקה אהובה:
קולדפליי שחקנית אהובה:
לא יודעת שחקן אהוב:
כנ"ל כיתה\\עבודה:
ח' בדיחה שגרמה לך לצחוק:
הכל גורם לי לצחוק
איך אתה מרגיש:
סבבה
הבנאדם הכי יפה שראית:
אני
חג מעודף:
סוכות יס או הוט:
יס!!!
ספורט מועדף:
ספורט זה איכסי פיכסי!
ערוץ מועדף:
yes+ אתה חושב שאתה יפה?
נדמה לי אתה חושב שאתה צבוע?
לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)?
לא
אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג?
טחח לא
אתה חושב שאתה עקשן?
כן אתה אוהב את עצמך?
כן בזבזן או חסכן?
חסכנית. איפה היית רוצה לגור בארץ?
איפה שאני גרה. איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב?
שום דבר, האמת. איזה דמות מצויירת אתה?
ע"פ סלקט סמארט, הנסיכה מהרקולס... אורורה
למה?
כי ככה סלקט סמארט אמר
יש לך פלאפון?
כן קו פתוח?
יאפ של איזה חברה?
סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה?
לא יודעת. איזה צילצול יש לך?
סתם אחד
. הקול הכי יפה ששמעת?
דיידו, קרן אן. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?
רודוס
. ושומר מסך?
הרגיל של ווינדווס
. אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב..
לאאא!!!
הוא חיי וקיים!
אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה?
"יאא שירי! כל-הכבוד!!" אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף?
תלוי כמו היו משלמים לי... |שורקת|. יש לך פירסינג?
לא לא לא!!! איפה יש לך?
אין לי!!!
איפה אתה רוצה פירסינג\\קעקוע?
לא רוצה. אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו?
לא יודעת
. עוד לא מצאתי מיליון דולר. אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה?
לא הייתי מזהה אותך
. ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי?
הייתי מקיאה וצועקת: "שושנה!! תעשי לי טוסט!" ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב?
WHO
? אתה מאמין באלוהים?
לא בגורל?
כן בחייזרים?
זה לא חוכמה להגיד לחייזר |חייזר| באהבה ממבט ראשון?
כן באיזה פורומים אתה כותב:
פה, זיהוי שירים, הארי פוטר-הספר. יש לך חברים בפורומים?
נדמה לי
. מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר?
טוסט וביצה. מה הדבר האחרון שעשית היום?
כתבתי פה
מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\\חשבת עליו?
o_O מי האדם האחרון שבכית בגללו?
לא זוכרת
. מי האדם האחרון שדיברת איתו?
משפוחה. מה עשית לפני שענית על הסקר?
כתבתי בזיהוי שירים
. אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר?
לא. מה אתה לובש?
|ריר|
. חולצה סגולה וג'ינס. מה הסרט האחרון שראית?
לא זוכרת. מה התוכנית האחרונה שראית?
"השיר שלנו" איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא?
"not going anywhere" מה השיר האחרון ששמעת?
"Coldplay- Fix You"

MK respect

New member
=]

שמך:מירי גיל: 14 מיקום:חיפה עיסוק: תלמידת תיכון..בעע.. תכונות טובות: לאידעת.. תכונות רעות:מתעצבנת בקלות ויש עוד פוול.. מקצוע אהוב:ספורט,של"ח ושיעור חופשי
מאכל אהוב:פיצה,לזניה,תפו"א מוקרמים,סלט ירקות וכמעט כל הדברים החלבים חיה אהובה: סוס סלנג אהוב: ??? מילה אהובה: תכלסס,עופו לי מהעיניים זמר אהוב: מוקי,דניאל לסומון,עברי לידר,ארכדי דוכין זמרת אהובה:אין כ"כ.. להקה אהובה: סינרגיה,שייגעצ,בית הבובות,היהודים,מוניקה סקס,משינה ועוד פוול.. שחקנית אהובה:אנא עראף.. שחקן אהוב:אנא עראףף.. כיתה\\עבודה:ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק:כל מיני.. איך אתה מרגיש:'סדר...מצד אחד אני מאושרת כי השלמתי עם חבר טוב שלי עכשיו אבל מצד שני אני מעוצבנת עליו...חח... הבנאדם הכי יפה שראית:בן-אביעד?!?!דביר?!?! חג מועדף:חנוכה,פורים.. יס או הוט:אנא עראף..נראלי הוט.. ספורט מועדף:כדורסל,ריצה,שחיה,טבעות ועוד כל מיני... ערוץ מועדף: 2 אתה חושב שאתה יפה?לא כ"כ.. אתה חושב שאתה צבוע? לא.. אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)?תלוי.. אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג?לא.. אתה חושב שאתה עקשן?כע..לרוב!! אתה אוהב את עצמך? לא כ"כ.. בזבזן או חסכן?בזבזנית
איפה היית רוצה לגור בארץ?התנחלות בשטחים או בגולן.. בחו''ל? לא רוצה.. איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב?קרובים קרובים..חחח.. איזה דמות מצויירת אתה?לאידעת.. למה?לאידעת.. יש לך פלאפון?כע קו פתוח?כע של איזה חברה?סלקום(פרסומת סמויה
) למי אתה מתקשר הכי הרבה?חרות בעיקרון.. מי מתקשר אלייך הכי הרבה?אלעדי איזה צילצול יש לך?צועקים על אהבה,מכה אפורה הקול הכי יפה ששמעת?אנא עראף.. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שלי עם אחשלי אחותי ואחיניית שלי.. ושומר מסך?זה מחליף כל שנייה תמונה... אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב..וואלה?!?!לא ממש אכפת לי ת'אמת..סורי.. אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה?למה שאני יברך אותה?? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף?תלוי.. שאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון?תלוי למי..אבל לרוב כן.. יש לך פירסינג? לא
איפה יש לך? איפה אתה רוצה פירסינג\\קעקוע?אני רוצה נזם שחור ועגיל בלמעלה של האוזן.. אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו?אנא עראף.. אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? אין לי מושג איך את נראית.. ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? ממשיכה ללכת.. ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? מי זה?? אתה מאמין באלוהים?כעעע...!!!! בגורל?לא כ"כ.. בחייזרים?לא באהבה ממבט ראשון?תלוי.. באיזה פורומים אתה כותב:פה וסופהדרך.. יש לך חברים בפורומים?כע מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר?זה לא בוקר...הדבר האחרון שאכלתי היום זה פריכיות עם סלט אבוקדו איכותי...
מה הדבר האחרון שעשית היום?השלמתי עם אלון מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\\חשבת עליו?אביעדייי מי האדם האחרון שבכית בגללו? אלון.. מי האדם האחרון שדיברת איתו?אביעדיי.. מה עשית לפני שענית על הסקר?אכלתי אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר?כע, היא לא דומה.. מה אתה לובש?מכנס וחולצה.. מה הסרט האחרון שראית?הדיוקס קורעים את האזרד מה התוכנית האחרונה שראית?לא זוכרת.. איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא?לאידעת.. מה השיר האחרון ששמעת? היא לא דומה מה החלום שלך?הרבה..

עונה...

שמך: שיר גיל: 14 מיקום: כפר סבא עיסוק: מובטלת תכונות טובות: שיש לי כוח רצון תכונות רעות: אני עקשנית ואני פתי מקצוע אהוב: לשון מאכל אהוב: לאדעת חיה אהובה: אפחתת סלנג אהוב: זה משתנה מילה אהובה: אוכלל חח סתם סתם זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: כיתה\\עבודה: ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק: המוןן איך אתה מרגיש: אממ בסדר הבנאדם הכי יפה שראית: נראלי שכתוםםם... אפחד לא יבין חח חג מעודף: חנוכה פסח יום העצמאות ול"ג בעומר יס או הוט: לא משנה לי גם ככה אני בקושי רואה טלויזיה ספורט מועדף: אין ערוץ מועדף: אתה חושב שאתה יפה? נחמדה אתה חושב שאתה צבוע? זה הדבר האחרון שאני אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? אולי רק קצת, ממש קצת אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא אתה חושב שאתה עקשן? מאוד אתה אוהב את עצמך? יום כן יום לא. בזבזן או חסכן? באמצע איפה היית רוצה לגור בארץ? בחו''ל? איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? המומינים!!! דרדסים!! קטקטים!! המון המון המוןןןן איזה דמות מצויירת אתה? למה? יש לך פלאפון? כה קו פתוח? כה של איזה חברה? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? מתקשרים אליי הכי הרבה- שיר, אבאמא, נבו אני מתקשרת הכי הרבה- אור, שיר, הודיה, נבו, אבאמא איזה צילצול יש לך? חכי עוד רגע- סגיב כהן הקול הכי יפה ששמעת? לאדעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מפלי הניאגרה ושומר מסך? אין לי אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. זה באמת עצובב אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? היא לא זכתה אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? תלוי מה יש בה שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? אמרתי את זה לשני אנשים מתוכם רק לאחד התכוונתי באמת יש לך פירסינג? כה איפה יש לך? באוזניים חח איפה אתה רוצה פירסינג\\קעקוע? פירסינג בטבור ובאף אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? המון המון דברים אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? לא יודעת מי אתה בכלל חח ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? לא הייתי מזהה ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? מנשקת אותו אונסת אותווווווווווווווווו כפרה עליוווווו אתה מאמין באלוהים? מאוד!! בגורל? כה בחייזרים? לא באהבה ממבט ראשון? לא מבט אבל פגישה ראשונה באיזה פורומים אתה כותב: זיהוי שירים סקרים ושאלונים מוזיקה מזרחית ופה ושם כאלה מזדמנים יש לך חברים בפורומים? לא מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? ג'חנון מה הדבר האחרון שעשית היום? התקלחתי מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\\חשבת עליו? עזבו מי האדם האחרון שבכית בגללו? שי מי האדם האחרון שדיברת איתו? אבא מה עשית לפני שענית על הסקר? עניתי על סקר אחר אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? לא מה אתה לובש? חולצה אדומה ומכנס שחור מה הסרט האחרון שראית? לסניור באהבה מה התוכנית האחרונה שראית? לא זוכרת זה היה מזמן איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? הרבהה מה השיר האחרון ששמעת? אבירם דרעי- מתוקה שלי מה החלום שלך? לא יודעת...

../images/Emo113.gif

שמך: יובל גיל: 17 מיקום: צפון עיסוק: תלמיד (תיכון) תכונות טובות: תכונות רעות: פזיז ודי חסר סבלנות מקצוע אהוב: מה, בלימודים? אמממ לא יודע, אולי גמרא. מאכל אהוב: תפו"א חיה אהובה: נחש סלנג אהוב: מה זה השאלות האלה?... מילה אהובה: לא יודע.. זמר אהוב: לא מישו מסוים זמרת אהובה: לא מישי מסוימת להקה אהובה: לא מישו מסוים שחקנית אהובה: לא מישי מסוימת שחקן אהוב: ג'וני דפ כיתה\\עבודה: י"ב בדיחה שגרמה לך לצחוק: יש הרבה.. לא זוכר.. איך אתה מרגיש: סבבה... הבנאדם הכי יפה שראית: אני! חג מעודף: חנוכה וסוכות יס או הוט: אין לי טלויזיה.. ספורט מועדף: כדורסל ערוץ מועדף: אין לי טלויזיה.. אתה חושב שאתה יפה? בטחחחח אתה חושב שאתה צבוע? באופן כללי לא... אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? אמממ לא יודע.. אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא נראה לי אתה חושב שאתה עקשן? בד"כ לא! אתה אוהב את עצמך? כן באופן כללי בזבזן או חסכן? בזבזן מאאאאאד איפה היית רוצה לגור בארץ? בצפון! בחו''ל? לא!! איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? המומינים!! איזה דמות מצויירת אתה? לא יודע.. למה? כי אני פשוט לא יודע! יש לך פלאפון? יאפ קו פתוח? כן!! של איזה חברה? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? לא מישהו מיוחד.. איזה צילצול יש לך? "זכרני נא" הקול הכי יפה ששמעת? אמממ לא יודע! מה זה השאלות האלה? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? החתול של שרק ושומר מסך? כל התמונות ב- my picturs מתחלפות אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. אהה.. לא כל כך עצוב, האמת.. אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? בטח בכלל לא הייתי מזהה אותה. סתם עוד בלונדינית.. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? תלוי איזה סדרה. שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? תלוי למי אני אומר יש לך פירסינג? לא! איפה יש לך? אין לי... איפה אתה רוצה פירסינג\\קעקוע? ממש לא.. אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה הרבה דברים שימושיים... אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? ממשיך ללכת, מן הסתם. ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? כנ"ל ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? מי זה?.. אתה מאמין באלוהים? יאפ. בגורל? מממ בערך בחייזרים? לא כל כך באהבה ממבט ראשון? לא באיזה פורומים אתה כותב: לא הרבה ולא באופן קבוע יש לך חברים בפורומים? לא ממש מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? האמת כבר לא בוקר.. אבל יוגרוט יופלה בטעם "פירות יער אופטימיים"... חחחח... מה הדבר האחרון שעשית היום? דיברתי בטלפון ולמדתי למבחן במ"מ מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\\חשבת עליו? אמממ לא יודע.. מי האדם האחרון שבכית בגללו? בפעם האחרונה שבכיתי זה היה בפינוי. אז אפשר להגיד שבגלל אריק שרון, אבל לא ממש. מי האדם האחרון שדיברת איתו? תמר מה עשית לפני שענית על הסקר? דיברתי עם תמר בטלפון אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? לא, אני לא שומע מוסיקה מה אתה לובש? סווצ'רט שחור וג'ינס מה הסרט האחרון שראית? ממלכת גן עדן נראה לי מה התוכנית האחרונה שראית? לא יודע, זה בטח היה לפני שנים. אין לי טלויזיה. איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? אמממ לא היה כזה מה השיר האחרון ששמעת? לא זוכר מה החלום שלך? יש לי הרבה.

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

שמך: מאיה. גיל: 15. מיקום: כרגע ג"ש. עיסוק: תלמידת תיכון. תכונות טובות: אופטימיות. תכונות רעות: רכושנות. מקצוע אהוב: פסיכו-סוציו, היסטוריה. מאכל אהוב: בשר, שוקולד. חיה אהובה: חתול. סלנג אהוב: שמנתה. מילה אהובה: שמנתה, וטוסיק. זמר אהוב: לאיודעת, אין מישהו ספציפי כרגע. זמרת אהובה: כנ"ל. להקה אהובה: יותרמדי ואף אחת במיוחד. שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי, רק בגלל שהיא כוסית. שחקן אהוב: ג'וני דפ. איזו שטחית אני. כיתה\\עבודה: י'. בדיחה שגרמה לך לצחוק: אין ממש. איך אתה מרגיש: נהדר. הבנאדם הכי יפה שראית: אין מישהו מיוחד. חג מעודף: פורימ, פסח. יס או הוט: הוט, נראהלי. ספורט מועדף: אופניים, ריקוד. ערוץ מועדף: AXN. אתה חושב שאתה יפה? אל תשאלו אותי. אתה חושב שאתה צבוע? לא. אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? לא. אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא. אתה חושב שאתה עקשן? כן. אתה אוהב את עצמך? לא. בזבזן או חסכן? בזבזנית. איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א. בחו''ל? יערות בריטניה זה מקום די יפה. איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? המומינים. איזה דמות מצויירת אתה? אףאחת. אני יחודית. למה? - יש לך פלאפון? גנבו לי אותו. קו פתוח? היה. של איזה חברה? פלאפון. למי אתה מתקשר הכי הרבה? הרבה אנשים. מי מתקשר אלייך הכי הרבה? הרבה אנשים. איזה צילצול יש לך? היה dont worry be happy, כי זה שימח אותי. הקול הכי יפה ששמעת? ממ לאיודעת. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה טפשית של חתול שאחותי שמה. באמת הגיע הזמן להחליף. ושומר מסך? הרגיל. אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? חבל נורא. אבל הוא בטח פחות חמוד במציאות. אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? לכי קיבינימט. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? כן. שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? כן. יש לך פירסינג? לא, בנתיים. איפה יש לך? - איפה אתה רוצה פירסינג\\קעקוע? בבטן, ביד, בצוואר, ברגל. יש לי רשימה שלמה. אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה דירה ונהג משלי, מרהטת את הדירה, קונה דיסקים ומצלמה חדשה, מיליון תחתונים. אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? לא הייתי מכירה. ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? אה הנה שושנה דמארי. ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? אה הנה בנאדם שאני לא מכירה. אתה מאמין באלוהים? איןלי כח לחשוב על זה. בגורל? לא. בחייזרים? ממ, אם יוכיחו אז סבבה. באהבה ממבט ראשון? לא. באיזה פורומים אתה כותב: אופנה אלטרנטיבית וכאן, עם אופציות לעוד. יש לך חברים בפורומים? בטח, מלא. מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? ממ, ארוחת צהריים-ערב. עוף ואורז. מה הדבר האחרון שעשית היום? עוד הלילה ארוך, יקיריי. מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\\חשבת עליו? דניאלתה. מי האדם האחרון שבכית בגללו? חבר. מי האדם האחרון שדיברת איתו? משה. מה עשית לפני שענית על הסקר? הלכתי לחמם בקבוק חם. אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? לא. מה אתה לובש? חצאית ירוקה זוהרת עם טול, חולצה ירוקה עם סוס, וגרבי משבצות בוורוד ואפור. מה הסרט האחרון שראית? עיר החטאים. מה התוכנית האחרונה שראית? זינה. איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? לאיודעת, דברים שבא לי לשמוע ואין איך. מה השיר האחרון ששמעת? לאזוכרת. מה החלום שלך? להשפיע, לשנות באנשים משהו, להיות מוערכת בגלל זה.

אני..

שמך:חנית גיל: 19.8 מיקום: יפו העתיקה עיסוק: סטודנטית למשפטים וביולוגיה תכונות טובות:רגישות,טוב לב,רחמנות,אסרטיביות,כריזמטיות,כושר ביטוי וכו'.. תכונות רעות:פה ג'אורה,להיכנס באנשים(כשצריך),לא לדפוק חשבון,לעצבן..חח מקצוע אהוב: דיני עונשין מאכל אהוב: פסטה חיה אהובה: כלב סלנג אהוב: אחלה מילה אהובה: קטליזטור(ונילה..המבין יבין..חחחח :)) זמר אהוב: עברי-אביתר בנאי לועזי-אלטון ג'ון זמרת אהובה: עברי-אפרת גוש לועזי-אליאנס מורייסט להקה אהובה: עברי-סינרגיה,היהודים לועזי-PEARL JAM,QUEEN,RED HOT CHILI PEPPERS,GUNS N ROSES שחקנית אהובה: לא עולה לי כרגע שחקן אהוב: מתיו פרי,ברוס וויליס וכו' כיתה\\עבודה: סטודנטית שנה א' בדיחה שגרמה לך לצחוק: היו כמה.. איך אתה מרגיש: מצויין אבל, עייפה הבנאדם הכי יפה שראית: שושית..אין לי ספק בכך! חג מעודף: פסח,חנוכה יס או הוט: הוט ספורט מועדף: אקסטרים וריצה ערוץ מועדף: 3 אתה חושב שאתה יפה?לא!! שוב פעם, למה לזרוע מלח על הפצעים?! :) אתה חושב שאתה צבוע? ממש לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)?קצת..כשצריך אבל זו לא אובססיה אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? ממש לא אתה חושב שאתה עקשן? מאווד ..אפילו שור יפסיד נגדי אתה אוהב את עצמך? לא בזבזן או חסכן? בזבזנית..שלא תדעו איפה היית רוצה לגור בארץ? איפה שאני גרה או בהרים, או ירושלים בחו''ל? לונדון איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב?סיינפלד?! איזה דמות מצויירת אתה? חח..שאלה טובה..הזאב מכיפה אדומה..חח למה? ככה יש לך פלאפון?כן, יש מישהו שאין לו?! קו פתוח? לצערי,כן,חייבת של איזה חברה? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה?לונילה..וונילה ופאנטה איזה צילצול יש לך? יש כמה הקול הכי יפה ששמעת? אביתר בנאי..מלך..מדהים איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? נוף של שמיים ושומר מסך? לא זוכרת..נראה לי עם השם שלי אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? חבל.. אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה?מי היה פונה אליה בכלל?! אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף?ברור שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? אני אוהבת אותך ונילה קריים יש לך פירסינג? אם עגילים באוזנים נחשבים אז כן שלושה איפה יש לך? אוזניים איפה אתה רוצה פירסינג\\קעקוע?קעקוע בכתף ופירסינג או באף או בגבה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה דברים אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? מורידה לך כאפה..חח.סתם ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? SO WHAT?! ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? כנ"ל אתה מאמין באלוהים? ברור בגורל? לא בחייזרים?לא באהבה ממבט ראשון?כן באיזה פורומים אתה כותב:בהרבה..לא זוכרת..בכל פורום אפשרי יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר?קוראסון ושוקו מה הדבר האחרון שעשית היום? הייתי בבלינסון עם שושית מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\\חשבת עליו? שושית מי האדם האחרון שבכית בגללו? בניהו מי האדם האחרון שדיברת איתו? מלי מה עשית לפני שענית על הסקר? כמעט הלכתי לישון אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר?לא שומעת מה אתה לובש? פיג'מה מה הסרט האחרון שראית?סימה ועקנין מכשפה מה התוכנית האחרונה שראית? ארץ נהדרת איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? הכל יצא מה השיר האחרון ששמעת? שמח שבאת-אביתר בנאי מה החלום שלך?יש הרבה..כשהוא יתגשם אתם תידעו

ChOcOlAtE gIrL2

New member
עונה../images/Emo3.gif

שמך: *חסוי
תכונות טובות: הרבה תכונות רעות: מתעצבנת בקלות
מקצוע אהוב: תנ"ך, אנגלית והיסטורייה
מאכל אהוב: הרבה חיה אהובה: כנ"ל סלנג אהוב: סבבה, אחלה ועוד הרבה
מילה אהובה: איו.. זמר אהוב: כנ"ל זמרת אהובה: הרבה להקה אהובה: בקסטריט בויז
שחקנית אהובה: הרבה.. שחקן אהוב: כנ"ל כיתה\\עבודה: כיתה ו' בדיחה שגרמה לך לצחוק: הרבה איך אתה מרגיש: סבבה, קצת רעבה
הבנאדם הכי יפה שראית: הרבה
חג מעודף: חד מולד(למרות שאני לא חוגגת
), חנוכה ופורים
יס או הוט: הוט
ספורט מועדף: כדורעף ומחניים ערוץ מועדף: הרבה.. אתה חושב שאתה יפה? כן
אתה חושב שאתה צבוע? לא
אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? לא אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא אתה חושב שאתה עקשן? קצת אתה אוהב את עצמך? כן בזבזן או חסכן? באמצע איפה היית רוצה לגור בארץ? לאדעת.. בחו''ל? כנ"ל איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? הרבה.. איזה דמות מצויירת אתה? לאיודעת:| למה? ככה יש לך פלאפון? כן קו פתוח? לא
של איזה חברה? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? אני הכי הרבה לאימא(נומה הקו שלי פתוח רק לבני משפחה
) ואלי הכי הרבה רונה
איזה צילצול יש לך? סתם צילצול מפגר ובלתי מוזהה
הקול הכי יפה ששמעת? הרבה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? הרקע הזה של היער הזה בסתיו.. נוו.. עיזבו
ושומר מסך? הרגיל.. של ווננדוס.. אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. אה.. באמת? וואלה
אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? מי כבר זוכר שהיא הייתה באירווזיון????????????? הייתי מבקשת חתימהההה
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? לא
שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? תלוי למי יש לך פירסינג? עגילים
איפה יש לך? באוזניים איפה אתה רוצה פירסינג\\קעקוע? קעקוע אבל לא אמיתי
אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? לאדעת
אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? לא יודעת:| גם אם הייתי פוגשת אותך לא הייתי יודעת שזה אתה/את:| ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? מי זאת?
ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? ?? אתה מאמין באלוהים? כן בגורל? כן בחייזרים? לא
באהבה ממבט ראשון? כן באיזה פורומים אתה כותב: הפורום הזה, בקסטריט בויז, הארי פוטר-הספר ו.. זהו נראהלי
יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? שוקו
מה הדבר האחרון שעשית היום? הנמכתי את הטלווזיה
מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\\חשבת עליו? על נוי בתדודה שלי
נומה היא לידי
מי האדם האחרון שבכית בגללו? לאזוכרת מי האדם האחרון שדיברת איתו? עידודו
מה עשית לפני שענית על הסקר? דיברתי עם עידודו
אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? לא שומעת מה אתה לובש? מכנס קצר וחולצה מה הסרט האחרון שראית? צ'יקן ליטל
מה התוכנית האחרונה שראית? מפלצת בטעותXDDDD איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? לא היה
מה השיר האחרון ששמעת? Hey Jude מה החלום שלך? לאדעת

yardenga

New member
...

שמך: ירדן גיל: 13 וחצי מיקום: מרכז עיסוק: תלמידה (?) תכונות טובות: ממ אני חמודה.. תכונות רעות: ממ אגואיסטית מקצוע אהוב: מממ אין מאכל אהוב: פירה צ'יפס... חיה אהובה: חתולל סלנג אהוב: ממ דה גוסט אוף יו של מיי כהימיכר רומנס מילה אהובה: פאק זמר אהוב: אקסל רוז, ג'רארד ויד או משהו כזה חח זמרת אהובה: אין.. להקה אהובה: מיי כימיקל רומנס נירוונה... ועוד.. :p שחקנית אהובה: מממ איך קוראים לה קירסטין דאנסט שחקן אהוב: אורלנדו בלום וג'וני דפ כיתה\\עבודה: ח בדיחה שגרמה לך לצחוק: ממממ לא זוכרת.. איך אתה מרגיש: פסדר ואתה? הבנאדם הכי יפה שראית: מממממ אקסל רוז חח חג מעודף: פסח יס או הוט: יס ספורט מועדף: שינה נחשב? ערוץ מועדף: בטלויזיה? אז ממ יס ויקאנד אתה חושב שאתה יפה? ממ לא ממש כאילו אני לא מכוערת אבל אם מישהו יראה אותי ברחוב הוא לא יגיד וואוו איזה מהממת חח אתה חושב שאתה צבוע? מממממ לא נראה לי.. אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? לא חח אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? אני מקוווה שלא אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? ממממ לא ממש בזבזן או חסכן? בזבזנית איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א או אילת :p בחו''ל? אמממ הוואי איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? המומינים איזה דמות מצויירת אתה? ממממממ אין לי מושג... למה? יש לך פלאפון? כן קו פתוח? לא :/ של איזה חברה? סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה?אני לא יכולה להתקשר ממנו מי מתקשר אלייך הכי הרבה? חברה שלי איזה צילצול יש לך? ממ משהו כזה מפחיד חח הקול הכי יפה ששמעת? ממממממממ אקסל רוז איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? פרפר כחול ושומר מסך? אין אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. נכוןן... אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? מזל טוב.. ממ במה היא זכתה? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? תלוי איזה ססדרה שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון?מהההה?? יש לך פירסינג? באוזניים נחשב? איפה יש לך? ממ יש לי משהו עמו 5 חורים באוזניים והרחבהה :) איפה אתה רוצה פירסינג\\קעקוע? ממ ואי אני רוצה המוןןן בלשון עוד כמה באוזניים בשפה ממ קעקוע של עקרב איפשהו חח ולא זוכרת מה עוד אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? ממ קונה כלמניי דברים P: אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? כלום ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? מי זה? ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? מה? אתה מאמין באלוהים? ממ כן.. דיי.. בגורל? כן.. בחייזרים? לא חח באהבה ממבט ראשון? כן באיזה פורומים אתה כותב: ממ אני לא ממש הרבה בתפוז יש לך חברים בפורומים? ממ לא נראה לי חחח מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? מממממ כבר לא בוקר אבל ממ לחמנייה עם שוקולד.. מה הדבר האחרון שעשית היום? עניתי על השאלון מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\\חשבת עליו? ממ אתם לא מכירים :p מי האדם האחרון שבכית בגללו? מממ לא זזוכרת.. בטח אמא שלי מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא שלי מה עשית לפני שענית על הסקר? ממ לא זוכרת.. אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר?כן לא יודעת מה של אירון מיידן.. מה אתה לובש? ממ חולצת בצפר מעיל אדום כזה ממ ג'ינס שנופל לי כל שנייה ואממ האולסטאר שלי [: מה הסרט האחרון שראית? חתונת הרפאים מה התוכנית האחרונה שראית? לא זוכרת איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? ממ שומשיר מה השיר האחרון ששמעת? ממ אין לי מושג מה השם של השיר אבל הוא של סליפנות..
מה החלום שלך? אין לי ממש חח

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gif

שמך: עדן גיל: 20 מיקום: אשדוד עיסוק: חיילת תכונות טובות: איכפתיות, טוב לב, דאגה לאחרים תכונות רעות: ביישנות ולא יודעת מה עוד מקצוע אהוב: אנגלית מאכל אהוב: לא יודעת, יש הרבה חיה אהובה: אריה סלנג אהוב: "לך כוסאמק" - משפט שכולם אצלי בבסיס אומרים מילה אהובה: סבבה זמר אהוב: הראל סקעת זמרת אהובה: נינט טייב להקה אהובה: אין שחקנית אהובה: ג'וליה רוברטס שחקן אהוב: ג'ים קארי כיתה\\עבודה: מה? בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת איך אתה מרגיש: יכול להיות יותר טוב הבנאדם הכי יפה שראית: יוליאן חג מעודף: פסח יס או הוט: יס ספורט מועדף: באולינג ערוץ מועדף: ערוצי מוזיקה אתה חושב שאתה יפה? ככה אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? לא אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא אתה חושב שאתה עקשן? לא אתה אוהב את עצמך? כן בזבזן או חסכן? בזבזנית איפה היית רוצה לגור בארץ? אשדוד בחו''ל? ספרד איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? בוורלי הילס איזה דמות מצויירת אתה? לא יודעת למה? יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? סלקום ופלאפון למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? אני מתקשרת הכי הרבה לעינב, והיא אותו דבר איזה צילצול יש לך? יש לי כל מיני, לכל קבוצת מתקשרים צילצול שונה הקול הכי יפה ששמעת? של האחיינית שלי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של קבוצת הכדורגל ניו קאסל, של אחי הגדול ושומר מסך? כל מיני תמונות שלי ושל אחים שלי אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? למה לא? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? תלוי מה הקונספט שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? כן יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? איפה אתה רוצה פירסינג\\קעקוע? אני רוצה קעקוע בגב העליון בצד ימין אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? עושה רישיון נהיגה, וקונה לאחותי גיטרה ומממנת לה שיעורים אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? כלום ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? כלום ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? כלום אתה מאמין באלוהים? כן בגורל? כן בחייזרים? כן באהבה ממבט ראשון? כן באיזה פורומים אתה כותב: אשדוד, סדירים, ווסטלייף, וסקרים ושאלונים יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? לא אכלתי בבוקר מה הדבר האחרון שעשית היום? עניתי לשאלון מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\\חשבת עליו? יוליאן מי האדם האחרון שבכית בגללו? יוליאן מי האדם האחרון שדיברת איתו? עינב מה עשית לפני שענית על הסקר? עניתי על סקר אחר אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? לא מה אתה לובש? טרנינג לבן מה הסרט האחרון שראית? מהיר ללא גבולות מה התוכנית האחרונה שראית? לא נפסיק לשיר איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? לא יודעת מה השיר האחרון ששמעת? שירי מימון - כמה פעמים מה החלום שלך? להיות עם יוליאן

עונה ../images/Emo13.gif

שמך: נגה גיל: 15 מיקום: כיסא עיסוק: עונה. סתם נו תלמידה תכונות טובות: אנא עראף.... תכונות רעות: ^^ מקצוע אהוב: אממ... סוציולוגיה...? מאכל אהוב: הכל
חיה אהובה: דופלין סלנג אהוב: שו ? מילה אהובה: מכות זמר אהוב: אנא עראף זמרת אהובה: .^^ להקה אהובה: ^^ שחקנית אהובה: ^^^^ שחקן אהוב: ^^^66 כיתה\\עבודה: י' בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת בדיחה... כל דבר גולם לי לצחוק אבל בדיחות ממש לא ממש... איך אתה מרגיש: אחלה הבנאדם הכי יפה שראית: או... אז ככה
חג מעודף: מממ... יס או הוט: הוט ספורט מועדף: ממ ערוץ מועדף: ממ אתה חושב שאתה יפה? ממ לפעמים ולפעמים הכי לא... אתה חושב שאתה צבוע? תאמת שלפעמים כן... אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? כן נראה לי אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא יודשעת אתה חושב שאתה עקשן? לא במיוחד אתה אוהב את עצמך? אנא עראף בזבזן או חסכן? בזבזנית איפה היית רוצה לגור בארץ? לאדעת בחו''ל? ^^ איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? ממממ איזה דמות מצויירת אתה? מה ? למה? ככה יש לך פלאפון? תתפלאו קו פתוח? מה של איזה חברה? אין !! למי אתה מתקשר הכי הרבה? עדי מי מתקשר אלייך הכי הרבה? עדי איזה צילצול יש לך? -- הקול הכי יפה ששמעת? ממממ איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? לא זוכרת
תנו לי לבדוק ושומר מסך? מממ של תמונות של מלאכים.. אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. מהההההההההה ???????????????...
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? מה אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? לא שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? מה יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? מה איפה אתה רוצה פירסינג\\קעקוע? לא אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? לוקחת...? אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? כלום ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? אעעעעעאעאעאעאעאאאאע מושא הערצתייייייייייייייייייייייייייי לא. ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? כיף לו אתה מאמין באלוהים? כן בגורל? אולי בחייזרים? לא באהבה ממבט ראשון? אולי באיזה פורומים אתה כותב: לא יש לך חברים בפורומים? לא מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? מממ לא זוכרת מה הדבר האחרון שעשית היום? מה מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\\חשבת עליו? ממ מי האדם האחרון שבכית בגללו? ממ מי האדם האחרון שדיברת איתו? מממ מה עשית לפני שענית על הסקר? מממממ אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? לא מה אתה לובש? בגדים מה הסרט האחרון שראית? ממ מה התוכנית האחרונה שראית? ממ איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? ממ מה השיר האחרון ששמעת? אממממ.... נהייתי סהנילית.. זה היה לפני 5 דקות אבל שכחתי...
מה החלום שלך? ממ

Ligeiro

New member
בוּ

שמך: אור גיל: 16.5 מיקום: גבעתיים עיסוק: תלמיד תכונות טובות: תשאלו אחרים :X תכונות רעות: עצבני מקצוע אהוב: מחשבים מאכל אהוב: ממולאים חיה אהובה: כלב[?] סלנג אהוב: אמאשך מילה אהובה: לאדע זמר אהוב: - זמרת אהובה: - להקה אהובה: - שחקנית אהובה: - שחקן אהוב: - כיתה\\עבודה: יא. בדיחה שגרמה לך לצחוק: הרבה בדיחות פרטיות איך אתה מרגיש: סביר הבנאדם הכי יפה שראית: היו הרבה חג מעודף: מתי שיש חופש זה אחלה יס או הוט: אין לי כבלים :X ספורט מועדף: חדר כושר
ערוץ מועדף: 10 אתה חושב שאתה יפה? כן אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? לא אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא אתה חושב שאתה עקשן? לא אתה אוהב את עצמך? משתדל בזבזן או חסכן? חסכן איפה היית רוצה לגור בארץ? לא בארץ בחו''ל? אנגליה איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? הקוסם מארץ עוץ איזה דמות מצויירת אתה? לאדע למה? יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? אורנג', נוקיה למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? לאדע איזה צילצול יש לך? ליפול של היהודים הקול הכי יפה ששמעת? מה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? דשא ושומר מסך? של הXP אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. וואו אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? לא מתייחס אליה נדמה לי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? תלוי מה הפרס שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? אני לא אומר את זה יש לך פירסינג? כן איפה יש לך? שתי גבות ועוד משהו (לאקי לא תדעי
) איפה אתה רוצה פירסינג\\קעקוע? לאדע אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? משקיע אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? לא חושב שהייתי מזהה ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? אז..? ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? מי? אתה מאמין באלוהים? לא בגורל? לא בחייזרים? כן באהבה ממבט ראשון? לא באיזה פורומים אתה כותב: יותר מדי יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? סנדביץ'? מה הדבר האחרון שעשית היום? קניות מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\\חשבת עליו? שלי מי האדם האחרון שבכית בגללו? לא זכור לי מי האדם האחרון שדיברת איתו? רני מה עשית לפני שענית על הסקר? התכוננתי למבחן אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? לא מה אתה לובש? מכנסיים וחולצה[?] מה הסרט האחרון שראית? משהו עם ג'קי צ'אן. צמד שנחאי משהו מה התוכנית האחרונה שראית? נולד לרקוד איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? משהו של שאניה טווין. אני אשים עכשיו
מה השיר האחרון ששמעת? לא זוכר מה החלום שלך? להצליח

essit

New member
אני~~~~~!

שמך:שיר(אסית) גיל:14 וחודש מיקום: בית..... עיסוק: כולה כיתה ט'.. תכונות טובות: תכונות רעות:קל לעצבן אותי מקצוע אהוב: ספרות מאכל אהוב: חיה אהובה: כלבבב סלנג אהוב: מילה אהובה:never זמר אהוב: - זמרת אהובה:שרית חדד להקה אהובה: שחקנית אהובה:אנג'לינה ג'ולי,ג'ווינת פאלטרו שחקן אהוב:בראד פיט,ג'וני דפ,ג'וד לאו כיתה\\עבודה: כיתה ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק:כל מה שאומרים בארץ נהדרת..... איך אתה מרגיש: טוב! הבנאדם הכי יפה שראית:היו הרבה חג מעודף: פסח,חנוכה..כל מה שיש בו חופשש יס או הוט:הוט ספורט מועדף:שחייה,אגרוף,כדורסל,משקולות..... ערוץ מועדף: 22 אתה חושב שאתה יפה? לא אתה חושב שאתה צבוע?מקווה שלא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? ממש לא אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא אתה חושב שאתה עקשן?מאוווווד אתה אוהב את עצמך? כן בזבזן או חסכן? בזבזנית איפה היית רוצה לגור בארץ? בצפון בחו''ל? צרפת איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב?מרקו..חחחח איזה דמות מצויירת אתה?נילס למה?הוא חמוד יש לך פלאפון? כן קו פתוח?כן של איזה חברה? פלאפון למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה?כל מיניייייי איזה צילצול יש לך? "פנויה לאהבה" הקול הכי יפה ששמעת? שרית חדד....... איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?שרית חדד+מיקרופון בהופעה... ושומר מסך? רגיל אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב..כן..חופשי אני עוד שניה בוכה... אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה?לא הייתי מברכת אותה....... אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף?לא שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון?כןןןןןן יש לך פירסינג?היה איפה יש לך? היה באף.. איפה אתה רוצה פירסינג\\קעקוע? אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו?בהם*... ואני חושבת שחצי הייתי תורמת או יותר אפילו כי אין לי מה לעשות עם כסף בגיל הזה... אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה?מי את/ה? ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי?לא נראה לי... ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב?לא הייתי עושה כלום.... אתה מאמין באלוהים?כן! בגורל? כן בחייזרים? כן,גם הם קיימים.. באהבה ממבט ראשון?כן באיזה פורומים אתה כותב:שרית חדד,מת להיות ובפורום הזה.. יש לך חברים בפורומים?כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר?סנדוויץ'... מה הדבר האחרון שעשית היום?מערכת מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\\חשבת עליו?------- מי האדם האחרון שבכית בגללו? אף אחד! מי האדם האחרון שדיברת איתו?אחותי מה עשית לפני שענית על הסקר?אייסי.. אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר?לא מה אתה לובש? בגדים... מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? היכל התרבות איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? מה השיר האחרון ששמעת?"בושם צרפתי" מה החלום שלך?------

noname202

New member
אני

שמך:גלי גיל: 14 מיקום:קרית מוצקין עיסוק:תלמידת חטיבה? תכונות טובות:איכפתיות, שאפתנות [כשזה לא במידה מוגזמת...] תכונות רעות: שאפתנות [בצורתה הרגילה אצלי
], פרפקציוניזם.. מקצוע אהוב:ערבית מאכל אהוב:מרק חיה אהובה:חתולי סלנג אהוב:סבבה מילה אהובה:בננה ואל תשאלו למה כי אין לי מושג
זמר אהוב:אין מישו ספציפי זמרת אהובה: להקה אהובה: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: כיתה\\עבודה:ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק:איש אחד עולה למטוס במדינה שבה יש הפרדה מוחלטת בין גברים ונשים....הוא חייב לשירותים והתור בשירותי גברים מטורף. הדיילת רואה אותו ואומרת לו שהוא יכול באופן חד פעמי להיכנס לשירותי נשים אבל בתנאי שלא ילחץ על אף כפתור... הוא נכנס ורואה את הכפתורים וזה נורא מסקרן אותו... לוחץ על הכפתור הראשון, יוצאת מן מברשת כזאתי מתחילה לשפשף לו תתחת עם פודרה כזאת..הבנאדם באקסטזה מטורפת... הוא חושב - מה כבר יכול להיות? ולוחץ על הכפתור השני... יוצא מן מכשיר כזה ומרסס ריח נעים...הוא בכלל מטורף עכשיו ומת ללחוץ על הכפתור השלישי... לוחץ עליו, ומתעורר אחרי שבוע בבי"ח... האחות אומרת לו:"המכשיר שלחצץ עליו היה מוציא טמפונים אוטומטי..מעכשיו תוכל להשתמש באופן קבוע בשירותי הנשים"..
איך אתה מרגיש: אחלה בחלה הבנאדם הכי יפה שראית:- חג מעודף:פורים יס או הוט:הוט ספורט מועדף:מחניים?מאיפה לי... ערוץ מועדף:2 אתה חושב שאתה יפה? לא אתה חושב שאתה צבוע?לפעמים...לא ממש אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? מאוד אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג?אולי לא יודעת... אתה חושב שאתה עקשן?מאוד אתה אוהב את עצמך?לא בזבזן או חסכן?חסכנית איפה היית רוצה לגור בארץ?קרית מוצקין זה הבית שלי
בחו''ל?ארה"ב איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב?אפחת איזה דמות מצויירת אתה?לוידעת למה?כובע יש לך פלאפון?כן קו פתוח?כן של איזה חברה?המכשיר לא מהארץ [הפלאפון הכי חמוד וקטן שתראו!] והכרטיס סלקום... למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה?אנה וכנ"ל איזה צילצול יש לך? משו מעאפן כזה הקול הכי יפה ששמעת? לוידעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? הגבעות של וינדוס ושומר מסך? עוד משו של וינדוס אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. באמת? עצוב
אני בדיוק הייתי בדרך לקפץ עם חזרזיר בגבעות בשולחן העבודה שלי... אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה?מרגש. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? אולי שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? יאפ יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? איפה אתה רוצה פירסינג\\קעקוע? לא רוצה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? מעיפה לך כאפה? אני לא אזהה אותך אפילו...לא מכירה אותך
ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? בורחת ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? כנ"ל אתה מאמין באלוהים? כן בגורל? כן בחייזרים?כן באהבה ממבט ראשון? לא באיזה פורומים אתה כותב:צופים, אלביס רוזנטל והמסתורית [תחזור לפעול כבר!
], פה, מיץ תפוזים וקומונות למיניהן... יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? ביצה
מה הדבר האחרון שעשית היום? שלחתי משהו בשביל אבא באימייל מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\\חשבת עליו? לוידעת מי האדם האחרון שבכית בגללו? לא עניינכם מי האדם האחרון שדיברת איתו? אבא מה עשית לפני שענית על הסקר? שלחתי משהו בשביל אבא אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר?לא מה אתה לובש? בגדי ספורט פיכס מה הסרט האחרון שראית? ה"פ הרביעי
מה התוכנית האחרונה שראית? נראה לכם שאני זוכרת? איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? אפחד מה השיר האחרון ששמעת?יה אולי... מה החלום שלך?לא עניינעם

../images/Emo85.gif../images/Emo95.gifעונהההההההההה

שמך: מישל
עיסוק: אין
תכונות טובות:
תכונות רעות:
מקצוע אהוב:
מאכל אהוב:
חיה אהובה:
סלנג אהוב:
מילה אהובה:
זמר אהוב:
זמרת אהובה: |סדגש |
להקה אהובה:
שחקנית אהובה:
שחקן אהוב:
כיתה\\עבודה:
בדיחה שגרמה לך לצחוק:
איך אתה מרגיש:
הבנאדם הכי יפה שראית:
חג מעודף:
יס או הוט:
ספורט מועדף:
ערוץ מועדף:
אתה חושב שאתה יפה?
אתה חושב שאתה צבוע?
אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)?
אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג?
אתה חושב שאתה עקשן?
אתה אוהב את עצמך?
בזבזן או חסכן?
איפה היית רוצה לגור בארץ?
בחו''ל?
איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב?
איזה דמות מצויירת אתה?
למה?
יש לך פלאפון?
קו פתוח?
של איזה חברה?
למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה?
איזה צילצול יש לך?
הקול הכי יפה ששמעת?
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?
ושומר מסך?
אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב..
אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה?
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף?
שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון?
יש לך פירסינג?
איפה יש לך?
איפה אתה רוצה פירסינג\\קעקוע?
אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו?
אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? </b

למעלה