יאלה מכבי

Anywere is

New member
זה הועתק משם..האיטיונס העתיק את

זה עם תמונה של גב הדי וי די...אני עשיתי עתק הדבק..אבל מה אנחנו רבים על הניק?! יש מלא שירים עם ספלינג שגוי..למשל של גווין סטפני- rich girl...

תרגום

בזמן המלחמה הקרה פותחה מערכת לווינים שניקראה "אח גדול" על שמו של "דמות " מתוך הספר של גורג אורוול 1984 שריגלה אחרי התושבים למערכת קראו כך משום ש"התבוננה מהשחקים " על האנשים יותר ברור?

.... ו....

כן, שמעתי על זה , רק לא ידעתי על הדמות מתוך הספר של גורג אורוול 1984 ולכן לא עשיתי את הקישור... אבל למה ללכת למלחמה הקרה , בוא נהייה ציוניים: אתה יכול לקרוא לי עמוס
במילעיל

יש לך טעות מרה בעניין ...

בתים דתיים הדוקים לא מחזיקים בטלויזיה
ואין להם כבלים
ואני מדברת על דתיים ולא מסורתיים ... אני לא צריכה לבקר בכולם, אני מכירה את הקהילה מקרוב

תעשי לי טובה , אני חיה 27 שנה בתוך

זה , אני יודעת קצת יותר טוב ממך. יש לנו בבית טלויזיה, אנחנו דתיים <המשםחה שלי , לא אנח> האחים שלי לומדים בבתי ספר דתיים אני למדתי בבית ספר דתי אבא שלי מסתובב עם כיפה הם הולכים לבית כנסת שומרים שבת וחגים . אבל זה לא סותר את העובדה שיש לנו טלויזיה לא מדליקים אותה בשבת < גמני לא , כי היא בסלון ואני מכבדת את המשפחה שלי> אבל בחדר שלי אני יכולה לעשות מה שבא לי!!!

daniella1980

New member
אולי אתם משפחה מיוחדת:)

ואם את גם חילונית וגם בת 27 ונשמעת לי אינטליגנטית דיה כדי לפרנס את עצמה היטב, למה את שם - בבית הוריך שלא חופף את אורח חייך - בעצם? (בשיא הכנות שואלת)

daniella1980

New member
עזבי, אל תעני. הגעתי למסקנה

שזה חטטני מידי לשאול את זה על גבי הפורום.

למעלה